Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 21:28:49
|
|
|
|
kapica
|
Siskamiska, mamo maxi cosija. P je rekla, takrat ko smo sli prvic na dopust, pri dveh mesecih, da moremo naredit vsako 1,5-2 uri pavzo, da se malo pretegne. Te pa ne vem no. Se pa ne zvija glih prevec nazaj v C obliko, razen ko je na previjalni in hoce dosect igrace na steni.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 21:32:48
|
|
|
|
GabiW
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska ooooooooo Rumba vidim te . kaj je s tvojim MSN-jem??? Decembra gremo pa lučke gledat v mesto a ne?! No Rumba kje je tvoj MSN?! Te pogrešamo! Reci dragemu da ti ga zrihta, pa se 100€ na mesec več za telefon. Siskamiska, ja lučke (lulčke bomo pa doma gledale) gremo gledat , sm vidla da so že začeli postavljati štantke. Si se dobro zmenila z Zokitom. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 21:32:51
|
|
|
|
siskamiska
|
Kapica sej nisem mislila da se Dino zvija. Jaz sem ti samo napisala zakaj so mi rekli da naj imam Davida v lupinici. So mi pa v RA rekli da naj bi bile maxi cosi lupinice uredu, jaz imam Peg Peregovo in je pregloboka, zato otrok notri mogoče bolj sedi, zato so mi jo podložili.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 21:33:09
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Decembra gremo pa lučke gledat v mesto a ne?! sem prebrala, da greste lulčke gledat jst bi tut lulčke gledala ... če pa že njih ne (v množini), pa vsaj lučke decembra v LJ
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 21:37:47
|
|
|
|
julij
|
Ojla, punce! Par dni me ni, pa je skoraj 200. stran padla. Pridne ste, ni kaj. No, pri nas pa se je cel vikend nekaj dogajalo. V sobota sma z Ano bile na košarkarski tekmi v Dravogradu. Seveda je šel ati zraven. Je bilo fino, mali pa ful zanimivo. Ne vem, če si ni že kakšne fante ogledovala. Niti pisnila ni v zadnji vrsti na tribuni. Malo me je bilo strah, da bi bila sirena v dvorani preglasna. No, če bi bila, bi pa zapustile dvorano in raziskovale koroško. Pa ni bilo glasno, saj imajo malo telovadnico... V nedeljo smo bili pa v prekmurju, pa seveda na gibanici smo se ustavili. Mala pa je bila kar pridna. No, na RR pa ste naklofale, da ne sledim več. Ne vem koliko tem ste obdelale, ker sproti vse pozabim... Pa, da ne pozabim čestitat vsem za obmesečnice in Mateyi za roj. dan. Torej vsem vse najboljše! Danes pa sem bila v MB in skoraj znorela. Nikjer nimajo več bundice s številko 74. Sem skoraj vse obrnila in našla samo take, ki mi niso bile všeč. Zgleda, da bom morala res v Avstrijo po njo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 21:52:32
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, sem ful vesela za Dito, da tako lepo napreduje. Pa fajn, da gresta naprej na preglede. Pa je P imela kako idejo, kaj bi lahko bilo narobe, glede polivanja mislim? zvesta, hvala za podatek o popustu Legic.... samo nam menda ne bo zneslo ta teden. kapica, tisti dve uri v avtosedežku sta mišljeni bolj tako tako. Mu ne bo nič hudega, če bo dlje časa, to te naučijo preventivno, da nam ne bi prišlo v navado tako dolgo puščati otroka v sedežku. Če se sprašuješ glede poti, sploh ni panike, če je dlje časa. Mi ko smo šli na morje, se sploh nismo ustavili, ker smo šli ponoči in je bila noter 5 ur brez prestanka. Problem je le, da se otrok v sedežku lahko pregreje. IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska ooooooooo Rumba vidim te . kaj je s tvojim MSN-jem??? Decembra gremo pa lučke gledat v mesto a ne?! Traja, da preberem in te vidim. Če mi znese, si še danes uštimam. O lučke... komaj čakam. Ampak ziher, a? IZVIRNO SPOROČILO: baja* IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Decembra gremo pa lučke gledat v mesto a ne?! sem prebrala, da greste lulčke gledat A imaš ti mkalo pokvarjene misli, kaj? Premalo slončkanja....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 21:59:51
|
|
|
|
Freycha
|
v bistvu me je non stop samo poslušala, pa rekla je, da full grozno že ni, če je uspela nabiti dobro kilo v dveh mesecih, pa vprašala me je, če poliva gosto ali ne.... potem je pa rekla, da bi bilo najboljše, če jo damo na pregled za refluks. Sej pravim, jaz sploh nisem omenila, da zahtevam karkoli, samo rekla sem, da to ne peljen nikamor več in da se mi zdi, da to ni ok, kar se dogaja... pa je kar sama predlagala. No, zdej mi je jasno, zakaj so rekli, da je dobra pediatrinja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:03:11
|
|
|
|
julij
|
Freycha, za Dito. Pa pediatrinja si tudi enega zasluži. Zdaj pa pogumno na preiskave, pa da se polivanje umiri.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:17:02
