Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 11:45:31
|
|
|
|
jazzz27
|
blagor se tebi ti boš prej na jasnem , kot jaz! Koliko časa pa že planirata? Mene kar razganja...sem tako neučakana...se bojim, da ne bom spet razočarana!! Drugač pa stran s slabimi misli. res vsem privoščim, da boste srečke !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 11:48:18
|
|
|
|
jazzz27
|
METULJ1, itak bomo na vezi...jaz sem priklopljena na forum, kot na infuzijo, non-stop!!! Držim pesti, za nas, ki preživljamo tako dooooooolge dni!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 12:06:56
|
|
|
|
sapi
|
Neža7, spelka12 sta nas tako lepo povabili v december, da se je moja hudičevka odločila, da pride že danes ... vsem ostalim puncam želim, da je ne dočakajo ... sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 12:36:14
|
|
|
|
Arual
|
Jazzzz7 mi2 poskušama že 3 mesece, vem da ni velk pa vseen. Kaj pa vi2? metulj1 ja valda da bomo na vezi, se mi zdi, da nikam ne mine čas, samo 4 dni še pa bo vse jasno Saj nam bo uspelo, če ne zdaj pa decembra zagotovo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 12:38:55
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 jaz sem priklopljena na forum, kot na infuzijo, non-stop!!! tota je dobra se mi zdi da sem jaz na istem, čeprav se manj oglašam, a vas sproti vse berem sapi bo pa v prazničnem vzdušju, ko bo po piškotkih in kuhanem vinu dišalo..tebi pluseka na tester prikazalo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 12:41:52
|
|
|
|
snežinka7
|
sapi zelo mi je žal, sedaj je pa skupaj ne pričakujeve v decembru. Nekam hitro je prišla ta tvoja hudičevka. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 12:43:25
|
|
|
|
METULJ1
|
Jazzz27 - res, da sem pred tabo, samo to nč ne pomen. Edina dobra stvar je, da grem ta vikend v tujino na en izlet in ne bom mela časa preveč študirat na vse to. Tko, da se bom priklopla nazaj v ponedeljek. Drugač pa planirava že od maja. Tako kot ti, tudi jaz upam, da ne bom spet razočarana. Vsak mesec čakam in spremljam znake. Sem že mal "počena" z vsem tem. Ta mesec pa nimam nobenih posebnih znakov (malo boleča prsa, rahlo špikanje v jajčnikih). Sam mam pa fuuuuuuuuuul občutek, da je neki drugač. Upam, da me občutek ne vara. Bomo vidl v ponedeljek al pa v torek. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 13:06:01
|
|
|
|
sapi
|
kleja res je mogoče prazniki prinesejo kaj lepega ... snežinka7 kdaj pa jo ne pričakuješ v decembru, sicer se moram za december še prijaviti ... vedno računam najdaljši ciklus vendar me zadnje čase vse skupaj iz meseca v mesec prehiteva ... sapi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 13:18:42
|
|
|
|
jazzz27
|
METULJ1 , super, se greš mal potepat, pa bo res mal lažje, ne boš mislila tolk na to!! Al pa tud, če je ne bo. Jaz upam, da bo ta mesec res nekaj posebnega, ker gledam koliko je že rozik, mi kar toplo ratuje pri srčku, mislim, da v zadnji tretini pa res ne smemo pokvarit seznama Ja jst mam tud občutek, da je pa ta mesec nekaj drgač (upam, da ne bo drgač samo to, pa bo PARADAJZ TEDEN že prej) Amal, mi2 delava že eno leto, pa še kar noče bit rezultatov, ampak sva trmasta in bo, vem da bo. Ja doooolgi so ti dnevi, ko si pa takole v nevednosti...tri mesece pa še ni taka doba, ampak pa tud mi ni blo vseeno, ker ni ratalo. Res ti želim, da bi tebi pa uspelo sapi, tebi pa povem, kot že vsem ostalim, ki so dobile , da majo trije sveti možički veliko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 13:22:54
|
|
|
|
Raguel
|
soncece24,talika81,TeniRR,Smetanca,marjana.r,sapi sem se odločila kar namesto vas,da v decembru pa bo !!!Ampak mi obljubite,da boste sodelovale s polno paro sonček33-kje si mi ti? Hvala,da misliš name in upaš z mano tako kot jaz s tabo...ti si moje sonce... gajka-dokler se ne vlije je upanje.Pa če se prav spomnim,jih je kar nekaj,ki so imele podobno situacijo,pa so bile potem noseče Mojcek123-čestitam,želim ti zdravega
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 13:28:11
|
|
|
|
Neža7
|
Sapi..... Tako mi je žal Drži se in držim prst zate za december , ker vabilo za januar ne dobiš, ker ti bo uspelo
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 13:41:50
|
|
|
|
Argojuhica
|
Arg
