Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:25:23
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 http://www.mycoolclips.com/?v=aedf1a8ac6d17d0696b211111e07246b o hudo,se jaz tega ne zmorm faaaakkkkkkkkkk..... dobr, najprej sem misnla, da ji mama kaze.. ampak tok pa spet ne bi mogla
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:38:06
|
|
|
|
Pikca
|
Aleks, vse naj naj za 2. rojstni dan! Vse naj naj tudi mini slavljenčkom http://www.mycoolclips.com/?v=aedf1a8ac6d17d0696b211111e07246b Ps:Jaz Bora ze učim vau, ko je prve 3 države pokazala, sem misla, ma nič posebnega, to je naša tud znala, pol se pa kr ni nehalo... še jst ne znam tok dobr...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:38:19
|
|
|
|
amy26
|
Vse najboljše Aleks od mamice, očija in Ele, da bi bil še naprej tako vesel, zadovoljen, srečen in nagajiv fantek z mojim sva ga že navsezgodaj stokrat poljubčkala pa zapela vse najboljše, mu je blo kar malo nerodno ker tega ni vajen že navsezgodaj čestitke tudi ostalim malčkom ki še danes praznujejo 8.mesecev Nejc, Anej in Maks in pa seveda naši Eli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:44:13
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Aleks vse najboljše za roj.dan in dobrodošel med dvoletniki . Mami,oči vidva se pa pazta zdele šele prihaja ta naj hujše
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:47:46
|
|
|
|
amy26
|
Mami,oči vidva se pa pazta zdele šele prihaja ta naj hujše a res kaj pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:48:02
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Sem pozabla povedat kva je naša včer prijavla.Hotla je gledat Nodija,ker pa ma moj neki dva računalnika skup zvezana ni delal in ji rečem da ne more gledat,ker oči neki rihta.Pa me gleda in reče:oči je pa res en hud bebec .Jaz sem skor dol padla.Pol je šla pa še neki v sobo in jo slišem:picku matel.Sem jo kr preslišala in se ni več ponovil . Moj Bor spet spi,k bi vsaj ponoč.Ko se zbudi grem pa v Hoferja po doooolgem cajtu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:48:43
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Mami,oči vidva se pa pazta zdele šele prihaja ta naj hujše a res kaj pa Boš že vidla in se spomnila mojih besed
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 9:54:41
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Probite tole narest Kako pametna je tvoja desna noga? > > Tole je tako zabavno, da boste neverjetno preseneceni in boste zadevo > poskusili se nickolikokrat, pa vam ne bo uspelo prelisiciti desne noge > :-)) > > 1. Ko sedis za mizo, dvigni desno stopalo od tal in z njim zacni > kroziti v smeri urinega kazalca. > > 2. Sedaj pa, medtem ko to pocnes, poskusi z desno roko po zraku > narisati stevilko 6. > > > In noga bo spremenila smer krozenja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 10:08:36
|
|
|
|
erna14
|
anja-sem ze probala dolg tega nazaj,mi je tok zivc dviglno da sm nehala
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 10:25:14
|
|
|
|
Pikca
|
Pa me gleda in reče:oči je pa res en hud bebec joj teli naši taveliki... Živa je včer ful neki trmarla, pa ne sirupa vzet, pa po tleh metala stvari, pa ne pobrat... sem rekla, da ji Miklavž ne bo prinesel tiste igrače, če se bo tko obnašala, ker on nosi samo pridnim... in kaj mula odgovori - nč hudga, bomo pa v Baby centru kupil
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 10:31:40
|
|
|
|
urla
|
