|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (2.del)
20.11.2007 21:28:49   
kapica
Siskamiska, mamo maxi cosija. P je rekla, takrat ko smo sli prvic na dopust, pri dveh mesecih, da moremo naredit vsako 1,5-2 uri pavzo, da se malo pretegne. Te pa ne vem no. Se pa ne zvija glih prevec nazaj v C obliko, razen ko je na previjalni in hoce dosect igrace na steni.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
20.11.2007 21:32:48   
GabiW
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

ooooooooo Rumba vidim te user posted image .
kaj je s tvojim MSN-jem???

Decembra gremo pa lučke gledat v mesto user posted image user posted image user posted image  a ne?! user posted image

No Rumba kje je tvoj MSN?! Te pogrešamo! Reci dragemu da ti ga zrihta, pa se 100€ na mesec več za telefon.user posted image

Siskamiska, ja lučke (lulčke bomo pa doma gledale) gremo gledat user posted image user posted image user posted image , sm vidla da so že začeli postavljati štantke. Si se dobro zmenila z Zokitom.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 4152
20.11.2007 21:32:51   
siskamiska
Kapica sej nisem mislila da se Dino zvija. Jaz sem ti samo napisala zakaj so mi rekli da naj imam Davida v lupinici.
So mi pa v RA rekli da naj bi bile maxi cosi lupinice uredu, jaz imam Peg Peregovo in je pregloboka, zato otrok notri mogoče bolj sedi, zato so mi jo podložili.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
20.11.2007 21:33:09   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Decembra gremo pa lučke gledat v mesto user posted image user posted image user posted image  a ne?! user posted image

sem prebrala, da greste lulčke gledat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jst bi tut lulčke gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image ... če pa že njih ne (v množini), pa vsaj lučke decembra v LJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
20.11.2007 21:37:47   
julij
Ojla, punce!

Par dni me ni, pa je skoraj 200. stran padla. Pridne ste, ni kaj.

No, pri nas pa se je cel vikend nekaj dogajalo. V sobota sma z Ano bile na košarkarski tekmi v Dravogradu. Seveda je šel ati zraven.user posted image  Je bilo fino, mali pa ful zanimivo. Ne vem, če si ni že kakšne fante ogledovala. user posted image Niti pisnila ni v zadnji vrsti na tribuni. Malo me je bilo strah, da bi bila sirena v dvorani preglasna. No, če bi bila, bi pa zapustile dvorano in raziskovale koroško. Pa ni bilo glasno, saj imajo malo telovadnico...

V nedeljo smo bili pa v prekmurju, pa seveda na gibanici smo se ustavili. Mala pa je bila kar pridna.

No, na RR pa ste naklofale, da ne sledim več. Ne vem koliko tem ste obdelale, ker sproti vse pozabim...user posted image

Pa, da ne pozabim čestitat vsem za obmesečnice in Mateyi za roj. dan. Torej vsem vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Danes pa sem bila v MB in skoraj znorela. Nikjer nimajo več bundice s številko 74. Sem skoraj vse obrnila in našla samo take, ki mi niso bile všeč. Zgleda, da bom morala res v Avstrijo po njo. user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
20.11.2007 21:52:32   
rumba
Freycha, sem ful vesela za Dito, da tako lepo napreduje.user posted image  Pa fajn, da gresta naprej na preglede. Pa je P imela kako idejo, kaj bi lahko bilo narobe, glede polivanja mislim?
zvesta, hvala za podatek o popustu Legic.... samo nam menda ne bo zneslo ta teden.user posted image
kapica, tisti dve uri v avtosedežku sta mišljeni bolj tako tako. Mu ne bo nič hudega, če bo dlje časa, to te naučijo preventivno, da nam ne bi prišlo v navado tako dolgo puščati otroka v sedežku. Če se sprašuješ glede poti, sploh ni panike, če je dlje časa. Mi ko smo šli na morje, se sploh nismo ustavili, ker smo šli ponoči in je bila noter 5 ur brez prestanka. Problem je le, da se otrok v sedežku lahko pregreje.

ooooooooo Rumba vidim te user posted image .
kaj je s tvojim MSN-jem???

Traja, da preberem in te vidim.user posted image  Če mi znese, si še danes uštimam.
O lučke... komaj čakam. Ampak ziher, a?

sem prebrala, da greste lulčke gledat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A imaš ti mkalo pokvarjene misli, kaj? Premalo slončkanja....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
20.11.2007 21:59:51   
Freycha
v bistvu me je non stop samo poslušala, pa rekla je, da full grozno že ni, če je uspela nabiti dobro kilo v dveh mesecih, pa vprašala me je, če poliva gosto ali ne.... potem je pa rekla, da bi bilo najboljše, če jo damo na pregled za refluks. Sej pravim, jaz sploh nisem omenila, da zahtevam karkoli, samo rekla sem, da to ne peljen nikamor več in da se mi zdi, da to ni ok, kar se dogaja... pa je kar sama predlagala.
No, zdej mi je jasno, zakaj so rekli, da je dobra pediatrinja user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
20.11.2007 22:03:11   
julij
Freycha, user posted image  za Dito. Pa pediatrinja si tudi enega zasluži.
Zdaj pa pogumno na preiskave, pa da se polivanje umiri.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
20.11.2007 22:17:02   
Freycha

punce, eno vprašanje. A se vašemu user posted image  tud kdaj ful rokice tresejo? Našemu se vedno, ko je vznemirjen pa me že malo skrbi, če ni slučajno kaj narobe. Npr. če ga ogovarjam, mu kažem kako igračo oz. ko se nečesa veseli, začne z nogicami brcat, rokice pa se mu začnejo ful trest, isto, če se joka. 29. imamo RA in bom tam vprašala, če je to normalno, samo me zanima, če ima kera od vas tudi podobne izkušnje.

