|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaključek ....
21.11.2007 9:47:05   
Polona31
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2023287&mpage=1&key=

Včeraj sem bila do 17.30 v službi. Ko pridem gospoda seveda ni bilo doma. Je bil lačen pa je šel v gostilno. Ker imam kuhinjo opremljeno z vsemi mogočimi pripomočki, bi lahko tudi sam kaj pripravil, ker jaz tudi nisem prišla sita iz službe. Pa O.K. vredu. Ga pokličem kdaj pride pa je rekel da se vozi.
Že takrat se je slišalo, da je pil. Pa ga čakam, čakam, čakam....ura je osem, devet, deset.....grem spat....zaspim me kliče nekaj do enastih in reče da pride. O.K. Ura je enajst, njega od nikoder, ura je pol dvanstih in reče da naj pridem k njemu ker je pri mojih sosedih. Lepo, pijan kot krava, mi dela sramoto pri sosedih. Ko pa pride domov....mi zapove da je lačen, da naj mu kaj narežem. Ker ga nisem ubogala, je začel loputati z vrati, lomastiti po stanovanju. Bila pa sem čisto tiho. Začelo me je biti strah. ker mi je njegova bivša žena rekla da naj bom previdna z besedami, ko je v vinjenem stanju. Ko se je v spalnici postavil...ne vem kako bi opisala...kot da gre v napad.....sem začela razmišljati, kaj narediti, če me fizično napade. Ko je odvihral nazaj v kuhinjo sem pobrala svoje stvari za v službo in odšla. Ko bo konec službe mu pošljem sporočilo, da naj pobere svoje stvari in naj izgine iz mojega stanovanja, iz mojega življenja. Mogoče bo kdo sedaj rekel da bi to morala narediti osebno, vendar....NE!!!! Ker ga NE MOREM VIDETI, SLIŠATI....Nočem več poslušati njegovih osladnih besed, da me ima rad....bla, bla, bla.Pred koncem službe si pa ne upam, poslati SMS z končno vsebino ker se bojim da bi prišel sem težit.Tudi domov se ne vrnem dokler ne spakira svojih stvari, IN IZGINE IZ MOJEGA ŽIVLJENJA ZA VEČNO!!!!!

Hvala vsem ki ste me brali, mi svetovali in mi dali moč da sem prišla do te odločitve. Ker če ne najdem boljšega kot je ta sem rajši sama in imam svoj mir, dobro voljo, smeh.

Vsem ki to berete želim lepo življenje, brez takšnih trapastih izkušenj ki je doletela mene.

Polona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaključek ....
21.11.2007 9:55:07   
cmokec
user posted image naredila si prvi korak. Naslednji bo lažji, pa še lažji in predvsem srečnejši.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2007 9:59:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31
Tudi domov se ne vrnem dokler ne spakira svojih stvari

Potem pa mogoče še dooolgo ne boš šla domov ...

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2007 10:01:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

To je tud men prvo na pamet padlo. A misliš da bo kar spokal in šel? Dvomim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2007 10:01:25   
lelaval

Se podpišem. Zakaj bi zapuščal nekaj, kjer mu je lepo.
Naj si raje sam spakira stvari in odide, saj stanovanje je tvoje, če ne, pa mu  jih kar ti spakiraj oz. zmeči pred vrata.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 10:02:55   
mika

To je tud men prvo na pamet padlo.

men tud

spakiraj njegove stvari in jih odpelji k njegovim staršem al h komu drugemu. ni nujno, da ga boš videla. pa ključavnico ne pozabi menjat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2007 10:07:29   
sneška_
Na tvojem mestu grem domov,spakiram mu kovčege in če bi poskusil nekaj narediti takoj pokličem policijo.Nimaš se kaj bat.

Samo naprej punca ker s takšnim človekom ki je poln kompleksov in ki ni čisto pri sebi nimaš kaj iskat.

Najdojenček

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2007 10:12:13   
rija
polona, prebrala sem tvoj prejšnji sestavek...

ne vem, kaj si tak dolgo razmišljala....vzemi dopust in si naredi uslugo in  mu nameči vso njegovo kramo pred blok in pokliči ključavničarja, da ti zamenja ključavnico user posted image

mater mu.....bi mu jaz dala pol preživnine za otroke (saj ti niso nič krivi, ti pa tudi ne) ......pa da mu vse stroške plačujem.

oprosti. to ni ljubezen. to je eno samo izkoriščanje in tvoj ex user posted image  totalni materialist....

...vox populi...

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2007 10:12:59   
benika
Najprej user posted image  za tvojo odločitev.

