Taya85
|
Cao punce!! No po dolgem, dolgem času sem se spet dokopala do računalnika, naš je še vedno pokvarjen (moj kar ne najde časa, da bi ga odpelal popravit ). Vidim da ste full načvekale, jaz mislim da sem kakšnih 100 ali več strani v zaostanku, mal sem vas seveda preletela, ampak zapomnila sem si pa bolj malo. Lina report: Zobkov še nimamo, kobacati smo začeli v soboto, spimo tako-tako, govorimo: baba (mama ), nene, teteteee....... trmasti smo 100/h, slinimo se ne, jemo radi, veliki smo 70 cm, težki pa 8600 g Kaj že znamo: dve kocki držimo v roki, eno kocko preložimo v drugo roko, da lahko primemo drugo kocko, damo papa, ploskamo, damo titi, pokažemo nene, kažemo samo še s prstom, indijance probavamo oponašat.... Zdravje: trenutno nimamo nobenih problemov, smo pa bili po 2. cepljenju cel mesec bolani, smrkali, kašljali, bruhali, driskali, pikasti smo bili..........dehidrirani, tako da smo šli na infuzijo za 6h...... ........zdaj smo pa hvala bogu zdravi meaa najprej moram teb za čestitke, men komaj ratal, da cunje v stroj naložim in jih operem, likamo itak ne, samo takrat ko rabimo na hitro likalnik čez potegnemo..........tako da svaka ti čast dajadada Nejcu od Line, pa upam da se kmalu vidimo darja upam da je Živa zdaj zdrava in da bolje spite ponoči žabika pridna je tale vaša Hana, lepo za sabo pospravi oblačila srečanje kdaj se spet kaj dobite, jaz vas nisem videla že celo večnost, dajte kakšen predlog, pa čim več naj se vas javi.........komaj čakam da po dollgem času vidim vaše čmrlje No dost zaenkrat, bom probala ostati na tekočem, lp od Taye in Line
|