|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
20.11.2007 23:05:24   
Freycha
jst pa user posted image

user posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
20.11.2007 23:06:13   
Češnca
Ja, ulla, učitelji pa res ne pijejo, no! Kako sploh lahko pomisliš na kaj takega? user posted image  
Res bo malo preveč ovinkasto, ja! Mamo pa vsako leto malo dlje. Lani nisem šla, ker mi je blo še preveč slabo (kakšna jutranja slabost neki?).

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
20.11.2007 23:07:11   
baja*
Freycha ne nori, a bi rada še enga user posted image ? user posted image  user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
20.11.2007 23:07:43   
Češnca
Nočko, punce! Se poslavljam še jest.

Freycha, kaj pa kontracepcija??? user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
20.11.2007 23:07:46   
Freycha
ne... sam stari prav, da je treba proslavit negativni test user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
21.11.2007 0:59:38   
Kristina_1
Sanek1 in Češnca hvala za user posted image .

Mateya24 vse najboljše in user posted image za dobre izvide.

Tini6 jaz bi bla vesela če bi pršli 1x na teden, pa so vsak dan po večkrat pr nas, še posebej radi pa pridejo zvečer, ko spravlamo tamalga spat in je pol cel zbrklan. Smo jim že večkrat rekli, pa nič ne zaleže user posted image Sem tud zaklenila, pa po tel. kličejo kaj se zaklepamo user posted image in so ful užaljeni user posted image .

Pr nas pa se ene 2x do 3x na dan poserje konkretno, pa še ene parkrat po malo. Porabim min.10 plenic na dan.

Bačko kam pa si dala delat koledarje, dej malo pofotkej prosim user posted image .

Pečico jaz ponavad spucam kr z dexalom (tak rumen), tud še toplo, pa kr gre stran. Sem pa dobila eno čistilo od Ecolaba, je pa ful močno, moreš kr oreng preluftat, pa fajn spuca. Če kero zanima bom pogledala kako se imenuje, sam ne vem če se ga dobi v prosti prodaji user posted image

Bojana2, jaz sem tavečjemu mazala kr celo dlesen, pa ponavad sam ko smo ga uspaval, pa tud ponoč, po večkrat zaporedoma.

Freycha user posted image za napotnico, boš vedla pr čem si user posted image .
Pazita, pazita, da ne bosta + proslavljala user posted image user posted image user posted image .

Baje ta stolček bumbo ni glih o.k. user posted image

Naša še vedno laja - kašlja, nosek pa je že boljši, upam sa si kmalu opomore, pa tavečji je tud mnogo bolje, gre jutr v vrtec, bom lahko mal poležala, če bo pupa pustla user posted image .

Sem se fajn ustrašla prej. Se je tamala igrala v igralnem centru in kr naenkrat paničn jok, pogledam in se je zasukala na trebuščku in z glavo drgnla ob plastiko, je mela fajn veliko rdečo fleko na glavi, smo jo komi potolažli. Mamo pa od Tomyja Multi 6.
Se kr fajn vrti na trebuščku, na hrbet se pa noče več obrnit, če ji hočem pomagat, se ful kontra špona, je takoj nazaj na trebuščku - lumpa mala.

< Sporočilo je popravil Kristina_1 -- 21.11.2007 1:00:57 >

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
21.11.2007 1:09:23   
Anonimen
Ste me dans tko zdrmale s pucanjem pečice, da sem v trgovini kupila posebno čistilo za pečice. Zdej pa da vidimo, kdaj bo meni to uspelo dejansko spucat.user posted image Poročam...

Ajvy, ne glede na vse, kaj nekateri pravijo za pumpico na sesalec, ti jo toplo priporočam.

Freycha, a kar mireno si boš dala vstavit? A nisi ti še ne dolgo nazaj hotela samo cca. leto razlike imet med otrokoma? Ker mirena je načeloma za 5 let (sej vem, da se lahko prej odstrani).

Naš Jure je tud totalka nerazvit. Dere se samo pri mamici.user posted image

Zvesta, dobr, da si povedala za tole Lego akcijo v Toysu! A imajo še kaj zanimivega?

Ronči, carica je v bumbotu!user posted image Mi ga bomo tud počaso dal v uporabo. Preden bo pretežek za not...user posted image
Se mi pa zdi od 3. meseca malo prezgodaj. Ampak marketinška poteza pač. Kot še marsikaj, npr. kengurujčki.

Kapica, nisem ziher, če je to za kašelj, je pa ziher za prehlad, škodit ti skratka ne more: črno redkvico prepoloviš, jo malo izdolbeš, v vdolbinico naliješ med in počakaš, da malo "požre" redkvico, potem pa ta med ješ. Mogoče to Dinota ne bo toliko napenjalo.

