Pikca
|
čer, uf, težek dan... Živi je vročina padla, ni pa še zdrava, kar pomeni tečnobo na kubik... tamal pa smrka . jutri grem z Jernejčkom k alergologu, upam, da ne bo zbolel in da končno to opravimo. erna, lepa je nova slikca rumena koleraba a jo dajete? ja jaz mu dajem samo rumeno. jo kar ok prenaša, prav hudo ga ne napenja. za špinačo mi je pa patronažna rekla, da je lahko alergena u, vidim, da že čevlje kupujete... mi bomo kar od Žive čeveljčke ponucali, zgleda, da bo številka ok, ko bo shodil, bo pa svoje dobil. družina&kariera...po mojem se da, ni pa lahko... poznam uspešne in manj uspešne primere... je pa res, kar pravi Kati, tudi, če nimaš ne vem kakšne pozicije, se pričakuje, da delaš čez četrto (se pravi, da tamalega ne vidiš do petih) oz. da opraviš svoje delo, pa četudi doma (seveda ravno takrat, ko si prineseš nujno delo domov, mulc noče spat...) Saj otrok se vsega navadi, naša Živa je bila čisto zadovoljna pri babici, ampak proti večeru,ko bi človek rad z malim preživljal "kvalitetni čas", je otrok dostikrat utrujen, tečen in nič kaj pripravljen na sodelovanje.
|