|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
21.11.2007 20:52:17   
LuNa73
hja mogoč pa bom mal user posted image  in kaj pričarala...user posted image  Kaka uživačica?user posted image  Ti lepi cajti so minil... no, vsaj za nekej cajta! user posted image  Veš, tak ko tu vse delate na pikici, tak zdej vsi delajo ceste...user posted image user posted image ... čist so nori!user posted image  Tak da sem že kr utrujena... user posted image user posted image ... do novga leta bo pestro! Pol pa mal pavzice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
21.11.2007 21:06:05   
Argojuhica
Govoriš o celoletni pavzi, ali o novoletni pavzici? Joj lunca, kako ti privoščim (seveda, ko boš pripravljena na to), enega malega nagajivčka. No, kaj kaže tvoja krogla, bo še letos?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
21.11.2007 21:40:41   
LuNa73
Argojuhca, govorim o novoletni pavzici, ki upam, da se bo mal zavlekla... no, da bo mal zatišja... o bebeju pa še ne morem/smem razmišlat... ah...user posted image ...
ej, a se sam men zdi, al v krogli res nekej pleše?user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1828
21.11.2007 21:45:34   
freha
O Erin bravo, čestitam!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
22.11.2007 7:05:20   
gajka
pikica36 - a so se tvoji flekeci že razvili v kaj več, ali so poniknili? Srčno upam, da velja ta druga možnost in da pride na vrsto test s + znakcem!

Jaz imam tudi podobne probleme kot ti. Predvčerajšnjim so se mi pojavili temno rjavi flekci, pa sem mislila, da je/bo user posted image  pač že prišla (sem se že celo k decembrkam prestavila), včeraj je bilo teh flekcev še manj, danes ponoči pa sploh nič. In kaj naj si potem človek sploh misli? Aja, me je preveč firbec matral ob vsem tem čudnem dogajanju, pa sem test naredila in je bil -. Sedaj pa čakam, kaj bo... Mah, čudno, čudno...

oktavija - kakšne s pa imela ti izkušnje s temi rjavimi flekci?

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
22.11.2007 7:18:43   
murkica
Punce jaz sem vam skuhala user posted image , no za nosečke pa čajček user posted image .

Vsem, ki ste zagledale user posted image user posted image  želim res srečnih, pozitivnih innadvse zdravih 9. mesecev, ter da vam bo ta čas čim hitreje minil in boste lahko v roke prijele svojega otročička.

Za vse, ki vas je obiskala user posted image , pa mi je res žal in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image  in držim pesti, da grdobe grde naslednji mesec ne bo in seveda še najmanj nadlajnih 8.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
22.11.2007 7:23:53   
pikica36
jutro vsem!!! evo eno kavicouser posted image , da se zbudite.

gajka- moji flekci so poniknili. v pon. sem bila prepričana da bo user posted image  prišla. .... potem nič v torek včeraj spet malo ampak res samo malo, toliko da je bilo malo na hlačkah in ko sem se obrisala malo rjave sledi...... in zdaj  niiiiič!! ne duha ne sluha.jutri bom spet delala test in mislim da če sem user posted image  bi moral pokazat +, ker jutri bo pa že 8 dan če vzamem najdaljši cikel(30 dni)- ali pa tudi ne. ena kolegica mi je rekla , da njej je pokazal+ šele 40 dan ciklusa.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
22.11.2007 7:33:20   
smetanca
No jaz se tudi selim med decemerke. user posted image  user posted image  user posted image  Sploh ne vem kaj se dogaja z mano in z mojim telesom. Ponavadi sem imela user posted image  na cca 30 dni. 
Prejšnji mesec sem imela zelo dolg ciklus, tako da sem ta mesec pričakovala isto. Mislila sem da bom imela šele ovulacijo (glede na merjenje BT), se je pa user posted image  kar ulila. BT se mi je povišala šele sedaj zato sem mislila da bom imela šele O.
Pa če prav vem naj bi BT padla ko dobišuser posted image ??? Pri meni se ni????? Imam še zmeraj povišano???

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
22.11.2007 8:23:35   
Neža7
Pošiljam velik user posted image  vsem, ki jim ni uspelo ta mesec....

Le pogumno se nam pridružite v decembru. Držim prsti user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1834
22.11.2007 9:13:11   
spelka12
Oj. Tudi jaz vsem, ki jim november ni bil naklonjen en poljub in objem. Pa hitro skočite v december, tam že čakajo trije bradati možički na vas.
Erin še tukaj ti moram čestitat. Iz vsega srca ČESTITKE user posted image user posted image .

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
22.11.2007 9:32:25   
marjana.r
no pa da javim še jst, da je danes zjutraj prišla user posted image . se ne selim v december, pa niti januar, pa niti februar....zdaj mam mal premora z vsem zdravljenjem, ker sem že res težko prenašala vso to terapijo. ampak vseeno vas bom mela na učki, da vidim keri je ratalo in upam, da vas bo čimveč user posted image
srečno vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
22.11.2007 9:33:37   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

oktavija - kakšne s pa imela ti izkušnje s temi rjavimi flekci?

To je bil moj začetek nosečnosti in začetek težav in izgubouser posted image ...
Žal, upam da se drugim ne zgodi kaj takega ker je full hudo..
Pa nebi negatine energije prenašala na vas...

user posted image user posted image user posted image Jaz navijam, da boste vse kmalu srečne srečkeuser posted image in boste kmalu povile zdraveuser posted image !!! user posted image user posted image user posted image

LPuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
22.11.2007 9:53:34   
jazzz27
Dan punce moje!
Joj, koliko ste naklepetale! Res ste pridne!

