|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
27.11.2007 9:28:43   
srečka nosečka
pina - krasna majica, meni je prav fino, ko sem doma. user posted image
Pa ne me sedaj za ušesa. user posted image user posted image user posted image

lillchy - user posted image , malo ali veliko - samo da je zdravo

meti - a imaš še zame kakšno idejo za darila? Sem čist not v baby stvari padla, tukaj pa totalno zamrznila. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
27.11.2007 9:30:58   
pina-1
uuuu babnce smo na 100 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

dobro to nam greuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
27.11.2007 9:33:12   
srečka nosečka
janey - kmalu boš takšna kot bomo vse
user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
27.11.2007 9:34:54   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

janey - kmalu boš takšna kot bomo vse
user posted image

Sem rekla da mam blont laskeuser posted image user posted image user posted image  hecam se....no ja...iz tvojih prstov v božja ušesauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2479
27.11.2007 9:38:25   
srečka nosečka
pina - skupaj že 328 strani
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
27.11.2007 9:41:56   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

uuuu babnce smo na 100 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

dobro to nam greuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa si me prehitela user posted image user posted image user posted image .Sem nas ravno hotela pohvalit, sedaj se pa samo pridružujem user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa danes spet kot bi me tank povozil user posted image . Ponoči me je bolela glava, da sem mogla 2 lekadola vzet in potem sem se še v dnevno preselila spat, ker v spalnici nisem mogla, ker sem imela prenizko vzglavje. Ko me boli glava moram imeti glavo bolj pokonci, drugače je kriza. Ob 5h sem se zbudila in se preselila nazaj v spalnico. Ko sem nekaj pred 7h vstala sem pa še bruhala spet user posted image . Pa navsezgodaj nisem imela kaj bruhatuser posted image . Potem sem šla k zobozdravniku, pa mi je mogla spet en zob zdravit user posted image . Jaz sem tako jezna na mojo osebno zobarco, da bi jo najrajši kar fentala user posted image , saj mi v 3eh letih ni popravila nobenega zoba, vse ostale pa zanemarila. Zdaj pa hodim privat že od pomladi in imam res polno za poštimat. No, saj gre h koncu, ampak sem kar dosti že plačala za vsa popravila.

lilči, samo da je vse OK. Itak smo že prej vedele, da G samo strašijo in delajo paniko brez veze.
pina, jutri si pa le dobro oglejte pupiko, pa ne pozabi kakšne fotke pripopat user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
27.11.2007 10:01:27   
Janey
100ka punce, mater smo pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Februar, februar...še malo pa si bom cofke nabavla pa bom začela skakatuser posted image user posted image  (raje ne, bo spet kaki potres kjeuser posted image )

Aja nisem se pohvalila...včeraj je bila joticauser posted image user posted image  in to taka pravauser posted image user posted image user posted image  

Grem na malico...se javim ko pridem nazaj...pridno čvekajte

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
27.11.2007 10:03:00   
ella79
lilči user posted image user posted image sam da raste user posted image user posted image
mlavla obljubim, da pripopam kakšno slikco bušija, sam prej se bo treba slikat user posted image pa to tok boli user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
27.11.2007 10:20:22   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čvekice

Srečka nosečka, glede daril sem tud jaz bolj švoh z idejami. Sem se zdej odločila, da bomo za Mikavža imeli samo čokoladice in sadje, pod smrekico bom pa za mojega naštimala en čoln (maketko takšnega, kot bi ga rad imel) pa en home-made darilni bon za prvi obrok kredita, ko bomo enkrat čoln kupil user posted image user posted image user posted image  Men bo božiček najbrž prinesu eno ročno urico (za ene 10€ - mam rada take bolj pocen, k jih hitreje menjam kot pa baterije crknejo user posted image ), pa nekaj za malega, ne vem še kaj. Za druge pa nimamo nič v planu, ker se ne obdarujemo, če ne potem ti prazniki ratajo mora za celo družino, ker za bit kar velik strošek, če hočeš vsakemu kaj kupit...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
27.11.2007 10:25:17   
pina-1
kje ste čvekice ki ste doma? razen bamby ni nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image

