|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
26.11.2007 13:07:21   
Janey
Eno vprašanje...
Kako je s tem, če si prijavljen na drugem naslovu kot živiš in ko pride patronažna?? Ali lahko njej rečeš kam naj pride in ne komplicira? Al komplicirajo?? Upam da ne, ker se mi ne da še te papirje rihtat.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
26.11.2007 13:07:45   
oktoberka
Če katero zanima voziček Jane slalom pro formula rebel s košaro, lupinco in športnim delom, ter torbo, pokrivalom za dež in pumpo za kolesa, letnik 2007, vožen 1krat, ko smo ga sprobali, kupljen pa avgusta, naj se mi javi na zs. Aja je pa oranžno/svetlo modre barve!

Lep pozdrav in lepo nosečnost!

Oktoberka

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
26.11.2007 13:10:47   
ella79
V mullerju bodo mogli za februarčice posebej naročit plenice

sam res user posted image jaz sem same pohvale slišala nad mullerjevimi planicami in ostalimi zadevcami za user posted image , tako da sigurno vse tam nakupim. Aja, une podloge so mi tudi fajn, k jih daš na previjalno, da ni otroček direkt na uni plastiki; tetra planica se čist preveč premika.
tangice - jaz se tudi še nisem ločila od njih. user posted image bom mogla prav v šoping za navadnimi, k v porodnišnico jih pa kar ne upam vzet user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
26.11.2007 13:11:12   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Eno vprašanje...
Kako je s tem, če si prijavljen na drugem naslovu kot živiš in ko pride patronažna?? Ali lahko njej rečeš kam naj pride in ne komplicira? Al komplicirajo?? Upam da ne, ker se mi ne da še te papirje rihtat.

Patronažna je k nam kar prišla. Nič prej ne obvešča, ker predvidoma si itak doma. Mogoče bi blo najbolje se še v porodnišnici zmenit ikol tega, ker pri nas so patronažne razdeljene po rajonih.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
26.11.2007 13:14:13   
mlavla
v porodnišnici na šoli za starše so rekli, da če ne živiš na naslovu, kjer si prijavljen pač poveš naslov kjer boš oz. kam naj pride patronažna...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
26.11.2007 13:15:18   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

tangice - jaz se tudi še nisem ločila od njih. user posted image bom mogla prav v šoping za navadnimi, k v porodnišnico jih pa kar ne upam vzet user posted image

user posted image user posted image  v porodnišnici boš pa šatorsko krilo rabla in ne tangic. user posted image  če boš pa še kaj šivana, ...no ja, jaz sem zarad veliko šivov kar doooolgo prebavljala samo tiste za enkratno uporabo, ki se jih dobi v porodnišnici. so kot ene bokserce, pa skor se jih ne čuti, da jih imaš gor. superske. tolk da ti vložke na mestu držijo.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
26.11.2007 13:17:07   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mlavla - jaz imam tudi vdrte bradavice in me prav skrbi to dojenje. Sem danes kupila flašče, če slučajno ne bi šlo dojenje. Najlažje si bova po mojem pomagali z nastavki. Čeprav lahko rečem, da se je meni ena bradavica že kar ven obrača in upam, da bo kmalu z drugo tudi tako.
Prsa se ti lahko še precej spremenijo in upam, da nam bo uspelo.

jst sem si dones kupila nastavke za dojenje od aventa..ampak jih prodajajo v dveh velikostih..običajne in male..pa sem bila v dilemi, katere naj vzamem..nato sem se odločila za običajne..zdej, ko sem jih pa doma odpakirala, pa se mi zdijo tako veliki glede na moje bradaviceuser posted image ..a mislite, da se da to zamenjat v Baby centru, glede na to, da sem jih samo odprla...?

Neposredna povezava do sporočila: 2357
26.11.2007 13:17:51   
pina-1
Glede patronažne, je bilo pri nas tako, da so nas v porodnišnico preden smo šli domov, vprašali kam naj pride patronažna. Pol me je pa klicala da bi drugi dan prišla.... Se mi zdi kar fajn sistem.

Glede vdrtih bradavic. Jaz jih pri mii sploh nisem mela, pa mi jih je ona lepo navlekla.s edaj so pa takoooo velike, da se že sprašujem, če bo mel user posted image  dovolj velika usta za to prijet.user posted image user posted image

Mullerjevi izdelki so pa meni bli vsi zakon. No robčki so sedaj malce drugačne sestave in mi niso glilh ne vem kaj. JE pa tudi kozmetika drugih firem bila cenejša kot v BC.

Jaz sem se odločla, da bom tokrat kupila hladilno mazilo iz lekarn in od MEnalinda kremo za vneto ritko. Pri Mii se je ta krema najbolj obnesla, ko smo meli probleme...Vseh ostalih žabv pa bo ta giro manj kot prvič.

ŠE dobro da je primorskih februarčic bolj malo, da bojo pelenice tudi za nas ostale...

