|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006 - 2.del
20.11.2007 12:03:30   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

itak imaže zdaj preveč stvariuser posted image

Tija tudi. Sploh ji nič ni več zanimivo.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 501
20.11.2007 15:06:29   
Bubacka
Zasnjana cestitke za tvojega malcka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SC upam da ste kaj boljse!!!user posted image user posted image user posted image Ves kaj sem pomislila, najbolj pri driski pomagajo Ogle, asi ze poskusila? Bogcek Ozbejcek, daj mu enga ljubcka od nas Stello!!!
Viljma derzim pesti za Dominika! user posted image user posted image user posted image A se bova kaj dobila????
Kje pa je nasa Pikica30?
Naja3 tudi Stella je dobila ze vsa darila prej, ker je nujno rabila kapico in bundico! pa za RD bo dobila se kako igracko! Pa men si zdi da itak celo leto dobivajo darila, a ne?

No mi smo pa zdravi, sam je dobila sinoci tako buskouser posted image  da za po user posted image ....
Danes pa je tasca pri nas, super, je sla na sprehod. Pa sem nekaj porihtala. Samo ko jo previjala, sla vrzit v kos plenico (ker njej ful smrdelouser posted image ), pa tamalo ker pustila samo lezat na pojstli, ko sem vidla mi je kap skoraj, pol pa me cudno gledala in rekla: vse ne more njej biti nicuser posted image user posted image user posted image
Cudna je res, oni so meli otroke pred 30 leti, pa se nekaj pametujejo!!!
Pa se ful z mene smeji, zarad tega da njej perem zobke, pa da njo kopam vsak vecer! Oh te tasce!!!
Dobro punce sem z vami!!!
A ja R1ta slike so svetovne! Ana pa ja model!!!
Vsima poljubcki, za enkrat se prvih RD nimamo, ampak so blizu! Vsima srecno v sluzbi, pa user posted image  v vrtcah!

< Sporočilo je popravil Bubacka -- 20.11.2007 15:10:29 >

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 502
20.11.2007 15:46:03   
r1ta
Bomo odprle temo IŠČEJO SE: VAMPIRKA, PIKA30, pa še cel kup jih je, ki štrajkajo? Kaj ne veste, da za čvek ne boste dobile večje plače?user posted image

Ja, malo sem si spočila, čeprav me tale menstruacija res zdeluje. user posted image  Zdajle šibama z Aniko malo pogledat na tržnico. Proti koncu dneva znižajo cene in se da dobit lepe rožice za par fičnikov...

papa

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
20.11.2007 21:11:26   
vampirka
Joj, se pa res moram javiti - ste kar na 2.stran padle! user posted image

SC: upam, da se Ožbej čimprej pozdravi!!! Laura ima tudi že nekaj dni bolj redko in na rumeno pobarvano blato, ampak na srečo normalno je in kar dosti spije (moje mleko + slamica).

Zasanjana: user posted image user posted image user posted image  bravo za novega člana in za Zalko Metalko (ponosno sestrico).

Čestitke vsem za obmesečnice user posted image ... Laura bo kmalu eno leto user posted image  (kako je hitro minilo). No, David in Luka še malo prej! In seveda ostali sončki sledijo user posted image .

Za ostale se več ne spomnim kaj sem hotela napisat (vse pa lepo pozdravljam)... Že ves teden delam za službo medtemm, ko mala spi in zvečer... V četrtek imam poslovni sestanek, potem pa upam, da bo Decembra še mir (da porabim dopust user posted image )...Januarja pa "jovo na novo" user posted image ...eh, priznam, da mi v bistvu že kar malo manjka socialnih stikov, ki niso v povezavi z mojo sončico...imam svojo službo res kar rada.

user posted image  vsem skupaj (saj berem vas pa skoraj vsak dan user posted image ).

