|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
22.11.2007 16:42:53   
juniorka
Drugače je pa naš sonček pravi smejko in je tako težko, ko ga gledam jokat, pa tako vztrajno mi nekaj razlaga zravnuser posted image !
tukaj imate primer

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
22.11.2007 17:20:57   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Ti si ful pozitivna ženksa petrinja, to mi je tako več pri tebi!

To se pa ful strinjamuser posted image !

user posted image   user posted image   user posted image   Se strinjam tudi jaz user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
22.11.2007 17:26:11   
rožica81
juniorka, kako je fleten Nel user posted image  Res smeško user posted image  

rogljiček, a si se kaj nagužvala v Qlandiji? A niti previjalne nimajo ali kaj? Pa sej se norca delajo, to imajo pa ja vsi večji nakupovalni centri user posted image

Majchi, tebi pa je že felicia lepo napisala . da je prelomnica, ampak da bo šlo sedaj le še na boljše user posted image  Brez dvoma user posted image  Pa tudi mene zanima, kako da ne bosta imela več lokala? Pa že miljonkrat sem te hotla vprašat, kako je šlo s prenovo... user posted image

pleničke - mi smo na 4+ oziroma na maxi plus. Sem zadnjič kupila dm-ove pleničke, pa sploh niso švoh. Pa še enkrat cenejše kot Pampers.

Alina in Lana, čestitke user posted image  user posted image  user posted image

tale naš otrok je nahal s spanjem čez dan. Ja šit no... skoz akcija.

ajd čau user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
22.11.2007 17:46:44   
lex
junijorka probaj mu dat jogurt al pa še bolje skuto kot obhladek. to mi je povedala ena mamina kolegica, ki je bila dolga leta patronažna in je menda zakon, ker ful veže vročino ven.

majchi skor pol leta imaš še porodniške sedaj uživaj maximalnouser posted image , potem boš pa videla, če ne bo za zdržat boš la pa kam drugam, čeprav je taka pogodba prava žalitev. ni mi pa jasno kako to, da lokala ne smeš imet, saj ni konkurenca, če delaš v kozmetikiuser posted image . ker vem, da kao na smeš imeti konkurenčne firme. Mene tud zanima kako to, da nimaš več lokala.

No lepo se imejte in res ste pridne ko tolk gor naklofateuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
22.11.2007 18:06:02   
Majchi
Feliška, to si pa toook lepo napisala, da mi je res sonček posvetiluser posted image . Saj imate prov punce! Zdele moram še uživat z Lano, potem bomo pa še cel življenje delali. Pa itak sem vse to že vedela in pričakovala, nekatere stvari sem celo sama sprožila, pa vendarle, ko je vse na glas izrečeno, podpisano, nastopi občutek tesnobe in strahu pred tem, kakšna bo prihodnost, sploh sedaj, ko nisem več sama. Pa še po karakterju sem bolj ziheraš.
To je pa tudi največji razlog, zakaj sem se odpovedala lokalu. Ta zakon je vse zdrekal, promet je ful padel, trenutno poslujemo z nulo. Obnova ni nič pripomogla k dvigu prometa, poleg tega bi mogla sama delat v šanku in bit non stop prisotna, da bi zadeva laufala.
Na koncu sem se pa vprašala, če sem zato študirala, da bom kelnarca. Vodenje lokala poleg šihta je eno (to je bilo do sedaj), delat v njem je pa čist drugo in mi ne predstavlja nobenega izziva. Ne rečem, da ni kul. V resnici sem preživela dve prekrasni leti, imeli smo ogromno žurk, promet je bil ful dober, obe s sestro sva dobro zaslužili, bilo pa je tudi ogromno vloženega dela in energije, pa nočnih ur, pa inšpekcij,...
Povzetek: to sem si želela od srednje šole naprej, si uresničila željo, jo izživela, in na koncu prerasla. Zraven pa še ta zakon in smo tam. Vedno sem vedela, da me to ne zanima dolgoročno, sem pa vseeno mislila, da bom v tem dlje časa.
No, tok o tem.

Juniorka, kok je dober tamali user posted image !!! Lana se tud približno ne smeji tako. Tako glasno se smeji le redko in se je treba vsak dan trudit, da ji je kaj tako smešno.
Glede otekline sem jaz slišala, da pomagajo kamilični obkladki, probala pa še nisem. Glede vročine pa imamo mi še Paracetamol svečke al neki podobnega, če Calpol ne pomaga, ampak tudi še nismo rabili. Upam, da bo mali čimprej boljši.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
22.11.2007 18:36:12   
lex
juniorka faca je tamali res!user posted image user posted image

Alino spravi v tak smeh samo Aleksovo dirkanje po bajti

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
22.11.2007 18:56:08   
petrinja
juniorka- ma sej sem brez besed-Nel je tak cukr-se tako lepo smeje, da te takoj v dobro voljo spraviuser posted image . najboljši je pa na koncu-ko kakšna celebrity-no photos pleaseuser posted image .

