|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
26.11.2007 16:34:17   
shooo
ojla,
TOSJA
kar k zdravniku se odpravi. eni virusi razhajajo in je dobro da se tam pokažeš.
jaz sem tudi enega fasala in sem že od sobote bolj boga. včeraj zvečer ko sem mislila da je že vse mimo sem si drznila pojesti krožnik prežganke in takoj dobla krče in drisko nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
sam virus v tej dobi nosečnosti ni nevaren je pa nevarno da dehidriraš.pa temperatura je nevarna ali močni krči!!!
moja zdravnica je kar v skrbeh a naju suser posted image in naju kliče vsakih toliko.po posvetu z lokalnim ginekom se je odločil da mi še nč ne da proti krčem samo jesti pa tudi ne morem. ....
ok. saj bo minilo.
hudič je pa to da je tudi varuka fasal virus in sva z nežo sami jaz pa imam v sredo zagovor semnarske in hud izpit v ponedeljek!user posted image ne vem če bo šlouser posted image .

no držte se

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
26.11.2007 17:25:31   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image hvala, ste me potolažle! user posted image

Za kosilo sem skuhala prežganko...mi je prav pasal. Trenutno sem vredu, sam ne bom se preveč hvalila... user posted image

shooo
- nimam driske, sam večkrat na dan grem na WC user posted image
Očitno mi dete pritiska na črevesje. Sestra mi je tud rekla, da je verjetno dete v takem položaju, zato kislina...pa, da naj počivam sede... user posted image user posted image user posted image

user posted image sem poslala v trgovino po bebe čaj...ta mi je tako dober. Pa prepečenec...če se bo ponavljalo, pa bom stopla do zdravnice. Saj Rupurut mislim, da tud lahko jem. Sam jaz bi rada brez zdravil...user posted image

sinskaT - si prava zakladnica (enciklopedija) vozičkov...user posted image user posted image user posted image
Kakšna slikca je dobrodošla... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
26.11.2007 17:28:32   
tosja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image našlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
Sam slik noče kopirat... user posted image

Skater X

-Lahek in varen voziček iz aluminija
-Vsebuje športni nastavek z možnostjo obračanja v obe smeri
-Primeren za novorojenčka
-Prilagodljivo naslonjalo do ležeče pozicije(5 naklonov)
-Prilagodljiva in snemljiva 2-delna sončna  strehica z žepi ter premični šilt
-Velika vgrajena nakupovalna košara(nosilnost do 5kg)
-Po višini nastavljivo mehko držalo za roke, brez PVC-ja, dermatološko testirano
-Vsi oblazinjeni deli se lahko perejo pri 30° C
-Nastavljivo vzmetenje
-Nova nožna zavora
-Ročna zavora
-Tri super lahka snemljiva gumijasta kolesa z naperki brez zračnice
-Prilagodljiv nastavek za noge z možnostjo podaljšanja
-5-točkovni oblazinjen varnostni pas z novo zaponko
-Z dodatnim adapterjem lahko pritrdite na voziček večino avtosedežev skupine 0 (0-13 kg)
-Varnostni odsevnik za večjo varnost v temi
-Vsebuje PVC prevleko za dež
-Na voljo v cca 45 različnih barvah
Izkušnje in mnenja: KLIK

