|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
21.11.2007 19:10:35   
majrim
saj veš,da bomo držale vse tleuser posted image user posted image user posted image ...samo,da se enkrat konča..user posted image ...pa reči tvoji tamali,da jih dobi,ko se vidimouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.11.2007 20:01:34   
natasaom
tud na primorsko me kdaj zaneseuser posted image  imam prijateljico v izoli pa brata v piranu.....hm ko bova naslednjo rundo same doma,lahko kak izletek naredim---hm no bomo to takrat planiral,da ne bom kej preveč obljubila user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.11.2007 21:09:29   
neli99
natasaom jutri mirno kri in dobre živce, pa vse skupaj naj se zaključi tako kot je prav. in potem naj se začne uresničevati to kar si želiš. user posted image user posted image user posted image

vilma se ne javi, pa naj jst povem, da so bli včeraj že z eno nogo skoraj v bolnici ... danes je pa sporočila, da je dominik končno začelo it na bolje.

jst pa preživim nocojšnjo noč doma ... pa smo zamudil vlak za škorpijončka ... user posted image  pa da ne bo kera res mislila, da kaj dam na to ... no ... sem šla brat horoskope, pol sem pa ugotovila, da tut škorpijončki niso tako napačne žvalceuser posted image  ... na sam zgleda da jih bomo zamudiliuser posted image .

sem se že stuširala, pobrila kar sem dosegla ... še spakiram za malčija pa sem ... a ja, pa še vas pozdravim.user posted image

muki kako kaj nejc? ... a niste bli vi tut bolani ..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.11.2007 21:20:58   
natasaom
sej bom imela mirne živce-navzven..počutim se pa kot bi me en namlatu.vrti se mi,slabo mi je,,likala sem 1h k bi lohk bla v pol ure fertik.pol pa še hana mami mami mami...
rabim dopust user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.11.2007 21:30:18   
neli99
majrim hvala za balončke ... svetovni so ... bo mala mislila da je že december, pa bo takoj hotla ven ...user posted image

majrim ... kako pa ti zdržiš ta tempo (spanje - nespanje) s ta malo, da te ne sesuva ... men je pa to uganka ... pa občudovanja vredno. pol mene kar mal sram rata, da men pa to ne znese dolgo prenašat. čeprav se mi zdi da tokrat sem psihično pripravljena da bo hudo ...

pikica pa upam da tvoj le ni tako telepatsko prosvetljen ... mi je una verzija s primopredajo bolj všeč .. user posted image  sej njemu tut najbrž. user posted image

koroška - ste preživele lep dan pri svojih? kalamari, kavica uspele?

... danes smo še bolj lunini ... pa upam da bomo vseeno vsaj približno dobro spali ...
pa timon tut ... mal pauze za mamico prosim user posted image ... saj ironija vsega je ... da slej ko prej jih vrže in odspijo ta svoje, ker rabijo spanec.  ... in potem pride nov dan in jovo na novo ... sam sigurn jih to mine, že 35 ... še vsakega je ... sam kuser posted image  je, ker ne veš a pri 3m, al pri 6m al pri enem letu ...

grem še poškilit k novembrkam kok je novih mamic ...

user posted image   vsem ...

le kaj se mi zdej tok neki poslavlja ... hm ...user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.11.2007 21:39:56   
julci
Čer prejden vas  preberem mi že vse zgasnete.Bom pa solo mela,sem že navajena.user posted image user posted image user posted image

Neli jutr dobro zrihti,pa obvezno poročaj.Pa naj user posted image čimprej najavi svoj prihod.user posted image

Natasaom  tud nate bom jutr mislala,dabo čimprej za vami uspešno rešeno.To je pa za srečo user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.11.2007 21:39:57   
majrim
neli99...ne vem kako,ampak sem bla vedno full polna energije in hvala bogu mi to pomagauser posted image
natasaom...ti kar pridi....dobrodošla...user posted image user posted image user posted image
..grem spat,sem malo utrujena danesuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.11.2007 21:40:48   
majrim
vilma....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.11.2007 21:46:53   
natasaom
ooooooo hvala julči!
majrim-sej te bom kontaktirala-kadar bom,ok?
vilma user posted image user posted image
nelli ti boš pa jutr mogla dihat kot kužek user posted image user posted image  tko so men babce govorle naj diham..
ostale cvetke pa lep pozdravček od mene un hane! grem spat pa hano po rit nažgatuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.11.2007 21:47:10   
.muki.
Sem mogla pridit mal prečekirat sem gor da vidim kako je z neli99.
Nekam na veliko se poslavljaš, jaz pa sem rekla da bo okoli 24 ker pravijo:
Ker sijala je prava lunca, rodila se je punca.
Dobro rihtaj jutri na pregledu!!!!