Tudi jaz na tvojem mestu ne bi čakala, da se bo gospod sam odselil. Če se ga bojiš, pojdi v stanovanje medtem ko je on v službi, mu spakiraj kufre in jih postavi pred vrata. Če imaš možnost pa v tem času še zamenjaj ključavnico.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2007 10:13:24   
rija

po moje nikoli....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2007 10:17:35   
Polona31
Ja danes sigurno ne grem domov. Jutri pa imam dopust in bom šla domov takrat ko njega ne bo in če ne bo danes spakiral svojih stvari jih bo jutri našel ˝spakirane˝ v vreče za smeti na svojem parkirnem mestu. Da bi mu pa vozila stvari k staršem, ne hvala, je kontejner bližje!!!!!
Glede na to da je mama na moji strani in da je uradno še vedno ona lastnica hiše in posledično tudi mojega stanovanja, mislim.....ko se moja mama razjezi....uh....zna biti hudo. Tako, da če mene ne bo ubogal, bo moral ubogati lastnico hiše.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2007 10:21:04   
mika
Da bi mu pa vozila stvari k staršem, ne hvala, je kontejner bližje!!!!!

verjamem, da si jezna, ampak stvari moraš dat tja, kjer ni možnosti, da bi jih kdo ukradel. drugače lahko imaš z njim še dodatne sitnosti in te toži, da ni mogel do svojih stvari ipd.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.11.2007 10:33:55   
Polona31
IZVIRNO SPOROČILO: mika

verjamem, da si jezna, ampak stvari moraš dat tja, kjer ni možnosti, da bi jih kdo ukradel. drugače lahko imaš z njim še dodatne sitnosti in te toži, da ni mogel do svojih stvari ipd.

Ja saj vem, saj ne bom naredila tega. Bi pa rajši naredila to kot pa vozla stvari 50 km daleč. Dosti sem se že prevozila zaradi njegovih muh.

Glede na to kako zelo je navezan na svoje stvari, mislim da jih bo zložil z mikroskopsko natačnostjo in ne bo dovolil da se kdo dotakne česarkoli njegovega.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2007 10:36:59   
Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.11.2007 10:47:30   
CatJa
Čestitam, Polona!
Čeprav takega psihopata bi se jaz kar malo bala. Upam, da ni prijavljen na vašem naslovu.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.11.2007 10:49:09   
jade1
Obvezno si zamenjan ključavnico. Njegove stvari pa postavi pred vrata. Če bo kaj norel pokliči policijo. Pa, če te je strah naj gre kdo s tabo.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.11.2007 10:51:04   
jade1
Mu pa ne bi dala veselja, da ve, da se ga bojim. Sploh, da te ne bi bilo doma, ko bo pakiral. Lahko ti odnese še marsikaj tvojega. Samo imela bi pa nekoga zraven za vsak slučaj. Jaz bi ziher poklicala svojega očeta, brata.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.11.2007 10:54:45   
malecka
Obvezno si zamenjan ključavnico. Njegove stvari pa postavi pred vrata. Če bo kaj norel pokliči policijo. Pa, če te je strah naj gre kdo s tabo.

Točno tako, naj dobi tisto kar me gre. Punca glavo gor. user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.11.2007 10:57:31   
tanikaa
Svoje mnenje sem že napisala na prvi temi. In zdaj vidim, da se nisem zmotila.

Samo upam, da boš tokrat vzrajala in ne boš popustila. Držim pesti.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.11.2007 11:01:03   
muki1
Se samo podpišem pod Jade in oba njena zadnja posta.

Zamenjaj ključavnico in imej nekoga ob sebi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.11.2007 11:21:55   
Polona31
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Samo upam, da boš tokrat vzrajala in ne boš popustila. Držim pesti.

Ne bom se premislila. Ni variante!!!!! Ker NIKOLI VEČ ne bom dovolila da bi me bilo strah tistega, ki bi me moral varovati.

Vem pa da bo težko, ker čustev se ne da izbrisati v trenutku, vendar živeti v strahu, kdaj bo spet prišel domov pijan, prenšati njegovo podjebavanje.....ne, ne moj mir, moja dobra volja, moj smeh....nihče mi tega ne bo vzel. Zato pa tudi nočem biti doma, ko bo pakiral, ker nočem da me izsiljuje s svojimi sladkimi besedami, da se solznimi očmi  poslavlja in mi govori laži in poskuša podreti mojo odločitev. NE!!!!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.11.2007 11:27:53   
Anonimen
Zato pa tudi nočem biti doma, ko bo pakiral, ker nočem da me izsiljuje s svojimi sladkimi besedami, da se solznimi očmi  poslavlja in mi govori laži in poskuša podreti mojo odločitev. NE!!!!

Napaka. Ravno zaradi tega bodi prisotna, ko te to več ne bo ganilo, si zmagala.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
21.11.2007 11:29:03   
karmy
zamenjaj ključavnice, vrzi njegove stvari pred blok ali pred vrata, kar ti je ljubše, pa priporočam da kakšne protivlomne vrata nabaviš...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.11.2007 11:32:10   
blue sky
Pravilno si se odločila in držim pesti, da se ta kreten čim prej spoka. Veliko sreče v prihodnje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.11.2007 11:41:12   
tehnofil
...mi je njegova bivša žena rekla da naj bom previdna z besedami, ko je v vinjenem stanju.

Sama si ga izbrala.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Solidarnost za Muro
hdmarjetica

Koliko bi se vas odreklo,kakršni koli dobrini in pomagali delavkam Mure??Komu bi se odrekla?Kako bi pomagala?Kaj mislite ali država dela prav?Kako ste seznanjeni z zbiranjem pomoči ?Ali poznate Humanitarno društvo Marjetica?

(71%)

(29%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!