|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
26.11.2007 21:58:31   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Evo jaz pa ravno njoke z zelenjavo pomalcala, povečerjala in obenem še kosilo pojedla. Prej ni bilo časa user posted image
februarka kje si to posteljnino kupovala?

Posteljnina je iz Pikapolonice...
Zdej pa res lepe sanje vsem!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
26.11.2007 22:13:36   
ella79
mlavla super buši user posted image user posted image user posted image
joj, jaz morm tudi mojga mal poslikat, k sem ga nazadnje v 20. tednu user posted image pa je razlika v 11. tednih očitna user posted image user posted image
nočko user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
26.11.2007 23:05:04   
dolenjka
Evo, spet sem smrčala user posted image  user posted image  user posted image
Zdej pa sam upam, da bom v spalnici tudi lahko user posted image
Mlavla user posted image  za bušija, razlika je očitna user posted image  user posted image  user posted image
Joj Ella, a ti si že v 31 t? user posted image  No, sej ne da velik zaostajam (o)  za tabo, sam zgleda da me je kr stisnl, ker je čez 30t že user posted image  Zdej bo pa res šlo hitr kaj?
No, grem rajš v mižule, če bom preveč razmišljala še res ne bom mogla spat user posted image

Najslajše sanje bejbike! Nočko

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
27.11.2007 7:00:30   
srečka nosečka
dobro jutro user posted image

Danes pa sem zgodnja. Je že padla jutranja kavica z user posted image , ki je odšel služit EUR-čke. user posted image  Jaz pa kot mesenik, ta noč je bila katastrofa. user posted image  Komaj sem zaspala po kakšni uri premetavanja (beri okoli 00,30), uuuuf. Pol pa me je trebuh bolel kot sam user posted image . Takšne noči pa še ne. Noben položaj mi ni pasal.
Me pa veseli, da imam danes spet G in da mi potrdi, da je vse OK.

Res čudno, da nekaterim tako poredko G delajo UZ. Meni ga naredi vsakič. Sicer ne traja pol ure, ampak vedno pogleda in pokomentira.
Pa kaj G to stane, če ima UZ aparat v ambulanti in ti malo poškili v bušija.

Hvala vsem za info o posteljnini (februarka, katka, ...) Sva se včeraj odločila, da nabaviva odejico in povšter iz Neckermana. Imajo tako fino iz mikrovlaken, naraven material, pralno na 95 st. C. Zraven pa še eno posteljnino. Pa da vidim, kaj bom dobila, če ne bo OK bom pa vrnila. user posted image

Si grem pripravit zajtrk, pol pa upam, da se katera že pridruži na klepetu. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
27.11.2007 7:27:45   
Janey
Dobro jutro pikice. Kako ste kaj? Upam da ste nekatere kaj spale...jaz se pridružujem srečki nosečki. Celo noč sem hropela, ker nisem mogla dihat. In zdaj je z mano moj najboljsi prijatelj glavobol. Ampak ker me ima tako rad se je odločil, da mi bo še malo na očke pritisnil. Granobilov sem polizala celi vagon (kak so ugabni), da mi je šlo celo noč na bruhanje. Zdaj sem si pa prinesla mlečni riž s čokolado za zajtrk, če mi ga uspe popapat sem pa tak carica. Pomoje bomo danes na čem tekočem glede na bolečine v grlu.

Ampak dovolj jamranja.
Včeraj sma šli s tamalo malo po mestu in sem kupila mojemu adventni koledaruser posted image user posted image  me je sicer najprej malo čudno pogledal (pomoje ga ni imel že od 10 letauser posted image user posted image user posted image ) potem je pa rekel, da bo tak prej vse pojedel. Ne sme...moje budno oko bo ždelo nad čokoladicami (če vrjamešuser posted image user posted image user posted image ).
Sma zavili tudi v muller sem htela kako kremžo al pa kaj takega za user posted image  kupit, pa niso meli nič...prazne police..no pol prazne. Od nivee in bubchen niso meli skor nič. POmoje je srečka nosečka vse pokuplauser posted image user posted image  hehe hecam se.

Pina a se je user posted image  zbudil? Mene že celo jutro tak nežno boža user posted image  

Grem pojest mlečni rižek in pol na čajeka.