Vilma držita se z Dominikom. Naj se čimprej pozdravi.

Pri nas pa se stanje izboljšuje. Vročine ni več, Nejc je dobil nazaj svojeuser posted image user posted image  v riti, samo govori še vedno s knedlom v grlu. Jutri ima kontrolo in gresta z atijem (ki je mimogrede mlajši od mene 5 let - mlado meso) k zdravnici.
Jaz pa peljem malo pikico na GP. Se mi že občasno zdi da se mi nekaj premika tam spodaj potem pa ugotovim da je to verjetno samo prebava.

Ok punce, pridne bodite, jaz se moram it še razmedvedit za jutrišnji pregled.
Nočko.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.11.2007 21:54:02   
julci
Neli kalamari uspeli,sam bi jih blo boljš jest kje ob morjuuser posted image

Pikica ja kaj ga pa tvoj steple.Mu morš rečt da je zadaj za 22.11. pozabTil letnico povedat.To pa bo
user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana a so tebe dans user posted image vrgli v horizontalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa pogrešam Stephany.KU-KU,kje se pa ti skrivaš.

Vilma user posted image user posted image user posted image user posted image Zate,še posebej pa za Dominika,dase pozdravita srotija.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.11.2007 21:58:59   
neli99
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Pikica ja kaj ga pa tvoj steple.Mu morš rečt da je zadaj za 22.11. pozabTil letnico povedat.To pa bo
user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana a so tebe dans user posted image vrgli v horizontalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kukiji gor al pa dol ... tile smajliji so zakon ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.11.2007 22:02:47   
natasaom
user posted image  pa še res je! lahko noč -drugič user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.11.2007 22:12:31   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image  pa še res je! lahko noč -drugič user posted image
Jaz ne vem zakaj tk hilaš spat,ko te dobro poznam,daboš še tretjič napisala lahko noč.pa itak ne moreš it spat ob 22 uriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
21.11.2007 22:20:03   
neli99
               user posted image

user posted image    user posted image   KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,  user posted image    user posted image     

user posted image  

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007
majrim (  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007
mateyka (4.4.1971) -      Inara 29.7.2007
zvezda 71 (16.5.1971) - Nace 14.9.2007          
KT (11.7.1971) -              Alina 23.6.2007
natasaom (4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

user posted image user posted image

hanna1  (23.12.1969) - Blaž   5.10.1995,  

Hana 5.6.2007

pikica 36 (26.2.1971) - Ana 18 let
                                     Jure  12let ...

Že 35 (20.1.1972) -  Tinej 14.9.1999,
                                Timon 24.10.2007

julči (1.5.1975) -   Miha  2.12.1996

Zala  5.6.2007

trixi (40) -                     18luser posted image , 4luser posted image  
marogica (41)-              6,5l  Bor
3l Brin 

user posted image user posted image user posted image

viator (27.9.1965) -    Urška 25.8.1994
                                    Lea    19.9.1997
                                    Lara   11.7.2007 

duskamb (5.7.1972) - Žana   13.1.1999,
                                    Jure    19.8.2000
                                    Matija 20.9.2007  

user posted image  (srečke) nosečke ...

DIANA 5 (22.12.1970) -   Alex dec. 2004
                                         Nina junij 06  ,
                                         user posted image (marec 2008 user posted image )

.muki.  (8.10.1971) -   Nejc 21.9.2003   
                                    user posted image  (PDP 9.5.2008?)

Vilma (21.6.1972) -     Dominik 5.12.2006,
                                    user posted image (PDP 27.3.2008)

neli99 (31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 ,
                                      user posted image (PDP 27.11. 07 user posted image )

... punce star seznam je na str.57 ... zadnji s ta spečimi nimam pojma kje ... evo to pa še zadnji popravki ...

sem dala med speče tut šnuciko in pi-kico ... pa pogrešam zvezdo, DIANO 5, pa KT (ku ku) , pa trixi ...user posted image  ... marogica pa itak .. modro molči in spregovori, ko je kaj povedat ...

mam napad poslavljanja ...user posted image

itak se pa jutri spet oglasim user posted image , zdej tempiramo na 24 ... baje je to dober datumuser posted image .

