Majchi
|
Dobro jutro punce! Jaz sem imela pa včeraj zvečer migreno in sem šla ob 20ih spat, še pred Lano . Lano je pa oči do konca zrihtal. Mi gre na živce ta migrena, ker sem nekje do poroda še imela homeopatska zdravila in je bilo vse ok, potem je pa moj homeopat rekel, da jih kao ne rabim več, da bo vse ok. Ampak ni vse ok. Od poroda me je že kar nekajkrat glava bolela, včasih se je celo razvilo v pravo migreno z večkratnim bruhanjem zraven . V glavnem, v ponedeljek ga bom poklicala in se zmenila, da hočem spet tiste kuglice, ker je bilo prelepo živet brez te nadloge. Eca, hvala za lepe besede. Saj vem, da zdele že zajtrkuješ na Fuerteventuri, ampak ti vseeno želim prelep dopust, ki si ga še kako zaslužiš! Tudi me te bomo pogrešale. Pa upam, da sta otročka že v redu, da bojo počitnice še bolj brezskrbne. A ta hudič od se je moral pa ravno zdaj pojavit, al kaj!? Mal smotano. IZVIRNO SPOROČILO: rožica81 Midve z Ančko bova pa tut pičle en večer, a ne Anči Pa se mal nališpale Upam, da se še znam. Ah, pa saj tega ne pozabiš kaj hitro, a ne Se že tolk časa nisem, da je kar joj... Si me spomnila na zadnjič, ko smo se cela družba zvečer dobili na pijači in midva sva dala Lano spat in jo prvič pustila zvečer samo (moja mami je v najini dnevni TV gledala in potem začorila). No, men je tok dogajal, da sploh ne znam opisat. Sem se ful nališpala, tko da me je moj vprašal: kam pa ti misliš, da greš? No, in res! Šli smo samo na brezvezno pjačko v najbližji kafič in ob 24ih sva bila doma , jaz pa vsa nališpana in našpičena, ker sem šla kao ven! Pa še eno malo točeno pivo sem si privoščla (saj veste, zaradi mleka ), pa sem bila itak še mal opita zraven. Jao, kakšen nepozaben poporodni žur . AjdaN, lušna sta tamala dva. Mal pa morta bit navihana, če ne sploh ne boš vedla, da jih imaš . Hecam se. Saj nam bojo še prehitro zrasli, potem nam bojo pa rekli: pa dej mami, nehi me lubčkat, no! IZVIRNO SPOROČILO: iwa Vidim da ste se neki menile za srečanje in sm zasledila da na Viču. A to velja? Draga iwa! Veš, ko sem te spoznala, si mi bila takoj všeč in z največjim veseljem bi te spet videla in sem prepričana, da tudi druge majčice. Pa daj nam že pokaži svojo princesko še v živo, no !
|