Lep dan vam želim

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
27.11.2007 7:44:52   
srečka nosečka
Sma zavili tudi v muller sem htela kako kremžo al pa kaj takega za kupit, pa niso meli nič...prazne police..no pol prazne. Od nivee in bubchen niso meli skor nič. POmoje je srečka nosečka vse pokupla

user posted image  - jaz pa vse pokupila. Sem res bila včeraj v Mulerju, pa taka gužva, da sem se lahko samo obrnila in odšla. Ne maram gužve. user posted image Zato bo treba hitro v akcijo po stvari, ki še manjkajo, da ne bom decembra
user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
27.11.2007 7:46:36   
mlavla
Dobro jutro..jst sem pa za spremembo kar vredu spala...res pa da otroček tako veselo brca, da sem se od tega zbudila...
tud jst šibam na čajčka in na zajtrk..se oglasim malce kasneje

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
27.11.2007 7:48:16   
Janey
Jaaa...jaz tut ne maram gužve. Sem htela neke bonboniere nakupit za moje babe tukaj v službi pa mi ni uspelo mimo polic prit. To je grozno in vedno huje bo. Bomo že januarja še kupili tiste pomembnejše stvari, ker zdaj ni več v trgovine za it.

Če ne se bom pa začela dret...noseča, noseča, pazi pazi auuuu, pa bo kar naenkrat vse prazno okoli mene...ko tak vsi kar stran pogledajo ko je kje kaj narobeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
27.11.2007 8:09:15   
itata
jutro,
sem bila na telovadbi včeraj, ampak sem ene 10 min tko težko vmes delala, da ni za povedat, ker user posted image  je mislil, da je to tudi za njega ćas za telovadbouser posted image
zvečer sem poležavala in jedla - kaj pa drugega... spim dobro, dokler ni treba SPET lulat, pol proti jutru okol 5h se pa zbudim pa skor ne morem več spat, tko da... neki zgodnja sem ratalauser posted image

drugač pa povem jaz mojmu vsa zadovoljna, da sem našla na ZD Grosuplje (hvala Meti) info, da imam MŠ sam 3 dni po 3 ure... pa pravi ja sam veš, ti pa ne bi nič škodilo, če bi šla v Lj v porodnišnico k majo več ur pa ti velik koristnega povejouser posted image  halo??!! sam verjetno ne bom, ker se mi ne da vozakat gor in dol, parkirat in se basat tam s 300 pari...
bodite pridne!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
27.11.2007 8:11:23   
Februarka08
Dobro jutro...
Danes sem pa ob 6-ih vstala, nardila mojmu user posted image zajtrk, pol sem šla še za par minut ajat, zdej je pa kosilo že narejeno, ker imam pregled in ne vem kdaj bom doma... Sem nardila pico in jo dala v pečico, potem pa sam prižgem in voilauser posted image .
Danes imava z mojim 7. letno obletnico odkar sva skupiuser posted image in morm še mal u šoping... Meni je že dal darilo včeruser posted image , zdej pa lohk tuhtam... No, bolj me skrbi pregled ko pa kaj drugega... Sploh ne vem kaj mi je. Kot da mi bo G povedala kaj krutega...
Sem ravno pri čokolešniku in mi je tooooooooook slabo, da ne morm jest. Pa še brez sladkorja je in ni prav nič doberuser posted image .

Lepo se načvekajte, upam da bo vse v redu z nama, ko pridem nazaj, se javim na raport.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
27.11.2007 8:24:45   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Mlavla user posted image  za bušija, razlika je očitna user posted image  user posted image  user posted image
Joj Ella, a ti si že v 31 t? user posted image  No, sej ne da velik zaostajam (o)  za tabo, sam zgleda da me je kr stisnl, ker je čez 30t že user posted image  Zdej bo pa res šlo hitr kaj?

tud jst sem se zamislila ob pogledu na obe sliki, sploh ker vem, da imam na obeh slikah enako število kg...

Ravnokar pa sem dobila izvid po pošti iz pregleda za sladkor...(mogoče bo katero zanimalo npr.Suzi?)
moji izvidi:
0 min  5,3
60 min 8,0
120 min 6,8
180 min 5,8
K izvidu pa je dopisano: Glede na vrednost je mejna patološka vrednost glukoze na tešče. Priporočam prehrano brez sladkorja do poroda.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
27.11.2007 8:25:55   
mlavla
Februarka- pa dobro opravi!Pa želim ti lep dan s tvojimuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
27.11.2007 8:36:41   
Janey
Februarka vse bo ok. To je normalno da nas skrbi. Ti pa se samo sprosti in uživaj. Vi2 sta pa zagotovo ok.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
27.11.2007 8:40:57   
ella79
mlavla - tako bodo kile ostale iste do konca user posted image , k ne smeš sladkorja user posted image . Sam maš pa res lepga bušija
februarka, res te nima kej skrbet. Sej skoz po malem brca in opozarja da se ma prav fajn user posted image user posted image
Jaz sem pa danes začuda odlično spala.user posted image Sem pogruntala, da je bolje, da grem čim kasneje spat, k potem spim do sedmih, drugače pa že ob petih na uro gledam.
Še 15x v službo user posted image user posted image user posted image user posted image JEEEEE!!!!!!!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
27.11.2007 8:44:45   
mlavla
ella- a boš ti tud dodala kakšno novejšo slikico tvojega bušija...?sej veš da smo firbčneuser posted image