Skater S

-Lahek in varen voziček iz aluminija
-Vrtljivo sprednje kolo 360 stopinj, možnost fiksiranja
-Vsebuje športni nastavek z možnostjo obračanja  v obe smeri
-Primeren za novorojenčka
-Prilagodljivo naslonjalo do ležeče pozicije(5 naklonov)
-Prilagodljiva in snemljiva 2-delna sončna  strehica z žepi ter premični šilt
-Velika vgrajena nakupovalna košara(nosilnost do 5kg)
-Po višini nastavljivo mehko držalo za roke, brez PVC-ja, dermatološko testirano
-Vsi oblazinjeni deli se lahko perejo pri 30° C
-Nastavljivo vzmetenje
-Tri super lahka gumijasta kolesa z naperki brez zračnice, s krogličnimi ležaji in zavornimi -diski
-Prilagodljiv nastavek za noge z možnostjo podaljšanja
-Bobnasta zavora
-Ročna in nožna zavora
-Z dodatnim adapterjem lahko pritrdite na voziček večino avtosedežev skupine 0 (0-13 kg)
-Varnostni odsevnik za večjo varnost v temi
-Vsebuje PVC prevleko za dež
-Na voljo v cca 45 različnih barvah
Izkušnje in mnenja: KLIK

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
26.11.2007 17:42:26   
sinskaT
Hojla, vidim, da ste že same našle info. o Skaterju. Pa res mi manjkajo samo še 3 izpiti in bom dipl. vozičkologinja user posted image .
Za tega zadnjega sem šla pa v raziskavo, ker sem ga videla v živo pri enih znancih in mi vrag ni dal mira, dokler nisem izvohala slo. spletno stran
http://www.comfortbaby.com/

greš na ponudbo in otr. vozičke -
in sem se čisto zapalila na tega Skater S-a. Še posebej mi je fajn, ker je toliko barvnih kombinacij...
Jah kaj čmo, vsako tele ma svoje vesele user posted image user posted image user posted image .

Scorpio in Barby - Me veseli, da nisem edina bajkerica med aprilčicami in da imamo podobne lušte. Pa zdaj neki časa kar odmislite brm brmmme...user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
26.11.2007 17:44:34   
sinskaT
Vidim, da link ne dela, bom probala pa tega

http://www.comfortbaby.com/index-1.html

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
26.11.2007 17:47:22   
tasyo
SinskaT, meni je tudi všeč ta voziček... Ti, ki si ga v živo videla - pa je lahko vodljiv in nasploh ne pretežek? Pa se res tako na majhno zloži?
Sicer pa mi je iz njihove ponudbe v oči padel tudi model VIP, čeprav ni trikolesnik...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
26.11.2007 18:29:49   
sinskaT
tasyo -  nisem še sprobala vodljivosti, lahko pa si ga ogledaš mislim da v rutarju, ne samo v Mozirju. Drugače pa naj bi bil res lahek (za 3-kolesnika), mere, ko je zložen 95x62x46. Zaenkrat je naš favorit, samo še Bebe Confort moram sprobat user posted image .

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
26.11.2007 18:44:09   
Roberta69
Na morfologiji je bilo super, ker sva spet videla najinega fantka (čudno mi je edino, da ni nič preverila, če je res fantek, ampak je samo napol osorno rekla, da če je enkrat rekla, da je fantek, potem je fantek). Baje je vse v redu, velik je že 23 cm in tehta 330 g (to je pa že kar nekaj robe). Železa imam celo več kot poprej (baje je ponavadi ravno obratno in vrednost pada).

Za vozičke pa najboljše, da enkrat neko splošno preglednico podobnih modelov naredimo (če bo volja in čas seveda). Jaz zaenkrat nisem imela časa, da bi ne vem kaj ugotovila, bila sem edino razočarana, da je edini voziček, ki mi je estetsko ful všeč samo za po asfaltu user posted image . Zaenkrat izbiram nekje med Jane Slalom Pro, Bebe Comfort High Trek in Quinny Buzzom - mi pa noben ni ne vem kaj. Zdi se mi pa, da je tudi tale (o katerem se je danes debatiralo) tam nekje. Jaz še vedno upam, da do spomladi pride ven kak nov zanimiv model, čeprav bom malce živčna, če mesec pred porodom še ne bom imela vozička.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
26.11.2007 18:49:50   
katka28
Mi bomo pri Hartanu kupili avto sedeze. Vozicek pa sem najprej mislila, da bodo problemi z iskanjem sem kupila kar rabljen tako, da je ena skrb manj. Drugace pa resnicno lahko diplomiras z iskanjem primernega vozicka. Tako, da nisem nobeni nevoscljiva pri iskanju user posted image ...Srecno...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
26.11.2007 20:29:17   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT
Scorpio in Barby - Me veseli, da nisem edina bajkerica med aprilčicami in da imamo podobne lušte. Pa zdaj neki časa kar odmislite brm brmmme...user posted image

