|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
22.11.2007 7:16:09   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe...pa sevem,da je kruto ko slišiš kaj takega,ampak človek mora bit močen..m prva danes...pa lahko malo ustvarjamuser posted image .........user posted image  po dolgem času...me je moja malo razp.......... prej v pojstli,pa sem se kar pobrala...mala je bla neki tečna (sem jo ob 2 prinesla k nam v pojstlo) in je kar čebljala..on pa ,da kdaj se bo lahko naspal??user posted image ...jaz pa spočita in polna energije jo poberem in nesem v svojo pojstlo,jaz pa v kuhnjo..Neža spi,jaz pa sem žeuser posted image  kosilo in zdej sem lahko malo tle,da v miru preberem
stephany...vem,da je kruto ko zveš kaj takega,ampak človek mora bit močen...moj oče ga ima na krvi in tudi ni 100% ozdravitve...noben ti ne more jamčit al bo šel na kosti al ne...zato je treba življenje živet do popolnosti vsak dan in bit zadovoljen s tem,kar imaš...premalo cenimo m ito življenje...ponavadi ko je prepozno vemo,kaj imamo..
user posted image ..prav paše bit sam v miruuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
22.11.2007 7:34:53   
pikica36
dobroooo jutro, jauuu kolk napišete, da vas tako na brzino malo preberem pol pa veselo na delo!!!!
stephany- iskreno sožalje za tvojo kolegicouser posted image  full je grozno, ko slišiš da kdo tako mlad umreuser posted image

se še kasneje kaj javim, če mi bo čas dopuščal... čao čao

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
22.11.2007 7:59:51   
majrim
jojjjjjjjj,zdej sem vidla,da so se mi črke malo pomešale prej...user posted image ...ne mi zamertuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
22.11.2007 8:31:04   
hanna1
Tud js se javim,pol bo pa treba enouser posted image skuhat-spali smo dobro,smo pa bili zjutraj ob 7 vsi v kuhinji-prava družinska idila user posted image ---ati je prišel iz nočne,Hana je pojedla svoj zajtrk-zizo,Blaž je zajtrkoval pred odhodom v šolo,mama je pa komando pelala user posted image -nič nam ne fali user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
22.11.2007 8:54:42   
natasaom
dobro jutro!!!!!juhica se že kuha-za našega atekauser posted image ..jest imam pa tak glavobol,da mi bi piskr razneslouser posted image
štefka-sožalje.ne vem kaj nej rečem.user posted image

grem kavico skuhat pa zakurt-moram mal soseda srečat user posted image
ko sliš.da grem dol hitr vrata zapreuser posted image .še danes počakam-jutri kličem gazdarco pol nej se pa menjo.tko!!!!

pri nas pa dežuje.midva morva pa drva žagat user posted image  spet bom mokra tam kjer ni trebauser posted image

kje dobite take smajlije??'jest to ne znam..no,sej še kej napišem

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
22.11.2007 9:24:23   
julci
DOBRO JUTRO ROZCEuser posted image

Nočko preživeli kolkor tolk.Trenutno sem pri kavici,pol pa grema k dedanu.Upam da bo dans lep dan,neki se hoče sonce kazat.

Majrimtvoje črkeso čisto ok.sam ne gre cela beseda v eno vrsto.

Natasaom te slikce pa dobiš na www.ani3.dkTud menedans boli glava da bom znorela.Zgleda da bo sprememba vremena.
pri nas pa dežuje.midva morva pa drva žagat  spet bom mokra tam kjer ni treba
in kje je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
22.11.2007 9:34:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

..jest imam pa tak glavobol,da mi bi piskr razneslouser posted image

se podpišem!!!!

Ravnokar pijem kavo, razmišljam o lekadolu in še nekaj bi morala pojest.user posted image

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1782
22.11.2007 9:44:23   
hanna1
Zdaj pa res grem kavo kuhat-sva prej s Hano user posted image ,ko je bla nekaj tečka in je čisto pri miru sedela,ko je ropotalo,zdaj se pa trudi po zizi zaspat.sva mislili iti malo ven,pa je tako kilavo vreme zunaj-bomo še videli ko se Hana zbudi,mamica pa kavico spijeuser posted image -natasaom ne pretegni se,da boš pol pri močeh-zakaj te pa boli glava user posted image soseda bo pa treba prevzgojit,tud bolj na trdo,če je treba user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
22.11.2007 9:46:24   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
..jest imam pa tak glavobol,da mi bi piskr razneslouser posted image

se podpišem!!!!
Ravnokar pijem kavo, razmišljam o lekadolu in še nekaj bi morala pojest.user posted image

PLIIISSS,ne toliko o glavobolu,ker se mene to tako hitro prime in pol sem čist fuč user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
22.11.2007 9:58:21   
natasaom
zdej sem žemlco pojedla pa jogurt.še kavico popijem pa bom boljšuser posted image

matr sem pa v 2dneh naredila več kot v 14 user posted image  kruhek že vzhajauser posted image ..
julči mokra bom pa po glavi user posted image
joj hana jest imam glavobole zelo redko.ampak takrat ko mene začne glava bolet,mi je pa za bruhat....živčki me dajejo.ponoč ne spim,mora me tlač..za povrh vsega moram pa še ta skret pod nami gledatuser posted image ...dec ma 200 kg pa 1x na teden se umiva pol si pa predstavlej kok se mi gravža..
sej sem jest tud debelka ampak se vsaj umivam