Siskamiska, meni je ta hiška božanska!user posted image

Ulla, kako si pa prek MSN-ja trojanca pokasirala? Mogoče butasto sprašujem, ampak se ne spoznam tolk na te stvari... Pa ne bi rada še jst kej fasala.user posted image

Punce, a pozna katera kontracepcijske tabletke Yerina (al Yarina)? Mi je ena frendica danes rekla, da ona tud prej ni nobenih dobro prenašala in ji je G te priporočila in da so res fajn, pa me še kakšno mnenje o njih.

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
21.11.2007 3:29:35   
Freycha
dont mind the houruser posted image

Tašonka res sem rekla, pa besede kar nazaj jemljem user posted image  trenutno sva z user posted image  v fazi, ko nočeva nobenega več user posted image  in naj kar ostane na tem trenutnouser posted image

kristina + zagotovo ne bi proslavljalauser posted image  na tale butanja z glavo ob zadeve se bomo mogl pa kar počasi navaditiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
21.11.2007 7:40:51   
Anonimen
Dobro jutro....

Naša noč je bila OK.... Samo budnica malo pred 4. uro, je bla ziza dovolj in smo spali do 6h...pa je ob 7h že spet samo z zizo omagal in spi trenutno naprej....

Da na hitro odgovorim, kar se spomnim:

baja*.... večinoma se to tresenje rok pojavi od vznemirjenja...ko se česa razveseli ali ga kaj pretrese.... se dogaja to moji kolegici takisto, pa je klicala pediatrinjo, ki ji je rekla, da naj otroka opazuje... če je ob tresenju odsoten, zavija z očmi, potem je lahko sum epilepsije...pol pa sta v posvetovalnici preverle...ko je pediatrinja tamali pozvonila z zvončkom in ji ga pokazala, je mala kar zatresla z rokicami, ker jo je ugodno vznemirilo... ji je P rekla, da to sčasoma izzveni...pa vseeno vprašaj na RA... Kam pa hodiš na RA?

tašonka.... evo prva stran z ugodnostmi: http://www.toysrus.at/ pa klikni na Hier klicken pri Legicah in dobiš njihov katalog
               ugodnosti za naše najmlajše: Tukaj

siskamiska...hiska mi je vsec...je lepo razgibana...

stolček bumbo....moji kolegici so ga priporočili v RA, pa je imela mala fejst poškodbo možgan ob rojstvu...ampak meni je kar malo drag, pa vsega sranja tudi ne mormo met doma...

čiščenje pečice...jaz uporabljam (no moj mož uporablja) Fornet, čistilo za pečice.... spuca fajn, le smrdi kot hudič in je treba pol fejst luftat...

novoletno zabavo imamo mi tik pred božičem... ponavadi petek pred božičem... je pa kar v službi...

dolgo sedenje v lupinici.... ni problem v sami drži, na 2 uri bi se jih naj dalo ven samo toliko, da si malo pretegnejo ude, da jim ne zaspijo, ker so ves čas v isti drži in sedež pritiska na ista mesta.... saj tudi nam ustreza, da se po določenem času vožnje malo pretegnemo, ne?

sem še kaj pozabla?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
21.11.2007 8:20:34   
bačko
Dobro jutro!
Noč je bila super!Zdajle bom obesila perilo potem pa bomo videli kako naprej.
Brala sem kako se vaši otroci radi kopajo.Našo ko daš va banjco se drži banjce kot klopa.Sploh se ne spusti.Sem ji zadnjič dala račko v banjco e bo kaj bolje pa ni bilo.Joka ne samo po videzu obraza ji ni ravno všeč.Ko pa v kopalnici zagleda kako teče voda iz pipe je pa vsa vesela.
Koledar se da naročiti preko foto gm,dm in preko pošte.Samo foto gm je imel sedaj neko akcijo in zato smo ga dali tam delati.Ga pa bom poslikala in ko bom to naredila bom sporočila.user posted image
No bodite pridne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
21.11.2007 8:21:20   
bačko
Aja še to!Ta stolček pa je meni všeč in bom mogoče božičku naročila da naj ga prinese!user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
21.11.2007 8:40:34   
Anonimen
no, pa smo se drugič zbudili.... se še veselo igra v posteljci, nič lačno ne deluje, pa previt bi ga blo tudi treba, a mi ga je škoda motit...

nič, grem vseeno...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
21.11.2007 8:44:09   
nia30.6
dobro jutro!
no naša noč že spet ista na 2 uri jokuser posted image  je pa vsaj zdaj proti jutru malo potegnil, da se je izkupil za ponoči!