Erin, kako si? Mami pa kar privež, pa ji potem povej! Drgač ti bo še kaj nardilauser posted image user posted image  Al pa ko boš šla čez vrata ven. Samo zakriči, da maš fanta in da si noseča, zaklen pa teci kakor te nogice nesejouser posted image . No, no šalo na stran...tudi jst mislim, da bi jo lahko povabila na večerjo, skupaj s tvojimuser posted image . Potem, ko pa ji boš predstavila svojega dragiga, pa če bo to mirno prenesla ji pa še povej, da siNOSEČKA!!!! Sicer se mi zdi, da si dovolj stara in, da lahko o svojem življenju sama odločaš! (mogoče bi šli pa vsi skupaj na večerjo, njegovi in tvoji starši) Da nebo znorela!

K_a_t_j_a: ku ku, kje se skrivaš? Poročaj, zdej pa že mal zamujaš....

jabi babi: zate isto, kje pa ste punce, rozike moje?! Jst upam, da se je tvoj dragi močno motil in, da jo naslednjih devet mesecev ne dobišuser posted image

marjana.r:user posted image user posted image user posted image mogoče, pa ti bo ratalo, da se ne boš obremenjevala suser posted image ....in kdaj bo ratalo...drži se!

Sedaj pa bom še svoje občutke mal opisala:bolj se biliža moj datum, bolj me nekaj zvija. včer me je tako zvilo, da sem se kar ulegla. Pa skus čutm neka špikanja...se pravi, da nekaj dni po predvideni O sem imela in jih še imam špikanja(na čase) se mi bo vsak čas ulila. Kaj ve menite?

Naj se še kakšna lepa novička pojavi!!!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
22.11.2007 9:55:35   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

jutro vsem!!! evo eno kavicouser posted image , da se zbudite.

gajka- moji flekci so poniknili. v pon. sem bila prepričana da bo user posted image  prišla. .... potem nič v torek včeraj spet malo ampak res samo malo, toliko da je bilo malo na hlačkah in ko sem se obrisala malo rjave sledi...... in zdaj  niiiiič!! ne duha ne sluha.jutri bom spet delala test in mislim da če sem user posted image  bi moral pokazat +, ker jutri bo pa že 8 dan če vzamem najdaljši cikel(30 dni)- ali pa tudi ne. ena kolegica mi je rekla , da njej je pokazal+ šele 40 dan ciklusa.
user posted image user posted image user posted image

pikica če juter test pokaže negativno hit pober šila in kopita v laboratorij kri dat!user posted image  Pa kaj čes sama sebe mučit z negotovostjo, pa še nas kle!user posted image  A vela?user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
22.11.2007 10:07:21   
pikica36
luna - RAZUMEM!!!!!!!!!!! uf si se razkurla, da kr mirno stojimuser posted image user posted image

ja res mi ne bo presostalo kaj drugega, če si čez vikend ne pridem na jasno kaj se dogaja.user posted image
čudna so pota gospodovauser posted image
zateuser posted image user posted image  , da čimprej rešiš svoje težave in veselo na delo zauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
22.11.2007 10:09:17   
oktavija
PIKICA36 -  pojdi G na pregled pa boš gotovo vedela kaj je...

Upam da si srečka user posted image .... navijam zate zelo zelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
22.11.2007 10:21:31   
jazzz27
oktavija, kje pa si ti? te na seznamu nisem nekako ujelauser posted image . Žalostno kaj se ti je naredilo! user posted image  Kako pa zdaj naprej?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
22.11.2007 10:22:11   
pikica36
user posted image user posted image  tudi zate, upam, da ti čarobni mesec december prinese darilo, ki si ga tako želiš. po vsem tem času si ga pošteno zaslužiš!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
22.11.2007 10:27:24   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

oktavija, kje pa si ti? te na seznamu nisem nekako ujelauser posted image . Žalostno kaj se ti je naredilo! user posted image  Kako pa zdaj naprej?

Hvala jazzz27.... no sej zdaj je že bolje...user posted image in smo naročili pri miklavžu, božičku in dedku mrazu darilo eno malo zvezdico ki bi nam polepšala življenje... upam da nas dobri ljudje uslišijo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica36 tudi zate veliko veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
22.11.2007 10:38:09   
jazzz27
se pravi, da si že v decembru...jst pa še mal pismo skrivam za vse tri svete možičke...sem še na seznamu za november.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
22.11.2007 10:58:44   
oktavija
Ne nisem se prijavila, se bom pustila presenetit, sem pa med navijačicami!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
22.11.2007 11:08:50   
Arual
Ja tudi jaz odštevam dneve ko bi naj user posted image  prišla. Ves čas me špika v desnem jajčniku, prsi pa so občutljive (prav čutim kot da se nekaj napenja).

Upam, da me ne bo presenetla.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
22.11.2007 11:15:30   
jazzz27
Arual, kdaj pa je ne pričakuješ? jst se tud mal hecno počutim, pa ta packa naj nebi prišla 27.11., pa me že štiri dni mal špika tako, da tud jst ne vem kaj na si mislim user posted image .  

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
22.11.2007 11:30:42   
Arual
Jazzz27 jaz je ne pričakujem 26.
Držimo pesti da je ne bo in bomo user posted image .

user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.11.2007 11:44:45   
METULJ1
Jazzz27, Arual-jaz je tud ne čakam 26.11. in res upam, da nam je vsem uspelo.

No, bomo na vezi prihodnje dni (ki bodo takoooooooooooooooo dolgi), a ne?

POZDRAVČKI

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?