|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
26.11.2007 13:57:25   
bamby
Katka, mullerjevim plenicam se reče Beauty Baby. So res faj. Prav tako hvali svakinja Lidlove plenice, za katere pa ne vem kako se jim reče. Pravi da so zel okvalitetne in cenovno ugodne, morda celo bolj kot Mullerjeve. Ampak tud se gre za nekaj centov.
Muller in DM sta pa dve različni firmi in jih ne moresš mešat med sabo.
meti, lepe cetke si pripravila za Janezka user posted image  in že lep opospravila v omaro user posted image . Spodnjice pa nosim iste kot pred nosečnostjo, le da se mi pod trebuh spodvihajo user posted image user posted image , pa bo že.
dolenjka, kje si stara sablja user posted image . Sem te pogrešala veš. Sem po Leclercu hodila v soboto in sem imela oči na peceljčkih, če te morda kje ugledam, pa je bilo le drugega folka ogromno. Zdaj pa le čvekaj z nami in povej, kako si kaj ta teden kuhala joto user posted image .
februarka, vse plišaste igrače lahko opereš na 40° in posušiš v sušilcu.
pina, le glej, da si ne premisliš user posted image user posted image user posted image , sploh pa da se boš od obale v LJ pripeljala user posted image . Pa čestitke za joto user posted image .
itata, hvala za skrb, zaenkrat smo zdravi. Jaz sem kar OK, Timu je pa tudi antibiotik že prijel, tako da ni krize. Pa tudi ponoči smo zdaj zadnje dni suhi, le da smo ga začeli do 2x na noč buditi. Očitno bo treba nekaj časa tako, drugače se mi bo strgalo user posted image .
lara, Za obrazek bo pa potrebno kremco nabavit. Lahko se uporablja tudi Bepanten mazilo, ker je taka bolj mastna krema (Tima mi je babca kar s to mazala), ali pa Bubchenovo kremo za mraz in veter.
Za ritko pa je spet dobra Bepanten, čeprav sem jo raje uporabljala, kadar je bila rita malo vneta, ker tudi odlično zdravi. Uporabljala sem pa Bubchenovo, ki je dobra, še boljša pa se mi je zdela iz DM v eni rumeni škatlici, ki  je iz kolekcije Baby Love. Je malce gostejša, težje mazljiva, ampak za zaščito ritke odlična.
suzi, lepo, da sta v soboto (ali petek user posted image ) tako fajn uživala user posted image . Mali pa upam, da se ti čimprej pozdravi. Sploh pa vem, kako je to. Smo na kuhanju zadnji mesec zelo pogosto user posted image user posted image user posted image . Pa čestitke za jotico user posted image .

Pina, prav zdajle sem se komaj skozi prebila, spotoma odgovarjala..... Zjutraj sem imela težko rit za vstat. potem je bilo treba takoj se lotit kosilo kuhat, ker ta teden mora biti kosilo že ob 12h, ker  gre g. klobasa na šiht. In zdaj sem TU.

VOILA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
26.11.2007 13:57:40   
Janey
V h&m majo kar lepe modrce. Pač niso sexyuser posted image user posted image  za dol past, so pa kr ok. Tut v c&a gre skozi. Navadni bombažni. Pri nas je ena trgovina Anne, ko imajo liscine in palmers moderce in še ona teta tam je prijazna. In majo kar nekaj lepih modercov.

Jaz gatice že od nekdaj nosim boxarce in tako je tudi zdaj. Zaenkrat ni frke, tak da bo ok do konca pomoje.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
26.11.2007 13:59:14   
mlavla
anadrej- ma si me nasmejal s temi spodnjicami...

Suzi- vrednost sem na prvem testu (50g) imela 8,4..potem pa so me poslali še na polikliniko (na 100g), kjer mi pa sploh niso povedali vrednosti v številkah..ampak so rekli le da sem na meji, da dobim izvide po pošti..ter me poslali na predavanje o zdravi prehrani..no pa da se moram držat diete..a pol ti ješ tud navaden riž..al rjavega?
ja sladkarijam se bo pa težko odpovedat, saj mi zadnje čase zelo dišijo..prej pa nisem imela nobenih potreb po njih (do ene 5 mesca)
kakšno vrednost imaš pa ti?kaj pa kontrole...kdaj so ga pa tebi ugotovili?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
26.11.2007 14:00:34   
anandrej
Meti, komplet 3 nizkih gat (dvojne bele, ene črne) je 12,9€. Za ostale pa nisem čist ziher, se mi zdi, da 6 eur gate in podobno modrc (al pa mogoče 12€ modrcuser posted image ), sam tu me ne zdej za besedo držat. So bli eni taki sivi modrci (+gate), ki so kr v redu izgledal, sam poglabljal se pa tudi nisem user posted image . Une leopardje pa mislim, da si lahk predstavljaš. Če je tvoj kej slikice od životinjsko carstvo zbiral, mu bo ziher všeč user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
26.11.2007 14:00:48   
pina-1
meti neki sem narobe citirala...

