|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
25.11.2007 12:40:35   
Majchi
Oj!
Evo, mi smo iz kavice. Zdele je pa mami kosilo skuhala in ker baby phone ne vleče v sosednjo hišo, je šel jest najprej moj, potem grem pa še jaz. Lana ravno pančka, jaz ji pa korenček kuham. Ko se zbudi, bomo probali s prvo zelenjavo, pa da vidimo, kako bo šlo.
Bambina, včasih je tudi pri nas takšen dan, lahko traja tudi ves tedenuser posted image . Pri nas je bolj problem, ko obadva skoz hočeva nekaj delat in nimava obstanka. Midva npr. nikoli (šele ob večerih) ne počivava na kavču, vedno nekaj prčkava. In ta teden recimo jaz sploh nisem prišla na vrsto. Cel teden sem ga prosila za dve uri, da bi naredila nekaj za lokal čisto v miru. No, na vrsto naj bi prišla včeraj zjutraj, ampak ko sva vstala, je šel moj k frizerju, potem je začel avte čistit, potem je bilo že kosilo, potem je še nekaj dokončal in jaz spet nisem nič naredilauser posted image . No, saj sem stanovanje počistla, ampak še vedno mi je ostalo tisto za lokal. No, potem me je moja mami rešila, ki je Lano odpeljala za dve uri. Moj namreč še vedno ni imel časa.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
25.11.2007 13:37:08   
iwa
Majchi, Lana je res ful luštna bejbika, sm pregledala album, matr mamo lepe punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še tole me zanima, gdaj je zej točn srečanje, nen pišete 10.30. ene 11.30 pa napište kera ura držiuser posted image

Pa še da našo mal pohvalim, mi jemo že korenček, brokoli, grah, krompirček, bučke je pa res da vse raje je če je skup, sam brokoli ni glih user posted image , od sadja pa je na vse nora, najbolj na hruško, zmlati tud 200ml naenkratuser posted image user posted image user posted image , čeprov pol še kr mamina joška prov pride....po novem se le 1x ponoč še doji, tko da zadnje čase lepo spimo...(da me ne slišuser posted image user posted image user posted image )

Nč, uživejte, naša ma mal tečn dan, po moje so zobki user posted image user posted image user posted image , felicia se pridružujem, kdaj bo že zuni.... in ČESTITKE VSEM ZOBKOM KI SO ŽE ZUNAJ user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
25.11.2007 14:29:04   
juniorka
Majchi- a že daješ gluten, a mogoče koruzni gres delaš?
Bambina- je blo kar v redu na žurki, mali je bil ful prden, vmes spal, tako da smo kar 5,5 ur zdržali! Torta je tudi pasala, čeprav sem tako dolgo nanjo čakala, da sem se prej peciva najedlauser posted image ! Sem pa danes kar utrujena, pa sem samo 3 plese udarla- je pa težje, ker moram jaz vodit, je moj čist mimo za plesanje...no, pa petk nisem vajena!
felicia, sem pozabla reč hvala za želje po okrevanju- je pomagalo, čeprav rahlo modrico ima pa še danes, kot bi imel hematom od jemanja krviuser posted image

Lepo nedeljo vsem- pri nas je ravno začelo deževat, pa tak lep sonček je bil zjutraj!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
25.11.2007 15:00:09   
Majchi
Juniorka, evo pri nas je pa prej skoz nekaj padalo, sedaj pa sonček sveti. Jaz grem zdele z Lano ven.
Drugače ji pa še ne dajem glutena. Ta gres je od Milupe in gor piše glutenfrei. Sva zadnič v Mullerju s Tejč skupaj doktorate delale na teh kašicah.

Torej danes je bila prvič zelenjava in je Lana zmazala 3 srednje velike korenčke + celo jabolko. A je to veliko? Tega je bilo cel krožnik, men se je zdelo fuuul.
Zvečer bo pa spet gres ali pa rižolino z mojim mlekom, ker sem imela danes dober dan in mi je uspelo načrpat 200 ml. Kakšen dan pa komaj 100 ml načrpam, tako da ji takrat dam tako kašico, ki se z vodo meša, pa vseeno še to mojo revščino vmes vlijem.

Putka, bravo za Vesno. Madona, to mora pa biti res luksuz, ko se enkrat plenic rešiš, a ne? Sicer si še ne predstavljam, se mi zdi še tok daleč do takrat.

Tejč, kaj pa tvoje punce? Sta zdrave? Je Ajša ok? In seveda tudi tebi ful hvala za lepe besede.
Punce, tok ste fejst punce, vse po vrstiuser posted image !!!

