|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
26.11.2007 14:36:24   
perp
Dinki, sej res, hvala za info. Sej pri tej dr. Antonič-Babnik sem bila tudi jaz na NS. Hvala ti za telefonsko.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
26.11.2007 14:46:47   
Dinki
Perp, sem ravnokar klicala in ima Babnikova cel december in januar čist zasedeno user posted image . Je rekla, da se lahko naročim pri dr. Mujevinovič (ne vem če sem prav napisala) in pa da 3D UZ s CDjem stane 80 €!!!!...mater nas lupijo k pr norcih......a katera pozna tega dr.? al pa če katera ve, da je kje ta pregled ceneje v Lj oz. okolici.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
26.11.2007 14:47:45   
eva78
Ojla marčevke!  

Jaz pa sem danes po dolgem času fraj. Zjutraj sem imela pregled v 25.tednu - kri,voda, pa tisti glukozni test. Ups, pa je res zoprno spit tisto cukrano vodo. Nasy, zdaj te čisto razumem. Tudi jaz ne čakam na njihov tel.klic - ker potem pomeni,da je vse ok.

Zaenkrat je z našim user posted image  vse vredu- Smo na hitrco z UZ poslušali srčka, pa zmerila je zopet tisto  razdaljo S/F. Mogla bi še preverit zaprtost materničnega vratu - pa glede na to,da je to storila pred 2 tednoma, je danes zagotovila,da ni potrebe.Sem presrečna, me je pa seveda še vedno strah, tako kot verjetno vse ostale, da ne bi šlo kaj narobe. Sploh ponoči, ko tako kot večina vas, tudi jaz ne spim, tuhtam. Vsaj da če že mora priti do kakega prezgodnjega poroda, naj še počaka do kakega 30.tedna,ko je že skorajšnja možnost preživetja. Sicer pa poskušam biti zelooo optomistična in pozitivno naravnana. Ko še ob kakih dveh zjutraj ne spim,enostavno prižgem tv. PA na WC hodim cca 4x na noč.Naslednji pregled imam pa 24.12. in takrat tudi 3d. Komaj čakam.

Perp, tudi jaz sem brala tisti članek in me je kar zaskrbelo, ker večkrat pojem kakšen fast food. Upam,da ta listerioza vendarle ni tako pogosta.user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
26.11.2007 14:56:37   
Azzurra
Dinki, če ti ni daleč, pokliči Postojno. meni je iz Obale ta najbližja porodnišnica, kjer opravljajo 3D, stane pa 50 eur.
sicer je po moje ful zasedeno, jaz sem se z njimi vse pomenila po mailu. najprej so mi rekli, da ni prostega termina, vendar da že določajo dežurstva. ko so določili dežurstva, so mi ponudili prost termin in zgrabila sem ga z obema rokama. poskusi. lp.

evo, še link:

http://www.bolnisnica-po.si/index.php?id=110

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 26.11.2007 14:57:25 >

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
26.11.2007 15:03:38   
Dinki
Azzurra, hvala. Če sem čist iskrena bi se zapeljala tudi do Postojne, sej to ni tako zelo daleč, vprašanje je le če me bodo hoteli vzeti. Bom vsekakor poskusila. Imaš mogoče njihovo telefonsko, ker na TIS-u pod porodnišnica Postojna mi ne najde nič.
Hvala.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
26.11.2007 15:07:07   
Dinki
evo, še link:

http://www.bolnisnica-po.si/index.php?id=110

Joj Azurra oprosti, nisem prej videla linka. user posted image
Je vse OK glede telefonske št.
Hvala še enkrat.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
26.11.2007 15:12:03   
oktoberka
Dinki ti imaš blokiran zs, tako da ti ga ne morem poslat!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
26.11.2007 15:17:52   
Azzurra
ma sem šla malo pogledat vaše slike trebuščkov - moj trebuh je proti vašim vsaj še ene 3krat večji user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
26.11.2007 15:26:21   
Dinki
Dinki ti imaš blokiran zs, tako da ti ga ne morem poslat!

Oktoberka, hvala za opozorilo, sem spremenila zdaj na Mojem profilu. Te lahko prosim še enkrat, da poskusiš. Sem resen interesent user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
26.11.2007 16:16:25   
lucalu
Azzurra baje, da je v 2. nosečnosti vedno večji trebuh kot v 1. Sem pred enim mesecem srečala eno v H&M-u, ki je bila v 3. mesecu, jaz pa v 5., pa je imela tak trebuh kot jaz, če ne še večjega. Pa je bila dosti bolj suha od mene... bila pa je drugič noseča. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
26.11.2007 17:55:00   
Dinki
Lucalu, uživaj jutri na 3D UZ in upam, da ti tiste minute ko boš gledala v svojega user posted image  trajajo čim dlje user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
26.11.2007 18:05:58   
lucalu
Hvala Dinki, komaj čakam!!! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
26.11.2007 19:18:39   
perp
lucalu, res uživaj jutri in potem poročaj.user posted image user posted image

