Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 16:56:26
|
|
|
|
bilka
|
Punce hvala za spodbudne besede, ja saj sem smotana, imam preveč časa pa razmišljam preveč sem eno uro ful optimistična nato spet eno uro ful pesimistična.. ko smo bili na punkciji mi je ena ženska rekla, draga moja, te inekcije, punkcije in transferji niso nič v primerjavi s tistimi 14 dnevi čakanja..pa še kako je imela prav, to prav ubija, ponavadi mi dnevi bežijo kot nori sedaj pa se vlečejo, da ne moreš verjet, ma pustimo se presenetit
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 17:01:01
|
|
|
|
arneja
|
Bilka, pojdi po kakšno dobro knjigo v knjižnico ali pa se v shoping spravi. Navadno nas, ženske, čisto očara . In nič nihanj si dovolit, bodi enkrat optimisitčna in potem še enkrat optimistična .
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 17:02:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Jaz pa ne razumem glede tega z menstruacijo.Zdravnik mi je rekel, da ne dobim M vse dokler bom jemala Estrofem in Utrogestan, kljub temu, da ne ostanem noseča.Krvavela naj bi šele nekaj časa po prenehanju jemanja zdravil, zato me čudi, da nekatere krvavite tako hitro po transferju? Ali ne jemljete hormonov? Kind lady, estrofen je predvsem tisti krivec, ki ne pusti da pride M, dokler ga jemlješ. Ostale punce jejo samo progesteron, ki pa pušča možnost, da kljub jemanju priteče . Estrogen in predvsem v kombinaciji s progesteronom, pa to možnost spravi na minimum. Če glih meni je v prvem postopku z estrogenom in prometriumom vseeno na 15 dan malo krvi pokukalo, potem sem nehala s tabletami in se je čez 2-3 dni vlilo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 17:04:12
|
|
|
|
pikovit
|
Čer punce Ana kaj takega?27 komadov.Dobra si!Hvala bogu da si imela narkozo.No zdej pa držim pesti na kvaliteto. Sonček če boš dobila inekcijo ketonala bo vse ok.Lahko pa vzameš doma kakšen nalgesin lahko tudi 2.Pa bo zaleglo. Rebeca in Maja kako kaj?Veseli? Sayuri si že na pol poti Zdej bo boš videla. Arneja kje pa si zvohala da je skoraj žulj na hrbtu dobil? Res mu je hudo Pa da pride kot mora.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 17:09:04
|
|
|
|
sonček500
|
Babike moje hvala vam, naj se tudi vam sanje uresničijo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 17:12:09
|
|
|
|
arneja
|
Je Karmen na masaži povedala, da jima je hčera predlagala, da naj gresta na Karibe, in kako je oh in sploh super, in sta šla, potem je pa moral ubogi deloholični Reško celih 14 dni na plaži ležati, pa je izjavil, da je kar žulj na hrbtu dobil od tega . Pa da bi imel Mercedesovega terenca sem tudi izvedela. Je Karmen prava zakladnica informacij .