No toliko o branju za nazaj. Enostavno ne gre. Mi smo kopletni doma. Tamalga kuha vročina, diha na škrge, pljuča bo pa glihkar izkašljal. No za nameček, je pa Katja spet na kapljicah, ker imamo SPET gnojne učke. No o nosu ne bom govorila, ker še vedno lije. Men se bo zmešal, otrokom pa tut, ker smo non stop doma. Pa moj je tut doma, ker se mu je avtobus zaletu u rit. Cel božji dan sem za štedilnikom inkuham, pospravljam, brišem mokre noske in umazane riti. Prav potrebna sem enega odklopa. Hvala bogu imam čez en teden zabavo v službi (trkam na les, da še mene kaj ne zvije). Sicer sem pa prejšni teden fasala angino, dobila suma med in nato še eno krasno alergijo na antibiotik. Sem bila po telesu taka, kot da bi me opeklo sonce. Sem zasledila, da ste se pogovarjali o službi. Jest štartam takoj po novem letu in sicer grem za 2 meseca delat namesto moje mami v njeno službo, ker gre na eno operacijo. Boj moj uvaju Katjo v vrtec. Z mojo službo pa štartam 1.3. Rabimo dinarčke, ker bo plača bistveno manjša od porodniške, pa še avto imamo namen zamenjat. Zdej pa letim kuhat. Upam, da se kmalu vidimo in da pridemo ven iz te zone sumraka. Čestitke vsem praznovalcem za nazaj in naprej, vsem zobkom, plezalčkom, hodalčkom, pikapoke bubanim, itd......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 10:39:29
|
|
|
|
Dajadada
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 http://www.mycoolclips.com/?v=aedf1a8ac6d17d0696b211111e07246b o hudo,se jaz tega ne zmorm faaaakkkkkkkkkk..... dobr, najprej sem misnla, da ji mama kaze.. ampak tok pa spet ne bi mogla uauuu, jah, če imajo tole pr pojstli verjetno dobi vsak dan za zajtrk in večerjo dozo geografije. Moj sinko pobalinko ima danes 8. mini rd in bo dobil še več poljubčkov kot jih je vajen...iz tega fanta bo tak mamin sinko ratal . Za darilo bo pa dobil prvič kaki za sadno malico , upam, da mu bo všeč. Včer ga je ob bananini skutki skor zvil . Čestitke tudi veeeeelikemu Aleksu za drugega in Eli, Aneju in Maksu za mini osmega .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 10:43:20
|
|
|
|
Dajadada
|
bo plača bistveno manjša od porodniške tole je že ena druga tud omenila, pa mi ni čist jasn. A ni porodniška tok k plača, al so vam plačo vmes znižal, al drugo delovno mesto al kaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 10:59:39
|
|
|
|
erna14
|
u pozabla cestitke slavljencki urla-ojoj, za vse pr vasi hisi,ti pa zacni snopc pit da se do druzga tedna ne nalezes
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 11:20:25
|
|
|
|
urla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada bo plača bistveno manjša od porodniške tole je že ena druga tud omenila, pa mi ni čist jasn. A ni porodniška tok k plača, al so vam plačo vmes znižal, al drugo delovno mesto al kaj Pri obračunu za porodniško ti vzamejo povprečje za 12 mesecev nazaj. V to spada tudi božičnica in pri naši firmi dobivamo 2x na leto tudi dodatno stimulacijo. Vse skupaj mi je tako posledično dalo višjo osnovo za porodniško, tako, da sedaj dobim porodniško več, kot če bi delala in dobila malico, prevoz in stimulacijo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 11:32:36
|
|
|
|
Dajadada
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada bo plača bistveno manjša od porodniške tole je že ena druga tud omenila, pa mi ni čist jasn. A ni porodniška tok k plača, al so vam plačo vmes znižal, al drugo delovno mesto al kaj Pri obračunu za porodniško ti vzamejo povprečje za 12 mesecev nazaj. V to spada tudi božičnica in pri naši firmi dobivamo 2x na leto tudi dodatno stimulacijo. Vse skupaj mi je tako posledično dalo višjo osnovo za porodniško, tako, da sedaj dobim porodniško več, kot če bi delala in dobila malico, prevoz in stimulacijo. Ahaaa, vse jasno, stimulacija , jaz bi pa lahko rekla "kaj je že to ". Naša RD malica s kakijem se je končala z bruhanjem . Ne vem čemu naj to pripisujem: samemu kakiju, polnemu želodčku, al temu, da se mu je zataknilo v grlu (čeprav je bilo v nulo zmiksano) in je posledično bruhnil. Najprej sem mu dala samo kaki za probo, pa ni bil ravno navdušen nad okusom, pol sem mu ga pa zmiksala skupaj z banano in jabčkom, pa je tko bolj po sili jedel. Itak bi naš samo kuhano jedel . To se še ni zgodil, da bi kar med hranjenjem bruhnil, ponavadi kaka .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 11:52:21