ma zdele sem klicala v ambulanto svoje G, pa sem dobila na telefon ravno ta najbolj sitno sestro kar jih obstaja..mi je kar malo dan pokvarila..pač nadrla me je zakaj kličem če so mi pa že vse povedali na polikliniki..zdravnica pa mi je še posebej naročila naj pokličem, ko dobim izviduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
27.11.2007 8:50:01   
Janey
mlavla ne pusti da ti ena zategnjena baba dan pokvari. Te sestre so ene res našpičene. Pa tako leop delo imajo. Naj grejo raje v bolnico pucat dreke (pardon ampak me razjezi ko so grde). Cel dan sedijo v ambulanti in lahko čvekajo z nosečkami in pacientkami. Mislim ne vem kaj jim manjka. Mogoče jih rit boli od sedenja. Benti...nima pravice tulit na ljudi, sploh pa ne na nosečke. Packa packasta.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
27.11.2007 8:51:02   
lillchy123
čist na hitro. Smo ok, al bomo mal kasnej rodil al bomo pa mal bolj majčkeni. Glavno da rastemo! user posted image user posted image

Hvala vsem, ki ste držale pesti! user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
27.11.2007 8:52:34   
pina-1
dobro utro user posted image !

jaz sem pa danes tako zaspana...vsak dan težje mi je v vstatin v službo it. Danes je še Mia mela svoj dan in ni hotela v vrtcu v igralnico. No po dolgotrajnem prepričevanju se je le odločila in šla. Uhhh....

Mi smo v pričakovanju jutrijšnjega dne, ko gremo na 3D v postojno... Komaj čakam da zopet vidim naše dete.... No danes je malo bolj pridno , kar se oglašanja tiče...Se kar lepo oglaša in razteguje trebuh da bom kmalu počla...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
27.11.2007 8:53:39   
mlavla
Janey- hvala za tolažbo..sam me je res čist razkurla..pa še čist nič nisem bila psihično pripravljena...
kadar pa tja pridem pa naj bo to zjutraj, pozno dopoldan, zgodaj ali pozno popoldan vedno kofetkajo....user posted image
mah majo res težko delo..boge revce...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
27.11.2007 8:54:20   
pina-1
lilč samo da je vse ok... Da dojenček pridno raste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
27.11.2007 8:57:39   
mlavla
lillchy123 bravo !user posted image za uspešno opravljen pregled...pa tud če ste mal bolj majčkeni..saj veš,da smo si ljudje različni..eni smo bolj bajski user posted image ..drugi pa bolj trlice

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
27.11.2007 9:02:27   
MetiLu
Jutro babnce user posted image

Se pridružijem Elli, sem spala ko hrček. Tud jaz boljše in dalj časa spim, če sem dalj časa pokonc user posted image

Itata, iz itsega razloga sem vesela, da imajo predavanja v ZD Grosuplje user posted image

Mlavla, super buši user posted image  user posted image user posted image  Upam, da dieta ne bo prehuda. Jest ne vem kaj bi zdej jedal,če bi mogla cuker črtat user posted image

Lillchy user posted image user posted image  smo rekle, da je vse ok user posted image

Janey, v štacunah se začenjajo prave male vojne, jest sem tud rekla, da tole soboto mogoče še grem v kakšno večjo nabavo, potem pa do sredine januarja ne več, če bom takrat še sposobna naokol hodit user posted image user posted image  Bom že kar zdej šla malo za darilčka pogledat user posted image

Punce, res se mi ne da več v službo hodit user posted image user posted image user posted image  vsak dan samo čakam, da mine dan, da grem lahko domov...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
27.11.2007 9:08:48   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Punce, res se mi ne da več v službo hodit user posted image user posted image user posted image  vsak dan samo čakam, da mine dan, da grem lahko domov...

meti, se podpišem pod to. Sem ravnokar dobila mail s tole slikico, pa sem ga morala deliti z vamiuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
27.11.2007 9:26:42   
itata
meni je tudi tole s službo vedno težje... kr neki... vstat je težko, pol mi do malce šiba zadeva ful dobr, pol gre pa sam še navzdol. mal so mi noge začele zatekat... jih zvečer skoz v luft držim in s kremco mažem, ki hladiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
27.11.2007 9:27:19   
Janey
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra....
če si katera do zdaj ni znala mene predstavljat...samo malo blont laske mam...drugače pa je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?