katka37
|
Lara, jaz še tudi ne vem točno za kremice, sem malo začela šele gledati in iskati. Februarka, jaz sem naše plišaste oprala kar na 30 stopinj, pa jim ni bilo nič, ne vem, mogoče sem imela srečo. Sušiš pa na programu za volnene oziroma občutljive stvari rajši. Suzi, smola pa taka, ampak kaj, ko je pa čas prehladov. Lepo, da si uživala na Gibonniju. Punce,tudi jaz sem bila prepričana, da je naše dete še vedno obrnjeno na glavo in me štoha z nogami v rebra, dokler ni na zadnjem pregledu ugotovil, da se je spet obrnil in da je glava tista, s katero suva v rebra. Kdo ve, kakšne akrobacije delajo vnaših bušijih. Meti, je zdravnica ugotovila, da imam prenizek pritisk in ga bo večkrat kontrolirala. Kar se pa tiče spodnjic, imam jaz kar navadne, ne nosečniških. Namesto modrca pa sem si za v bolnico in doma kupila v bistvu majico-modrček, ne vem, kako se temu točno reče Februarka, imeli bova enake posteljnine za , ista kolekcija. Srečka nosečka, na teh 4 posteljninah so junaki iz medvedka Puja, na rumeni je medvedk Pu, na oranžni tiger (tako imam jaz), na roza je pujsek, na modri pa osliček. Zato pa imam jaz na omari v spalnici za bebija te 4 nalepke. Ker pri nas te posteljnine tigra ni bilo, so mi jo naročili. Se definitivno najbolj splača tudi cenovno in kvalitetno.
|