|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
26.11.2007 9:04:35   
itata
pina: čestitke za joto... čakamo še od suzi, da potrdi tole tvojo teorijouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
26.11.2007 9:07:04   
Janey
Pinikauser posted image user posted image  za jotico.
Pri nas je to bolj poredko zadnje čase...ampak meni kar ni, ker me tako boli vse tam okoli, ko me mali nabrca not.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
26.11.2007 9:08:32   
katka37
Dobro jutro!

Od sedmih sicer pokonci, spila čaj in malo za računalnik. Spet sem tako slabo spala, da je groza. Uboge ve, ki vas muči slabo spanje pa morate še v službo, ena user posted image .
Grem danes k zdravnici po bolniški list (dobila odločbo za bolniško do začetka porodniške), pa naj preveri še, zakaj sem mi zadnje dni pojavlja vrtoglavica. Nasploh sem neka cela grozna.

Spet jamram, ampak komu pa, če ne vam.

Lepo, da ste nekatere uživale v nakupih, user posted image  za vse pridne user posted image , naj jih še večkrat prime.

Se javim še kaj danes.Pridne bodite.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
26.11.2007 9:12:10   
misar
Ja ta moj sonček me zna včasih pozitivno presenetit. no saj je več kot sam včasih user posted image user posted image user posted image user posted image
ja pa nakupovanje za user posted image  je pa ful prikupno...uživam tristo na uro, moj dragi sicer nima potrpljenja ampak se trudi...tud to nekaj veljauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2304
26.11.2007 9:15:57   
*Naja
Ojla ženske....no, pa je le mimo tole zatišje vikendovskouser posted image .

Nobena mi ni odgovorila, če je treba kupit tole kremco, ko so nam v MŠ rekli, za obrazek, proti mrazu in vetru? Pa za rito katero kremco boste imele, pa al boste kupile olivno al mandljevo olje???user posted image

Pina- no, bom jst tudi kr Mulerjeve pleničke kupila, za začetek mogoče res en paket tamalih od 2-5 kg.

Naša mala beba je pa zadnje čase zeloooooo aktivna...tako zelo, da je že včasih kr boleče. Ampak se nič ne pritožujem, kar naj izvaja akrobacijeuser posted image .
Komaj čakam v četrtek, ko imam 3d UZ, da vidim, koliko je že pridobila na teži. A mogoče katera ve, koliko pridobivajo sedaj povprečno na teden? Imam pravi podatek, da nekje 200 g tedensko?

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
26.11.2007 9:29:25   
anariya
Evo še jest se vam oglašam, sem glihkar od zobarja,matr me je zob zdej čez vikend bolel kt pr norcih, no dons mi je pa dala zobarca zdraviu pa je vse ok, aja diplomca fajn napreduje, še en vpogled h mentorci, pa lektorirat pa zvezat in zagovor in konec šole,jupiuser posted image user posted image user posted image ,lp

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
26.11.2007 9:30:49   
larisa
Jutroooo,

joj danes sem pa čist zlimana user posted image .....moram mal akcije narest da se fajn zbudim!

Meti, ko najdeš kak ''lepši'' modrček, prosim povej. Tudi jaz se vedno odpravim kupit, pol ko jih pa vidim, pa kar ne gre in ne gre.... Mogoče nam bodo punce, z izkušnjami odprle oči in razjasnile, da taki so in da ko dojimo ne mormo bit še sexi zraven user posted image ??

Februarka, Ela, kje pa je ta novi center v Kr? No da ne bosta mislile da poznam kranj po ulicah. Bolj tako, kje je kaj in tako....

Lep dan vsem. Čim krajši tistim, ki delate, in čim manj dolgčasa tistim ki morate počivat!user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
26.11.2007 9:35:59   
misar
ej punce ampak jaz sem pa kak mesec nazaj videla tle v celjskem h&m- ju prav luštne modrčke za dojenje, pa nisem še nič kupila. se mi je zdelo prezgodaj user posted image   zdaj vidim, da je sicer kriza dobit kaj fjanga, pa se bom en dan kar podala v nakup, da mi jih ne poberejo v vsem tem baby boomu.user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
26.11.2007 9:48:13   
Februarka08
Larisa, da ti malo opišem kje je ta novi center v KR: upam, da veš kje je Mercator center na Primskovem, tako ti bom najlažje razložila... Greš iz Mercator centra na rondo proti Lj (stara cesta, ne avtocesta), no in se pelješ naravnost do prvih semaforjev - tam stoji sedaj na desni strani. Ne morš zgrešit, je prevelikuser posted image . Če greš pa iz LJ proti KR pa stoji na levi strani... Takoj za bivšo mlekarno... Upam da sem ti vsaj kaj pomagala...