majchi- verjamem da je bil ta dogodek zate danes nekaj neprijetnega-ampak, kmalu boš šla spat, in jutri ob jutranji kavici že ne bo tako črno, pojutrišnjem je itak že vikend-bo še malo bolje, v ponedeljek se srečamo na plavanju bo že še malo bolje, sčasoma pa se boš temu prav nasmejala. življenje je polno padcev, a vedno potem pridejo tudi vzponi, in to ga dela tako zanimivega, saj bi nas enoličnost ubila. na žalost je sedaj tako, da se večinoma pehamo za napačnimi cilji-denar, saj mislimo da nam bo to omogočilo bolj lagodno in bogato življenje, a vsak ki je enkrat prišel do tega, ti bo povedal da temu ni tako. približno tako kot Ironic od Alanis M. ( it's like rain on your wedding day, it's a free ride, when you already paid,... ) 
vsaka sprememba je za nekaj dobrega-četudi tega ne vidimo takoj. tako da majchi glavo gor, imaš nekaj kar ti nihče ne more vzeti- to je izobrazba in izkušnje. sedaj imaš še 6 mesecev časa, da pošteno premisliš o svoji poklicni poti, iščeš po trgu dela, in boš videla da se bo nekaj odprlo-lahko boš pa celo kaj svojega odprla. nič obupat. jaz pravim da je najpomembnejša družina in otroci, ker to ostane ko tebe ni več, in pričajo o tem da si naredil nekaj dobrega-nihče pa se ne bo spomnil tvojih delovnih izkušenj ko boš stara 90let-razen če boš kaj izumilauser posted image
je pa danes tako, da enostavno ni več služb, kjer bi delal neprekinjeno 35 let. in tako se menjamo in spoznavamo različna delovna področja, ljudi,...
no pa sem se spet razpisalauser posted image . majchi uživaj s svojo punčico, ker je to bistvo vsega ( kakšni žal niso tega deležni ).user posted image user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
22.11.2007 20:20:35   
felicia
sam na hitr, grem pospravlat pa ajat! mejte se majčke!

juniorka- upam, da bo Nelu hitro bolje!

aja še to- jedli smo oz. je jedel  Uroš: zjutri flaška 2x, popoldne zelenjavana juhica s krompirčkom in grahom, potem sadna kašica višnja+ jabolko, zvečer rižolino in seveda se bo hranil še ponoči!

ajdi grem v mižule pa ne preveč napisat ker se mi ne da brat heheheheuser posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
22.11.2007 20:51:07   
Majchi
Petrinja, hvala za res lepe besedeuser posted image . Saj ni take panike. Kot sem že rekla, večino sem pričakovala ali celo sama sprožila, tako da se nimam kaj pritoževat. Samo včasih pride tak dan, ko te kaj prizemlji, pa si mal slabe volje, potem pa mine.
Tist komad od Alanis mi je pa tok hudo dober, pa zadnje čase je na Anteni čisto vsak dan, midve z Lano pa pleševa...
Tisto o družini si pa sploh lepo napisalauser posted image .

Zdele gledam še Trenja. Pa jih sploh ne štekam, tok en čez druzga govorijo. Slak pa, namesto da bi red naredil, jih kar gledauser posted image . Upam, da bo zdele kaj boljš.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
22.11.2007 20:59:20   
felicia
seveda da še nisem šla spat sem vas morala še enkrat prečekirat!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
22.11.2007 21:34:05   
lex
No ker sem že stara mačka v user posted image  in na RRuser posted image , sem prevzela urejanja seznama za julijke in nas je že 50user posted image . Joj smo bile oktobra pridneuser posted image , se vidi da se je ohladilo, pa se je tak fajn k user posted image  stisnituser posted image user posted image user posted image , a se mi res ne bo katera pridružilauser posted image

Za srečanje, bo jutri moj na tisto firmo klical, če bo v sredo tisti tip tam, da mu naloži vse gor in da sprobata, mogoče se pripeljem sama (oz se pripeljema), da me vidite še brez bušijauser posted image .

Trenja so bila pa danes res user posted image  za gledat, ker so bili kot ena razpušena bandauser posted image

ajde čavči, grem na kavčuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
22.11.2007 21:55:46   
ancka1
Juniorka, našemu Tevžu se isto trga. Danes je ta mali pred njim frise pokal in se je tako režal, da je komaj do sape prišel. Kako prisrčno, res. user posted image

Danes sem pa tako izmučena...sva se ravno danes z Rožico zgovarjali...kljub svojim letom se po takem tempu in načinu življenja včasih počutim prav staro. user posted image  Ampak, ko sem zadnjič šla k okulistki, mi je ta prisodila 16 let. Se mi je prav fajn zdelo. user posted image  

Grem samo še pod tuš in user posted image  ajat.

LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
23.11.2007 8:44:06   
ancka1
Ja, kje pa ste? Sem nas rešila pred 2. stranjo.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
23.11.2007 8:46:33   
felicia
Evo dobro jutro

kako ste spale to noč, jutri bo polna luna tako da upam, da bo vse okidoki.

No Uroš zdej spi, je pa vstal že ob 6-ih ampak ni hudga sem se naspala, zdej bi morala pospravljat pa goro cunj zlikat pa se mi ne da res.

