|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Saj ni res, pa je :)
26.11.2007 21:37:02   
pika74
... po 7 letih in pol...
... po 99-ih M...
... po neštetih negativnih testih ob zamujanju M...
... po HSGju...
... po laparoskopiji...
... po histeroskopiji...
... po diagnozi: saktosalpings, kar pomeni, da so jajcevodi čist neuporabni in da je naravna zanositev praktično nemogoča (verjetnost 1: 1,000.000)...
... po klomifenu...
... po PAP III...
... po 3-h neuspelih IVFjih, zadnji se je končal s hiperstimulacijo in infuzijo na intenzivni negi...
... po žarku upanja v dveh zamrznjenčkih, ki bi mi jih morali vstaviti že septembra, pa so obnavljali okna...
... po težki odločitvi, konec oktobra... kljub temu, da bi jih končno že lahko dobila (zamzrnjenčke) zadevo prestavim... in se z možem odpravim na potovanje v Afriko za 14 dni...
... po skoraj 10-ih dneh zamujanja M sem zbrala ves pogum tega sveta in naredila ta kuser posted image test...
... SEM ZANOSILA PO NARAVNI POTI...

ŠE JE PRAVICA NA TEM SVETU user posted image user posted image user posted image

čakala sva na ta dan... in prejle sem s tresočo roko in paničnim jokom videla plus - tako močan je bil - in pokazal se je še pred predpisanimi 20 sekundami... srce mi je močno bilo... in solze so tekle... solze sreče..., ko sem novico povedala bodočemu očku user posted image ... ki je ostal brez besed... sledil je poljubček... objem... in telefonski klic staršem...

in še nekaj, kar sem si vesta čas na RR želela narediti:

DAN LJUBEZNI 

http://www.youtube.com/watch?v=kP4OwKC4SBY

Pusti tisoč dni in tisoč noči, ki jih več ni.
Če sploh ne veš, da so kdaj bili.
Vzemi le en dan, ki skril si ga tja na svetlo stran.
Pozabil ga nikoli več ne boš.

To je bil tvoj dan ljubezni
najlepši dan, ki ne mine nikdar.
Svet živi za dan ljubezni,
dan ki da ti vse in vse ti zame
tega nikdar ne veš

Kdaj prišel, bo zate spet ta dan
naj te upanje ne zapusti
Le zaspi, ko jutro te zbudi,
to bo ljubezni dan.

To je bil tvoj dan ljubezni
najlepši dan, ki ne mine nikdar.
Svet živi za dan ljubezni,
dan ki da ti vse in vse ti zame
tega nikdar ne veš

Kdaj prišel, bo zate spet ta dan
naj te upanje ne zapusti
Le zaspi, ko jutro te zbudi,
to bo ljubezni dan.

RADA VAS IMAM - HVALA VAM ZA VSE... HVALA VAM, KER STE MI STALE OB STRANI!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.
PDP al kako se že napiše bo 27.7.2008 user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 26.11.2007 21:48:23 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Saj ni res, pa je :)
26.11.2007 21:39:16   
Anonimen
O jezus!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdajle imam pa ful kurjo polt!

Ja čestitke, draga Pika74, saj sploh ne vem, kaj naj napišem!!! Vau! Ej, še meni gre na jok. Kako ti jaz privoščim, o boga moja mala. No, zdaj nisi boga, zdaj si ... vau, čestitke!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2007 21:39:18   
tinkamiška
PIKKKKAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhu, juhej juhuhuhu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok sem veseeeeelllaaaaa zate!user posted image

Čestitam iz srca! Joj se kr cmerim zraven, pupika, skač od veselja! Hihihi

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2007 21:39:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko bi ti vedela, kako sem zdaj vesela zate. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE TEBI IN BODOČEMU OČKU. ŠE JE UPANJE NA TEM SVETU IN TI SI TA DOKAZ.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2007 21:41:46   
pika74
zdaj, ko vas berem... pa jokam na glasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2007 21:42:15   
kačica
Iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image
Sem skoraj jokala od sreče, ko sem brala tvoj post! Res še enkrat iskrene čestitke!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2007 21:43:22   
kjava
Si me pa spravila na rob solz! Zaradi ganjenosti seveda. Bravo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2007 21:44:23   
kačica
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

zdaj, ko vas berem... pa jokam na glasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar jokaj, ampak od sreče! Si zaslužiš!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2007 21:44:29   
Seven*
Jaz lahko rečem le to, da nekdo zgoraj ve, da si takšni kot ti zaslužijo dojenčka!