Niste mi odgovorile glede pranja plišastih igračuser posted image Ima katera že kakšne izkušnjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
26.11.2007 9:50:44   
misar
Za vikend smo pa tud pr nas kuhal joto in to fulllluser posted image ....sem svojega srčka mal na finto obrnila, pa ni bil nič lenoben pa nezainteresiran v tej smeri user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  kaj se to pravi, da me je prej na suhem puščaluser posted image

vzpodbuda je bila več kot učinkovita

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
26.11.2007 9:56:34   
Suzi*
Dan!

Se vam malo na hitro javljam, nisem sploh še brala za nazaj, ste ful pridno klamfale čez vikend. user posted image

Mi smo imeli lep vikend. V petek me je user posted image  presenetil in ni šel na vaje, smo bili lepo skupaj doma. V soboto smo šli k tasti in tašči na kosilo, popoldne pa domov, sva malega spokala in peljala za prespat k mojim staršem, midva sva šla pa najprej na eno 30-letnico do devetih, da sva se fino najedla, pol pa pičila v Kongo na Gibonnija. je bla fuuuuuul gužva, dobro da so ene kolegice že stale v vrsti, da sploh nisva čakala. še do pulta mi ni blo treba po karte, ker so babe rekle, da ne morem, ker sem 6m user posted image .user posted image user posted image  Koncert je bil super, mali/a je žural po bauhiju, je blo kar naglas. Pol smo pa še lahko šli v zakulisje....he he, sem se rokovala z Gibbonijem. user posted image user posted image user posted image  Pol smo pa še mal dinarčkov zapravli v kazinoju (od vstopnine), no mal smo nazaj dobili, domov sva prišla ob treh, spat šla ob štirih in spala do enajstih. user posted image  Pol sva eno opoldansko jotico skuhala user posted image user posted image , šla po malega in na kosilo k mojim, pa skupaj popoldne na obisk k moji priči in njeni familiji, pol pa domov, malega sva dala spat, midva pa pred TV in doma spečeno pizzo gledat Da Vinchijevo šifro. user posted image  Lep vikend. za barvanje sten sicer ni blo časa, ampak bo že.
No, zjutraj mi je pa mali zakuhal, tako da ga imam lepo doma. Spet je ful prehlajen, vročina bo pa ziher narasla precej čez dan, če jo je imel že zjutraj. user posted image user posted image  user posted image  Upam, da je samo kaj prehodnega in da bo minilo.

Če bo čas še kaj preberem in pokomentiram.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
26.11.2007 10:02:19   
vrtnica76
Februarka,glede plišasth igrač:jaz jih perem v pralnem stroju z malo tekočega praška.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
26.11.2007 10:06:02   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Dan!

Se vam malo na hitro javljam, nisem sploh še brala za nazaj, ste ful pridno klamfale čez vikend. user posted image

