|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
27.11.2007 9:50:07   
beyba
Jst bom počakala do nuhalne, da mi poveje do je vse ok...Potem pa bom počasi začela nazaj kondicijo nabirat (hribi) ker zaenkrat na aerobiko ne bom hodila( maš preveč pulza) na nosečniško mi je pa tko brezveze zdej, ko se full mal pozna se potem tam raztegovat....Je bolj pametno da greš na dolg sprehod ali ne na prav naporen hrib ala Jošt, kriška, kališe....

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
27.11.2007 9:55:02   
cv3rklic4
No, jaz pa sem začela hodit na telovadbo v 11. tednu, sicer je samo enkrat na teden, ampak vse je bolje kot nič. Sicer ne gre prav za "nosečniško telovadbo", ampak nas ima fizioterapevtka iz našega zdravstvenega doma. Ona nam je tudi predavala na tečaju za zgodnjo nosečnost in je povedala, da ima 1x na teden vadbo pa da lahko nosečnice pridemo zraven. Enih vaj pa pač ne delaš - tistih ki so na trebuhu. Pa se mi zdi kar fino.
Sicer se pa vsak dan v službo vozim s kolesom, tako da itak migam.
Lp.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
27.11.2007 10:28:43   
fragola
Dober dan punce, tudi mene me manj bolijo joškice. Želje po sexu pa nimam prav nobene, tudi user posted image je prav bogi! 

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
27.11.2007 12:41:52   
alea01
evo, mene je zagrabila panika glede bule. Lahka je cista, rak, kaj z bebico? Groza, mislim na svasta. Naj grem na urgenco ali pocakam do cetrtka? Saj drugace je vse kul pri meni, ampak skrbi so. Ma kaj je zdej to ratalo? Jaz sem cist paf, pa se sama sem doma.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
27.11.2007 12:50:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

evo, mene je zagrabila panika glede bule. Lahka je cista, rak, kaj z bebico? Groza, mislim na svasta. Naj grem na urgenco ali pocakam do cetrtka? Saj drugace je vse kul pri meni, ampak skrbi so. Ma kaj je zdej to ratalo? Jaz sem cist paf, pa se sama sem doma.

Nikjer nisem zasledila, kje maš to bulo.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
27.11.2007 12:50:30   
lidijajenko
alea01 -glej jz ti svetujem, da ne pretiravaš, vem da te skrbi, ,,,,, sj to vsako ampak mislim da ni potrebe po tem.
Lahko so bezgavke,,,, 1000 stvari je lahko, tako da je nesmiselno govort o RAKU??!! Sory če sem ta napadla, ampak verjemi mi, sama pa tudi vem k delam v bolnici pa glih pri takih ljudeh tako, da prosim naredi uslugo sebi in ne misli na najslabšeuser posted image .
Pomisli na lepe stvari ki te čakajo, pa se boš v četrtek pogovorila z zdravnico.

lp

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
27.11.2007 12:59:06   
Mojca78
Pozdravljene junijke 08!

Mislim, da je čas, da se tudi oglasim, ker vas že dalj časa berem. Raje čvekam kot tipkam, zato se na RR malo oglašam.

Torej:
Sem 3. noseča, PDP je 29.6.2008, stara sem 29 let(aprila bom 30), 2. pregled in NS imam 19.12., zaenkrat je samo en plod.
Doma sem na Ptuju in bom tu tudi rodila. Sem mamica dvema navihanima fantoma; Matic(23.2.2002), Nejc(2.1.2005).

Sem diplomirana sanitarna inž., zaposlena, in sem Matica rodila "že" v času absolventa in nato čisto brez problema diplomirala. Zato tiste, ki ste se odločile za materinstvo "zelo " mlade, ne se bat. Po novem tudi delodajalci, razen izkoriščevalcev, spoznavajo, da so pač ženske tiste, ki rojevajo in to pač ima svojo ceno.