kaj pa naša dolenjka..od kar je bila v sloveniji se je poslabšala v čvekanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
27.11.2007 10:41:27   
vrtnica76
Evo mene.Sem uletela tle gor 100/huser posted image user posted image user posted image .Prau fajn sem se načekala pri svoji os.zdravnici-in to sam tolk, da sem oddala papirje glede bplniške,porodniške in nekaj izvidov.Zdej sem pa tolk fuč, da sem mogla kr mal ajat.Pa spet križ boliuser posted image .Moje spanje ponoč je pa bol tako tako.Ponoč se zbujam in kar nekaj švicam.Mogoče se spet kaj malega kuhauser posted image .
Lillchy,user posted image za uspešen pregled.Vidiš, da se ni potrebno tolk sekirat.Sam,da je user posted image OK in rasteuser posted image !
Ja prav lepebauhije imate.Bom v kratkem tut svojega mal poslikala.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
27.11.2007 10:47:57   
mlavla
drugače sem se pa že včeraj spravila malo izpolnjevat vloge: za otroški dodatek, starševski dodatek, očetovski dopust, ter pomoč ob rojstvu..ko to spolnjuješ maš filing kot da si zaposlen v kakšni pisarni... :D
pač imam rada te zadeve že vnaprej pripravljene...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
27.11.2007 11:02:55   
ella79
jaz mam tudi papirje že delno izpolnjene kar tukaj v službi user posted image Zdej sam še čakam 4.12, ko jih bom lahko nesla na CSD, še prej mi morjo pa novembersko plačo vpisat user posted image Mene sam skrbi, da ne bom kej pozabila, pa brez česa ostala user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
27.11.2007 11:03:49   
lillchy123
Jst sem že popapala malico: en velik kos lazanje in rdečo peso... njami

mlavla, a lohk vprašam kje si kupla te hlače, ki jih maš na sliki? Jst mam trebuh tko nizko, da me vse nervira...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
27.11.2007 11:14:16   
mlavla
a misliš to ta sivo trenirko? to sem kupila v H&M v Celju...tiste na prvi sliki (črne) pa sem dobila od ene lanske februarske nosečke, ki mi je podarila full stvari zame in za dojenčka...ma je res faca, pa sploh se ne poznava...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
27.11.2007 11:16:44   
lillchy123
Hvala! Ta siva trenerka ja, mi je ful luštna. Sam ne vem, če jo bom šla iskat, je mal daleč do Celja. Pa tud božiček je že kupil fotoaparat tko da... Bom pa zdej jst tud lohk buši slikala..user posted image  

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
27.11.2007 11:19:13   
mlavla
jeee že čakamo na slikce!!!user posted image user posted image
upam,da ne bo tako dolgo trajalo kot pri temu user posted image
pa brez zamere user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
27.11.2007 11:42:09   
srečka nosečka
Evo mene nazaj s sprehoda. Jaooo, sem pridna. user posted image
Sem se potepala uro in pol. Sedaj bi pa najraje šla pod odejo. Grem pa namesto pod odejo pod tuš in k G. Spet peš. Mi bo pasalo, ker že dolgo nisem bila na sprehodu. user posted image user posted image user posted image  Bom zmogla, ni daleč.

Potem pa k mami na pasulj, njami.user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
27.11.2007 11:50:06   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čvekice

Srečka nosečka, glede daril sem tud jaz bolj švoh z idejami. Sem se zdej odločila, da bomo za Mikavža imeli samo čokoladice in sadje, pod smrekico bom pa za mojega naštimala en čoln (maketko takšnega, kot bi ga rad imel) pa en home-made darilni bon za prvi obrok kredita, ko bomo enkrat čoln kupil user posted image user posted image user posted image  Men bo božiček najbrž prinesu eno ročno urico (za ene 10€ - mam rada take bolj pocen, k jih hitreje menjam kot pa baterije crknejo user posted image ), pa nekaj za malega, ne vem še kaj. Za druge pa nimamo nič v planu, ker se ne obdarujemo, če ne potem ti prazniki ratajo mora za celo družino, ker za bit kar velik strošek, če hočeš vsakemu kaj kupit...

