lunca14
|
Alea...tudi jaz se strinjam s tvojo ginekologinjo,,,,,ampak samo glede tega ,da si edinstven primer,kajti ni dveh identičnih nosečnic,glede tega ji dam prov....ostalo pa tako,kot ti je predlagala večina,če z njo nisi zadovoljna,se predhodno pozanimaj o novi in jo zamenjaj,brez oklevanja,zakaj bi bila nesrečna v svoji nosečnosti,ko bi moralo biti to obdobje zate le ena velika sreča. Nya....se strinjam,da je tvoj ginekolog super,sem ga spoznala pri svoji drugi nosečnosti,pa je bil zelo korekten z mano,nasploh do sedaj še nisem naletela na neprijaznega v Novem mestu,pa sem mela pregled tudi pri Šekuranji,ki ga baje vse šinfajo,pri meni je bil čist ok,še najbolj mi pa je bila,pozabila sem njen priimek,precej mlada,velika,črne dolge lase z očali,samo mislim,da je spet šla nazaj v Afriko...ona je bila zdraven pri prvem porodu in babica Metka,najboljša ekipa,res kapo dol,mela sem ful hiter porod,pa še malega smo morali hitro potegnit ven ,ker je imel premalo kisika,tako,da sem jima hvaležna za storjeno strokovno delo.Drugače je pa tudi moja g.Kostanjškova carica,vedno si vzame čas,vse pove,na vse odgovori,nobena preiskava ji ni odveč,,,,,super je. Dobrodošle nove članice,vsem za opravljene preglede......jaz sem ok,še vedno nimam filinga da sem noseča,upam da mi bo po nuhalni potegnilo,da sem .Punce mejte se lepo,pred nami je deževen vikend,a za drugi teden je napovedano sonce in toplo bo-juhu.
|