Mi smo imeli lep vikend. V petek me je user posted image  presenetil in ni šel na vaje, smo bili lepo skupaj doma. V soboto smo šli k tasti in tašči na kosilo, popoldne pa domov, sva malega spokala in peljala za prespat k mojim staršem, midva sva šla pa najprej na eno 30-letnico do devetih, da sva se fino najedla, pol pa pičila v Kongo na Gibonnija. je bla fuuuuuul gužva, dobro da so ene kolegice že stale v vrsti, da sploh nisva čakala. še do pulta mi ni blo treba po karte, ker so babe rekle, da ne morem, ker sem 6m user posted image .user posted image user posted image  Koncert je bil super, mali/a je žural po bauhiju, je blo kar naglas. Pol smo pa še lahko šli v zakulisje....he he, sem se rokovala z Gibbonijem. user posted image user posted image user posted image  Pol smo pa še mal dinarčkov zapravli v kazinoju (od vstopnine), no mal smo nazaj dobili, domov sva prišla ob treh, spat šla ob štirih in spala do enajstih. user posted image  Pol sva eno opoldansko jotico skuhala user posted image user posted image , šla po malega in na kosilo k mojim, pa skupaj popoldne na obisk k moji priči in njeni familiji, pol pa domov, malega sva dala spat, midva pa pred TV in doma spečeno pizzo gledat Da Vinchijevo šifro. user posted image  Lep vikend. za barvanje sten sicer ni blo časa, ampak bo že.
No, zjutraj mi je pa mali zakuhal, tako da ga imam lepo doma. Spet je ful prehlajen, vročina bo pa ziher narasla precej čez dan, če jo je imel že zjutraj. user posted image user posted image  user posted image  Upam, da je samo kaj prehodnega in da bo minilo.

Če bo čas še kaj preberem in pokomentiram.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za super vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
26.11.2007 10:18:27   
vrtnica76
Suziuser posted image za lep vikend!Zdej si pa ne smeš nč roke umivat, česi se rokovala z Gibbonijemuser posted image .Men se zadnje čase tut kr neki žura,pa me mal skrbi,če bi lahko zdžala tolk časa na nogahuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2314
26.11.2007 10:32:21   
MetiLu
Suzi in Pina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Februarka, za pranje igrač nimam pojma, jih nisem še nikoli user posted image  
Anaryja, super za diplomco, le tako naprej user posted image

Katka meni se je en teden tudi ful vrtelo, pa ja sestra pri G rekla, da mi najbrž pritisk niha user posted image  Noben se ni preveč trudil z iskanjem razloga, no potem se je pa nehalo, ko sem bila tri dni doma user posted image

Itata, midva greva decembra v materinsko šolo, ampak v Grosupljem.
Lara za kremico še ne vem, tudi za ostalo kozmetiko še ne vem, kaj bo treba nabavituser posted image

No, za pleničke ste tudi mene prepričale, bom šla po Millerjeve. A katera ve katera znamka so ali kar Miller gor piše?

Ella, a imajo v Kranjskem H&M-u in C&A-ju tudi nosečniške cunje in perilo? Bi šla pogledat za modrčke in spodnje hlače (a ste spregledale moje vprašanje glede le teh?), pa po kakšno majico za dojit.

No, Dolenjka, kje si zdej user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 2315
26.11.2007 10:34:31   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. user posted image mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled: 29.11.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
01. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: ?
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled: 13.12.
02. 
user posted image Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled: 04.12.
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.
user posted image (A+) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 13.12.
03. user posted image Vrtnica76, 31 let, 2.user posted image (0) pregled: 26.11.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 27.11.
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled: 12.12.
04. user posted image Janey, 23 let, 1.user posted image (0) pregled: 05.12.
04. Bajsa, 25 let, 1.user posted image (0) pregled: 12.12.
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled: 10.12.
05.
user posted image srečka nosečka, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 27.11.
05. user posted image
Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: 04.12.
05.
nejč008, 26 let, 1.user posted image (A-) pregled: 21.12.
06. ARIANNA L.05, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
07.
user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image (?) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: 04.12.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: 11.12.
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image (B+) pregled: 11.12., 18.12.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 17.12.

09. Sandra*, ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
10.
delfa, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: 13.12.
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 18.12.
11. mesecnica, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: ?
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: ?
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: 26.11.
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: 11.12.
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image (0-) pregled: 04.12.
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image (?) pregled: ?
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 18.12.
15. anariya, 24 let, 1.user posted image (?) pregled: 19.12.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled: 11.12.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: ?
16.
larisa, 29 let, 1. user posted image (A+) pregled: 06.12.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, 23 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. user posted image  user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 03.12., 18.12.
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 3D 28.11, 30.11.
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: 12.12.
22. Februarka08, 23 let, 1. user posted image , (A+) pregled: 27.11.
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image (A+) pregled: ?
22. user posted image Lara76, 30let, 1. user posted image (B-) pregled: 06.12.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mami28, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: 27.11.
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 32 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 19.12.
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82, 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 28.11.
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

72 user posted image , pričakujemo 16 deklic, 17 fantkov in 40 user posted image .

