|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
20.11.2007 20:50:47   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

češnca, kaj pa če bi se otrok ustrašil in bi ponesreči vdihnil? vprašaj dragega prosim

Nč, mal se mu zaleti pa zakašlja. Zrak v bistvu zajame, ko že čuti vodo in jo v vsakem primeru mal posrka. Mora pa bit z obrazom proti vodi!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
20.11.2007 20:52:00   
Freycha
aja z obrazom navzdol?? aaaa kje pa, tega moj dragi ne bo pustiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
20.11.2007 20:52:44   
nia30.6
Freycha valda da vem, se te spomnim iz bolnice(v bistvu še prej iz materinske), ko si prišla najprej z bušijem,user posted image pol pa že z malo user posted image pokazat se! no pol smo se pa glih v europarku srečali z zvesto in od takrat po tvojem predlogu malega vozim gor dvignjenega, je isti firbec ko tvoja!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
20.11.2007 20:54:15   
tini6
Medve se že dolgo poznava. Že kot nosečke sva skupaj letale okoli. Sta najina partnerja kolega iz Tezna. Nič takega ji nisem govorila, samo da si bila na obisku.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
20.11.2007 20:54:40   
Freycha
no cool nia.... da vem, da veš, katera sem, da ti ne bo žal, da si me povabila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
20.11.2007 20:55:12   
Češnca
Rajš ne poskušat... ni za eksperimentirat! Moj je pač bivši plavalec in se ukvarja z apneo pa ga te stvari zanimajo. Je tud to prej naštudiral. Če bi to naredu kar tko, bi mu pa jest glavo odšraufala!!! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
20.11.2007 20:57:50   
Freycha
mah jaz sem tak frik, da bi vse te stvari sprobala, ker sem enkrat gledala oddajo o plavanju dojenčkov pod vodo...... moj pa že živčnega faše, če ji ušesek pod vodo spravim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vas bom enkrat povabila na obisk, pa se bova z Dito in tvojim najdražjim zaprli v sobo in to sprobali, ti boš pa mojega mirila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
20.11.2007 20:59:46   
nia30.6
eh daj no Freycha, ne ga no lomit!čim več tem bolje, mi mamo pubeca, pa se zdaj lahko pohvali, da je 2 delkini peljal na sprehoduser posted image user posted image

tini pravkar ga je zmanjkalo, tak da grem jaz tud počasi, ker če bo taka noč kot včeraj, pridem na sprehod z 2 vozičkoma, pa lahko kar mene v onem drugem vozita!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
20.11.2007 21:00:33   
Češnca
Saj naš znanec je sprobu z nečakinjo, kako plava. In je! Sam to pozabjo do 3 tedna starosti... In tega se še moj ni upal sprobat. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
20.11.2007 21:01:17   
Freycha
nia sem razmišljala, da bi šla jutri v mesto..... kdaj pa se dobite?

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
20.11.2007 21:02:37   
Češnca
Mrtvaka pa Anžej čist lepo plava. Se umiri tud če je tečkan. Ima pa takrat ušesa seveda pod vodo. Mu jih temeljito obriševa (uhlje, ne sluhovod; da me ne bo katera za besedo lovila user posted image ).

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
20.11.2007 21:03:12   
Freycha
vas bom enkrat povabila na obisk, pa se bova z Dito in tvojim najdražjim zaprli v sobo in to sprobali, ti boš pa mojega mirila user posted image user posted image user posted image

ti še enkrat napišem, če prej nisi videla.......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
20.11.2007 21:06:49   
Češnca
Freycha zmenjeno! Sam, da ne bo tvoj pol mojga prebutal! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
20.11.2007 21:08:07   
Freycha
ne bo ne bo... bo tako v šoku, da ne bo nič mogel user posted image user posted image

a ko Anžej plava mrtvaka, ga plava z obrazom navzdol? kako pa vesta, koliko časa ga lahko tako pustita? Sej obljubim, da ne bom tega delala sama doma, sam fuuuuullll mi je zanimivo