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 504
20.11.2007 23:16:49   
frufru
Naš je imel danes histerični napad user posted image . Ker mu nisva pustila prste v videorekorder vtikat. Jao, kakšno dretje, pa vse je po tleh metal.
Pa zdaj že 3 dni ni bil na joški ponoči (spal je celo nočuser posted image ). Tako, da bomo končali z dojenjem. Je samo zacmevkal, mu je dal R dudo in je spal naprej Upam, da bo ''vsak dan taku''

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 505
21.11.2007 7:26:04   
Shorty_
Nejc čestitke za samostojne korake z malce zamudeuser posted image user posted image

Drugače pa sto kot včeraj sta moja sončka že šla jz pa pijem kavico. Za službo sem se odločila da se bom zmenila da bi delala samo do 16h ker drugače vidim Niko samo pol ure ker gre ob 18:30 spatuser posted image
No včerajšnji dan ni bil ravno vzpodbuden upam da bo današnji bolj, vse je bilo takoo čudno.....skrivnostno.......
upam da bo danes res boljeuser posted image

No kavico spijem pa grem na avtobus, kot vidite v službi nimam interneta tko da bom bolj zvečer ali pa zjutraj prihajala na forum

pozdravček

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 506
21.11.2007 8:54:13   
Strawberrie Cherrie
Joj, na Nejca sem tudi jaz pozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE NEJC ZA PRVE KORAKE user posted image user posted image user posted image user posted image
Frufru - tole mi je poznano. joj, kakšne žnable naredi naš mulo, ko kaj ne sme. užaljenost tja do morja user posted image user posted image user posted image in potem ko pogledam vstran, hitro ponovi vajo in malo tolče po televiziji in govori: nenene user posted image user posted image user posted image
Vampirka, sem ti kar malo fauš, ker boš še cel december doma. jaz se tudi moram zmenit, da bom lahko vsaj nekaj dopusta koristila. jao jao...kako mi je brezvezeuser posted image user posted image user posted image
Pika30 - a te je službica tako zaposlila, da se nič več ne javljaš?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 507
21.11.2007 10:08:09   
r1ta
Dobro jutro!

Na hitrco nekaj naklofam, poreden se grem igrat z mojo žurerko...

Spali smo do pol enih (pravzaprav samo Ana, mami in ati nista mogla zaspat), potem pa sma bile pokonci do pol štirih. Nato je zaspala do pol osmih. Torej je vsega skupaj spala ponoči osem ur in pol. Mislim, halooo? Oči imam na pecljih, kava ne pomaga. To dete res nerado spi. Očitno je to dejstvo in se bomo mogli s tem sprijaznit, ker zdaj sem pa res naredila vse kar je v naši moči. Res vse od normalnih do alternativnih metod...user posted image

Trma? Ja, pri nas tudi. Potem pa tako cvili, da mi gre kar na smeh. Ponavadi jo začnem oponašat in potem se začne smejat in pozabi na trmo.user posted image

Ma saj ni važno, če ne spi ponoči. Jaz jo imam rada in vem, da bo neke noči začela spati tako kot ostali otroci. Pomembno je da smo zdravi.

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 508
21.11.2007 10:09:25   
Naja30
Pozdravček.

Punce, sem razmišljala, da zdaj se bomo pa kmalu prestavile na čvekamo o naših otrocih. Ojej, kako čas beži. Rojstni dnevi so se že začeli. Otvoritev je naredila Kaja od Ženkice, sledi ji Nadja od Tintare, potem je Eva od Tejke, ki se ne javlja več, no potem sta David in Luka, naša korajžna fanta in potem z novembrom konča moja Tija in se začnejo decemberčki. Ojoj, praznovanja so na vrsti. Jaz že zbiram torto, pa ne vem, kje naj jo vzamem. Ve katera, kje v Lj imajo dobre in lepe tortice (pa ne preveč navite ceneuser posted image )?