Zdej kosem suzi prebrala, ne vem če sem te prav razumela, ker ko otroka vpišeš v vrtec moraš oddati tudi vlogo za znižano plačilo... Za to sem ti jaz razlagala, vlogo za vpis pa čim prej.

Upam,da te nisem zmešala...

Suzika kako ste? Kako je mali?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
26.11.2007 14:00:52   
vrtnica76
Se javljam na raport!
user posted image je OK-vse v mejah normale.Teža 1340g,meri pa 30cm (meni se zdi kar nekam malouser posted image ,čeprav pravi G,da je v meji normale),trenutno je z glavico obrnjen navzdol in še vedno ostaja user posted image -user posted image ; Hgm je 125,pridobila sem pa 2kg,torej je moja teža sedaj 66kg.Mi je pa svetovala, da jemljem omego3 (Ribomed) za boljšo prekrvavitev in za možgančke-a katera to jemlje?Sem pa dobila napotnico za UZuser posted image srčka, da preverimo,če je vse OK(glede na to, da sem imela tudi sama prirojeno srčno napako-luknjico v prekatu in so me pri 2 letih morali operirati,prav tako tudi mojo sestro). Na takem UZ sem bila tudi s Tamaro (v 7.mesecu user posted image )in se je izkazalo, da je vse OK.Sem se že naročila in imam pregled v sredo.Pa itak vem, da je našuser posted image OK!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
26.11.2007 14:02:19   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

meti, spodnjice za enkratno uporabo, so mrežaste in samo na sredini skupi stisnjene ( tam kjer pridejo vložki). Če tisto prerežeš se lepo raztegnejo in sem jih mela namesto modrca....

Hm, zanimivouser posted image .
Komaj čakam, da grem v H&M, da vidim tiste tigraste hlačkeuser posted image . Zih morjo bit šponske.user posted image

Pri nas bo pa danes za kosilo juhica, piščančji zrezki v smetanovi omakci, široki rezanci kot priloga in kitajsko zelje s krompirjem. Mmmm, komaj čakam... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
26.11.2007 14:03:50   
bamby
VRTNICA, čestitke za dobro opravljen pregled user posted image .  Pa nič obremenjevati se s težavami. Bo vse OK, boš videla.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
26.11.2007 14:04:59   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

V h&m majo kar lepe modrce. Pač niso sexyuser posted image user posted image  za dol past, so pa kr ok. Tut v c&a gre skozi. Navadni bombažni. Pri nas je ena trgovina Anne, ko imajo liscine in palmers moderce in še ona teta tam je prijazna. In majo kar nekaj lepih modercov.

Jaz gatice že od nekdaj nosim boxarce in tako je tudi zdaj. Zaenkrat ni frke, tak da bo ok do konca pomoje.

Sej ne mislim sexi modrčkov, samo kam bom jest dala moje male zize v te tavelike user posted image  rada bi ene normalne modrčke najdla. Sej že zdej ne kompliciram pri perilu, najrajši imam podložene gladke modrce, čipk v moji pomari tko al tko ni. Janey, s katerega kraja si ti oz. o katerem H&M-u govoriš? user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
26.11.2007 14:06:34   
Februarka08
Vrtnica user posted image user posted image za odličen pregled....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
26.11.2007 14:06:42   
anandrej
mlavla, moja je (je iz "jesti" ne iz "biti") navaden riž. Sploh če nisi imela strašno hudo povišanih vrednosti, lahko riž ješ brez problemov po moje - kot prilogo seveda, ne zdaj celga piskra zmazat user posted image

< Sporočilo je popravil anandrej -- 26.11.2007 14:07:49 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
26.11.2007 14:08:01   
pina-1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vrtnica za pregled

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
26.11.2007 14:08:27   
Janey
Jaz sem pa danes jedla musako...po dolgem času se mi je zaluštala. In zdaj je imam dovolj do naslednjega letauser posted image user posted image

Še eno urco...pa k malemu škratu. Mogoče da bom danes se zmenila, da jo čuvam samo še ta teden. ČE NE VEM...tako me pri srčku stiska ko pomislim, da je nebom več tolko videla. Zadnjič mi je karnaprej govorila kako me ima rada in kako je vesela, da sm prišla danes in potem mi je še mami njena rekla, da je takoj ko se je zbudila rekla, da komaj čaka d ajaz pridem, in da vsak večer reče da bo o meni in dojenčku sanjala. Mater so to težke stvari...nisem si mislila da bo tak. Seveda se navežeš na male škrate...na takega zlatega kot je ona še posebej, samo da mi bo tak hudo pa nisem si mislila.user posted image user posted image

Kaj pa jaz ko grem še samo 3x v službo, od tega imamo 1x čago..jupi jeee

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
26.11.2007 14:10:14   
MetiLu
Anandrej, tenks user posted image user posted image  že vidim sebe, kako po šihtu drvim proti Celju, da mi ne boste vse pokupil user posted image user posted image user posted image