Malo sem brskala po internetu in sem našla še ga. Dr. Darija Strah, ki dela 3D ultrazvok v Ambulanti za UZ v nosečnosti, ZD Domžale, Mestni trg 2 (01-7245-221) - še članek: http://www.ringaraja.net/3d-ultrazvocni-aparat.html.
Jaz bom jutri sem in v Postojno poklicala pa bomo videli, če bo imel kdo čas.user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
26.11.2007 20:14:54   
Čakajoča
perp čim manj beri teh stvari. Od tega si samo še bolj zmešan! Če boš tu pa tam pojedla kakšno stvar, ki tam piše, da ne smeš, ne bo nič narobe. Meni je priznana G v MB rekla: ŽIVITE DALJE ŽIVLJENJE KOT DO SEDAJ. Izogibajte se samo svinjskega mesa. To je edino. MEni se včasih zalušta kaj iz McDonaldsa, pa si privoščim, brez pomislekov. Nimam potem nobene slabe vesti, da sem pojedla kar ne bi smela.

Jaz imam spet en velik problem. Dobila sem HEMEROIDE. Še ima katera s tem težave? Kakšen bi naj bil recept, da se jih imprej rešim!?

Lahko noč

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
26.11.2007 20:20:50   
Čakajoča
Dinki res moram pohvalit tvoj trebušček. Sem ti kar "fauš", da imaš tako lepo izoblikovanega. REs imaš sam trebušček. Jaz sem pa takšna kot bomba. Moj trebuh je pa obdan z veliko maščobe, pa ni tako izoblikovan. Tukaj se potem vidi, katera je bila prej suha in katera ne. Vse pohvale tvojemu bušiju.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
26.11.2007 20:37:56   
Azzurra
Čakajoča, v prvi nosečnosti sem doktorirala iz hemoroidov. Je bilo že tako hudo in tako stalno, da sem ga (bil je res samo eden) kar poimenovala. Ime mu je bilo Stanko (v italijanščini bi stanko pomenilo utrujen, ker me je res utrujal). Nič mi ni pomagalo, niti gibanje, niti hrana, niti redno odvajanje, niti Multi Gyn, niti Modolex, niti mrzel tuš, no, krema Faktu pa mi je pomagala. Ne vem ali je bilo naključje ali ne, se je Stanko poslovil in moram rečt, da niti po porodu ni bilo tako hudo, kot je bilo to obdobje s Stankotom.

Drugače pa sem jaz čedalje bolj zaskrbljena, ker ta moj trebuh je v primerjavi z vsemi vašimi res en pravi sod! kaj še bo do konca? obseg je že zdaj cca 97 cm, prvič sem šla rodit s 105 !!!!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
26.11.2007 20:59:46   
Nasy
Čakajoča, tudi meni so se pojavili. Sem jih pred leti že imela, je bilo kar hudo, sem krvavela in nisem bila prepričana, če jo sploh to to. Zdaj so se pa spet pojaviliuser posted image imam Modolex mazilo in mi pomaga. Povprašaj v lekarni, zakaj bi trpela!
Azzura, sva na istem, jaz sem ko sod že zdej, kje je še marec.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
26.11.2007 21:13:34   
Čakajoča
Azzura naj te potolažim glede trebuha. Praviš,da je tvoj cca. 97cm. Moj trebuh je že sedaj (ravnokar izmerjen), ne boste mogle verjeti 108 cm!  Joj, kar groza me je obšla, ko sem to izmerila. Sicer pa, kaj naj. Se tolažim s tem, da to pomeni, da NIK raste.

Kaj ve ste že kaj razmišljaje katero znamko dud in steklenič boste izbrale! JAz se odločam med Nuby in Avent! Je pa res, da mi je Nuby zato bolj všeč, ker ima stekelničke s senzorjem toplote. Senzor ti pokaže, ali je tekočina preveč, premalo ali OK topla. Samo za to mi je Nuby bolj v OČI padel. Drugače pa vsi pravijo, da je Avent najboljši in da je ful testiran in pohvaljen. In samo pri Aventu je ves material iz silikona in ne iz kavčuka, tako kot pri drugih firmah. Kakšne imte izkušnje?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
26.11.2007 21:47:16   
marita
meni osebno je cuc od aventa ful hecen, uporabljala sem vse od firme Nuk (dude in stekleničke). Kaj vem, novih blagovnih znamk pa še nisem gledala, bom se čisto na koncu odločila kaj vzeti. Kakšni dojenčki recimo od kakšne firme dudo ven zabrišejo, drugo firmo pa sprejmejo, čisto odvisno. Moje prijateljice so imele od večih firm doma dude in cuce in so sproti videle kaj je bilo user posted image všeč. Naša ni nič protestirala, tako da je imela Nuk, če pa bi, bi pa tudi zamenjala.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
27.11.2007 6:06:01   
jagoga
Jaz sem prve tri mesece uporabljala dudo od Aventa, potem pa sem zamenjala in uporabljal je od Nuka. Stekleničke in cucle, sem pa uporabljala od Aventa, ker sem jih dobila, pa še črpalko sem imela od Aventa, tako da so te zadeve združljive pri shranjevanju mleka.  Teh zadev si ne preveč kupovat (toliko kolikor je nujno),ker ni nujno, da vsak otrok vsako dudo ali cucelj sprejme in boste mogle z različnimi modeli še probavat.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
27.11.2007 7:37:37   
dadica
Dobro jutro!