Vampirka, tvoja Laura je pa 1.12. To je bil moj prvi pdp. No, po prestavljenem pdp-ju bi pa morala na jutrišnji dan roditi user posted image  user posted image  Pa je Tija še malo počakala.

frufru, ta je dobra, histerični napad, razlog pa še boljši user posted image  Pri nas je isto. Histerija, ker ji ne dovolim, da se igra z miško ali daljincem. Kaj pa vse igrače, ki ležijo okoli?
Vaši se kaj zaigrajo z igračami? Tija se za 2 minute, potem pa je spet tv bolj zanimiv ali kuhinjski predali ali rač. ali kopanica... user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 509
21.11.2007 10:10:35   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Trma? Ja, pri nas tudi. Potem pa tako cvili, da mi gre kar na smeh. Ponavadi jo začnem oponašat in potem se začne smejat in pozabi na trmo.user posted image

Jaz tudi to naredim. Me zanima, koliko casa jih bomo se lahko tako okol prinasale user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 510
21.11.2007 10:10:53   
Strawberrie Cherrie
Zanima se za tisto, za kar se ne bi smel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 511
21.11.2007 10:11:17   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Jaz tudi to naredim. Me zanima, koliko casa jih bomo se lahko tako okol prinasale user posted image

enako. pomojem nas imajo sosedje za trčeneuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 512
21.11.2007 11:03:10   
r1ta
Ma jaz se za sosede ne zmenim več, ker bolj kot so oni trčeni, ni nihče. Ta zgornji je novi in ne vem, če se gre kake sadomazo igrice, da se pripne na strop in se pol dol meče al kaj, ker to tak ropoče, da je noro. Drugače veliko potrpim ampak pri tem sem pa že štil od metle zalaufala in mu dajala kontre. Je pomagalo! Na drugi strani imam pa dva študenta, ki na veliko žurirata, nabijata rock in ne vesta kdaj normalni ljudje spijo. Tako da se sploh ne sekiram če mi kdaj odpiči pa norim z Ančko!user posted image

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 513
21.11.2007 11:19:26   
Strawberrie Cherrie
user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe, r1ta, ti me vedno nasmejiš.

No,jaz sem oddala mulčka k tašči za urco, urco in pol, pa grem k R1tinem najljubšem opravilu - LIKANJUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bajdovej, FRUFRU, da ti dam malo dela:11m (ok, v bistvu je bilo 15.11., pa dobro, saj je to samo en dan prej - ko so nas tehtali v bolnici) - točno 11kg in 82cm. Čeprav pomojem je še zgubil v bolnici kakšno deko,pa dobro, pred temle driskanjem je pa ziher imel 11.500??? nihanje v teži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 514
21.11.2007 12:19:35   
frufru