Pina, ni panike, sem pogruntala user posted image

Ojla Bamby, smo te že pogrešali. Pa ne vem kam se je spet Dolenjka potuhnila user posted image  so jo najbrž čist zasul z delom zdej, ko je bila en teden frej.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
26.11.2007 14:10:31   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Sej ne mislim sexi modrčkov, samo kam bom jest dala moje male zize v te tavelike user posted image  rada bi ene normalne modrčke najdla. Sej že zdej ne kompliciram pri perilu, najrajši imam podložene gladke modrce, čipk v moji pomari tko al tko ni. Janey, s katerega kraja si ti oz. o katerem H&M-u govoriš? user posted image

Meti jaz sem rav tako iz mb user posted image
samo a veš v h&m imajo povsod te moderce (vsaj mislimuser posted image ) in tudi imajo manjše številke. V mb imajo skoraj same male številkeuser posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
26.11.2007 14:11:58   
srečka nosečka
Janey - Anne trgovina je fina, kupujem tam kopalke. user posted image
Tale pupika, ki jo čuvaš pa mora biti res en cukerček. 
A ti že hodiš v MS?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
26.11.2007 14:15:28   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

A ti že hodiš v MS?

Res je cuker od cukra...plus tega pa tako pridna in ubogljiva. Krasna mala osebica, ki me je obogatila  teh 3 letih.

V MŠ grem 5.12 v ZD. pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 2392
26.11.2007 14:16:53   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Meti jaz sem rav tako iz mb user posted image
samo a veš v h&m imajo povsod te moderce (vsaj mislimuser posted image ) in tudi imajo manjše številke. V mb imajo skoraj same male številkeuser posted image .

Ok, pa kaj ste same mariborčanke tle gor user posted image user posted image  u LJ H&M-u nimajo NIČ!!! user posted image user posted image user posted image  tako,da mi je najbližje CE

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
26.11.2007 14:18:14   
srečka nosečka

A ti že hodiš v MS?

Jupi, potem se vidiva. user posted image
Edino pozabila sem kdaj se začne? Ob kateri uri?

Res je cuker od cukra...plus tega pa tako pridna in ubogljiva. Krasna mala osebica, ki me je obogatila  teh 3 letih.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
26.11.2007 14:20:15   
srečka nosečka
janey-nekaj sem zabrkljala user posted image

Jupi, jaz tudi grem 5.12. v ZD. user posted image
Edino kar sem pozabila je ura, kdaj se začne?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
26.11.2007 14:20:21   
Janey

A ti že hodiš v MS?

Jupi, potem se vidiva. user posted image
Edino pozabila sem kdaj se začne? Ob kateri uri?

Jupiiiuser posted image
Začne se 18.30user posted image  SUperca...končno bom spoznala nekoga od tu, pa nekoga s katerim bomo lahko šli kdaj pa kdaj na sprehod v vozekiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2396
26.11.2007 14:20:50   
Suzi*
Mlavla, v albumu si poglej moje vrednosti s tadolgega testa. Ampak to ni čist pravi gestacijski diabetes, ker je povečana samo druga vrednost. Jaz imam "samo" netoleranco na sladkor", pa sem vseeno na dieti. V prvi user posted image  sem imela pa povečano 2. in 3. vrednost, kar je bil pravi G.D. Glede riža in testenin je blo meni rečeno, da lahko tudi navadne, samo moraj bit al dente skuhano, ne sme bit razkuhano.
Meni so ga potrdili teden in pol nazaj. Kontrolo imam pa 18.12., takrat mi merijo 3-mesečno povprečje sladkorja v krvi, ki ne sme bit nad 5,0.

Pinči, mali spi zdele. Prej je imel 38,6 vročine in je pred spanjem dobil dozo Dalerona. Ima pa čist zabasan nos pa kašlja. Imam skos te kapljice za odpiranje dihalnih poti v posodici s svečko, pa mažemo, ap pihamo, pa pijemo,.... upam, da ne bo slabše. Bom vidla kaj bo ko se zbudi. Mi je pa glupo hodit k zdravniku, ker nikol nič ne dobimo, samo matram ga tam s tem čakanjem. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
26.11.2007 14:21:54   
dolenjka
Samo na hitro se javljam, da ne boste spet kaj pametnega "naumile" user posted image
Danes sem že cel dan v komisiji za izbor mojega nadomeščanja in še enega pacienta zraven. Tako da iščemo 2 norca, ki bi delala tu user posted image
Se javim ob 16h, ko končam teroriziranje user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
26.11.2007 14:25:06   
pina-1
SUZI ubožček mali.. Mogoče bo pa sedaj bolje ko se bo naspal. Se pa letos ti prehladi nenormalnio vlečejo. Tudi pri nas je tako. Sploh ne nehamo kašljat in šmrcat.

Dolenjka, če je tako ti pa opravičimo ne prisotnost na RRuser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
26.11.2007 14:28:19   
Janey
Suzi fino se pocajtajte...upam da se čimprej pozdravite. Ti tamali so najbolj bogceniuser posted image
Mi še nekako pretrpimo. Je pa res da baje vročino malo bolše prenašajo.

Držim pesti, da bo čimprej spet poln energije.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?