Iwa, mislim, da je srečanje v sredo, 28.11. ob 10.30 v Intersparu Vič, v Santani. Če sem kaj zaj***, naj me katera popravi prosim.

Zdej pa šibam hitro z Lano mal na sončka, dokler ga je še kaj.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
25.11.2007 18:09:19   
kjava
Pridejo:
Kjava
Putka
Felicia
Kaya
Majchi
Tejč
(ker bosta punci zdravi)
Lex
Petrinja
Iwa

rogljiček
sugar
petrazg

< Sporočilo je popravil kjava -- 25.11.2007 18:11:44 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
25.11.2007 18:13:05   
kjava
Me veseli, da se pridno prijavljate. Najprej se samo s putko meniva, pol pa skor vse majčice pridete. D best user posted image user posted image user posted image !

Majchi, vsi podatki za srečanje so pravilni. user posted image

Šibam zdele k atiju in mami, ker mata obletnico poroke, pol pa učit.

Pa pa!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
25.11.2007 20:31:03   
Cappy96
Čer!
Končno mi je ratal do pc-ja prilezt, pa mal za nazaj prebrat.

Draga Majchi, punce so ti  vse po vrsti tko lepo povedale, da se jim lahko samo pridružim. Veš, da si super in uspelo ti bo! 

Petrazg, hvala za usmeritev do BC! Smo ga našli, sam je bil dons zaprt. Bomo pa en drug dan šli mal stolčke prečekirat. Najprej mi je v RA rekla, da ga Lana ne sme met, da naj kar v ležalniku je. Pol sem pa še na pediatriji vprašala in na fth, pa so obe rekle, da ga ima lahko.
Pa čestitke za Anžetove zobeke!

Eca, uživaj pod palmami!

Lex, zmeraj pozabim- ful luštna frizura in super barva! Alini pa čestitke za pol svečke!

Juniorka, Nel je pa res pravi, luštkani smejko!

Plavalke in plavalci, se vidimo jutri!

Nočko

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
25.11.2007 21:43:07   
Putka
Majchi, samo za primerjavo s Katjo. Sem ji naprimer skuhala par cvetov cvetače, en srednji korenček in je tega pojedla npr. 1/3. Ali pa malo jabolko in malo hruško, malo Milupinega riža dodam in poje največ pol Aventovega lončka, mislim da so 150ml?

Tako da ja! Lana veliko poje, pridna punca! Jaz se nič ne sekiram, ker Katja že od malega bolj malo poje, tudi dojenje je še zdaj max 10 minut. Otroci res zelo različno pojedo, tako da tudi prierjave ne zdržijo. Np. Lana je lažja od Katje, se pravi da poje glede na težo še precej več.

Saj veš, eni pojedo cele kile, pa se jim nikjer ne pozna, drugim pa se vsak grižljaj preveč takoj obesi. Različni metabolizmi, kaj češ.

Lahko noč!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
25.11.2007 21:46:24   
Putka
Cappy, dopiši se na seznam za sredo! Je tudi približno na tvojem koncu. Al sem čist falilauser posted image

Majchi, ko ravno črpanje omenjaš. Sem se zdaj spomnila svojih sanj izpred par noči. Sem si črp

Putka, bravo za Vesno. Madona, to mora pa biti res luksuz, ko se enkrat plenic rešiš, a ne? Sicer si še ne predstavljam, se mi zdi še tok daleč do takrat.
Upam, da boste doživeli prej kot jaz. Ker 4,5 let je absolutno preveč! Naj ji bo, je ravno sestrico dobila, pa je zdaj par mesecev nismo sekirali.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
25.11.2007 21:48:18   
rožica81
Oj!

Ravno to sem hotela napisat, Putka... Koliko naj bi otrok sploh pojedel? Sem se že ful zasekirala, da Nace res malo poje. Potem pa preberem, koliko poje Lana, sem se pa še bolj zasekirala... Midva imava 3 obroke goste, po vsakem se dojiva, poje pa res malo. Za kosilo manj kot polovico Aventovega lončka, ok. 60 ali 70 ml. Pa sploh noče in noče več pojesti... user posted image  Aja, razen večerni obrok, rižolino, mu pa ful ustreza, tega pa poje ok. 120 ml ali več.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
25.11.2007 22:02:45   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Majchi, ko ravno črpanje omenjaš. Sem se zdaj spomnila svojih sanj izpred par noči. Sem si črp

Putka, a so ti črke ušleuser posted image ?