user posted image  
Veseli dan - nick čvekajočega starša - user posted image OB ROJSTVU (kg/cm)- ZADNJE MERE (RAZLIKA)
03.10. - user posted image Zasanjana - Aleksej - 2,2/45 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čuvaj svojo mamico 
27.10. - Ženkica - Kaja - 2,13/46 - 9m 8,88/74 (6,75kg/28cm)
24.11. - Tintara - Nadja - 3,38/52 -  9m 8,2/70,5 (4,82kg/18,5cm)
26.11. - Tejkaz - Eva - 2,82/48 - 6,33/60 - (3,51kg/12m)
26.11. - Emamair - David Llewelyn - 1,97/46 - 9m 10,59/75 (8,62kg/29cm)
26.11. - Emamair - Luka Griffin -  2,1/47 - 9m 11,41/76 (9,31kg/29cm)
30.11. - user posted image Naja3  - Tija  
01.12. - Vampirka - Laura - 2,33/44 - 9m 7,8/69 (5,47kg/25cm)
04.12. - Ela06 - Ela - 3,6/53 -9m 7,41/70 (3,79kg/17cm)
04.12. - bubacka - Stella - 3,08/51 - 9m 9,5/72 (6,42kg/21cm)
05.12. - Frufru - Lovro - 4,15/53 - 11m 10,9/77 (5,75kg/24cm)
05.12. - user posted image Vilma - Dominik - 2,87/52 - 9m 9,12/73  (6,25kg/21cm)   
06.12. - ally1 - Matic - 2,2/48 - 9m 8,2/68 (6kg/20cm)
11.12. - Manetka - Alja - ??? - 6280/62 (???) 
12.12. - Shorty - Nika - 3,08/50 - švoh 11m 7,06/70 (3,98kg/20cm) 
12.12. - KlavdijaK1 - Tristan ??? - 8,5 m 7,9/76 (???)
15.12. - Severnica77 - Leo -  3,94/51,5 - 9m 9,8/75 (5,86kg/23,5cm)  
16.12. - London_paris - Ožbej  - 3,86/52- 11m 11/82 (7,14kg/30cm)
16.12. - TanjaS - Maks - 3,02/48 - 8,5m 10,16/76,5 (7,14kg/28,5cm)
18.12. - T_t_y - Alja  - 3,21/51 - 3m 5,14/57 (1,93kg/6cm)
25.12. - Petri85 - Benjamin - 4,15/53- 7m 10,3/75,5 (6,15kg/22,5cm)
27.12. - Pika30 - Ajda - 3,55/50 - 9m 8,25/73cm (4,75kg/23cm) 
30.12. - Barbk - Manca 2,68/48 - 9m 7,3/67,5 (4,62kg/18,5cm)  
30.12. - Lidijat - Eva - 3,63/52- 9m 7,6/70,5 (3,97kg/17,5cm)
31.12. - Anckabancka - Gašper - ??? - 5m 7/65 (???) 
01.01. - R1ta - Ana-Lucia Soraya - 3,445/49 - 7m 6,44/66 (3,995kg/17cm)
03.01. - Moj_moj - Nejc - 3,88/52- 6m 9,82/71 (5,94kg/19cm)
03.01. - Natali07 - Urban - 3,97/55 - 9m 7,6/72 (3,63kg/17cm)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 515
21.11.2007 12:22:10   
frufru
mulo je začel ploskat in pihat. Zgleda, da vadi za pihanje svečk. Pa prejle sem zlagala štumfe v predal, on pa ne bodi len ven iz predala.user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 516
21.11.2007 19:36:25   
Strawberrie Cherrie
No, pri nas se še kar nadaljuje..,.. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2098955 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 517
21.11.2007 19:52:35   
crci06
Hvala za čestitke za prve korake... no, teh je že kar nekaj ratalo. Zdaj gre iz sobe v sobo, malo se že obrača, vstavi, pa spet naprej... seveda pa ga še miljonskat pokne na rito. In potem se vedno spomnim reklamo: padeš že, a čofneš ne.  Zdaj bodo naše active fitke prišle šele zares do izraza.

Čestitke vsem, ki so ODRASLI user posted image in se pred kratkim odklopili. Zdaj Tija, Dominik, Lovro... to je zdaj zadnja runda bila, ane? A ni prve dni čuden feeling? Sam je fajn, da lepo rata odhod iz zizilandije.

S_C: Da ti kar tu odgovorim: ne, a v toysa mi ne pride več v poštev, ker sem že bila v avstriji in tolk nakupila, da je kar groza... 

Zakaj pa sem tu danes in ne šele jutri, ko bo več časa:

DA ČESTITAM NAŠI NAJBOLJ FRIŠNI MAMICI!!!!!!!!!

Iskrene čestitke! user posted image Seveda vama želim neskončno zdravja in veselja, ker vem, da si to tudi sama najbolj želiš , želim pa ti tudi, da bi bili tvoji otroci tolk fajn, kot si ti.user posted image Pa naj nekateri rečejo, kar hočejo!