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 17:37:33
|
|
|
|
tita13
|
Martinščica - joj, kako te razumem. Same skrbi. Pol pa v uni rubriki nosečnost po tednih preberem, da moraš biti prve tedne najbolj skuliran, ker v tem obdobju pride na plodu do največ napak. Pa kako boš skuliran?! Jaz sem prava živčna razvalina. Saj se trudim, pa tako kot pravi Bilka 1 uro optimizma, potem pa (vsaj pri meni) eni tri ure morjenja s strahovi. Komaj čakam 1. UZ naslednji torek. Sem bila sicer že malo pri mojem osebnem G, pa pravi, da kar dobro kaže. Rebeca - jutri mislim nate. Bilka - tudi tebe razumem, ampak jaz do nekje 6. dneva po ET nisem imela nobenih znakov, pa še potem šibke, ki jih sploh ne bi opazila, če ne bi bila pozorna na vsako malenkost. Punce, čestitam vsem, ki ste danes dobile na toplo svoje otročičke, pa pridno jih grejte, da nas bo več na seznamu nosečk. Zaenkrat sem jaz zadnja, kar mi sploh ni všeč!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 17:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Sayuri, hvala da si me dala na seznam. Drugače pa ti moram sporočit, da še bolj sveže in močne krvinisem imela. Razen po operaciji materničnega vratu-pregrada. Mislim, da si moram priznat da ni uspelo. Stormy, dobrodošla med najbolj korajžnimi puncami na svetu. lp Še malo, sem res opazila da je prišla ??????Kam pa si šla po otroke v MB ali LJ ali pri Rešu?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 18:07:13
|
|
|
|
maja24
|
Madona ste ene male čveke(kdo se uglaša),par ur me ni so koj 3 strani napisane.Sm že nazaj vidm da mamo nove članice DOBRODOŠLE
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 18:08:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
Čer punce! na kratko o meni.Še ena,ki se vam pridruži v klubu trepetak,ki že redno trepeta. Sem si kar odahnila danes na GK.9.celic sem imela,od teh sta bili 2.dehidrirani,dve nezreli in dve se nista oplodili.Do danes so me počakala 3.zaroki in jaz grem svoja zlata dojenčka. In zraven lepo berem knjigo sem jo prebrala kar 200.strani. In zraven lepo paničarin.Me je na ET malce ranil in sem krvavela sedaj že pojenjuje vendar imam za vska slučaj vložek,me pa grabi panika,da nista kje moji šli z tole krvavitvijo papa.MI je tam G rekel,da tole ne ovira pri vgnezditvi,kajti to ni krvavitev iz maternice,vendar jaz sem vseeno malce panična sploh ko sem opazila neko sluz kao strnjeno kri samo upam na vse naj,naj. Sayuri moj uraden datum za test pa je 6.12. Punce fanj bodite,kaj se pišemo in beremo ,pa malce me pomirite.Papa. LP -bodoča
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 18:15:25
|
|
|
|
maja24
|
Sulfinija čestitam zej si mami in to .Jupi jupi Kar se tiče krvi vedi če ti G reče da ni una prava nimaš kej skrbet preženi grde misli mal počive pa velik božej pa se pogovarjej svojima .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 18:18:54
|
|
|
|
pika74
|
Ja Sulfinija, ti boš imela pa test ravno na Miklavža - tole pa bo darilo a... zdaj mu pa samo še pismo napiši, pa bo... jaz bom pa pesti držala . A si kaj citrončico vidla dons? Upam, da je preživela punkcijo... madonca kar velik jih je imela par dni nazaj... Jaz pa še vedno čakam na . Danes je že 32. dan, ko je ni... uh kok mi gre na živce tole čakanje. Zanimivo ane. Prejšnji mesec je prehitela in potolkla vse rekorde in prišla na 20!! dan. zdaj pa nekaj mečka in mečka... murphy vam rečem... prej pa je vedno hodila na ene 29. dan al tam nekje. Jah nič, še malo bo očitno treba počakat. Lep večer še naprej vsem skupaj! Lp
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 18:31:57
|
|
|
|
maja24
|
Ja ANA pa ti si res taprava kokoška,a kr 27 pa sej nemorem vrjet. Ja bravo,a te kej boli
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 18:33:56
|
|
|
|
maja24
|
Tita črne misli stran,misli sam pozitivno sem ti že učer rekla
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 18:39:10
|
|
|
|
maja24
|
T1979 a kako preživet 14 pred testom,ja težko ker ti skos hodi poglavi eno in isto,mal sm v službo hodila pol velik sm bla kle na RR(ure in ure). Tok da sej bo hitr minilo. Vglavnem to kar sm že ostalim rekal:velik božat pa pogovarjat se Rebeca za jutri ti držim pestke ker bo itak vse uredu s .Tok da nam pol zvečer lepo sporoči novičko. Sayuri pa kje si bla,sm te pogrešala,upam da nimaš težkega dela v službi,čuvaj svoja .
