Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 20:52:17
|
|
|
|
LuNa73
|
hja mogoč pa bom mal in kaj pričarala... Kaka uživačica? Ti lepi cajti so minil... no, vsaj za nekej cajta! Veš, tak ko tu vse delate na pikici, tak zdej vsi delajo ceste... ... čist so nori! Tak da sem že kr utrujena... ... do novga leta bo pestro! Pol pa mal pavzice
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 21:06:05
|
|
|
|
Argojuhica
|
Govoriš o celoletni pavzi, ali o novoletni pavzici? Joj lunca, kako ti privoščim (seveda, ko boš pripravljena na to), enega malega nagajivčka. No, kaj kaže tvoja krogla, bo še letos?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 21:40:41
|
|
|
|
LuNa73
|
Argojuhca, govorim o novoletni pavzici, ki upam, da se bo mal zavlekla... no, da bo mal zatišja... o bebeju pa še ne morem/smem razmišlat... ah... ... ej, a se sam men zdi, al v krogli res nekej pleše?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 21.11.2007 21:45:34
|
|
|
|
freha
|
O Erin bravo, čestitam!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 7:05:20
|
|
|
|
gajka
|
pikica36 - a so se tvoji flekeci že razvili v kaj več, ali so poniknili? Srčno upam, da velja ta druga možnost in da pride na vrsto test s + znakcem! Jaz imam tudi podobne probleme kot ti. Predvčerajšnjim so se mi pojavili temno rjavi flekci, pa sem mislila, da je/bo pač že prišla (sem se že celo k decembrkam prestavila), včeraj je bilo teh flekcev še manj, danes ponoči pa sploh nič. In kaj naj si potem človek sploh misli? Aja, me je preveč firbec matral ob vsem tem čudnem dogajanju, pa sem test naredila in je bil -. Sedaj pa čakam, kaj bo... Mah, čudno, čudno... oktavija - kakšne s pa imela ti izkušnje s temi rjavimi flekci?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 7:18:43
|
|
|
|
murkica
|
Punce jaz sem vam skuhala , no za nosečke pa čajček . Vsem, ki ste zagledale želim res srečnih, pozitivnih innadvse zdravih 9. mesecev, ter da vam bo ta čas čim hitreje minil in boste lahko v roke prijele svojega otročička. Za vse, ki vas je obiskala , pa mi je res žal in vam pošiljam in držim pesti, da grdobe grde naslednji mesec ne bo in seveda še najmanj nadlajnih 8. LP Murkica
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 7:23:53
|
|
|
|
pikica36
|
jutro vsem!!! evo eno kavico , da se zbudite. gajka- moji flekci so poniknili. v pon. sem bila prepričana da bo prišla. .... potem nič v torek včeraj spet malo ampak res samo malo, toliko da je bilo malo na hlačkah in ko sem se obrisala malo rjave sledi...... in zdaj niiiiič!! ne duha ne sluha.jutri bom spet delala test in mislim da če sem bi moral pokazat +, ker jutri bo pa že 8 dan če vzamem najdaljši cikel(30 dni)- ali pa tudi ne. ena kolegica mi je rekla , da njej je pokazal+ šele 40 dan ciklusa.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 7:33:20
|
|
|
|
smetanca
|
No jaz se tudi selim med decemerke. Sploh ne vem kaj se dogaja z mano in z mojim telesom. Ponavadi sem imela na cca 30 dni. Prejšnji mesec sem imela zelo dolg ciklus, tako da sem ta mesec pričakovala isto. Mislila sem da bom imela šele ovulacijo (glede na merjenje BT), se je pa kar ulila. BT se mi je povišala šele sedaj zato sem mislila da bom imela šele O. Pa če prav vem naj bi BT padla ko dobiš ??? Pri meni se ni????? Imam še zmeraj povišano???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 8:23:35
|
|
|
|
Neža7
|
Pošiljam velik vsem, ki jim ni uspelo ta mesec.... Le pogumno se nam pridružite v decembru. Držim prsti
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 9:13:11
|
|
|
|
spelka12
|
Oj. Tudi jaz vsem, ki jim november ni bil naklonjen en poljub in objem. Pa hitro skočite v december, tam že čakajo trije bradati možički na vas. Erin še tukaj ti moram čestitat. Iz vsega srca ČESTITKE .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 9:32:25
|
|
|
|
marjana.r
|
no pa da javim še jst, da je danes zjutraj prišla . se ne selim v december, pa niti januar, pa niti februar....zdaj mam mal premora z vsem zdravljenjem, ker sem že res težko prenašala vso to terapijo. ampak vseeno vas bom mela na učki, da vidim keri je ratalo in upam, da vas bo čimveč srečno vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 9:33:37
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka oktavija - kakšne s pa imela ti izkušnje s temi rjavimi flekci? To je bil moj začetek nosečnosti in začetek težav in izgubo ... Žal, upam da se drugim ne zgodi kaj takega ker je full hudo.. Pa nebi negatine energije prenašala na vas... Jaz navijam, da boste vse kmalu srečne srečke in boste kmalu povile zdrave !!! LP
