![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 7:43:28
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A thaiss-lepi Matia ,a v čet.se vidimo??? neki se obeta da ja!! superca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 7:45:33
|
|
|
|
pocka
|
Jutro spali smo super, zdaj pa malo počakamo,da se zunaj segreje, pol pa šibava na sončka. koleraba - jaz ji že dolgo dajem kolerabo (obe), ji pa skuham en majhen košček zraven ostale zelenjave thaiss - no,da še jaz pohvalim Matio kak kokolo je okaidi - jaz sem se odločila,da bom samo še občasno zašla tja notri,ker razen tega,da so stvari lepe, niso ne uporabne, o številkah pa itak nebi...krneki ,sem gledala eno ful dobro jopico zadnjič, se pa zapra na preklop in je cel vrat gol,WTF??, cena pa itak višja kot če bi zase kupovala IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada A gledate prenos - zaupnica vladi...nakladanje, nakladanje že par ur . Janša-krneki Janša je zakon skačica - spet si zapravljala??? IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ČMRLJ od kje zdej tebi to z američani Pa buh ne dej, da mora kak tujec to prebrat... ... a ti to misliš na Hempa?......... ej, sam res,kje je Hemp, Thaiss, kaj si mu naredila????? naša papica včeraj: M - sadna kašica (mix) K - polenta z zelanjavo (por,koleraba, bučka,melancana, cvetača,česen) - je pojedla toliko,da bi bila še jaz sita V - rižolino jabolko- hruška
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 7:46:18
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Aja neki sem pozabla vprašat.A vaši tud z zobmi škripajo,moj odkar ma tud zgornje skoz škripa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 7:46:34
|
|
|
|
tinaaja
|
Jutro.. anja upam, da se kmal pocajtas! Lahko bi se reklo, da sem naspana, pa ne ker je brina spala v enem kosu do 5 - ker NI - hehehe ampak ker sem z njo zaspala ob pol 9 Tko da ko je ob polnoci imela šove sem bila kot rozica Zabika - a stevc se ti je okol obrnu .. ce prav razumem so cetitke na mestu Thaiss - , da ti bo lazje pri srcu po taki noci no tko, grem danes kariero gradit pa se ene 32 drugih zadev postorit, ljudi pozdravt, bancne zadeve uredit (aleluja za osebno bancnistvo!) in itd... zaunpnica al nezaupnica .. to mi je vprasanje.. grem cekirat
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 7:47:00
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Aja neki sem pozabla vprašat.A vaši tud z zobmi škripajo,moj odkar ma tud zgornje skoz škripa nisem opazila
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 7:49:06
|
|
|
|
tinaaja
|
no tkole... ce si slaven in s tako "grozno" postavo po dveh otrocih, imas pa res probleme (mentalne po moje) http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20071120_3110539.php
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 7:54:09
|
|
|
|
draja
|
Jutro! No tolk o poslušnosti mulcev - Živa je svoj bonus trikratnega bujenja izkoristila že do mal čez 1 in se tudi potem ni dala motiti v svojem zbujanju . Ob 6-ih je bilo zame konec spanja ker sem obupala nad njenim stokanjem in obračanjem na trebuh (pa kdaj bo znala spat na trebuhu????????). Ampak nej ji bo, k je glih tko luštna zdajle ko se igra tukja zraven mene . Thaiss res je lušten Matia!!!! Anja upam, da te čim prej neha glava bolet. Tole je pa re stoo much da te že dva dni matra . Skačica bravo za nakup kombinezona in igrač - dobra taktika - najprej enega, pol drugega in pol prvega zamenjaš in moraš valdja vzeti kakšno igračo namesto kombinezona . cv105 kje si zdaj? Moraš vadit citiranje, ne pa spat Vse najboljše Ana Marija!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 7:54:50
|
|
|
|
A-N-J-A
|
tinaaja-srečno na razgovoru
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 7:58:48
|
|
|
|
draja
|
mater, skor celo stran ste naklofale med tem ko sem pisala post IZVIRNO SPOROČILO: pocka Janša je zakon se podpišem Tinaaja srečno danes! javi nam pol!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 7:59:51
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Aja neki sem pozabla vprašat.A vaši tud z zobmi škripajo,moj odkar ma tud zgornje skoz škripa presenetljivo ampak ne valjda ko smo še brezzobi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 8:09:08