ojuhca, govorim o novoletni pavzici, ki upam, da se bo mal zavlekla... no, da bo mal zatišja... o bebeju pa še ne morem/smem razmišlat... ah... ... ej, a se sam men zdi, al v krogli res nekej pleše? Lunca, sem že zadnjič ja videla, da še ne smeš, ampak tudi to bo. Šefa kar pridobi na svojo stran. V krogli pa res nekaj pleše. Kaj misliš je to kakšen paglavček? Vprašanje je samo, čigav le neki je? Sedaj grem pa v službico in lepo popoldne vsem. Aja pikica 36, po moje si ti nosečka, ker jaz sem imela isto flekce kot ti. Mislila sem, da je prišla vesela Francika. Čakala sem jo še kak teden, potem se mi pa posveti, da je kar dolg ta cikel. Seveda je test pokazal lepo jasno testno črtico. Močno stiskam pesti, da je to to. Sedaj pa res papa.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 13:43:20
|
|
|
|
Argojuhica
|
Joj, kaj sem pa to pritisnila. Malce je zmede, Lunca, saj prepoznaš tvoj odstavek.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 14:21:51
|
|
|
|
Dadi
|
čestitke vsem nosečkam pa navijamo še za naprej
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 15:17:52
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla punce! Jaz sem bila pa zeeeloo pridna in sem samo za vas skuhala kavico in čajčeka ter spekla tortico pa še nekaj extra sladkega in malo kaloričnega! Kar postrezite si! kava: čajček: sladko in kalorično: extra sladko in malo kalorično: Aja, pa da ne pozabim - držim pesti prav za vsako izmed vas in močno močno upam, da bo ta mesec VAŠ ROZA mesec! And just for good luck: ps: sem dala kar copy & paste iz decembra, upam, da ne zamerite - želje so itaq iskrene in namenjene vsem borkam!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 15:48:22
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
punce mene ze nekaj casa spika v spodnjem delu, nekaj podobnega kot pred M a vseeno drugace. Mogoce bi ze na pretekle izkusnje morala prepoznati znake, pa vendar so mi v taki megli(v avgustu) da se niti ne spomnim dobro.. O sem mislim da imela nekje 16 oz 14 v mesecu, in od takrat se spikanje samo nadaljuje, pa prsi me zacenjajo bolet. Sicer bolj na sredini in rahlo s strani.. ALI JE MOGOCE?....Saj vem..neucakanost
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 15:55:53
|
|
|
|
jazzz27
|
lidija_21, mene sicer ne bolijo prsa, ampak občutim tudi jaz neko špikanje, recimo, da od četrega dne po predvideni O (če sem jo imena )...nisem še občutila takega špikanja, tako, da ne vem zakaj se gre. Jaz je ne pričakujem 27.11. Odgovora sicer še nisem dobila ali je imela tudi kakšna nosečka take namige...kdaj pa je ti ne pričakuješ? Ne vem, mislim, da te nisem našla na seznamu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 16:00:29
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
ja sem ja na seznamu za decemberke sicer. Ne pricakujem je URADNO 5.12. neuradno pa ze 29.11.. Malo zmedeno ne? Ampak sem raje prestavila datum se malo kasneje za vsak slucaj kot pa prehitro da je pa potem razocaranje. Saj razumes, ne?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 16:02:03
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
aja pa drugace je res ta bolecina nekako drugacna.Nekaj spika najprej na eni strani poetm spet na drugi ampak tako...cudno. Prsi se posebej desna je ravno zacela malo bolj bolet in rahlo pece, ko dvignem roke se posebej.. imas ti kaj podobnega????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 16:05:09
|
|
|
|
jazzz27
|
aha, razumem ja! Saj če bo pršla una...je itak zmer razočaranje! Moram se sicer pohvalt, da prejšni mesec ni blo , sm mal brundanja, drugače pa vsak mesec . Pa že imaš kakšnega škratka al bo ta mesec prvi ratal?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 16:06:34
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
hehehehe, ja to razocaranje..je vedno najhuje. Ne, delava z lubiju na prvem bebiju. Sva pa zanosla v avgustu a se je nesrecno koncalo v 8.tednu...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 16:07:13
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
pa ti? Ze imas kakega soncka ki ti vedri dneve? Kako dolgo ze poskusata??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 16:07:28
|
|
|
|
jazzz27
|
mene tud na čase mal špika. Prvo na eni strani, potem mal kontra...tako...nočem si kaj preveč utvar delat. Bom videla drug mesec kaj bo pri Rešu, če ne bom slučajno že prej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 16:08:51
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Ja sej js tud skusam malo manj o tem razmisljat ampak ko zapika tam doli, se nemudoma spomnim in tusta zelja se pojavi in trmasto vztraja da nanjo ne pozabim..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 16:09:50
|
|
|
|
jazzz27
|
na žalost še ne...drgugače pa z eno leto, pa še nič. za ss. Kuk me to razžalosti .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?