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Mi mamo pa nov stol la la la la la . Tinaaja še enkrat hvala za tvojo pomoč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 12:08:11
|
|
|
|
skačica
|
hej! Včer zvečer nisem mogla na RR, zato sem pa mogla zdele tok več prebrat. Iza je ravno zaspala, se je danes vstala že ob sedmih zjutraj, ko sem se jaz odpravljala k zobarju, mož pa v službo. Je prišla tašča gor in jo pazila 3 ure, tok časa sem jaz namreč sedela na stolu . Sem ga rešena za pol leta, ko imam kontrolo . Kok fajn, da ste uživale v Koloseju, tud midve se vam bova v kratkem pridružile. Kati- upam, da tud mene ne boš spoznala, k bom tko pomlajena videt . Sicer pa vsem slavljenčkom vse najboljše, tudi Aleksu za 2. rojstni dan krvavice- ne, meni pa ne sedejo, sem pa čisto nora na matevža, kislo zelje in pečenico. Tle nimam meja, dokler me ne raznese . Sem pa jaz včasih, ko sem še živela doma bit zraven pri kolinah, ma mi ni najbolj fajn to opravilo, meso imam pa zeellllllllloooooooooo rada. draja- a vaša je pa že kar delničakarka? Ja, bravo bogatašica Živa. Kako pa ostale varčujete za svoje otročke? Midva imava za Izo odprt varčevalni račun in vsak mesec gor položiva 50 eurov, ampak to ni najboljša varianta, ker nimamo veliko od tega. Na sklade se ne spoznamo(ne jaz, ne mož), na banki nam predlagajo modro ali pa rentno varčevanje. Res ne vem kaj bi izbrala. Danes se pa dobim z dvema sodelavkama. Superca, se bomo fino načvekale. Ena izmed njih je pred kratkim praznovala RD- 30 let in sem se odločila, da ji dam Bon za tradicionalno tajsko masažo v Atlantisu. Katera pozna? Je fajn? Jaz hodim namreč na klasične, v Atlantisu pa še bla nisem. Ampak moram tam nekje v LJ, da je nje blizu. Grem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 12:15:29
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Mi mamo pa nov stol la la la la la . vazicka
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 13:32:25
|
|
|
|
cv105
|
ojlala punce čestitke slavljencem a mogoče katera ve, če so ob nedeljah odprte bolj al manj vse štacune v CP in BTC ? jaz res nimam drgač cajta .... ... bi pa kupla čevlje in kaj za obleč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 15:19:20
|
|
|
|
*sonchek*
|
Ne morem verjet, da ste čveke padle na drugo stran Mi smo imeli danes sistematski pregled pri 9. mesecih - imamo 9500g in 75cm, znamo pa: - reči "mama" in "ata" - reči "dada" ko nekaj hočemo in "nene" ko nekaj ne maramo - reči "ajs"ko nekaj ne smemo - pomahati - dati indijančka - plaziti, kobacati, stati - kocke držimo v obeh rokah hkrati - ropotuljico tresemo, da slišimo zvoke - plešemo, ko slišimo glasbo (tu je bil najbolj smešen, ko je migal z ritko ) - pokažemo kje je lučka, prepoznamo kužata in muco ... Skratka smo super fajn in super hitro napredujemo - mami jasno skače do stropa od ponosa Naslednje srečanje z zdravnico - tik preden gremo v vrtec, da se cepimo. Žal ne morem nič koemntirat, ker sem v zaostanku...mislim da kakih 117 strani Čestitke slavljenčkom in lupčke bolančkanim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 15:20:45
|
|
|
|
*sonchek*
|
Aja, pozabila povedat, da so nas danes prišli snemat na plavanje z RTV SLO - naš mulo je bil glavna zvezda, vriskal je in poziral, tako da komaj čakam, da ga vidim na TV-ju Bo pa v oddaji Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 15:51:22
|
|
|
|
Pikca
|
bravo Anej&sonchek za vse dosežke sporoč, kdaj bo na TV, da si ogledamo vašga plavalca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 23.11.2007 15:56:45
|
|
|
|
Pikca
|
aja, naš še ne zna rečt mama pa ata, je pa začel klicat Živo, in sicer ji pravi Wawa . Ga vztrajno popravlja in uči, da se bo naučil rečt Živa
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.