user posted image ne vem, ne vem ... moj user posted image že dela plane, da greva konec junija na Kolpo v bungalov ... takrat, ko imajo tam eni tud motozbor user posted image tko da mi bomo kakšno sončno popoldne sigurno med brmmmmmmmm user posted image

pri taščici dobila polno posteljnine, baldahin za posteljico, banjico za kopanje (čeprav ne vem, če ne bom kakšne druge kupila user posted image ), nekaj je ponujala tudi posteljico pa avtosedež in bla potem neskončno užaljena, ker sva zavrnila to user posted image posteljica je moja še fajn, avtosedeža pa rabljenega in scufanega tud nočeva user posted image

sedaj sem pa računala na mal masaže, pa user posted image gleda en čudn film user posted image bo treba počakat user posted image

lepo se imejte, grem še mal brat user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
26.11.2007 20:41:36   
jazabel
Pozdrav!
Se že dolgo nisem oglasila, zato le par besed.
Danes sem imela morfologijo in je vse OK, tko da je občutek prov fajn. Drugače pa pridno nabiram kilce in hodim na telovadbo. Pa še služba in pol le še kakšen dolg sprehod in faks ob vikendih - tko, da vas tud prebrat ne uspem.
V glavnem - uživam v nosečnosti in upam, da ve tudi. Lepo se mejte.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2836
26.11.2007 21:35:20   
NaTaŠa*
Pozdravljene aprilčice!

Evo se spet mal oglasim. Glih prej sem pršla z enga zlo dolga sprehoda, sva šla z user posted image  na sprehod sprot pa mal pofirbcat u BC in najdla en full lep voziček, edini ki je všeč obema. Tako da ga bova šla vrjetn kr iskt. Cena je  kar solidna, ampak za voziček res ne mislim šarat ker bi rada res enga kvalitetnega. Najprej sva mislila da bova kar od enih prijateljev vzela voziček ampak je rekel da ne da bova za najinga  prvga user posted image  kupla kr novega. Prodajalka nama je res lepo pokazala košara se obrača na oba konca, lohka imava tudi lupinco zrevn k se zloži je pa res majhen tako da je res kvaliteten.
Evo tukaj ga lohka pogledate in vas prosim za mnenje. barve pa so še drugi, tako ga bova vrjetn kr to barvo ali pa eno bolj temno modro ker je navtralna in je lahko user posted image  in user posted image .
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170621

user posted image user posted image user posted image  za vse uspešne preglede in MF.

Grem gledat Razočarane gospodinje.

LAHKO NOČ.

PA-PA

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
27.11.2007 6:31:23   
scorpiogirl
Dobro jutro, souser posted image !

čist prezgodnje vstajanje tole user posted image popoldne bo pa seminarska na vrsti ... tist sfiniširam, pol pa mal prej spat ... al bom pa eno rundo oddremala že po šihtu user posted image tale seminarska mi je res čist odveč ... zakaj user posted image je treba v pare tiščat folk za seminarske delat ... jst to ful rajši sama nardim, pa je ... no, sej tko bom očitno tud morala sama ... una se bo pa švercala zravn user posted image

bravo vsem za uspešne MF user posted image user posted image user posted image zdej pa delat user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
27.11.2007 7:02:27   
sasy20
Dobro jutro!