medve sva se o tem že pogovarjali, pa jaz še nisem zasledila, da bi to počela. Edino tresti jo je začelo. Če je kaj vzburjena ali je kaj full napetega itd... potem jo strese. Samo rokice se ji pa ne tresejo. Če se boš spomnila, bi te pa prosila, da na RA vprašaš, če je normalno, da se strese user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
20.11.2007 22:26:55   
siskamiska
Punce kakšna se vam zdi tale hiška (samo zunanji izgled)?

Tukaj

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
20.11.2007 22:29:15   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A imaš ti mkalo pokvarjene misli, kaj? Premalo slončkanja....user posted image user posted image user posted image

ne, ne nimam pokvarjenih misli, premalo slončkanja mi je na vid vdarlo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
20.11.2007 22:33:59   
rumba
siskamiska, a iščeš samo  ideje ali ste se odločila za montažno? Konkretno tale se mi zdi premajhna. Kam bosta pa šli dve punčki?user posted image user posted image user posted image  Zunanji izgled pa mi je všeč.user posted image
Jaz si ravnokar nameščam MSN.user posted image  Mi pa Jullija neki cvili, tako da jo grem še prej zrihtat.

Neposredna povezava do sporočila: 4162
20.11.2007 22:34:41   
Freycha

Punce kakšna se vam zdi tale hiška (samo zunanji izgled)?

Tukaj

ni slaba... samo čisto premalo slikic je..... v bistvu bi bilo fajn, če bi bila slikana iz vseh strani... pa kak bazen, đakuzi, pa črnc, ki te masira manjkajo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4163
20.11.2007 22:35:06   
Češnca
siskamiska luštkana hišica je! Moj user posted image  pa sprašuje, kje je avto in če že veš, kako boš kotno banjo pucala.user posted image user posted image  user posted image  Pa ne ga resno jemat! Njega se moraš kr mal navadit, ker se dost heca...

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
20.11.2007 22:36:04   
Freycha
jst bi tut MSN-irala z vamiuser posted image  če smem seveda......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
20.11.2007 22:37:28   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

siskamiska, a iščeš samo  ideje ali ste se odločila za montažno? Konkretno tale se mi zdi premajhna. Kam bosta pa šli dve punčki?user posted image user posted image user posted image  Zunanji izgled pa mi je všeč.user posted image
Jaz si ravnokar nameščam MSN.user posted image  Mi pa Jullija neki cvili, tako da jo grem še prej zrihtat.

saj sem napisala da glejte samo zunanji izgled. Drugače pa ta hiša sploh ni majhna, samo obrnjena je tako.
Punčke bomo dali pa na pograd user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
20.11.2007 22:45:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

n če že veš, kako boš kotno banjo pucala.

tole lahk mene vpraša, ker sem doktorirala iz tegauser posted image user posted image user posted image

spet smo  mel mal cviljenja in tega, jaz ne vem zakaj je tak hudo zaspat zvečeruser posted image zdaj pa čakam kaj bo, babysiter se vklaplja neki, samo nič konkretnegauser posted image

mi smo messengerja skenslal, dvakrat trojanca pokasirala, pa skoz so ble ene ****rijeuser posted image

tri kekse sem pojedla...nekam hitro jih je zmanjkalouser posted image grem si hitr zobe umituser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4167
20.11.2007 22:45:53   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Če se boš spomnila, bi te pa prosila, da na RA vprašaš, če je normalno, da se strese user posted image

bomuser posted image , upam, da ne bom pozabla. Jaz bi itak mogla že z listkom hodit k P, ker pol stvari pozabim vprašat.user posted image

siskamiska luštna hišauser posted image .

Kaj vam ni RR zadost? Morte še po MSN-ju čvekat?user posted image  Ja, ja tam nas pa ziher šinfateuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
20.11.2007 22:48:27   
Freycha
 baja to je odlična ideja... prejšnjič sva midva imela listek, ampak se je P kar nevidno za glavo držala.... zdej pa sem si ga pozabila napisati, pa tut pozabila vse vprašati... Drugič ga bom imela spet - zagotovo!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
20.11.2007 22:49:04   
Češnca
Zdej ste me pa že drugič s temi hišami zastruple! user posted image  user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
20.11.2007 22:55:38   
Češnca
Sem ravnokar dobila vabilo na službeno novoletno zabavo. Zraven pa jedilnik. Mmmmmmm, sem kar lačna ratala! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
20.11.2007 22:57:58   
Freycha
jaz grem pa v sredo, 19.12. v LJ na  službeno novoletno zabavo user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
20.11.2007 23:01:51   
Češnca
Mi jo imamo že 7.12. Na Črnivcu.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
20.11.2007 23:02:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Mi jo imamo že 7.12. Na Črnivcu.

so poskrbeli, da ne bote upali preveč pituser posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
20.11.2007 23:03:58   
baja*
jaz grem pa spat user posted image

nočko babikeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?