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
21.11.2007 22:22:58   
julci
Oj punceše dobro da mamo naš partizanski forum.me je moj prej tk razp......du,da sem pihala kotuser posted image Presneti dedi,pa luna,pa vse skup.
Pa še to je blo zato,ker je gospod počakal v avtu,pa se mu je mala začela dret. Jaz sem pa v trgovino skočla po stvari in nisem v sekundi dvajst prletela ven.Pol je bil pa cel halo.Pa samo kontakt bi dal ,da bi muziko poslušala pa bi blo.To je pač tk,če jih maš preveč razvajene.Boljš da neham,ker se bojo črke na tikovnici vžgale od jeze.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.11.2007 22:27:51   
Anonimen
Pozdravljene,

da se še jaz javim.
Midva sva iz posvetovalnice in mere pri 2. mesecih so:
teža: 5.935 g
dolžina: 60 cm

Sva pa v petek naročena k gasroenterologu, da nam vzamejo kri za alergije.
Ta suha koža po telesu s katero se borim že od začetka, je začetek oz. sum na atopični dermatitis. Menjat morava prilagojeno mleko in sicer Allernovo, če pa je ne bo hotel pit pa naj probava Pregomin.

Vam bom poročala.
Teh alergij sem se najbolj bala, ker je že Jure alergik, Žana pa ima blago astmo.user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
21.11.2007 22:33:27   
stephany
Pozdravček vsem!

O, Julči, si opazila, da me nekaj časa ni bilo ...

Sedaj moj mulček spi, je bil pa od osmih že trikrat jok. Ne vem, ali je luna ali kaj. Zadnje dni sva kar skupaj hodila spat, ker ni bilo variante, da bi spal sam. Meni je pa po eni strani kar pasalo, da sem se pravi čas spravila spat, se mi zdi, da sem zadnje čase precej utrujena, pa sklepi me bolijo še bolj kot ponavadi.

Sem bila pa čez vikend zelo, zelo žalostna. Umrla je ena moja kolegica, stara komaj 44 let, diagnoza - kostni rak. Jo je "zglodal" v parih mesecih. Prej so jo pa zdravili za vse drugo, od išijasa naprej, pa revmo, pa na terapijo je hodila, ker jo je križ bolel, ipd. 
Pred leti (tam pri mojih dvajsetih) smo se veliko družili, delovali v Društvu podeželske mladine, hodili na plese, ... Potem smo odšli vsak na svoj konec in se zelo poredko videvali.
Žalosti me, da sploh nisem vedela, da je tako bolna. Nazadnje sem jo videla, ko sem bila tri tedne pred rokom. Mi sploh ni verjela, da sem že tako daleč, ker trebuh ni bil grozno velik. Pa tako vesela je bila zame, da mi je končno ratal.
So mi povedali, da je bila tako polna optimizma in volje do življenja, a žal to ni bilo dovolj.
Morala je zapustiti moža in dve osem let stari punčki ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.11.2007 22:37:49   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image  pa še res je! lahko noč -drugič user posted image    nati moja, v tretje gre radouser posted image --bom v mislih s tabo jutri,da nas boš potem razveseljevala-res maš jeklene živce,marsikoga bi sesulo,tako dauser posted image tudi od mene zate
Pa vesela sem,da se je stanje pri Vilmi in .muki. malo umirilo-so pa res taki božčki,ko so še mali in je to precejšna obremenitev za mamico,posebej,če je v službi,pa še  v pričakovanjuuser posted image Tako da mamice,jaz vedno navijam za vas,ker ste res pogumne.neli,tebe itak izrecno pozdravljam-pišuka,zdaj pa že mene daje predporodna nervoza user posted image -sej se ne rabiš tako pozdravljat,boš še jutri med nami-mogočeuser posted image ....
julci,a sem ti že rekla Huser posted image Vuser posted image Auser posted image Luser posted image A za slikico-dons se je še moj sine spravil poleg in naju narisal z Hanouser posted image user posted image -ni še tako dovršena,kot od tvojega atija,samoooo nekaj bo že user posted image aja,pa Zala je pridnaaa,lepo napreduje,pa Neža tud od majrim,nas je vse prešibala-sam da so zdrave puže,mamice bomo kakšno kitico spanja že vmes kje not stlačle,men je ravno dons uspelo,sem taka kot nova user posted image ---pa gmajtna,ker mi je zdaj nekaj inštaliralo avtomatsko,pa se je rač.izklopil in sem že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da mi je spet tolk vrglo dol,ampak se mi je k sreči vse obnovilo user posted image ---malo sem morala sicer iskat.Tud jes pogrešam par konzervic--stephany,KT pa nove-oglaste se še kaj,da vidimo kako so kaj vaši otročki,predvsem pa,kako ste ve,naše pogumne partizankeuser posted image user posted image
že35,tvojTimon bo pa ravno na polno luno star en mesec-božček,saj ni čudno,da ga še tista mogoče malo drami-jest srčno upam,da bo današnja noč boljša ,pa tudi za vse druge.user posted image user posted image user posted image user posted image --da bo držalo