Kar se pa tiče moje nosečnosti, je pa čisto drugače kot 1. in 2.; slabo mi je popoldne in zvečer, tudi meni se kar naprej spahuje in vetrovi, je kar neprijetno včasih, sem zelo zaspana, na trenutke sitna,..Prsi so me nehale boleti. Trebuh se mi pa že hoče poznati, a mislim, da je to le napihnjenost, ker zjutraj je pa pol manjši. Sem se pa razširila v pasu, že pogledujem za nosečniškimi hlačami, sedaj pa nosim krila, da me hlače ne "grizejo" čez trebuh.

Za nosečnost še nisva povedala, razen mojemu sodelavcu čez mizo, ker je bil v nevarnosti, ko mi je bilo slabo. Imava namen po NS, če bo vse O.K.. Povedala bova najprej velikima bratcema, ki si dojenčka zelo želita in na sprehodih "prešnofata" vsak voziček in vsakega dojenčka, potem bosta pa onadva to sporočila sorodnikom-upam samo, da koga od presenečenja- še en otrok!?!user posted image , ne bo zapustilo zdravjeuser posted image . Lahko pa da bo do takrat že katera jasnovidna babica posumila v nosečnostuser posted image

Sedaj sem pa nadoknadla za dva meseca nazajuser posted image ! Sem napletla za en šal.user posted image

Lep pozdrav!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
27.11.2007 13:56:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca78

Pozdravljene junijke 08!

Mislim, da je čas, da se tudi oglasim, ker vas že dalj časa berem. Raje čvekam kot tipkam, zato se na RR malo oglašam.

Torej:
Sem 3. noseča, PDP je 29.6.2008, stara sem 29 let(aprila bom 30), 2. pregled in NS imam 19.12., zaenkrat je samo en plod.
Doma sem na Ptuju in bom tu tudi rodila. Sem mamica dvema navihanima fantoma; Matic(23.2.2002), Nejc(2.1.2005).

Sem diplomirana sanitarna inž., zaposlena, in sem Matica rodila "že" v času absolventa in nato čisto brez problema diplomirala. Zato tiste, ki ste se odločile za materinstvo "zelo " mlade, ne se bat. Po novem tudi delodajalci, razen izkoriščevalcev, spoznavajo, da so pač ženske tiste, ki rojevajo in to pač ima svojo ceno.

Kar se pa tiče moje nosečnosti, je pa čisto drugače kot 1. in 2.; slabo mi je popoldne in zvečer, tudi meni se kar naprej spahuje in vetrovi, je kar neprijetno včasih, sem zelo zaspana, na trenutke sitna,..Prsi so me nehale boleti. Trebuh se mi pa že hoče poznati, a mislim, da je to le napihnjenost, ker zjutraj je pa pol manjši. Sem se pa razširila v pasu, že pogledujem za nosečniškimi hlačami, sedaj pa nosim krila, da me hlače ne "grizejo" čez trebuh.

Za nosečnost še nisva povedala, razen mojemu sodelavcu čez mizo, ker je bil v nevarnosti, ko mi je bilo slabo. Imava namen po NS, če bo vse O.K.. Povedala bova najprej velikima bratcema, ki si dojenčka zelo želita in na sprehodih "prešnofata" vsak voziček in vsakega dojenčka, potem bosta pa onadva to sporočila sorodnikom-upam samo, da koga od presenečenja- še en otrok!?!user posted image , ne bo zapustilo zdravjeuser posted image . Lahko pa da bo do takrat že katera jasnovidna babica posumila v nosečnostuser posted image

Sedaj sem pa nadoknadla za dva meseca nazajuser posted image ! Sem napletla za en šal.user posted image

Lep pozdrav!

Dobrodošla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mojca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
27.11.2007 14:09:49   
*Mojca*
Mene joške nič več ne bolijo, niti niso tako napete. Slabosti tudi skoraj ni več, buši pa se malo pozna, ampak po mojem je to le posledica večjega apetita user posted image

Sem pa danes izvedela da delam na silvestrovo do 21h user posted image upam, da ne bo gužve pa da me spustijo malo prej...