Po dolgem času se vam spet javljam. Berem vas redno, le prelena sem za pisanje user posted image .
Naj povem da sem trenutno bolna in grem na pregled k svoji DR. Ker me boli grlo, uhe, dlesni,...
Samo vročine nimam, pa lekadol mi pomaga točno tako kot če bi tik-tak bonbone jedla, samo tam bi imela vsaj svež zadah user posted image user posted image

Drugače pa imam danes še kontrolo pri G.
Morfologija je bila super, vse OK in imeli bomo še nega fantka user posted image user posted image .

lp dadicauser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
27.11.2007 8:04:05   
Dinki
Dobro jutro drage moje marčevke,
mi že pridno v službi (kao) delamo....

Čakajoča, user posted image  ti moram priznati, da si me kar ganila s svojo pohvalo, vendar moraš vedeti (iskreno), da je tudi tvoj buši prav fleten in da moraš v zakup vzeti to, da si od mene noseča 3 tedne več. Je pa vsak buši svojevrsten. Zaenkrat je pri meni res tako, da glede na to, da sem zmeraj bila bolj med suhimi, se mi je začel kazati trebuh relativno pozno. So vse ženske v službi že nestrpno čakale nanj user posted image  , zdej se pa vsak dan bolj boči. Sem se glih včeraj spet slikala in ti obljubim, da ga bom še objavljala in v 25. tednu bo že drugačen, bolj podoben tvojemu user posted image . Mene je zelo presenetila Lucalu, ki je na sliki v 25. tednu....tudi njen trebušček je neverjetno fletn za to obdobje nosečnosti...No, toliko o naših novih dodatkih user posted image

Jaz o dudah in flaškah ne vem še nič dosti, imam doma eno, ki je za user posted image  od 0 do 6m, sam bo sigurno trega še kakšno nabavit. Nameravam pa to kupovati v februarju, nič prej.
Dadica, lepo da si se malo spet oglasila. user posted image  za uspešno opravljeno morfologijo in še enega user posted image .

Perp, ko boš klicala v Domžale, bi te prosila, da mi javiš če si dobila prost termin in koliko stane 3D UZ. Jaz sem včeraj napisala mail v Postojno in zaenkrat še nimam odgovora. Tudi javim ko ga dobim.

lepo se mejte pa pište kaj user posted image

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
27.11.2007 8:05:28   
Katiandi
Dobro jutro!
Jaz sem pa dokončala jabolčno pito, zdraj pa hodim gledat v pečico, kdaj bo pečena.
Drugače pa jaz v redu spim, me zmatra že okrog 9h pred televizijo pa potem gladko prespim noč do pol 7h. Tudi lulat mi ni treba hodit, sem morala samo nekajkrat v tretjem mesecu. Me je kar strah, kako bo, ko pride dojenček pa bom hodila okrog ko mesečnik, ker zdaj tako veliko spim. Se pa tolažim, da kar naj, mi je tudi ginekologinja rekla, da je naš user posted image  živahen, da naj zdaj notr spravim, ker potem ne bom mogla.
Glede stekleničk in dud: meni je prijateljica dala jih od Aventa, si je kupila newborn set pa jih ne rabi toliko. Drugače pa res govorijo, da so te najboljše.
LP

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
27.11.2007 8:09:39   
Katiandi
Glede 3D ultrazvoka: moja kolegica je šla v Dobrno na pregled. Je rekla, da je tam najceneje pa čakaš tudi najmanj, kao 14 dni ali še manj. Pa je rekla, da je tudi zdravnica ful prijazna. Jo je zelo pohvalila, pa ti naredijo tudi filmček.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
27.11.2007 8:12:01   
lucalu
Dobro jutro punce! Mrzlo jutro... user posted image
dadica user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešno opravljeno morfologijo in za user posted image !!!
Kar se tiče trebuha, je pa tako, da sem jaz glede na vaše mere mislila, da je moj premajhen... pa mi je G rekla, da ni... da je ravno prav velik. Če pa upoštevam dejstvo, da je Azzurra rekla, da je imela 105 cm, ko je šla rodit, jaz imem pa zdaj 93 cm, se mi pa tudi zdi vse vredu. Pa itak bomo danes videli kaj bodo rekli na 3D. Moja mama pa tudi pravi, da je imela malo večjega od mene, ko je šla rodit! user posted image
No ja, komaj čakam, da bo ura 16 in, ko pridem domov definitivno poročam!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......