U Madona, zdaj ko bolj spremljam tole GH in ko sem vprašala, če naša veliko poje, vidim, da je pravi mali požerušček. Prej sem omenila, da imam načrpanega 200 ml svojega mleka. No, prej sem ji noter vmešala rižolino, tako na gosto, da ji dajem z žlico, in je vse zmazala. 1 uro kasneje je pa še spraznila celo desno joško, ki je ful večja od leve. Zdaj, ko si malo črpam, imam približno feeling, kok je noter. Tako da predvidevam, da je spila še kakšnih 100 ml.
V bistvu Lana tok rada je, da sedaj že dva dni spuščam dojenje po obroku GH (zize sploh ne pridejo na vrsto) in si namesto tega raje črpam za zvečer.
Hm, sem ful vesela, da je tako zalaufalo. Prav vidi se, da je čisto pripravljena na GH.
Bambina, kaj ni Griša tudi tako veliko pojedel? Je še tak jedec?

Petrazg, bravo za zobke! Je pa Anže potem kar na hitro tele zobke zrihtal, a ne? Lepo, da ste zdravi. Se jutri vidimo na plavanju.

Feliška, kje si?

Tejč, a punce komandiraš? Res upam, da jih samo spat daješ in da nimate kakšnega inhalatorja vklopljenega.

Zdej pa pod tuš, pol pa mal stiskatuser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
25.11.2007 22:18:10   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Putka, a so ti črke ušleuser posted image ?
Ups!
Sem sanjala, da je pri črpanju tolk špicalo in vse je mimo teklo, jaz pa z lončkom lovila, vse je bilo mokro, luže na tleh..user posted image

Punce, glede GH, se ne sekirat glede obrokov. Kar nekaj mesecev lahko traja, da se navadijo na normalne obroke. Nimamo vsi take sreče kot Majchi ali Ančka, če sem še katero pozabila. Eni so res jedci od malega (Vesna naprimer), eni več časa potrebujejo. Pa tudi okusi so različni, eni otroci so bolj izbirčni. Pa saj veste!

Jaz sem bila zelo dober jedec (no, še zdaj semuser posted image ), že od malega. Moja sestrauser posted image , mami se je z njo res namatrala in še danes komplicira kar se hrane tiče.

Mogoče se vam bo kdaj zgodilo (pa res upam da ne!), da ne bodo hoteli jesti NIČ. Poznam nekaj primerov, jedo npr. 3 stvari. In se mamice tako zelo obremenjujejo s hrano, otroke prosijo in nagrajujejo, pa potem grozijo, izsiljujejo.. Verjamem da je lahko hudo, ampak res nas ne sme iz tira vreč. Ker otrok poje kolikor mu paše, ankrat več, drugič manj. Včasih po par dni nič...
Pa to zdaj pišem za malo večje otročke, ko začnejo trmarit nekje pri dveh, treh letih. In se res ene mamice cele dneve samo z hrano ukvarjajo. Kaj hočem povedat - manj cirkusa zganjaš okoli hrane, manj bodo otroci komplicirali.

Zelo hitro namreč pogruntajo, s čim te iz tira najbolj vržejo - nočejo jesti, se umivati, se obleči... In potem z velikim užitkom na ta prave gumbke pritiskajo. Jej, kolk je luštno bit staršuser posted image !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
25.11.2007 22:21:22   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81
Ravno to sem hotela napisat, Putka... Koliko naj bi otrok sploh pojedel?
Pojma nimam! Katja je največ 100ml pojedla, zaenkrat se mi zdi dovolj. Nekje po 2h mesecih GH pa pomoje en normalen obrok 200ml šteje? In zelo kmalu bodo pokazali, da so lačni. Am am.

Tisti ki veliko pojedo - super! Saj je Majchi ugotovila, da potem Lana dojenje spusti. Katja pa se čisto isto kot prej doji, edino direkt po sadju pa ne.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
25.11.2007 22:56:53   
petrinja
ja pri nas je tako-dopoldne, ko imamo zelenjavco-poje cca 120-150ml, vmes sem mu probala že dati tudi kosilo z meskom, ampak, se je neki davil-ja koščki pa touser posted image  ( kaj čmo če smo še kar brez zobkovuser posted image  ), tako da ima sedaj še kar malo dojenje, potem pa popoldne sano kašico, tega poje cca.150-200 ml, pa potem še zvečer melčni obrok ( ali skutke, ali grisolino, ali rižolino ) cca. 60-100ml. pa pred spanjem dojenje, in pa še pol pred polnočjo dojenje, pa ob 1h dojenje, pa ob 3h dojenje, pa 4.30 dojenje/duda in pa auf ob 6huser posted image . ja ja, pestro pestrouser posted image . pa kaj. se tolažim da bo vsak dan boljeuser posted image .