Danes pa jaz ne morem spati user posted image  pa še taka tema je bila zunaj ko sem vstala. Ja kakšen dan res ne morem spati več kot 5 ur, potem pa bedim kot sova v postelji.
Vidim da se je govorilo o vozičkih.....jaz si sploh ne predstavljam če bi ga mogla kupiti katerega bi zbrala, ker je toliko izbire. So mi pa všeč vaši predlogi, je pa res da jih moraš v živo vidit in sprobat...takrat ti voziček rata dober in lep ko vidiš njegove vse funkcije. Jaz že vem kakšne funkcije ima moj...no tisti ki ga bom dobila tako da sem z njim zadovoljna.
Scorpiogirl pridna si in upam da čimprej narediš tole seminarsko....

Vsem ki imate danes preglede oz morfologijo user posted image  pa po tem hitro poročati...
tiste ki pa se jo uspešno opravile pa user posted image .

Lep dan vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2839
27.11.2007 7:40:05   
SpeliG
Pozdravljene čvekice!
No, pa se še jaz oglašam, včeraj smo imeli morfologijo. Tokrat je bil z mano tudi bodoči očka, se je G. smejal, da mu pripada prvi sedež v predstavi. Vglavnem, pravi užitek je bil spet videti sončka na monitorju, čeprav je spet bil bolj len, malo nam je pomahal z rokicama. Vse je v redu, vse mere super, je malo večji zato bo verjetno malo pred rokom, čeprav se to še lahko spremeni. In za konec pravi, da bomo še za spol pogledali, ko se lump obrne na trebušček in zaspi! No, torej bo še en čas skrit, midva pa taka firbca. Sicer pa je važno da je otroček v redu, pa naj bo fantek ali punčka. Vsem ki imate v teh dneh preglede želim veliko užitkov ob pogledu na vaše sončke in same super rezultate!!
lp

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
27.11.2007 7:50:20   
simvir
Živjo!

Ste dobro spale? Jaz sem se kar naspalauser posted image .

Vidim, da se vam ful dogaja. Meni pa je odkar sem v službi, dan skoraj enak dnevu - vse bolj v naglici. Mi dnevi tako hitro minevajo, da bodo ravnokar prazniki pred vrati.

user posted image za podaljšanje bolniških, pa za vse preglede oz. MF. Važno je, da so user posted image zdravi.

Vidim, da ste čisto v vozičkih, vsaka bo kupila zase najboljšega, boste videle.

Tosja upam, da si že bolje, drugače pa bo morda res najbolje, da greš k dr.

Drugače pa se je meni sedaj tudi upočasnila prebava, saj zaenkrat še nimam problemov, upam da tako ostane.

Lp

< Sporočilo je popravil simvir -- 27.11.2007 7:51:42 >

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
27.11.2007 8:17:58   
lepa posadka
Dobro jutro še od mene...
Danes sem bolj zaspana, ker smo ponoči ugotovila, da ima ta srednja vročino in vneto žrelo... Bo treba kar hitro ukrepat, da se ne zvrstijo vsi trije... :-) NO, res že več kot dve leti nismo bili bolni, tako da je bila danes čisto nenormalna noč :-))) Pa ni bilo tako hudo, samo ko sem se ob enih zbudila ob joku, potem nisem mogla več zaspat nazaj. Tako sem si poštimala otroški kotiček v spalnici (kdo bi si mislil, da me bo tako razmetavalo pri četrtem :-)))) - sem ob posteljici in previjalki napopala na steno eno zidno dekoracijo - neke vrste ostranljive nalepke z ovčkami... in izgleda res ljubko. Ja, pa vsa imena sem rpetuhtala, pa celo zbudil se je in sva pol ure telovadila...dete dejansko, jaz pa samo v mislih... No, potem pa sem se že naveličala budnosti... No, zjutraj sem se zbidla kar utrujena, pa me je mraz hitro zbudil....