Petrazg- kje si? še vedno net štrajka kaj?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
23.11.2007 8:49:52   
ancka1
Sicer je pa za mano grozna noč-popolnoma neprespana. Mi je šlo ponoči kar na jok, tako sem bila zaspana. Tevž je že spet celo noč nekaj stokal. No proti jutru mi je bilo jasno čemu...kakat ga je tiščalo. Ampak se je potem šele zjutraj pokakal, ko je bil že čisto prebujen.
Sicer je pa spanje veliko boljše (razen kakšnih izjem), od kar sva Tevžu posteljo prestavila. Sva jo vmes za hec spet dala nazaj v prvotni položaj in je bila dejansko tista noč spet čist adijo. Torej priporočam. user posted image

Rogljiček, a ti si bila pa tako pogumna, da si šla do Qlandie?

Evo mali terorist mi že grozi.  user posted image  user posted image  user posted image

LP

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
23.11.2007 9:57:07   
rogljicek
Ja, Ančka, me je Marjeta zvlekla user posted image Je hotla dobit nagrado v C&A. Pa itak potem ni nič najdla za kupit. Me je pa tolk razjezil, ko nisem našla previjalne. Ikonce bamreč so, vendar ne duha ne sluha o previjalnicah. V centru smo bli pa itak samo mamice z vozički in upokojenci. No, menda, če ikonce so, potem bojo enkrat tudi previjalno zrihtal, očitno ni blo časa. Ampak vseeno nedopustno.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
23.11.2007 10:02:52   
kjava
Majchi, kaj ti naj rečem, punce so ti dobro napisale, pa tud sama že veš, da ni tok hudo, da si ne bi mogla pomagat. Tko da samo en user posted image  zate! Jest tud ne vem, kaj bo, ko bom doštudirala, za to kar bi rada delala, so slabe napovedi za dobit službo, ampak nekaj bo že. Saj smo še mlade, se bomo že znašle, ane? user posted image

Pol pa kar začnimo naše srečanje ob 10. 30, pa pridite, ko boste pač lahko. Lex, to bi blo pa res super, če bi prišla še ti. user posted image  Drugač me je pa prejle klicala s faksa in mam izpit zdej v četrtek, tko, da bi lahko se dobile tud v torek. Lex, ti povej, ker boš od najdlje.
Pol kar v Interšparu, tam ko je ena kavarna, Santana al kaj že? OK?

Kje je pa tejč?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
23.11.2007 10:03:46   
kjava
Aha, je že gor user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
23.11.2007 10:08:24   
tejč
Ojla, tako rada bi ti, majchi, napisala par spodbudnih besed, pa sploh nimam časa-obe imam doma, smo bli že pri dohtarju-nič posebnega, ni angina pri ajši, viroza. kuham fižolovo juho,adijo, monti danes. ajša je na inhalaciji in frančka gleda, maša pleza po njej.
hitim mal pospravit, pa zdaj že mene po grlu čoha.
seveda ima ajša vročino in jo zbijamo, pa komaj kaj pade. pa skoz hod na kahlo, jaz pa letam gor in dol.user posted image  glava me boliiiii.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
23.11.2007 10:10:41   
kjava
Juniorka, men pa ne odpre user posted image . A bi mogla met kakšen program naštelan, ker te vrste datotek mi nikol ne odpre user posted image .
Drugač se pa Erika tud zelo redko naglas smeji. Nasmejana je skoz, na glas se pa samo, kadar se ji Andrej srije, pol se ji pa pokaže, pa fejst na glas zatuli BA.  Tko da se ga najprej ful ustraši, pol se pa reži user posted image user posted image

Jest sem pa ta teden dobila vabilo k sodniku za prekrške, ker sem mela julija lani prometno nesrečo in sem bla kriva. Bogve, kok bom mogla plačat. Pa glih zdaj decembra, ko že itak ful dnara zmečem za darila in to user posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
23.11.2007 10:10:53   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Kje je pa tejč?

oj, ja, pregorevam od dela user posted image

jaz sem ZA srečanje v čet-do takrat bomo pa ja zihr tipitoppi zdraviuser posted image  (čeprav jaz mislim, da bo ok že čez vikend) če ji dons uspemo vročino zbit, smo v pon OK.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
23.11.2007 10:12:42   
kjava
Boga tejč. Spet. Upam, da se boste do srečanja pozdravile. user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
23.11.2007 11:36:02   
lex
tejč si pa res bogauser posted image , vem kako je ko se začnejo navajat na kahlo, pol bi kar naprej letali lulat, tamali morejo pa bit potrpežljivi, ker nimaš tolk časa zanje.

nič se vam misla neki na dolgo napisat, malo pokomentirat, pa se je naša pobalinka zbudila

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
23.11.2007 12:09:28   
tejč
hvala za sočutje, ma, sej tiste, k mate 2, veste, kako jeuser posted image -skoz en težiuser posted image
ne morem evo nič napisat, je že akcija, ajša kriči lulat, maša jest user posted image , dijo

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
23.11.2007 12:12:55   
felicia
ojla

tejč- nisi napisala kako je bilo na predstavitvi plakata? Al sem pa jaz spregleala

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.