bamby
|
Katka, mullerjevim plenicam se reče Beauty Baby. So res faj. Prav tako hvali svakinja Lidlove plenice, za katere pa ne vem kako se jim reče. Pravi da so zel okvalitetne in cenovno ugodne, morda celo bolj kot Mullerjeve. Ampak tud se gre za nekaj centov. Muller in DM sta pa dve različni firmi in jih ne moresš mešat med sabo. meti, lepe cetke si pripravila za Janezka in že lep opospravila v omaro . Spodnjice pa nosim iste kot pred nosečnostjo, le da se mi pod trebuh spodvihajo , pa bo že. dolenjka, kje si stara sablja . Sem te pogrešala veš. Sem po Leclercu hodila v soboto in sem imela oči na peceljčkih, če te morda kje ugledam, pa je bilo le drugega folka ogromno. Zdaj pa le čvekaj z nami in povej, kako si kaj ta teden kuhala joto . februarka, vse plišaste igrače lahko opereš na 40° in posušiš v sušilcu. pina, le glej, da si ne premisliš , sploh pa da se boš od obale v LJ pripeljala . Pa čestitke za joto . itata, hvala za skrb, zaenkrat smo zdravi. Jaz sem kar OK, Timu je pa tudi antibiotik že prijel, tako da ni krize. Pa tudi ponoči smo zdaj zadnje dni suhi, le da smo ga začeli do 2x na noč buditi. Očitno bo treba nekaj časa tako, drugače se mi bo strgalo . lara, Za obrazek bo pa potrebno kremco nabavit. Lahko se uporablja tudi Bepanten mazilo, ker je taka bolj mastna krema (Tima mi je babca kar s to mazala), ali pa Bubchenovo kremo za mraz in veter. Za ritko pa je spet dobra Bepanten, čeprav sem jo raje uporabljala, kadar je bila rita malo vneta, ker tudi odlično zdravi. Uporabljala sem pa Bubchenovo, ki je dobra, še boljša pa se mi je zdela iz DM v eni rumeni škatlici, ki je iz kolekcije Baby Love. Je malce gostejša, težje mazljiva, ampak za zaščito ritke odlična. suzi, lepo, da sta v soboto (ali petek ) tako fajn uživala . Mali pa upam, da se ti čimprej pozdravi. Sploh pa vem, kako je to. Smo na kuhanju zadnji mesec zelo pogosto . Pa čestitke za jotico . Pina, prav zdajle sem se komaj skozi prebila, spotoma odgovarjala..... Zjutraj sem imela težko rit za vstat. potem je bilo treba takoj se lotit kosilo kuhat, ker ta teden mora biti kosilo že ob 12h, ker gre g. klobasa na šiht. In zdaj sem TU. VOILA
|