Lana je pa res pravi požerušček-supercauser posted image user posted image . Tako kot je Putka napisala, bolj je problem, če malček ne je ( sem imela dva primera doma-moje sestre-ena je imela pri enem letu 7600g, druga pa 8400g. nobena nič kaj preveč jedla, pa še dostikrat je bilo bruhanje v loku, pa konstantno tehtanje koliko poje, in... oh to je bilo res grozno, ker ti otroček skoraj hira pred očmi, in pediater pa te ''tolaži'' samo s tem, da se bo enkrat že odprlo in bo začel otroček bolje jesti ). ah, no šele pri dveh letih je začelo biti malo bolje, do treh let pa je dokončno postalo vse okej. tako da se nič sekirat, so šele v fazi okušanja, in sigurno bo otroček še pokazal z jokom če je še lačn po GH. zdajle smo najbolj na trnih kako in kaj, ampak sej bo še vse v najlepšem redu-hiti počasiuser posted image .

user posted image

no pa še Matevževa kosmata prijateljica-še dobr da je tok potrpežljiva k jo skoz cufauser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
25.11.2007 23:03:46   
petrinja
felicia kako je uspela nutelina torta? pa povej če jo je težko naredit. ma itak te bom jutri na plavanju zaslišalauser posted image . vidim da ste šle že vse počivat, zato vam danes jaz zaželim lepo noč ( po včerajšnji polni luniuser posted image -ja tudi pri nas je bilo adijo )

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
26.11.2007 8:00:46   
iwa
NO ko glih naštevate hrano, naša Ema se doji  ob8h, pol ob 11-11.30 dojenje +140 ml sadja, pol ob 14.30 dojenje +50-100ml zelenjave z rižem, pol 17.30 dojenje+100ml sadja, pol pa še ob 20h sadni rižolino skor 200ml in čez pol ure še mal dojenja. Ja zdi se kar velik, a posledica tega je da zadnje čase spi skor tko kot na žačetku dolgo v kosu, od 20h-3h ali 4 zjutraj, pol se šele spet doji. Pediartinja mi je rekla, če otroci ful manj pojejo čez dan pač ponoči not prinesejo in se zato več dojijo in odkar tko prakticiram je spanje bolje, upajmo da bo trajalo. Jo pa jest vedno pred GH dojim, ker po se ji ne lušta ker ji ni tko zanimivo kot žlicauser posted image user posted image user posted image . Se pa strinjam vsak froc je drgač, in staro pravilo je bilo, mama mora biti pri uvajanju zelooooooooo potrpešljiva a tudi nepopostljivauser posted image pa bod pameten, a ne?!user posted image user posted image user posted image
NO hvala za info glede srečanjauser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
26.11.2007 8:58:04   
Putka
Iwa, a tegale urnika se držite? Ali je na približno? Pri nas ni takega reda, kakor se spomnim, obrok gh dopodne, pa popoldne/zvečer.

Tejč, sem kar inhalator pingvinčka naročila. Kar od uvoznika, mi ga bodo po pošti poslali in še ceneje, brez marže, bo okrog 70€ (tašča dalauser posted image ).

Se vidimo na plavanju!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
26.11.2007 9:17:39   
rogljicek
Jutro punce. Reya je pa zdej full prehlajena. Glasek ma spremenjen, pa hrope. Sicer je čist vesela, brez vročine, tudi iz noska ji ne teče. Kaj narest? Naj jo peljem k zdravniku? Ji bojo dal kak sirup?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
26.11.2007 9:22:58   
ancka1
Oj!
Putka, a imaš kakšno fotko od tega pingvinčka? Jaz imam namreč vlažilec zraka v obliki pingvinčka, pa mi je tko-tko. Je precej glasen, pa nimam občutka, da bi ne vem kako navlažil zrak. Res pa je, da ga ne pustim dolo laufat. 

Kar se GH tiče, je pri nas Tevž tudi začel protestirat. Sploh mu nič  več ni dobro. Se skoraj pretrgamo, da kaj poje. Bi samo mleko po flaški, pa še to spije eno malenkost, potem pa piha v flaško, kot bi trobento igral. user posted image

Danes se je pa Tevžu nekaj sfuzlalo ponoči. Ob 20h je bil že tako koma, da je v momentu zaspal. Ob 00h je jedel in nato spal do 5.30. Takrat zopet flaška in nato spanje do 8.20h. user posted image  user posted image  user posted image  Ne morem verjet. Najbrž me samo malo draži, da on to zmore, ampak naj mi ne pride preveč v navado. user posted image
Sicer je pa tak čvekač, da ni res. Pa-pa-pa, ba-ba-ba, ma-ma-ma, non stop, pa še en svoj jezik je izumil, da izgleda, kot bi se dejansko zgovarjal v neki xxxščini. user posted image  Seveda najraje zgooodaj zjutraj.