Sem se spomnila prej, da sem pri mii v tej dobi nosečnosti mela že torbo pripravljeno ker je moj težil.. Tokrat pa še nič... JE reku da bo kmalu začel težit kje je torba...Tako da bo res treba po nakupih za osnovne stvariuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
26.11.2007 13:20:44   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image  v porodnišnici boš pa šatorsko krilo rabla in ne tangic. user posted image  če boš pa še kaj šivana, ...no ja, jaz sem zarad veliko šivov kar doooolgo prebavljala samo tiste za enkratno uporabo, ki se jih dobi v porodnišnici. so kot ene bokserce, pa skor se jih ne čuti, da jih imaš gor. superske. tolk da ti vložke na mestu držijo.

brez teh pa jaz sploh v porodnišnico že prvič nisem šla... bot tokrat tudi zalogo nardila...

Sploh sem jih pa jaz nekaj časa uporabljala namesto modrca. Sem v sredini prerezala in navlekla čez zizike pa pelenico noter dala in je blo super.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
26.11.2007 13:21:45   
mlavla
Suzi kako pa bo danes zgledalo tvoje kosilo?Jst sem namreč še čist zbegana, saj so mi v petek ugotovili gestacijski diabetes...pa bi bi prav prišel kakšen tvoj nasvet, saj si že med bolj izkušenimi..hvala

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
26.11.2007 13:30:04   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Sploh sem jih pa jaz nekaj časa uporabljala namesto modrca. Sem v sredini prerezala in navlekla čez zizike pa pelenico noter dala in je blo super.

Ne štekam, kaj si naredila iz česa? user posted image user posted image

Jaz zadnje čase nosim samo še navadne gatke, sem se jih tok navadila. Tud tangic imam eno goro, pa jih sploh ne nosim več user posted image
Srečka nosečka, v katerem H&M-u si našla spodnje perilo za nosečke?

Sva bila glih z mojim na kosilu zdele (spet zrezek user posted image ), pa mi je reku, kdaj mislim torbo pripravit, da ne bo on pol kej napačnega prinesu user posted image user posted image , pa sem rekla, da moram za malega itak še vse oprat, zame bo pa že najdu eno trenirko, pa majco pa perilo user posted image user posted image  Bom kar na listek napisala, kaj mora prinest takrat. Moram najdt tisti seznam stvari za v porodnišnico (predvsem od papirologije).

Punce, kdaj je treba pa vlogo za vrtec oddat? A katera ve, midva bova po porodu mogla zlo pohitet, da  čimprej prideva v čakalno vsrto user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
26.11.2007 13:31:46   
srečka nosečka
Glede vdrtih bradavic. Jaz jih pri mii sploh nisem mela, pa mi jih je ona lepo navlekla.s edaj so pa takoooo velike, da se že sprašujem, če bo mel dovolj velika usta za to prijet.

pina - kako vam je uspelo bradavice nastavit v "pravo lego"? Si si s čim pomagala? Mene je najbolj strah prvega dojenja in dojenja nasploh v P?
Če te prav razumem, so bradavice po Mii ostale izbočene?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
26.11.2007 13:34:14   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Glede vdrtih bradavic. Jaz jih pri mii sploh nisem mela, pa mi jih je ona lepo navlekla.s edaj so pa takoooo velike, da se že sprašujem, če bo mel dovolj velika usta za to prijet.

pina - kako vam je uspelo bradavice nastavit v "pravo lego"? Si si s čim pomagala? Mene je najbolj strah prvega dojenja in dojenja nasploh v P?
Če te prav razumem, so bradavice po Mii ostale izbočene?

tudi jst si tega želim,da bo vse vredu..sam zdej me pa tok skrbi...

Neposredna povezava do sporočila: 2363
26.11.2007 13:34:45   
srečka nosečka
meti - sp. perilo za user posted image je pri nas v MB zraven oblačil za user posted image . Imajo pa tudi v C&A, čisto takšne navadne, bombažne. Vse so pa takšne spodnjice bolj visoke, za čez trebuh. Jaz si jih bom nabavila, ker bo zima in mi bo prijetno toplo, če pokrijem bušija. Klin pa erotika. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
26.11.2007 13:38:51   
misar
ja no saj pr men ne gre neki za erotiko...to sem itak user posted image user posted image  gre za to, da nimam potrebe po kakšnih drugih. za čez trebuh sem si pa itak daljše spodnje majčke kupila, tako, da je moj trebušček vseen na toplem.

Neposredna povezava do sporočila: 2365
26.11.2007 13:41:30   
pina-1
meti, spodnjice za enkratno uporabo, so mrežaste in samo na sredini skupi stisnjene ( tam kjer pridejo vložki). Če tisto prerežeš se lepo raztegnejo in sem jih mela namesto modrca....

Glede bradavic: meni so v porodnišnici svetovali, da sem Mii v usta "porinila" tudi del kolobarja, tako je pol navlekla bradavico. Sicer sem mela malo problemov z ragadami, predvsem pa zato ker sem jo narobe pristavljala in sem ji v usta dala samo bradavico. Tako mi je patronažna pol rekla.

