ElaM
|
Dobro jutro. Mogoče je pa danes vreme krivo, da smo vse podrte. Eden pač mora biti. Sem zmatrana, spala zelo slabo, pa še medenica me noro boli. Ponoči, ko nisem mogla spat sem tudi jaz računala, kdaj se bo to dete rodilo, če bi rodila takrat, kot sem T. In sem prišla na 26.12. Sem lepo prosila tegale njuborna, da naj bo malo bolj ažuren, ker res ne bi bila več noseča en mesec. Meni tudi psiha deluje, samo malo v kontra. Magi*, hvala za torto, je zgledala njami. Samo meni se ni zdelo, da je iz oblatn, a si kljub trudu moža pekla biskvit? Skaana, full lepa kuhinja. Mi imamo Sveino, sivo-rumeno-belo in smo zaenkrat zadovoljnji. Res je verjetno tako, kot naletiš. Pa še to, super, da ste se odločili za steklo po steni, ker to je pa zadeva nad katero sem najbolj navdušena v kuhinji. Je fenomenalno za pucat. Še to, jutri dobro opravi na pregledu, in naj počaka decembra. Raho, upam, da boš čimprej doma. pa nič se kregat s cariniki, potem maš pa pritisk v višavah. Loncica, cestitke za dopolnjenih 37t. Še eno na to temo, v petek sem vprašala mojo G, kdaj je otrok donošen in je rekla, ko dopolni 37t, enako kot Pušenjak. Klarissima, a ste imeli kakšne gimnastične vaje? Še tašče, moja je ok, nas ravno v nedeljo vabi na kosilo, je rekla, da zdaj me še lahko malo pocrta. Sem pa že pisala o tem, da ko sem bila noseča za T. so vsi skakali okrog mene, kako sem, pa kaj rabimo za dojenčka, zdaj pa kot da ni nič, no skoraj nič. T. pa obožujejo oboji stari starši, no upam, da bodo potem tudi malo, da ne bodo delali razlik, ker drugače bomo ropotali. Še eno vprašanje, a še katera občasno sliši neke zvoke iz maternice, jih sploh ne znam definirat, vendar ko se mala premika, kar nekaj "šumi"? Sem že parkrat opazila, pa me zanima, če je še katera. Punce, vse imenovane in neimenovane, lepo bodite, pa se beremo. Joj, sm naklofala.