joj Freycha zdaj bom pa še fauš za user posted image !!!!da se ne boš hvalila ko gremo v mesto, mi smo že pozabili kak gre!
saj sploh ne vem če bomo znali drugega user posted image naredit!

aja, prednost življenja pri tašči je, da ne rabiš pečice pucat, jo kar ona, da jaz kaj ne pokvarim!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
21.11.2007 8:49:31   
Freycha
nia sej jaz sem se hecala za user posted image  ampak pol je pa res ratalouser posted image user posted image user posted image

bom danes v mestu čisto tiho user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
21.11.2007 9:18:44   
nia30.6
user posted image user posted image user posted image pa vseeno sem fauš!user posted image user posted image user posted image

no kdaj gremo?kje se dobimo?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
21.11.2007 9:20:17   
Freycha
meni je vseeno, jaz sem peraituser posted image
v Eureoparku? jaz grem potem še v Mullerja, ampak parkirala bom pa tam.......

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
21.11.2007 9:27:15   
tini6
Punce, jaz bom tud čez 3/4 ure fertik. Mal pojem pol pa še malo nafutrat. Nia, lahko prideš do mene.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
21.11.2007 9:27:40   
SANEK1
Dobro jutro!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
21.11.2007 9:31:33   
nia30.6
kje pa si ti doma?
joj jaz grem peš, tak da mi moraš dat malo prednosti!mi2 se še podojima pa sma zrihtana!grem tini vprašat!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
21.11.2007 9:34:56   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: nia30.6

kje pa si ti doma?
joj jaz grem peš, tak da mi moraš dat malo prednosti!mi2 se še podojima pa sma zrihtana!grem tini vprašat!

iz hoč.....

sva se s tini vse zmenili..... se vidimouser posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
21.11.2007 9:38:21   
nia30.6
ok super!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
21.11.2007 9:46:01   
Anonimen
tašonka preko linka nekega al kaj, to je mojmu uspelo, sem že pozabla kak točno....mojmu fotru je pa čist sesulo računalnik, pa še samo razposlalo pol ta virus na vse naslove k jih je mel not, hvalabogu mene ni blo več med njimiuser posted image tak mi zdaj bolj na gmail talk prisegamo....

ful mraz zgleda zuniuser posted image morm na banko šibat pol....

tamala ful cvili v postlciuser posted image sem šla pokukat prej, pa ful neki miški razlaga in debatira z njouser posted image jo bom še pustila malo....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
21.11.2007 9:46:33   
krkatja
Tezenčanke oziroma tiste, ki imate internet preko Triere...a je katera slučajno imela težave z povezavo. Jaz od včeraj zvečer do danes do devetih nisem imela zveze. Pa ravno ko imam čas, mi zveza šteka. Včeraj sem malega dala v "rejo". Najprej ga je imela mama, popoldan pa sta bila z atijem sama. No, pač ko je moral jesti, so mi ga prinesli. Pašeee. Moramo večkrat ponoviti.
Siskamiska...lustna hiska. Midva sva prejšnji mesec podpisala pogodbo z Marlesom. Naročila sva Valido. Ampak s toliko popravki, da je od Valida ostalo bore malo.
Iiii. Punce se gredo potepat v Europark. Če bi to vedela, bi si včeraj izborila avto in se vam pridružila. Tudi nameravam kupiti božičkovo opremo za malega. Bolj za poziranje, kot zaradi uporabne vrednosti. V spalnici se nam je na radiatorju ventil za regulacijo pokvaril in bomo počasi začeli spati v kopalkah.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
21.11.2007 9:47:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Tašonka res sem rekla, pa besede kar nazaj jemljem user posted image  trenutno sva z user posted image  v fazi, ko nočeva nobenega več user posted image  in naj kar ostane na tem trenutnouser posted image

Sej jst sem te občudovala, kako hitro si bla pogumna za kar še enega.user posted image Ker jaz sem glih prve tri mesece po porodu vpila, da nikol nobenga več, pol sem si pa počas premislila.user posted image

Zvesta, hvala za link!user posted image

Bumbo je pa nam ful prav prišel, ko smo okrog hodili. Je lahek za prenašat in smo ga lahko s sabo vzeli, ko smo kam šli in je tamala lepo not sedela, isto bo pa zdaj z Juretom.

Jaz grem pa rihtat mularijo in sebe, dans gremo k tastu in tašči na obisk. Je oči cel dan službeno odsoten in grem z user posted image user posted image in user posted image user posted image dol, da bom imela malo pomoči. Se beremo zvečer kaj.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4199
21.11.2007 9:58:37   
corfu
Jutro user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?