Hitim k šefu na sestanek...ve pa uživajte in poročajte s rpegledov. Prav zanimivo je kako spremljam vse vaše debate o vozičkih, ko pa je jasno, da ne bomo nič kupovali :-) Mene bi bolj zanimala debata o avtih :-)

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
27.11.2007 8:39:00   
sasy20
Oj!

Punce baje je C&A v Kr v novem centru!? Naj bi imeli tudi nekaj nosečniških stvari tako da se bom danes odpravla pogledat kaj kaj imajo in potem poročam. Upam predvsem na bolj poceni kot Lavie in kepica....mi je zadnič user posted image  kupu hlače v kepici ki pa so bile 53 €  kar se mi zdi ful drago.

Zdej pa šibam v KR pa potem poročam če imajo kaj pametnega....

Papa

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
27.11.2007 9:47:25   
kekec in mojca
Pozdravljene,

nisem imela volje, da vam pišem, tako lena sem, da je kar groza. Glede vozičkov je tako, po eni strani bi FUUUUUUUUUUL imela novega, po drugi strani pa si mislim, pa saj bo še stari dokaj vredu!!! Kaj pa vem - ne vem, kaj naj naredim. Mogoče bom celo tako naredila, da bom zdaj, dokler je otroček še novorojenček, uporabila starega (in naredila, da se mu bo odlomilo kolo user posted image user posted image user posted image ), kasneje pa kupila novega. user posted image Na začetku namreč z otrokom ne bom upala hodit kam dlje od doma, tu pa imamo tako ali tako sam asfalt naokoli.

Uh, pa ne vem, kaj bi, ko pa si tako želim novega... Samo če pa je stari še čisto ok - edino vodljivost je  user posted image . Pa škoda mi je zapravljat denar po nepotrebnem, če pa vem, da ga bomo potrebovali za kaj bolj pomembnega...

Že vem, bom teh 700 € dala na stran za svoje stanovanje! user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
27.11.2007 9:58:46   
tosja
Ojla!

Čist na hitrco, ker se mi mudi na sonček...

Glede vozičkov si bom še nekaj časa belila glavo-lase, kot da svine že ni dovolj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za MF!!!

Jaz sem dans sanjal, da je Miglar našel dve jajčki user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image pravi, da bo Pohorski car! user posted image user posted image user posted image

Sem že izjokala hektoliter solz - sreče, ker je pika zagledala user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

Moj želodec je danes bp! user posted image

papa

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
27.11.2007 10:12:00   
tasyo
Daaan!

No, danes sem bolj pozna, ker sem morala poskrbet še za svojega bolnika - ki je tečen ko hudič, ker nič ne more... Samo stoka. No, zdaj se je vsaj driska začela umirjati, pa tudi antibiotik je zagrabu, tako da je že boljše. Je pa mene začelo neki šraufat - upam da se nisem nalezla česa...

Čestitke vsem za dobro opravljene morfologije!Je pa zanimivo, koliko malčkov noče pokazat, kaj skrivajo med nogicami... Mali, že zdaj ne ubogajo in ne poslušajo, kaj šele bo!user posted image

Ja - vozički. Tu bomo res doktorirale. Kekec in mojca - če si tako želiš novega, potem ga sigurno potrebuješ! Mal heca, mal pa resno mislim. Če je slabo vodljiv, potem res ni fajn.

Sasy, dober nakup ti želim!

Lepa posadka, upam da je mali bolje in ne zbolite še drugi! Pa poskusi se mal spočit!

Naše dete je imelo včeraj tudi športni dan, je cel dan in še zvečer tako migal, da joj. Danes pa izgleda bolj počiva. Zjutraj sem ga sicer čutila, zdaj pa nič.

Tako, grem še malo pospravit, pa se oglasim kasneje. Božajte trebuščke!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
27.11.2007 11:05:33   
katka28
Drage moje upam, da ne boste vse zbolele. Jaz se se za enkrat upiram, mislim, da se mi pozna ker ze celo nosecnost jem pomarance, mandarine, kivije in vitaminske tablete, pa tudi doma se nimam nobenega kratkohlacnika, da bi mi iz vrtca ali sole prinesel kaj. Moz je prejsnjic nekaj smrkal pa je tudi potem spal v sosednji sobi, da se nebi slucajno se mi nalezli.

