Kristina_1
|
Sanek1 in Češnca hvala za . Mateya24 vse najboljše in za dobre izvide. Tini6 jaz bi bla vesela če bi pršli 1x na teden, pa so vsak dan po večkrat pr nas, še posebej radi pa pridejo zvečer, ko spravlamo tamalga spat in je pol cel zbrklan. Smo jim že večkrat rekli, pa nič ne zaleže Sem tud zaklenila, pa po tel. kličejo kaj se zaklepamo in so ful užaljeni . Pr nas pa se ene 2x do 3x na dan poserje konkretno, pa še ene parkrat po malo. Porabim min.10 plenic na dan. Bačko kam pa si dala delat koledarje, dej malo pofotkej prosim . Pečico jaz ponavad spucam kr z dexalom (tak rumen), tud še toplo, pa kr gre stran. Sem pa dobila eno čistilo od Ecolaba, je pa ful močno, moreš kr oreng preluftat, pa fajn spuca. Če kero zanima bom pogledala kako se imenuje, sam ne vem če se ga dobi v prosti prodaji Bojana2, jaz sem tavečjemu mazala kr celo dlesen, pa ponavad sam ko smo ga uspaval, pa tud ponoč, po večkrat zaporedoma. Freycha za napotnico, boš vedla pr čem si . Pazita, pazita, da ne bosta + proslavljala . Baje ta stolček bumbo ni glih o.k. Naša še vedno laja - kašlja, nosek pa je že boljši, upam sa si kmalu opomore, pa tavečji je tud mnogo bolje, gre jutr v vrtec, bom lahko mal poležala, če bo pupa pustla . Sem se fajn ustrašla prej. Se je tamala igrala v igralnem centru in kr naenkrat paničn jok, pogledam in se je zasukala na trebuščku in z glavo drgnla ob plastiko, je mela fajn veliko rdečo fleko na glavi, smo jo komi potolažli. Mamo pa od Tomyja Multi 6. Se kr fajn vrti na trebuščku, na hrbet se pa noče več obrnit, če ji hočem pomagat, se ful kontra špona, je takoj nazaj na trebuščku - lumpa mala.
< Sporočilo je popravil Kristina_1 -- 21.11.2007 1:00:57 >
|