Gospa sem.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2007 21:45:36   
OliveOyl
Bravo user posted image user posted image user posted image ,
zdaj pa copatke začni štrikati!user posted image

(odgovor članu kačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.11.2007 21:46:35   
ZARA
O MOJ BOG, stara mojaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prvič v življenju sem brez besed. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJ!!!! Čestitam!!!
NORO!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.11.2007 21:46:49   
rija
Draga moja, če kdo, verjemi, da jaz vem, kako ti je user posted image user posted image user posted image user posted image  skači do stopa, cvili, jokaj od sreče....user posted image user posted image user posted image  

Punca, resnično si si zaslužila!

Čestitke!

...vox populi...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.11.2007 21:47:10   
thaiss
Pika iz srca ti želim čimlepšo nosečnost in se veselim s teboj!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.11.2007 21:49:16   
Anonimen
joj jokam s tabo! ful sem vesela zate res!

zate mini mulček pa tole: drž se tm not!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.11.2007 21:49:45   
byanca
B R A V O             Č E S T I T K E    

ČIMPRIJETNEJŠE user posted image  VAMA IZ SRCA ŽELIM   !

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.11.2007 21:52:08   
caillou
O PIKAAA, ISKREEEEEEEEEEENEEEEEEEEEE ČEEEETITKEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.11.2007 21:52:55   
ledenka
PIKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je novica meseca user posted image  cestitam ti iz vsega srca!!! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.11.2007 21:52:57   
Anonimen
Pika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.11.2007 21:54:00   
caillou
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

PIKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je novica meseca user posted image  cestitam ti iz vsega srca!!! user posted image user posted image user posted image

Ne, to je novica petletja !!!!!!!!!!

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.11.2007 21:56:48   
Anonimen
Jooooooooooooooooooooooj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se pridružujem vsem jokajočim kurjepoltnicamuser posted image user posted image user posted image

Veliko veselja obuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
26.11.2007 21:57:14   
tassi1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.11.2007 21:58:51   
Anonimen
Ti kar jokaj. Mene je tud moj vprašal par minut nazaj, kaj se tresem in se cmizim s tresočim glasom user posted image
Ja, vzrok je sam prebral.user posted image

Reeeeeeeeeeeeeeees sem vesela zate. Neskončno vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
26.11.2007 21:59:01   
paris
 Pika, joj, ko sem pa zdele tole prebrala, so mi pa kar kocine pokonc stopile! Pa čisto solzna sem ratala. Če komu privoščim iz srca si to ti. Ma, bog vse vidi, bi rekel Srečko! Je že vedu, zakaj vaju je v Afriko poslal. Uživajta, uživajta kolikor se le da, vsak dan posebej, vsako uro, joj, a veš, da sem ti kar malo fovš, Ampak vama tako zelo privoščim, zaslužila sta si!!! Nehaj jokat, maš prepoved, zdaj se lahko samo še smejiš! user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.11.2007 21:59:45   
eva1
Čestitam, Čestitam, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kr kurjo kožo sem dobila, ko sem tole prebralauser posted image user posted image user posted image user posted image ... sem večkrat brala tvoje poste in upala s tabo..res sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.11.2007 21:59:50   
Ancy
Joj, jz sm tudi brez beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že nekaj časa spremljam tole RR, sploh prva 2 foruma, in pika, res je bil že čas zate in iskreno se veselim s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa lepo nosečnost...........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?