Drugace pa komaj cakam december, da tudi mi docakamo morfologijo vcasih me je kar strah, da bi bilo kaj narobe. Sicer vsake toliko zdaj je cutim nase dve pikice ampak so bol lene zato mogoce sumim, da sta fantka. Pravijo da deklice zacnejo prej brcat kot decki pa bomo videli koliko resnice je v tem.

Z spanjem pa jaz nimam problemov. Sicer sem res zdaj cez dan prenehala spati ( ponavadi sem vsaj za dve urici zaspala) amapak ponoci pa spim za enkrat cisto v redu zbujam se nekje ob 9:00-9:30 vsak dan razen, ko imam kaksne obveznosti.

lep soncen pozdrav in srecno vsem na MF user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
27.11.2007 12:22:03   
Ketrin
Dober dan!

No, me smo se včeraj spet natelovadile in tudi malo načvekale. user posted image user posted image

Tosja, kako super, da je pržganka pomagala! user posted image No, pa sem te le malo potolažila! user posted image user posted image

Punce, merkajte se, da ne bo preveč zbolelih aprilčic tule med nami!!! Vitaminčki!!!! user posted image

Barb, sem včeraj pozabila user posted image Vse najbolješe (sicer za nazaj user posted image )

Srečka, porkaduš, nehi tolk delat, pa nam raje kaj napiši!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Katja, super za CA! Daj poročaj kakšne so cene in kaj sploh imajo! Pa ne preveč everčkov zapravit! user posted image

Katka sem ti kar malo fouš, ko praviš, da vstaneš ob 9 ali 9.30! Ufff, kaj je že to? user posted image  Jaz se zvečer nikakor ne morem prav naštimat in najti pravega položaja. Potem pa se še ponoči skoz neki zbujam, pa za WC pa zaradi nepravilnega položaja... Potem pa glih ob ene 4 ali 5 zjutraj trdno zaspim... Potem pa že ura zvoni.... In je konec veselja! In potem spet jovo na novo! Ah, bo že! user posted image user posted image

Danes sem bila službeno v mestu in sem šla še z mami v PP trgovino na Celovški. No in zdaj sem resnično odločena glede vozička. Enkrat januarja bom šla naročit. Tko da sploh več ne bom teh zadev gledala, da me kaj ne zmede user posted image user posted image

No, zaenkrat toliko!!!!

Papa! user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
27.11.2007 12:38:18   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

19.11. lepa posadka user posted image

22.11. violica_23 user posted image

23.11.
Big mamma user posted image user posted image

26.11. SpeliG  user posted image , Roberta69  user posted image user posted image

27.11. Barb77 user posted image

28.11. Tanja555, sky77

29.11. tosja, Majček28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12. Katja271, bela vrtnica, darja33, u04111976

04.12. matejchykam, Majček28

05.12. simvir, petty82

06.12. u04111976, sasy20, Ketrin, resbično srečna

07.12. maja24-2, NiLe

10.12. maxi133

11.12. barby78, Katka28, Jo@n

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca, leni5

13.12. malamalinca, Tejcha

14.12. tipriga

17.12. Jelcy

18.12. Lubici,  tosja, zolika

20.12. MARUŠKA28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
27.11.2007 12:40:30   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Na morfologiji je bilo super, ker sva spet videla najinega fantka (čudno mi je edino, da ni nič preverila, če je res fantek, ampak je samo napol osorno rekla, da če je enkrat rekla, da je fantek, potem je fantek).  

user posted image očitno je imala G slab dan user posted image Še presvitli Pušenjak se zmoti, ona pa tolk sigurna...
Jaz bi že zarenčala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......