No, fajn bodite. Jaz moram hitro dat mulca spat, da potem lahko planem na igrače, vsaj, dokler je še fuzbal user posted image user posted image user posted image   Je že tolk dolg suša, da bo treba kaj ukrenit...user posted image   

vsem, ki vam moram kaj odgovorit: na ZS-je se pa jutri spravim

LN 

Neposredna povezava do sporočila: 518
21.11.2007 19:55:46   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj, kakšna zadnja runda user posted image user posted image user posted image -Ožbej se doji (sicer trenutno) v 80%.
Dojita še Shorty in Severnica, pa mislim, da tudi Vampirka. Pa še nekaj ostalih...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 519
21.11.2007 20:16:12   
Naja30
Občutek, ko nehaš dojit? Nekaj dni je res čudno. In ko gledam fotke, kjer se dojiva, mi je lepo pri srčku. Tako je bila majhno nebogljeno bitjece, popolnoma odvisna od mene. Zdaj pa bo frajla stara že 1 leto user posted image  Kako je hitro minilo. Danes sem malo nostalgična. V bistvu moram priznat, da me kar precej hormoni dajejo, ne vem kaj je danes v zraku. Vse mi gre na živce in vsaka malenkost me spravi iz tira user posted image  Cmera sem ratala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
21.11.2007 22:25:16   
r1ta
Najuška tole je zate preden grem ajat user posted image user posted image .

Drugače se mi pa zdi da je nekaj v zraku. Jaz nisem noseča pa imam take težke dni, da je za pozdipit. Kar neke čudne misli mi rojijo po glavi, tako se počutim kot da bi me šele zdaj ruknila poporodna depresija... Včasih sem sama sebi odveč in samo letam kot kura brez glave, nič ne morem prav narediti, zdi se mi da mi življenje beži iz rok, da gre vse tako zelo hitro in da nimam ničesar več pod kontrolo. Mala ne spi tako kot bi morala, je tudi tako, da več zmečemo proč kot pa v njo, kaj je moj prosti čas sploh ne vem več oziroma nimam definirano kdaj in kaj je moj prosti čas, ker zdaj ko tole pišem imam prosti čas, ampak se mi zdi da to kljub temu ni to... Skratka kompliciram tam kjer ni treba. Potem pa čofnem za pol ure v bano in si rečem takole: "Draga moja, nič ti ne fali. Deda maš super, japkica je zdrava, ti si pa pridna ko čebela. Edino kar rabiš je to, da se vsake toliko cajta spomniš, da je vse cool in da se imate radi, to je pa najpomembnejše!"

Zdaj grem pa ajat.

Nočko!

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 521
22.11.2007 8:37:23   
emaa
Nas grem prestavit na prvo stran. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 522
22.11.2007 13:22:50   
severnica77
Halo!

S_C- Ožbeju želim res čim prejšnje okrevanje. Kaj storiti pa enostavno ne vem. Pošiljam pa eno user posted image , da bo res čimprej vsega tega konec.

Drugače pa se javljam iz službe. Ko jutri zaključim bo prvi teden za mano. Mali vse skupaj super prenaša, jaz bolj slabo. Še služba mi ni več toliko všeč, kot mi je bila preden sem dobila mojega pikeca .... Očitno bom jaz rabila malo več časa, da se navadim in sprijaznim s tem, da pač moramo delati.

Je pa vseeno fino, da je malček pri babici.

Nič, že zvoni telefon. Šibam, tokrat ne zaradi joka mojega mišeka - ko bi vsaj to bilo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 523
22.11.2007 13:51:34   
emaa
S_C upam, da bo bolje. David ima tudi drisko (od torka), ampak on se dobro počuti, nima vročine, je in pije normalno. Ko se poserje, pa je v momentu za preoblečt. Linex mu malce pomaga, vsaj malo skompaktira, se mu pa itak ful dobro zdi, ker se lahko potem večkrat tušira, kera nora dogodivščina. 

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 524
22.11.2007 14:01:18   
Shorty_
No jz sem že doma z Niko ker tudi mi sračkamo malo kašljamo in imamo vročinouser posted image

Služba me je res razveselila zdej sem pa čist prestrašena ker verjetno ne bom dobila pogodbe s 1.12.user posted image mah bom pač mogla drugo službo poiskat če bo tako

drugače pa lep pozdravček vsem pa se tipkamo

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?