Lep dan vsem!

p.s. Mojca dobrodošla, imaš lepo ime user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
27.11.2007 14:17:03   
cv3rklic4
alea01 - ne si delat prevelikih skrbi. Tudi meni se zdaj že par dni zapored dogaja, da imam zjutraj, ko se zbudim, desno od popka tako bunko, veliko približno za eno grenivko. Ko pa grem potem lulat, ta bunka izgine. Po moje se zaradi polnega mehurja maternica malo "napihne" oziroma jo mehur porine desno in se tako izboči, da jo lahko čutiš. Ker je tudi zdravnik na nuhalni otročka gledal in iskal desno od popka. Mislim, da je zdaj maternica tam nekje in ne čisto na sredini. Tako da mislim, da ni ta reč nič hudega. Ampak vseeno povej v četrtek, kaj bo rekel ginekolog.
Srečno, pa čim manj skrbi tudi ostalim user posted image !
Papa.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
27.11.2007 14:32:11   
Mojca78
Hvala, tudi ti, Mojca, imaš lepo ime!!!user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
27.11.2007 14:37:39   
lonapo
Živjo!

Mojca78--dobrodošlauser posted image user posted image user posted image .

Danes je pa pri dan da nisem bruhala in mi ni slabo,,, juhuhuhuhuhu!Upam da te ne pomeni česa slabega.

Komaj čakam petek in NS, upajmo na najboljše. Danes sem se že zapičla v nosečniške hlače in tuniko; in bi jih kmal kupla, ampak sem se prepričala in bom počakala do Ns.

Mene tud skorej nič več prsi ne bolijo, ampak žile so pa žile!Kot zemljevid slovenskih rek!user posted image

Lep dan vam želimQ!

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
27.11.2007 14:39:08   
Kaja08
Mojca78, dobrodošla med nami!!!
adeja, si že imela pregled? Poročaj!!

SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 47 nas je!! 

25. maj
user posted image  Kaja08 ('78) 1.user posted image  P 3.12. / NS:user posted image  / Ljubljana / +2,5 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image P 17.12 / NS: user posted image   

1. junij
user posted image  TamaraJ 2.user posted image
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image NS: user posted image  / Ljubljana

2. junij
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image (user posted image user posted image )  Celje
user posted image  tweetek 1.user posted image
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    P 19.12. / NS: user posted image  / Ljubljana

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image   Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  NS:  user posted image  / Kranj - Jesenice / +1 kg 

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image  P: 29.11. / spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg

5. junij
user posted image  Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image  spol: user posted image  / Kranj

7. junij
user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image  Ljubljana / +3 kg

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    2P 28.11. / NS 29.11.
user posted image  petra13

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: 27.11. / +3kg     
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image NS: 29.11. / -2 kg
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   NS: 29.11. / +3 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   NS 30.11. / P 6.12. / Ljubljana / -1 kg
user posted image  tindam
user posted image  willma ('78) 2. user posted image  NS 4.12. / P 24.12. / Ptuj

14. junij 
user posted image  nya ('79) 2.user posted image  NS 10.12. / P 17.12. / Novo mesto / +3 kg
user posted image  Kanta  ('82) (user posted image user posted image ) 2.user posted image    NS: user posted image  user posted image   / P 30.11. / Ljubljana / +1 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image  NS: 5.12. / P: 7.1. / Novo mesto / +1 kg
user posted image rozica984 1.user posted image    user posted image  tteeaa 1.user posted image     

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image NS: 10.12. / spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   NS 29.11. / P 17.12. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image NS 11.12. / P 17.12. / Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image   NS 12.12.

19. junij
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image NS 4.12. / P 13.12. / Kranj
user posted image  fragola ('81) 1.user posted image  P: 14.12. / NS: 20.12. / spol: user posted image  / Šempeter pri Novi Gorici / +2 kg

20. junij
user posted image zp 2. user posted image     
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image P 5.12. / NS 17.12. / Ptuj

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   NS 18.12.

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image NS 11.12. / P 9.1. / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image P 3.12.

27. junij
user posted image  anonimna user posted image    NS 20.12.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image   NS in P 19.12. / Ptuj

30. junij 
user posted image Bety upa 4.user posted image P 5.12. / NS 17.12.