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
20.11.2007 21:09:04   
Češnca
ne, ne! user posted image  Mrtvaka pa z obrazom navzgor!!! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
20.11.2007 21:09:26   
nia30.6
uh ta bo pa težka! najinauser posted image user posted image  nista ravno usklajena, Špeli sicer je prav po urniku pri nas pa še je vedno kot na divjem zahodu! upam da nekje okoli 10?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
20.11.2007 21:10:53   
kapica
Evo, mam, dionota na rokah, da spi, ker je ze jokal.
Freycha , fajn za dito in negativni testuser posted image .
Mateya, vse na najuser posted image .
Dojencki:jaz sem tud gledala danes kako jih slikajo in se mi je zdelo luusnouser posted image .
Hvala za odgovore o susilcu, seveda nisem mislila pralnega stroja.
Pecico sem poskusala spucat z vsem mogocim, nic ni zarey pomagalo. Hladilnik pa se kr redno popucem. Bravo jazuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
20.11.2007 21:12:57   
baja*
punce, eno vprašanje. A se vašemu user posted image  tud kdaj ful rokice tresejo? Našemu se vedno, ko je vznemirjen pa me že malo skrbi, če ni slučajno kaj narobe. Npr. če ga ogovarjam, mu kažem kako igračo oz. ko se nečesa veseli, začne z nogicami brcat, rokice pa se mu začnejo ful trest, isto, če se joka. 29. imamo RA in bom tam vprašala, če je to normalno, samo me zanima, če ima kera od vas tudi podobne izkušnje.

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
20.11.2007 21:13:29   
Češnca
Začel se je House, se moram odklopit od računalnika, drugač nič ne sledim! Verjetno pridem še nazaj. Sicer še zaspala ne bom! user posted image  user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
20.11.2007 21:16:22   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

ne, ne! user posted image  Mrtvaka pa z obrazom navzgor!!! user posted image

no, sej se mi je zdelo, da taka norca pa (še) nista user posted image user posted image user posted image

ej tega mrtvaka bom pa jaz tut probala.... pa če si moj pregrizne vratno žilo user posted image user posted image  (pišuka, me bo po nosu, ko bo to prebral user posted image user posted image user posted image )

kapica moj dragi pravi, da ko se špricanje od ene peke spet drugič med peko zapeče, da ga ni čistila, ki bi to hoh glanc dol spucalouser posted image  hmmm mora že imeti prav, ker je totalen picajzl in ko take stvari puca, jih dela precizno in natančno in kolikor lahko user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
20.11.2007 21:18:04   
kapica
Me neki zanima punce.
A lahko pustimo otrocke sedaj, ko so ze mal vecji, dlje v lupinici, al se vedno samo 2 uri maksimalno? Sprasujem zato, ker se naslednji dopust spet bliza, no, takrat bo ze star mal vec kot pet mesecev?

Ma se neki sem vas hotla vprasat, pa zdaj ne vem vecuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
20.11.2007 21:21:03   
kapica
Baja, jaz nisem opazla pri Dinotu kaj podobnega.
Freycha, ma ne vem, saj ne more pecica ostat taka recimo, ce jo hocem met se ene 5 let, ce ne se vec. Enkrat bo ja treba orenk spucat. Pa prideta vidva takrat kaj tu naokrog, pa tvoj dragi to opraviuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
20.11.2007 21:23:27   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Me neki zanima punce.
A lahko pustimo otrocke sedaj, ko so ze mal vecji, dlje v lupinici, al se vedno samo 2 uri maksimalno? Sprasujem zato, ker se naslednji dopust spet bliza, no, takrat bo ze star mal vec kot pet mesecev?

Ma se neki sem vas hotla vprasat, pa zdaj ne vem vecuser posted image .

Kapica takole ti bom povedala glede lupinic. David ima ekstezijski vzorec (to pomeni da se ful zvija nazaj v črko C) in so mi v RA nekako podložili lupinico in je sedaj tamali notri kot v kakem vesoljskem fotelju. Še tam ko ima noge so mu naredili en zvitek da ima noge privzdignjene.
Čez dan ga moram imeti čim več v lupinici.
Tako da pomoje ni panike če je Dino kaj več časa v lupinici, nekateri otroci so notri res veliko časa pa je vse OK z njimi, tako da pomoje mi preveč kompliciramo.
Katero lupinico pa imaš?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
20.11.2007 21:26:16   
siskamiska
ooooooooo Rumba vidim te user posted image .
kaj je s tvojim MSN-jem???

Decembra gremo pa lučke gledat v mesto user posted image user posted image user posted image  a ne?! user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
20.11.2007 21:28:34   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Decembra gremo pa lučke gledat v mesto user posted image user posted image user posted image  a ne?! user posted image

sem prebrala, da greste lulčke gledat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?