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)

SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE
(hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka nosečka)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
26.11.2007 10:36:52   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

26.11. vrtnica76
26.11. ŽogiMarogi

27.11. p@tricij@
27.11. srečka nosečka
27.11. Februarka08
27.11. mami28
28.11. pina-1 (3D)
28.11. torcica
29.11. ŽogiMarogi
29.11. mala_pikica
30.11. pina-1
03.12. Suzi*
04.12. Lanchy
04.12. tani22
04.12. Guerina
04.12. polonca78
05.12. Janey
06.12. Lara76
06.12. larisa
10.12. itata
11.12. mlavla
11.12. bamby
11.12. misar
11.12. anandrej
12.12. Bajsa
12.12. dolenjka
12.12. brina2006
13.12. ella79
13.12. delfa
13.12. nizy
17.12. Marusah
18.12. Meti7707 a.k.a. MetiLu
18.12. Suzi* (cuker)
18.12. katka37
18.12. anandrej (cuker)
19.12. nuka
19.12. anariya
21.12. nejč008

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
26.11.2007 10:38:57   
pina-1
meti, Muller ima svojo linijo izdelkov za otročke po imenom BEUTY BABY.. Pelenice so pa po barvah ločene glede velikosti in en dojenček je gor narisan. Ne moreš falit.

ja

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
26.11.2007 10:44:12   
MetiLu
O Pinči tenksi user posted image

Punce, naj se pohvalim, da sem pridelala pol kile, sem mela danes zjutraj srečanje z vago user posted image

LENOBA me daje, samo še po kolendarju dneve do porodniške preštevam user posted image

Me je moj razveselil prejle user posted image user posted image user posted image  za cel naslenji teden gre v Gotenico na službeno usposabljanje... mater in ta njihov šef, bi ga šla kar zbrcat...

Mali mi pa že dva dni nabija čist pod desno zizo user posted image user posted image  a mislte da se je na glavo obrnil? do zdej ni nikol v ta vogal nabijal.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
26.11.2007 10:47:56   
Suzi*
Hvala za user posted image . user posted image  Hja, roko sem pa že parkrat umila od takrat. user posted image user posted image user posted image  
Sem pa ugotovila da nisem več z ažuranje. Dobr da sem si prisvojila en stol in večino časa sedela tam spodaj od strani, ker drugač bi kar umrla.user posted image  Bi mi noge odpadle.
Sem pa vidla še eno nosečko z blond lasmi do ramen in fru-frujem, v beli bundi. A je bla katera od vas????' user posted image

Sem se pa tudi jaz odločila, da bom kar te Mullerjeve pleničke kupila za začetek. Paketek od 2-5 kil.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
26.11.2007 10:55:08   
Janey
Suzi zdaj bi jaz rabla nasvet za jotico...samo za moje skrbi...ne za mojga srčka...on bi kaaaar napreeeeeej to zelje jedeluser posted image
meni pa kar ne diši zdaj zadnji tedenuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
26.11.2007 11:10:12   
vrtnica76
Janey,jest sem se tu ful ogrevala za jotico in jo na veliko napovedovala,da je bil moj čist zagretuser posted image .Pa je na koncu ostalo samo pri sestavinahuser posted image -hormončki so krivi!To bo to!Nekam se je apetit izgubiluser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
26.11.2007 11:14:35   
Februarka08
Joj, jest bi vsak dan jotico jedla, da ne govorim o mojmu, sam kaj ko ne smem... Že oba komaj čakava april, maj da bo končno prava jota na sporedu... Kdaj pa kdaj je kakšen prekršek, sam to je bolj predjed...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2323
26.11.2007 11:15:59   
pina-1
janey, ti kar po občutku...nam hormoni res nagajajo..Jaz bi skozi joto kuhala, ko pa pride noč pa in čs za to pa kar dol padem od utrujenosti... 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
26.11.2007 11:22:44   
anariya
Joj jest bi tud skoz joto, sam kaj ko moj noče, ga full skrbi, da nau pol z dojenčkom kaj narobe,mislmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?