????  
user posted image  čbela 
user posted image  anonimna AA NS: 18.12.
user posted image  nataska82

Ta teden imajo preglede:

27.11. - adeja 
28.11. - Taly (P) 
28.11. - lunca14 (P)
29.11. - Taly (NS)
29.11. - špelin@  (P)
29.11. - sasa.vracko (NS)
29.11. - *Mojca*  (NS)
29.11. - alea01 (NS)
30.11. - lonapo (NS)
30.11. - Kanta (P) 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
27.11.2007 15:04:15   
fiesta
Živjo junijke

Mojca78 dobrodošla user posted image user posted image user posted image  

Tudi jaz opažam, da mi je bolj popoldan in zvečer slabo - očitno bodo naši mali žurerji, se zbudijo zvečer user posted image  user posted image user posted image  

Čestitke vsem za opravljeno NS, za ostale pa držim pesti in poročajte čimprej.

Fragola zelo zakasnele čestitke za roj. dan VSE NAJBOLJŠE. Pravijo, da za lepe želje sicer nikoli ni prepozno...

Lunica14 kako je s tabo? Držim pesti za najboljši izid.
alea01 - vem, da je težko, a poskusi mislit na najboljše. Upam, da se bo na koncu vse dobro izšlo.

Nič, šibam domov, se kaj beremo jutri.

LP

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
27.11.2007 15:54:05   
Bety upa
Pozdravljene vse in dobrodošle nove!!!

Mene so danes živčki izdali in sem naročila Angel s., plačilo povzetju. Pravijo, da jih je zmanjkalo in da mogoče dobijo do petka. Torej, moram samo dočakati soboto, oz.ponedeljek.
Ne morem verjeti, da silahko nosečnica in da se tako dobro počutiš,kot se počutim jaz. Ta napravica me bo rešila muk in čakanja na preglede,ki so hudiča, tako redki.

lp

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
27.11.2007 16:26:51   
j6
No še jaz bi se vam pridružila, PDP imam 08. 06 2008. To je moja 4 nosečnost, Do NS sem bila še dvojna nosečka, potem so pa na NSvideli da enemu srček kake tri dni ne bije več. NS sem imela21 11. Počutim se dobro, slabo mi ni, malo sem žalostna zaradi enega, vendar se veselimo drugega. Sem iz ljubljane.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
27.11.2007 17:26:15   
Anonimen
Pozdravljene petra78 in j6!

In seveda vse ostale. Kako ste? Jaz pa žal nimam vetrov brez vonjauser posted image
Tko da bogi tisti, ki hodijo za manouser posted image . Sicer pa upam, da bo tudi to minilo. Jaz sem že kar nekaj ljudem povedala, da sm user posted image . Ampak ne morm pomagat, ker se mi trebušček že vidi, pa me folk sprašuje, pa ne morm rečt ne, čez dva tedna pa ja. Sej zdej ni več tko kritično, kajne? Naj me kdo potolaži. Noseča sm 11t3d.

(odgovor članu j6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
27.11.2007 17:39:28   
alea01
Dobrodosle vse nove user posted image !

Nya- Pri meni ze vejo vsi od mojega 9t, in to so sami pogruntali, ko pa sem skoz bruhala. Neki sem nategovala z virusom, pa ni palilo. Pol sem si pa rekla, ma klinc. Ce bo slo kaj narobe bo pac slo. Lahko pa gre tudi kasneje v nosecnosti. Tko, da kar je je. Pri meni so bili itak vsi veseli in tako zdaj vem, da mi se vsi drzijo pesti, da bo OK!
Glede bule, se pa ne sekiram vec. Kaj bo pa bo. skoda mojih zivcev. bom vidla, kaj bo v cetrtek rekel G.
Mene so pa joskice sele sedaj zacele bolet. Prej pa nic. Obrnjen svet user posted image user posted image . Mislim  pa, da se mi je zacel delat busi. Tak cisto majcken je. Ampak je!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
27.11.2007 18:06:50   
*Mojca*
nya jaz mislim da ni več tako kritično. Neki pa mi ni jasno. Kako si ti lahko noseča manj kot jaz če imaš PDP pred mano? Meni ta RR kaže da sem v 12t od danes naprej. Se pravi 12t in 1d. PDP mi pa izračuna 17.6. user posted image
Tudi G mi je na prvem pregledu rekla da je pikica malo manjša kot bi morala biti. Narobe svet skratka. Bomo videli kaj bodo rekli v četrtek na NS.

