andreja2000
|
sonchek sem prišla pogledat...pa vidim,da si še kar tukaj.... Lana38 ja,tudi jaz pogrešam,ko nisem več toliko na rr.Ja,kaj počnem? Vedno se kaj najde in dolg čas mi ni in dnevi hitro bežijo.Decemberke pa res pridno pišejo,tako,da mi kar zmanjka časa ,da bi vse prebrala .Drugače pa sem vredu,le noči so nekoliko slabše.....,no pa zato zjutraj nadoknadim zamujeno spanje... krtekxx super,da se stvari lepo odvijajo kodrana bravo za dobro opravljeno NS. medika13 draga moja,tako me je stisnilo pri srcu,ko sem brala tvoj post .Veš,tudi meni se je vse to dolgo dogajalo,jok,zapiranje med štiri stene razna vprašanja in nenehna misel na našo punčko,ki je odšla med .A draga medika,verjemi,da bo bolje, tvoja rana je še vendar sveža in prihaja december,ki zate ne bo najbolj vesel,venda bo počasi tudi to minilo in prišlo bo tisto lepo,tisto,ki ti bo set na tvoja lička privabilo topel nasmeh,v tvoj srček pa bo znova posijalo veselje,boš videla,lepo te še čaka in prišlo bo.... Draga moja,veš veliko mislim nate in tvojo zvezdico,poznam in čutim tvojo žalost in bolečino ,pa tudi vem,da bo nekga dne tudi tvoje srce bolj veselo,da bo sonček zate spet posijal,da se ti bo svet spet zazdel lepši in da ti bo tvoja zvezdica pomežiknila z neba,kjer se nagajivo igra z drugimi . Bodi močna,stopaj naprej in vedi,da boš tudi ti zmgala. Zate in v želji,da te sreča čim prej obišče in da ti sonček posuši solze..... Vsem ostalim puncam pa lep topel pozdrav in čim več veselih novičk,pa ,držim pesti za vse vas!