hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom pa še res je! lahko noč -drugič nati moja, v tretje gre rado --bom v mislih s tabo jutri,da nas boš potem razveseljevala-res maš jeklene živce,marsikoga bi sesulo,tako da tudi od mene zate Pa vesela sem,da se je stanje pri Vilmi in .muki. malo umirilo-so pa res taki božčki,ko so še mali in je to precejšna obremenitev za mamico,posebej,če je v službi,pa še v pričakovanju Tako da mamice,jaz vedno navijam za vas,ker ste res pogumne.neli,tebe itak izrecno pozdravljam-pišuka,zdaj pa že mene daje predporodna nervoza -sej se ne rabiš tako pozdravljat,boš še jutri med nami-mogoče .... julci,a sem ti že rekla H V A L A za slikico-dons se je še moj sine spravil poleg in naju narisal z Hano -ni še tako dovršena,kot od tvojega atija,samoooo nekaj bo že aja,pa Zala je pridnaaa,lepo napreduje,pa Neža tud od majrim,nas je vse prešibala-sam da so zdrave puže,mamice bomo kakšno kitico spanja že vmes kje not stlačle,men je ravno dons uspelo,sem taka kot nova ---pa gmajtna,ker mi je zdaj nekaj inštaliralo avtomatsko,pa se je rač.izklopil in sem že ,da mi je spet tolk vrglo dol,ampak se mi je k sreči vse obnovilo ---malo sem morala sicer iskat.Tud jes pogrešam par konzervic--stephany,KT pa nove-oglaste se še kaj,da vidimo kako so kaj vaši otročki,predvsem pa,kako ste ve,naše pogumne partizanke že35,tvojTimon bo pa ravno na polno luno star en mesec-božček,saj ni čudno,da ga še tista mogoče malo drami-jest srčno upam,da bo današnja noč boljša ,pa tudi za vse druge. --da bo držalo lepo spančkajte