LP vsem.

Mogoče priletiva na srečanje.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
26.11.2007 9:26:49   
iwa
putka itak je na približno, sej smo šele na začetku, a trudim se da je vsak dan čim bolj v to smer, itak traja da se čist navadijo menda tud par mesecev, kak dan bolj rata, kak manj, a zadnji teden je ful pridnauser posted image je pa res da tud neki HIPPa poje, namreč nism od skeptičnih staršev da ne bi tega uporabljala, sm doštudirala živilsko tehnologijo in vem da so te hranice fuuuul cool, tko da začenjam ponavadi s tem in sploh sadne so imenitne in je nooora na njihuser posted image

rogljiček čimprej se pocajtajte, predlagam ti da ne hodiš koj v ZD ker lahko še kaj nabašete, vsaj men so tko svetovali, ampak rajši najprej pokliči za nasvetuser posted image pa čimprej ozdravteuser posted image

user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
26.11.2007 9:32:50   
Majchi
Jutro!
Lano sem glih kar dala spat, ker je bila že tok sitna. Men se sicer zdi, kot da sva glih kar vstale (ob 7ih), ampak ona je očitno že utrujena.
Dons je prespala celo noč. Sem vesela, kar se spanja tiče, imam res pridno punco. Do 2,5 meseca se je zbujala 2x na noč za dojenje (točno na 4 ure) in vedno brez problema nazaj zaspala. Od takrat naprej pa ima obdobja, ko se zbuja 1x na noč za dojenje (npr. cel mesec) in potem sledi obdobje, ko prespi celo noč (npr. 3 tedne). Potem spet sledi obdobje z zbujanjem 1x na noč, itd. Zdele se je cel mesec zbujala 1x na noč, danes pa jo je prespala. Ful imam srečo, kar se tega tiče (trkam na les).

Kar se pa GH tiče, pa jaz še ne jemljem tega zdravo za gotovo, ker se zavedam, da se pri takšnih malčkih lahko čez noč zadeve spremenijo. Zato se pa ful trudim s črpanjem, da bi količino mleka obdržala, če se slučajno Lana kaj premisliuser posted image . Trenutno pridno je, že čez mesec dni se pa lahko obrne in bomo spet skoraj samo na dojenju.
Iwa, Ema tudi zelo lepo jeuser posted image . Pridna punca!

Drugače pa danes polletnico praznujeta Lana od Cappy in Anže od Petrezguser posted image ! Čestitke obema malčkomauser posted image user posted image !

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
26.11.2007 9:35:05   
Majchi
Rogljiček, jaz bi tudi samo poklicala zaenkrat. Iwa ima prav. Upam, da ne bo nič. Evo, en user posted image  za malo Reyo.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
26.11.2007 9:36:26   
Majchi
Aja, pa Indy se mi je javila, da je zbolela. Pravi, da ima vročino in vse kar zraven paše, tako da danes z Markom žal ne prideta na plavanje. Jaz pa upam, da se mali ne bo nalezel od nje.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
26.11.2007 9:43:41   
rogljicek
Hvala punce, saj meni se tudi zdi, da je najbolje počakat mal. Bom probala s čajčki na radiator, pa z obkladki na prsa,... Inhalatorja na žalost nimam, bi pa zelo prav prišel. Pride Dez danes teden, pa ga bo on financiral user posted image

Ve pa vaši malčki pa uživajte na plavanju. Vuf, Reya smrdi do sem, 3m, se je tako pokakala. No, nekatere imate najbolj pridne jedce, druge najbolj pridne zaspance, jaz pa najbolj pridnega sračka, 3-4/dan.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
26.11.2007 9:46:35   
iwa
Čestitke Anžetu in Laniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa držimo pesti za indy in Marka da bo vse cooluser posted image user posted image user posted image

Hvala Majchi, tud Lana je zlo pridnauser posted image user posted image user posted image (upajva, da ne bova že čez par dni jamrale da se jima je čist obrnilo in sta sam na joškiuser posted image user posted image user posted image , kero črpalko pa maš, jest namreč črpam mal ročno, ostalo pa Ema, ampak vidim da si bom mogla eno umislit pa me zanima kero )

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.