Neposredna povezava do sporočila: 2366
26.11.2007 13:45:41   
ella79
ja vem da v porodnišnici dobimo une mrežaste za enkratno uporabo. user posted image A potem svojih ne potrebujemo sabo vzet user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
26.11.2007 13:45:57   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Suzi kako pa bo danes zgledalo tvoje kosilo?Jst sem namreč še čist zbegana, saj so mi v petek ugotovili gestacijski diabetes...pa bi bi prav prišel kakšen tvoj nasvet, saj si že med bolj izkušenimi..hvala

oo, mlavla, reva, že tako nič ne ješ pa skos slabo, zdaj so te pa še na to dieto dal?? user posted image user posted image  Kolk si pa imela vrednosti?? Oprosti, ker sem očitno spregledala.
kosilo pri nas....še kar nekak ne vem kaj bi. prej sem za naju s tamalim skuhala eno juhico. kar iz vrečke, čeprav kao ni priporočljivo zaradi presoljenosti user posted image , noter sem pa zakuhala še malo gresa in dodala grah. pa kroglice za v juho povrhu.
za pravo kosilo bo pa verjetno kakšna rižota oz riž + zelenjava (+ paradižnikova omaka)+ meso + solata.
Večinoma gledam, da ne jem sladkarij, pa sladkorja in medu se izogibam, pa kar se da (mleko, jogurti), gledam da je z manj maščobe (1,6 ali 1,3), pa nič ocvrtega ali mastnega, suhomesnate izdelke samo izjemoma. jem pa veliko sadja in zelenajve. pač, od vsake hrane se dobi tudi bolj zdrava.
kako gre pa tebi?????

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
26.11.2007 13:47:39   
anandrej
Ko vas že ravno tako gate zanimajo, pa ker sva bila v soboto v hm celje, vam lahko povem, da tam imajo za nosečnice te nizke navadne gate (hipsters), potem pa še take z motivom leopardje kože, za seksi mamice user posted image , pa še enih par bolj takih ne čist običajnih. Aja pa vse imajo tudi pripadajoče modrce za dojenje. Sam če greste s temi v ZOO pa se odločite tam dojit pazite, da vas kak tigerček ne napade user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
26.11.2007 13:49:06   
MetiLu
Jest sem glih včeraj gledala svoje bradavice, zaenkrat še čist lepo ven štrlijo user posted image  so se mi pa kolobarju povečal.

Pinči, tenski za razlago, sploh mi ni blo jasn, kaj si to ustvarjala user posted image  user posted image user posted image user posted image

Srečka nosečka, MB je malo daleč zame user posted image  ampak tenks vseen

Spodnje hlačke za nosečke se pa tudi nizke dobijo, samo v kepici so ful drage. Sem mislna ene troje kupit, pa najbrž bom kar svoje naprej furala. Bom pa res začela vložke uporabljat, čeprav se mi prov nič ne lušta user posted image

Upam, da bo dones kej aleluje, že spet sem neki razglašena zadnje dva dni user posted image user posted image

Kakšna ve kako je z vlogo za vrtec?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
26.11.2007 13:49:17   
Suzi*

ja vem da v porodnišnici dobimo une mrežaste za enkratno uporabo. user posted image A potem svojih ne potrebujemo sabo vzet user posted image

jaz jih nisem rabila teh od doma. še pol doma nekaj časa ne. če bi si svoje gor natikala na tiste šive, bi lahko direkt živčnega fasala od bolečin!!!!!!!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
26.11.2007 13:49:23   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Ko vas že ravno tako gate zanimajo, pa ker sva bila v soboto v hm celje, vam lahko povem, da tam imajo za nosečnice te nizke navadne gate (hipsters), potem pa še take z motivom leopardje kože, za seksi mamice user posted image , pa še enih par bolj takih ne čist običajnih. Aja pa vse imajo tudi pripadajoče modrce za dojenje. Sam če greste s temi v ZOO pa se odločite tam dojit pazite, da vas kak tigerček ne napade user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

bamby kje si ti danes?

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
26.11.2007 13:51:37   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Eeeeejjjjjj, super, to sem hotla slišat dones. Kakšne so pa cene? Anandrej, a so modrčki za dojit vsaj približno lepi, tko za moško oko? Povej user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
26.11.2007 13:53:03   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

kolegi v LJ so dali vlogo za vrtec takoj po rojstvu (maja), pa so na vrsto prišli šele naslednje leto septembra. par mesecev poleti so jo imeli pa v privat varstvu.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
26.11.2007 13:56:45   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

/quote]

Meti, vlogo za vrtec moraš oddati en mesec preden otrok nastopi vrtec. Bolj je problem z vpisom v vrtec. Jaz bom istočasno ko bom klicala v posvetovalnico, klicala tudi za vrtec, da me dajo v čakalno vrsto. Vsaj tuki, na obali, zbirajo vpise za novo šol. leto nekje do konca marca meseca. Ker bi pa jaz rada mela oba v istem vrtcu moram malo pohitet

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?