tasyo
|
Ja, tudi meni se zdi, da bo zdaj pa tale nosečnost minila s svetlobno hitrostjo. Glede poroda pa še ne razmišljam prav veliko. Bolj o morfologiji... Tudi gužva v porodnišnicah me (še) ne skrbi. Glede teh vrtoglavic - saj se manj oblečem tudi sama, pa tudi vodo imam s seboj, samo meni ne pomaga prav dosti... Mah, saj bo minilo. Sinska, tudi mene špika povsod, tako da je očitno to normalno. Tosja, tale tvoja tašča je pa super! No, saj se tudi sama ne morem glih pritoževat, nama bodo tudi starši nekaj prispevali - voziček in posteljnino, ostalo bova pa malo razparcelirala po mesecih, pa bo. Sej če ne bi gradila hiške, potem pa sploh ne bi bilo panike... Scorpio - a uživaš ob poslušanju svojega pikolinota? Barby78 - upam da se vama uspe zmenit za ceno! Super, pa bo ena skrb manj, kajne? Midva sva se odločila, da z nakupom vozička še malo počakava, da vidiva še, kakšen bo PP Swift, pa mogoče nama še kaj drugega pade v oči. In ko boste vse s polno paro zaštartale, bo tudi tu več idej in mnenj in si bom še z vami pomagala. za vse nas! Jelcy, dobrodošla in kar vključi se v debate! Aja, meni so tudi podaljšali bolniško, do 17.1.2008! NiLe - a veš da sem jaz tudi spet bolj zaprta, pa ne jemljem železa. Mogoče sam naše dete tako čudno leži ali pa so krivi hormoni, kaj pa jaz vem. Je pa neskončno zoprno, kajne? Barb, še dobro, da je vročina pri mali izginila! Upam da ni le prehodno izboljšanje! Pa čestitke za RD - malo pozno, vendar iz srca! Jutri pa dobro opravi! In javi se kaj! Moj mož je pa dokončno zbolel in prišel prej iz službe, zdaj pa leži, stoka, driska - ubošček! Grem kuhat zelenjavno juhico...
|