Meti - se strinjam s tabo glede daril. Jaz bom tudi nabavila nekaj malega. Se tudi mi ne obdarujemo s prestižem. Zame je itaq manj več.
Glede darila za tvojega - ful dobra ideja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
27.11.2007 11:50:24   
mami28
Lep pozdrav souser posted image !

Tolk napišete, da ne utegnem vsega prebrat, ka šele napisat kaj novega, me že prehitite user posted image

Dans sem imela pregled. G je naredila UZ in prav lepo je blo opazovat premikanje user posted image in kr ne morem verjet, kako hitro raste. Težka je že slabo kilo, jst sem pa pridelala +6 kg od začetka nosečnosti. Zdravi sva torej obe, upam, da bo tko tudi ostalo.

Naslednji pregled imam 9.1.

Mejte se!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
27.11.2007 11:51:53   
dolenjka
Evo mene! user posted image

Še vedno se prebijam skozi vse službene maile, pa mal hočjo da še delam preden grem na porodniško user posted image
Danes sem se definitivno odločila kdaj neham delat in tako slavnostno objavljam, da grem "samo" še 13x v službo user posted image  user posted image  user posted image  Se moram pa še 19x zbuditi tu na severu, pol pa pade selitvena vožnja v Slovenijo user posted image  user posted image  user posted image

Včeraj me je ena spraševala če sem na dieti, ker sem si samo radič s krompirjem v solati za večerjo privoščila? No, sej ni važn katera je bla, ampak vse bi me lahko že tolk poznale, da bi vedle, da se ne bo izšlo. Krompir je blo predolgo za čakat, zato sem snedla en mini sendvič z rženim kruhom, po 1. kitici smrčanja pa 3 milka munch mallowe user posted image  Tko, tolk o moji dieti. če bi se je katera še rada lotila. Rezultat pa poznate -  do 27t 15kg + user posted image  user posted image  user posted image
Bom pa danes zvečer dala v album slike od našega novega koška, v katerem bo spala naša princeska, sam že v naprej opozarjam, da je oči bolj slabo slikal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2496
27.11.2007 11:55:23   
pina-1
no, no dolenjka pa si le prilezla na plano... sam ne vem če ti bomo kar tako opravičile tako malo čvekanja... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
27.11.2007 11:56:20   
mami28
Aja, pa še to. G sem pojamrala, da imam močan beli tok. Pa mi je dala neko vaginalno tableto za enodnevno zdravljenje. Bomo vidli, če kaj pomaga.

Sicer velikokrat srbi trebuh in prsa, pa baje da je to normalno. Če bo pa prehudo, pa naj kupim neko hladilno kremo.

To je to user posted image

Lep dan!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
27.11.2007 11:56:55   
dolenjka
Kar se pa daril tiče, imam pa eno idejo: jaz bom skuhala teranov liker in ga natočila v mini darilne flaška, zavezala pentljico in to je to. Če bom imela voljo in čas, bom še kaj napisala na flaško, al pa jo na kak način malo okrasila. Je kar poceni varianta, pa še zelo osebna. user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
27.11.2007 11:59:05   
dolenjka
A dej Pina no, kaj pa ko greš ti doma na stanovanje vsak dan tko zgodi in me same ostanemo? A to pa ne šteje? Prosim no user posted image

Ejo, zame en pladen štrudlja, jem vse razen sirovega (pa še tega če je vojno stanje user posted image  ). Sej veš, na srečanju v decembru. Nema ništa đabe, slike ste vidle, zdej pa plačat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?