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
22.11.2007 10:18:08   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image preveč delikatne stvari sem napisala,me je kr storniral-vraga da mi je čas potekel

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
22.11.2007 10:22:06   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image preveč delikatne stvari sem napisala,me je kr storniral-vraga da mi je čas potekel

men tud prejle!zgleda,da neki nagajauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
22.11.2007 10:32:38   
Vilma
Tudi meni "we are sorry".  user posted image
Pa tolk časa sem klofala, vse za nazaj komentirala, potem pa tkole user posted image
Ja nič, bom ponovila vajo kasneje, zdaj res nimam časa.
V glavnem sam to: hvala Neli, ker si poročala, res smo bolje! user posted image  Ko prideš s pregleda pa le javi, kako blizu Rima si že . user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
22.11.2007 14:10:32   
julci
ja kaj je pa dans to,čvekica a ste si dopust vzeleuser posted image user posted image user posted image smo po dolgeeeeeeeeeeeem času ble na drugi strani.To nam pa ni v navadiuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
22.11.2007 14:11:29   
julci

je moglo bit pa res hudo,da te je skenclalouser posted image user posted image user posted image

VILMA
lepo je slišat,da ste boljš,le tako naprej.

NELI
kako je blo na pregledu,al si že v Vatrkanu.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
22.11.2007 16:33:57   
neli99
ku ku ...user posted image

nč ne bo, bova kar 2 v 1 ostale. moja princeska noče ven.user posted image  ... stanje: neki hribčki na ctg, sam MV pa še zaprt ... sej me je hotla G. potolažit, da se lahko kadarkoli začne kaj dogajat ... ma ... sam moj filing pa je, da še ni tako blizu D-dan ...

stephany ... tudi od mene sožalje. in tudi tebe sem pogrešala, sam pozabila omenit ...

kaj več pa zvečer ... sine rabi pozornost ... ne pa mami za računalnikomuser posted image .

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
22.11.2007 17:28:41   
Anonimen
Da ne boste preveč žalostne in jezne

Tašča je imela prometno...ups!
user posted image  

(odgovor članu neli99)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
22.11.2007 20:31:32   
neli99
user posted image

a ste se ve nekam izselile ?! kje pa ste?

duskamb ... jst mal blont ... user posted image ... podnapise prosim ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
22.11.2007 20:45:53   
julci
ČER
Sem mislava da so nas že zbrisali,ker nas nisem našla na prvi strani.Sploh ne morem verjeti.Zgleda da vam je user posted image popapalauser posted image za pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neli a praviš da so tebe pa domov spustli.O ti revica,zdaj se mi pa že ornk smiliš.Jaz sem bla kr vesela,da sem bla 14dni prej rešena.Sem mela tak trebuh kot bi dva nosla,ne pa ene navihanke.Pravijo da sex sproži porod.Tk da veselo na delo.user posted image user posted image

Ostale penzionistke pa nehite štrajkat,če ne boste namesto partizanske slikce na seznamu dobile tole user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
22.11.2007 20:47:17   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

user posted image

a ste se ve nekam izselile ?! kje pa ste?A si ti tud opazlauser posted image

duskamb ... jst mal blont ... user posted image ... podnapise prosim ...Jaz tudiuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
22.11.2007 20:52:49   
neli99
julči user posted image

sem se pa res že ustrašila, kaj dogaja ... me je kar minil kake litanije pisat.user posted image

julči ... sej vem za uno metodo pospeševanja, sam moj noče sodelovat ... ga že cel teden hecam ... on pa pravi, da povsod piše , da se to ne sme ...user posted image  kr neki ...

tok maš dobre te smajlije zadnje čase ...user posted image user posted image user posted image

ej nataseom danes ni ... se tut mal poznauser posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
22.11.2007 20:58:55   
hanna1
Sam se javim-sploh nisem mogla  prit na Odgovor in Citiraj-mi sploh niso reagirali ti gumbki-mi je že dopoldne sumljivo,ko mi posta ni sprejelo,pa nisem tk dolgo pisala-se še beremo ,če mi uspe

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
22.11.2007 20:59:52   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
tok maš dobre te smajlije zadnje čase ...user posted image user posted image user posted image se vidi da mam cajt,ker sem trenutno sama,malika pa panča.user posted image

ej nataseom danes ni ... se tut mal poznauser posted image .Ja jo tud pogrešam,kdaj pa pride.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
22.11.2007 21:01:01   
julci

Sam se javim-sploh nisem mogla  prit na Odgovor in Citiraj-mi sploh niso reagirali ti gumbki-mi je že dopoldne sumljivo,ko mi posta ni sprejelo,pa nisem tk dolgo pisala-se še beremo ,če mi uspe
ne vem če se nisi slikce ustrašla,zdaj se pa zgovarjašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
22.11.2007 21:01:04   
neli99
... nč punce, pol se pa vidimo jutri pri kofetku ... grem še enkrat težit mojmu user posted image ... mogoče se me pa usmili ...user posted image .

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?