< Sporočilo je popravil maja24 -- 21.11.2007 18:40:03 >
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 18:45:35
|
|
|
|
meeryana
|
Dober večer, malo me panika daje za jutri, ampak ni hudega. Komaj čakam, da mine. Punce, ki imate ju3 tudi punkcijo, se vidimoooooo! Jaz bom danes ful pozno šla spat, še svečko si moram vstavit. Ve tudi? LP M
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2007 18:49:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 18:49:44
|
|
|
|
maja24
|
Mereeyna pa dobro opravi bom pestke stisksla. Sulfinija Miklavž ti bo prnesu ,a boš vidla pol boš od veselja.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 18:56:32
|
|
|
|
meeryana
|
Hvala Maja24! Jaz nimam spalne srajce.....hm.....moram si neki sposodit,...kaki bed, haha! Zdaj se to spomnim, lol
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 18:56:33
|
|
|
|
Amelia
|
Arneja ALELUJA, super, sedaj pa akcija! A jutri imamo pa 4 punkcije na programu - SREČNO PUNCE! Mene osebno punkcija pri Rešu ni zelo bolela, saj ko te špikne te zaboli, ampak potem takoj popusti. Vsem štirim pošiljam 3 za srečo, PUNCE NAVIJAMO ZA VAS, NISTE SAME!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 18:58:56
|
|
|
|
Abra
|
Stormy, dobrodošla še enkrat. Boš kmalu vidla, kako pestro je tuki. Če ne bi blo Sayurinega seznama, bi bil cel kokošnjak ANA_P 27 jajc???? Pa kaj vam to dajejo? Zdaj pa lepo počivaj, da si od punkcije malo opomoreš. Jaz sem spet malo razmišljala in delala primerjave pri Rešu nima nobena toliko celic, zato pa tudi hiperstimulacija ni ravno pogosta. Kot se spomnim, jo je imela samo jadrnica. 10-12 celic pa je tudi nek maksimum in pri takem številu so v glavnem tudi zamrznjenčki. Očitno ima boljši občutek, koliko in kaj kateri predpisat?? al pa sem že tko zadeta od teh hormonov, da samo to vidim Tuki je pa res nora gužva, kolko je naenkrat trepetalk. Jaz tko pestke stiskam, da mam že čisto modre členke Arneja, je pomagalo človk bi si mislu, da deluje ravno kontra samo pri nas na tej temi ne Tisto o Karibih sem jaz že dvakrat al pa trikrat slišala, o avtu pa še ne ... pa sej si ga ziher lahko privošči. Midva sva se prav pogovarjala o tem, da ima ziher fuul dober avto, ker drugega si tko najbrž ne privošči. Saj ne utegne, ko skoz dela. Pa še tak ziher mora bit, da lahko pozimi v snegu do Postojne pride Ti boš pa ziher že pred mano tam, sej veš kaka zaspanka sem mogoče se pa vseeno vidiva kind lady, anonimna ti je že odgovorila glede estrofema. Jaz sem ga jemala pri zamrznjenčkih in sem nehala pri neg. testu. Čez tri dni sem dobila Ti ga boš tko mogla jemat do 12. tedna, kajne? Pa anonimna tut. dakec m. rudovic, upam, da se je izcedek umiril Sulfinija, za uspešen et. Uživaj v branju in družbi svojih
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 19:00:21
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Sayuri moj uraden datum za test pa je 6.12. Miklavž bo prinesel najlepše darilo!!!
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 19:00:33
|
|
|
|
maja24
|
Amelia a teb tut ni blo grozn,res sam takrt zaboli k špikne drgač pa ne.Ja šeenkrat VVVVEEEELLLIIIKKKK SSSSRRRREEEČČČČEEEE JJJJJUUUTTTTRRRR vsem k mate punkcijo!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 19:06:35
|
|
|
|
Abra
|
ja bilobil Punce, ki imate jutri punkcijo, čimveč jajčk pridelajte! Veste, kakšen je rekord če ga boste skupi dosegle, bo super! Bolečin pa tko in tko ne bo! _rebeca_ jutri boš vidla ali mirne živčke, saj bo vse ok.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 21.11.2007 19:07:44
|
|
|
|
roal
|
sulfinija! fuj to!!! ne smeš tak misliti! jeeeeeeee za miklavžeka boš zvedla veselo novico! super! pol bova pa šli kar na enega kuhanega v mesto , pa še na kakšen par domačih klobas . da ne govorim, kak bo to tvojima pasalo. hmmm! pazi nase, fajn ju grej, pa ne izgubi tega optimizma, ki si ga imela do zdaj!!!!! UŽIVAJTE VSI (VSE) TRI!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.