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 9:53:34
|
|
|
|
jazzz27
|
Dan punce moje! Joj, koliko ste naklepetale! Res ste pridne! Erin, kako si? Mami pa kar privež, pa ji potem povej! Drgač ti bo še kaj nardila Al pa ko boš šla čez vrata ven. Samo zakriči, da maš fanta in da si noseča, zaklen pa teci kakor te nogice nesejo . No, no šalo na stran...tudi jst mislim, da bi jo lahko povabila na večerjo, skupaj s tvojim . Potem, ko pa ji boš predstavila svojega dragiga, pa če bo to mirno prenesla ji pa še povej, da siNOSEČKA!!!! Sicer se mi zdi, da si dovolj stara in, da lahko o svojem življenju sama odločaš! (mogoče bi šli pa vsi skupaj na večerjo, njegovi in tvoji starši) Da nebo znorela! K_a_t_j_a: ku ku, kje se skrivaš? Poročaj, zdej pa že mal zamujaš.... jabi babi: zate isto, kje pa ste punce, rozike moje?! Jst upam, da se je tvoj dragi močno motil in, da jo naslednjih devet mesecev ne dobiš marjana.r: mogoče, pa ti bo ratalo, da se ne boš obremenjevala s ....in kdaj bo ratalo...drži se! Sedaj pa bom še svoje občutke mal opisala:bolj se biliža moj datum, bolj me nekaj zvija. včer me je tako zvilo, da sem se kar ulegla. Pa skus čutm neka špikanja...se pravi, da nekaj dni po predvideni O sem imela in jih še imam špikanja(na čase) se mi bo vsak čas ulila. Kaj ve menite? Naj se še kakšna lepa novička pojavi!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 9:55:35
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 jutro vsem!!! evo eno kavico , da se zbudite. gajka- moji flekci so poniknili. v pon. sem bila prepričana da bo prišla. .... potem nič v torek včeraj spet malo ampak res samo malo, toliko da je bilo malo na hlačkah in ko sem se obrisala malo rjave sledi...... in zdaj niiiiič!! ne duha ne sluha.jutri bom spet delala test in mislim da če sem bi moral pokazat +, ker jutri bo pa že 8 dan če vzamem najdaljši cikel(30 dni)- ali pa tudi ne. ena kolegica mi je rekla , da njej je pokazal+ šele 40 dan ciklusa. pikica če juter test pokaže negativno hit pober šila in kopita v laboratorij kri dat! Pa kaj čes sama sebe mučit z negotovostjo, pa še nas kle! A vela?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 10:07:21
|
|
|
|
pikica36
|
luna - RAZUMEM!!!!!!!!!!! uf si se razkurla, da kr mirno stojim ja res mi ne bo presostalo kaj drugega, če si čez vikend ne pridem na jasno kaj se dogaja. čudna so pota gospodova zate , da čimprej rešiš svoje težave in veselo na delo za
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 10:21:31
|
|
|
|
jazzz27
|
oktavija, kje pa si ti? te na seznamu nisem nekako ujela . Žalostno kaj se ti je naredilo! Kako pa zdaj naprej?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 10:22:11
|
|
|
|
pikica36
|
tudi zate, upam, da ti čarobni mesec december prinese darilo, ki si ga tako želiš. po vsem tem času si ga pošteno zaslužiš!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 10:27:24
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 oktavija, kje pa si ti? te na seznamu nisem nekako ujela . Žalostno kaj se ti je naredilo! Kako pa zdaj naprej? Hvala jazzz27.... no sej zdaj je že bolje... in smo naročili pri miklavžu, božičku in dedku mrazu darilo eno malo zvezdico ki bi nam polepšala življenje... upam da nas dobri ljudje uslišijo... Pikica36 tudi zate veliko veliko
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 10:38:09
|
|
|
|
jazzz27
|
se pravi, da si že v decembru...jst pa še mal pismo skrivam za vse tri svete možičke...sem še na seznamu za november.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 11:08:50
|
|
|
|
Arual
|
Ja tudi jaz odštevam dneve ko bi naj prišla. Ves čas me špika v desnem jajčniku, prsi pa so občutljive (prav čutim kot da se nekaj napenja). Upam, da me ne bo presenetla.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 11:15:30
|
|
|
|
jazzz27
|
Arual, kdaj pa je ne pričakuješ? jst se tud mal hecno počutim, pa ta packa naj nebi prišla 27.11., pa me že štiri dni mal špika tako, da tud jst ne vem kaj na si mislim .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 11:30:42
|
|
|
|
Arual
|
Jazzz27 jaz je ne pričakujem 26. Držimo pesti da je ne bo in bomo .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 22.11.2007 11:44:45
|
|
|
|
METULJ1
|
Jazzz27, Arual-jaz je tud ne čakam 26.11. in res upam, da nam je vsem uspelo. No, bomo na vezi prihodnje dni (ki bodo takoooooooooooooooo dolgi), a ne? POZDRAVČKI
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?