lepo spančkajte user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.11.2007 22:39:19   
stephany
Natašaom - pestke za jutri še od mene! Dobro opravi!

Vsem otročkom, ki so bolni želim, da hitro ozdravijo, mamicam pa čim več prespanih noči!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.11.2007 22:39:57   
hanna1
Tako dolgo pišem,da ste že vse zdavnaj gor-stephany,pozdravčekuser posted image user posted image

žal mi je za tvojo prijateljicouser posted image naj gori v spomin nanju in da jo njeni hčerki in mož ohranjajo v najlepšem spominu

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 21.11.2007 22:45:00 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
21.11.2007 22:47:58   
julci
Stephany groza,mene vsakič stisne,ko gdo tako mlad umre.Tud moja mama je blastarakomaj 49 let.Bogi punčki,kako hitro sta ostali brez mamice.V taki situaciji sploh ne najdeš besed.Žal je včasih volja do življenja premalo,če maš pol hudiča v sebi.Sploh če je agresivne vrste.

Hana  sine se naj pa kr akademsko izpopolnjuje.Lepo da trenira.A se boš kaj oglasla.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
21.11.2007 22:52:24   
hanna1

Oj punceše dobro da mamo naš partizanski forum.me je moj prej tk razp......du,da sem pihala kotuser posted image Presneti dedi,pa luna,pa vse skup.  o julci,nisem vedla,da se znaš ti tak razp......,bogi možek,dons jih je pa rajtom slišaluser posted image user posted image -zato smo pa me tu,da pogasimo unega tavelkegauser posted image in ostane še samo čist mali user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
21.11.2007 23:00:09   
mateyka
pa spomnila sem se: a ma kera kaj dobre muske za dojenčke ... npr. mozarta, al pa kaj kar dojenčke pomirja in uspava? ... a ste to kej uporabljale?

mi mamo bacha - brandenburške koncerte in violinske koncerte.
pa mamo še (tuki maš linke za pogledat - klikaš na une puščice spodi, pred imenom komada, da poslušaš)
libera (eni dunajski dečki) in
vangelis (je soundtrack muska, sam je ful lepa - tko nebeška, mislim, da je tud naredu musko za the misson pa za Chariots of Fire, Blade Runner.. itd. - sej po moje si ziher že kaj od njega slišala, sam ne veš izvajalca)
sam to je tud za nas dobr - oči je muskontar user posted image

matr ste naklofale, komi kej napišem, k sam berem.. user posted image user posted image

popravek - ah ne, the mission je komponiral ennio morricone (lahko pogledate kako zveni njegova muska) - tko k je delal musko za une špageti vesterne od sergio leoneja (the good the bad and the ugly..). sam soundtrack za the mission je vseen fenomenalen user posted image no sej, morricone je itak klasika..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 21.11.2007 23:11:44 >

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
21.11.2007 23:12:28   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Oj punceše dobro da mamo naš partizanski forum.me je moj prej tk razp......du,da sem pihala kotuser posted image Presneti dedi,pa luna,pa vse skup.  o julci,nisem vedla,da se znaš ti tak razp......,bogi možek,dons jih je pa rajtom slišaluser posted image user posted image -zato smo pa me tu,da pogasimo unega tavelkegauser posted image in ostane še samo čist mali user posted image ...user posted image user posted image user posted image

Bi skor nucava tavelko cisterno za gasit moje živce,ker v takem pa pop....im.Uh Hana ko se jaz rasp.....im je pol ojgen v strehi madona pa nisem zastonj BIK po horoskopu.Ko mi nekdo stopi na žulj je boljš da se skrije kam.Taj se pr meni atomska energija sprosti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?