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* punce, eno vprašanje. A se vašemu tud kdaj ful rokice tresejo? Našemu se vedno, ko je vznemirjen pa me že malo skrbi, če ni slučajno kaj narobe. Npr. če ga ogovarjam, mu kažem kako igračo oz. ko se nečesa veseli, začne z nogicami brcat, rokice pa se mu začnejo ful trest, isto, če se joka. 29. imamo RA in bom tam vprašala, če je to normalno, samo me zanima, če ima kera od vas tudi podobne izkušnje. medve sva se o tem že pogovarjali, pa jaz še nisem zasledila, da bi to počela. Edino tresti jo je začelo. Če je kaj vzburjena ali je kaj full napetega itd... potem jo strese. Samo rokice se ji pa ne tresejo. Če se boš spomnila, bi te pa prosila, da na RA vprašaš, če je normalno, da se strese
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:26:55
|
|
|
|
siskamiska
|
Punce kakšna se vam zdi tale hiška (samo zunanji izgled)? Tukaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:29:15
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba IZVIRNO SPOROČILO: baja* IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Decembra gremo pa lučke gledat v mesto a ne?! sem prebrala, da greste lulčke gledat A imaš ti mkalo pokvarjene misli, kaj? Premalo slončkanja.... ne, ne nimam pokvarjenih misli, premalo slončkanja mi je na vid vdarlo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:33:59
|
|
|
|
rumba
|
siskamiska, a iščeš samo ideje ali ste se odločila za montažno? Konkretno tale se mi zdi premajhna. Kam bosta pa šli dve punčki? Zunanji izgled pa mi je všeč. Jaz si ravnokar nameščam MSN. Mi pa Jullija neki cvili, tako da jo grem še prej zrihtat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:34:41
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Punce kakšna se vam zdi tale hiška (samo zunanji izgled)? Tukaj ni slaba... samo čisto premalo slikic je..... v bistvu bi bilo fajn, če bi bila slikana iz vseh strani... pa kak bazen, đakuzi, pa črnc, ki te masira manjkajo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:35:06
|
|
|
|
Češnca
|
siskamiska luštkana hišica je! Moj pa sprašuje, kje je avto in če že veš, kako boš kotno banjo pucala. Pa ne ga resno jemat! Njega se moraš kr mal navadit, ker se dost heca...
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:36:04
|
|
|
|
Freycha
|
jst bi tut MSN-irala z vami če smem seveda......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:37:28
|
|
|
|
siskamiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba siskamiska, a iščeš samo ideje ali ste se odločila za montažno? Konkretno tale se mi zdi premajhna. Kam bosta pa šli dve punčki? Zunanji izgled pa mi je všeč. Jaz si ravnokar nameščam MSN. Mi pa Jullija neki cvili, tako da jo grem še prej zrihtat. saj sem napisala da glejte samo zunanji izgled. Drugače pa ta hiša sploh ni majhna, samo obrnjena je tako. Punčke bomo dali pa na pograd .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca n če že veš, kako boš kotno banjo pucala. tole lahk mene vpraša, ker sem doktorirala iz tega spet smo mel mal cviljenja in tega, jaz ne vem zakaj je tak hudo zaspat zvečer zdaj pa čakam kaj bo, babysiter se vklaplja neki, samo nič konkretnega mi smo messengerja skenslal, dvakrat trojanca pokasirala, pa skoz so ble ene ****rije tri kekse sem pojedla...nekam hitro jih je zmanjkalo grem si hitr zobe umit
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:45:53
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Če se boš spomnila, bi te pa prosila, da na RA vprašaš, če je normalno, da se strese bom , upam, da ne bom pozabla. Jaz bi itak mogla že z listkom hodit k P, ker pol stvari pozabim vprašat. siskamiska luštna hiša . Kaj vam ni RR zadost? Morte še po MSN-ju čvekat? Ja, ja tam nas pa ziher šinfate
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:48:27
|
|
|
|
Freycha
|
baja to je odlična ideja... prejšnjič sva midva imela listek, ampak se je P kar nevidno za glavo držala.... zdej pa sem si ga pozabila napisati, pa tut pozabila vse vprašati... Drugič ga bom imela spet - zagotovo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:49:04
|
|
|
|
Češnca
|
Zdej ste me pa že drugič s temi hišami zastruple!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:55:38
|
|
|
|
Češnca
|
Sem ravnokar dobila vabilo na službeno novoletno zabavo. Zraven pa jedilnik. Mmmmmmm, sem kar lačna ratala!
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 22:57:58
|
|
|
|
Freycha
|
jaz grem pa v sredo, 19.12. v LJ na službeno novoletno zabavo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 23:01:51
|
|
|
|
Češnca
|
Mi jo imamo že 7.12. Na Črnivcu.
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 23:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Mi jo imamo že 7.12. Na Črnivcu. so poskrbeli, da ne bote upali preveč pit
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (2.del) 20.11.2007 23:03:58
|
|
|
|
baja*
|
jaz grem pa spat nočko babike
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?