alea01 nič se sekirat ker škodi. Čestitam za bušija. Saj ti si full suha a ne? Ker potem je možno da tudi pri meni ni samo špeh user posted image

Kar pa se tiče sexa je v naši hiši tudi bolj suša, razen zadnjič se nama je strgalo ob ene 3h zjutraj ko sem se jaz zbudila z zamašenim nosom...no ok ne bi o detajlih, je bilo pa prav fajn. Zvečer mi je vedno slabo pa vse to odpade...se mi dragi že smili user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
27.11.2007 18:15:24   
*Mojca*
Punce a ste že kaj razmišljala glede poroda? Boste rodile naravno ali s pomočjo EA ali Ultive?
Jaz bom definitivno z EA, sem se zanimala pr kolegih anesteziologih in so vsi definitivno ZA. Pa še zajc sem po karakterju in bolečine ne toleriram najbolje (primer zobar: najprej pošpricat z anestetikom, potem namazat z vatko preprojeno z anestetikom, šele potem injekcija anestetika user posted image )

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
27.11.2007 18:15:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

nya jaz mislim da ni več tako kritično. Neki pa mi ni jasno. Kako si ti lahko noseča manj kot jaz če imaš PDP pred mano? Meni ta RR kaže da sem v 12t od danes naprej. Se pravi 12t in 1d. PDP mi pa izračuna 17.6. user posted image
Tudi G mi je na prvem pregledu rekla da je pikica malo manjša kot bi morala biti. Narobe svet skratka. Bomo videli kaj bodo rekli v četrtek na NS.

alea01 nič se sekirat ker škodi. Čestitam za bušija. Saj ti si full suha a ne? Ker potem je možno da tudi pri meni ni samo špeh user posted image

Kar pa se tiče sexa je v naši hiši tudi bolj suša, razen zadnjič se nama je strgalo ob ene 3h zjutraj ko sem se jaz zbudila z zamašenim nosom...no ok ne bi o detajlih, je bilo pa prav fajn. Zvečer mi je vedno slabo pa vse to odpade...se mi dragi že smili user posted image

O, midve imava pa NS obe v četrtek. user posted image user posted image user posted image
No, jaz še jutri pregled, verjetno tud Ns. user posted image  Merlo je brez licence, samo baje kar naredi.user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1446
27.11.2007 18:23:08   
*Mojca*
Ja ja Taly, to sem že zadnjič videla user posted image user posted image user posted image Bom takoj poročala, ti pa dej tudi ok?
Stari Merlo je pa od mojega kolega malega Merlota fotr user posted image , baje je on fullll uredu. Sej nima veze če nima licence, ker je baje res profi. Edino malo butasto da plačaš čeprav nima licence, kaj pa vem...
Srečno na NS!!!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
27.11.2007 18:59:42   
Anonimen
Sej zato pa grem potem drug dan na NS v Ljubljano. Pri Merlotu ne bom nič plačala.user posted image  Tudi tebi srečno na NS. Vsem po spisku tukaj,.user posted image

Ampak, tiste julijke nas bodo pa kmalu prehitele.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
27.11.2007 21:40:00   
*Mojca*
Julijke so divje user posted image

Taly a ti hodiš v Postojno h Merlotu in je on tvoj G al kako?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
28.11.2007 6:18:40   
nInAzWeRiNa
živjo punce jst sm na bolniški ta teden ker sem zbolela in ni prov nč luštno,plus neki me je zraven hrbtenice uščipnl učeri in me boli ko **** verjetno je kakšen živc kam vmes prišel in noče na prvotno mesto, čist sem turobne volje! ah sej bo bolšuser posted image  kaj pa ve kako ste kej?lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?