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Aja neki sem pozabla vprašat.A vaši tud z zobmi škripajo,moj odkar ma tud zgornje skoz škripa ne, ampak zato pa jaz veckrat
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 8:10:44
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Tole pa mene danes čaka pride kera na obisk
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 8:11:18
|
|
|
|
tinaaja
|
ob kateri uri je najbolje klicat za rezultate na pediatricni kliniki?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 8:15:50
|
|
|
|
tinaaja
|
pride kera na obisk jaz te komot gledam,kako likas, se navijalai bi in te priganjala, da daj hitreje, bolje, mocneje seveda ob dobri kavici
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 8:16:13
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja ob kateri uri je najbolje klicat za rezultate na pediatricni kliniki? Kar začni klicat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 8:22:49
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja pride kera na obisk jaz te komot gledam,kako likas, se navijalai bi in te priganjala, da daj hitreje, bolje, mocneje seveda ob dobri kavici Bi blo tud vredu,pa še na Bora bi en uč vrgla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 8:24:16
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Jaz sak dan gledam na zone reality zgodbe o rojstvih in vsak dan jokam .Aše kera?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 8:27:56
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja ob kateri uri je najbolje klicat za rezultate na pediatricni kliniki? mi smo zmenjeni z dr. Toplak, da jo danes popoldne pokličemo, včeraj pa smo v ambulanti naročili, da pripravijo izvid, da ga bo imela že pri sebi (nam je tako naročila dr. Toplak)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 8:29:13
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Jaz sak dan gledam na zone reality zgodbe o rojstvih in vsak dan jokam .Aše kera? ne. sem gledala te oddaje + tiste iz otroške bolnice v Torontu v času študija, od kar imam Živo pa ne morem več. Mi gre vedno na jok. Groza, kako se človek spremeni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 8:35:04
|
|
|
|
erna14
|
jutro pridm nazaj........
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 8:36:27
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja ob kateri uri je najbolje klicat za rezultate na pediatricni kliniki? Kar začni klicat a zacnejo ze tok zgodaj? nihce se ne javi
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 9:08:34
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Saj zato pa sm napisala da kar začni,včasih jih ne dobiš pa če cel dan kličaš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 9:26:53
|
|
|
|
tinaaja
|
sem dobila, bodo pripravili rezultate in cez kaksno uro klicem ponovno..
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 9:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooo...danes je v sluzbi se pravi,da bom lahko mal reportirala...drugace je guzva pri racunalniku in se dan obrne brez,da bi vas lahko prebrala nova zanimiva stran http://www.tikita.si se beremo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 20.11.2007 9:58:37
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Jutro! Žabika, vse naj, naj, naj, naj - pa še naprej bod taka faca! Tinaaja - držim pesti. Draja, Živi sporočam, da se ponoči spi . Anja - čist nič ti ne zavidam... Mene bi pr takmu kupu kap . LeiNNa - jst bi pa raj, da bi bil moj ves dan doma pa da bi bla jst brez računalnika. Sam mene pol sploh doma ne bi blo . Škrupanje z zobmi - našmu ni več zanimivo . Zdej je in vstajanje in teženje na hlačnici . Spali smo. Od 20:30 - 1:30 (papali) - 8:45 . Pa z mojim sva mela včeraj romantičen večer - sva skupaj pojedla večerjo, odigrala partijo kock in ... ... se vsedla vsak za svoj računalnik . Ma takle mamo. Opa... Tamal bi rad eno na orbitreku odlavfal. Pa, pa
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.