|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
20.11.2007 7:43:28   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
thaiss-lepi Matiauser posted image ,a v čet.se vidimo???

user posted image  neki se obeta da ja!!

supercauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
20.11.2007 7:45:33   
pocka
Jutro

spali smo super, zdaj pa malo počakamo,da se zunaj segreje, pol pa šibava na sončka.

koleraba - jaz ji že dolgo dajem kolerabo (obe), ji pa skuham en majhen košček zraven ostale zelenjave

thaiss - no,da še jaz pohvalim Matio kak kokolo je

okaidi - jaz sem se odločila,da bom samo še občasno zašla tja notri,ker razen tega,da so stvari lepe, niso ne uporabne, o številkah pa itak nebi...krnekiuser posted image ,sem gledala eno ful dobro jopico zadnjič, se pa zapra na preklop in je cel vrat gol,WTF??, cena pa itak višja kot če bi zase kupovalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

A gledate prenos - zaupnica vladi...nakladanje, nakladanje že par uruser posted image . Janša-krnekiuser posted image user posted image user posted image

Janša je zakon user posted image

skačica - spet si zapravljala???user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

ČMRLJ od kje zdej tebi to z američani

Pa buh ne dej, da mora kak tujec to prebrat...

... a ti to misliš na Hempa?.........

ej, sam res,kje je Hemp, Thaiss, kaj si mu naredila?????user posted image user posted image user posted image

naša papica včeraj:
M - sadna kašica (mix)
K - polenta z zelanjavo (por,koleraba, bučka,melancana, cvetača,česen) - je pojedla toliko,da bi bila še jaz sita
V - rižolino jabolko- hruška

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
20.11.2007 7:46:18   
A-N-J-A
Aja neki sem pozabla vprašat.A vaši tud z zobmi škripajo,moj odkar ma tud zgornje skoz škripauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
20.11.2007 7:46:34   
tinaaja
Jutro.. anja upam, da se kmal pocajtas!
Lahko bi se reklo, da sem naspana, pa ne ker je brina spala v enem kosu do 5 - ker NI - hehehe ampak ker sem z njo zaspala ob pol 9 user posted image Tko da ko je ob polnoci imela šove sem bila kot rozica user posted image

Zabika - a stevc se ti je okol obrnu .. ce prav razumem so cetitke na mestu user posted image user posted image user posted image

Thaiss user posted image , da ti bo lazje pri srcu po taki noci user posted image

no tko, grem danes kariero gradit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se ene 32 drugih zadev postorit, ljudi pozdravt, bancne zadeve uredit (aleluja za osebno bancnistvo!) in itd... 

zaunpnica al nezaupnica .. to mi je vprasanje.. grem cekirat user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
20.11.2007 7:47:00   
pocka

Aja neki sem pozabla vprašat.A vaši tud z zobmi škripajo,moj odkar ma tud zgornje skoz škripauser posted image

nisem opazila user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
20.11.2007 7:49:06   
tinaaja
no tkole... ce si slaven in s tako "grozno" postavo po dveh otrocih, imas pa res probleme (mentalne po moje) http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20071120_3110539.php

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
20.11.2007 7:54:09   
draja
Jutro!

No tolk o poslušnosti mulcev - Živa je svoj bonus trikratnega bujenja izkoristila že do mal čez 1 in se tudi potem ni dala motiti v svojem zbujanjuuser posted image . Ob 6-ih je bilo zame konec spanja ker sem obupala nad njenim stokanjem in obračanjem na trebuh (pa kdaj bo znala spat na trebuhu????????).
Ampak nej ji bo, k je glih tko luštna zdajle ko se igra tukja zraven meneuser posted image .

Thaiss res je lušten Matia!!!!

Anja upam, da te čim prej neha glava bolet. Tole je pa re stoo much da te že dva dni matrauser posted image .

Skačica bravo za nakup kombinezona in igrač - dobra taktika - najprej enega, pol drugega in pol prvega zamenjaš in moraš valdja vzeti kakšno igračo namesto kombinezonauser posted image user posted image .

cv105 kje si zdaj? Moraš vadit citiranje, ne pa spatuser posted image

Vse najboljše Ana Marija!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
20.11.2007 7:54:50   
A-N-J-A
tinaaja-srečno na razgovoruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
20.11.2007 7:58:48   
draja
mater, skor celo stran ste naklofale med tem ko sem pisala postuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Janša je zakon user posted image

se podpišem user posted image

Tinaaja srečno danes! javi nam pol!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
20.11.2007 7:59:51   
draja

presenetljivo ampak neuser posted image user posted image  valjda ko smo še brezzobiuser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
20.11.2007 8:09:08   
tinaaja

ne, ampak zato pa jaz veckrat user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
20.11.2007 8:10:44   
A-N-J-A
Tole pa mene danes čaka
user posted image
pride kera na obiskuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
20.11.2007 8:11:18   
tinaaja
ob kateri uri je najbolje klicat za rezultate na pediatricni kliniki?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
20.11.2007 8:15:50   
tinaaja
pride kera na obisk

jaz te komot gledam,kako likas, se navijalai bi in te priganjala, da daj hitreje, bolje, mocneje user posted image user posted image seveda ob dobri kavici user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
20.11.2007 8:16:13   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kar začni klicat

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
20.11.2007 8:22:49   
A-N-J-A

pride kera na obisk

jaz te komot gledam,kako likas, se navijalai bi in te priganjala, da daj hitreje, bolje, mocneje user posted image user posted image seveda ob dobri kavici user posted image

Bi blo tud vredu,pa še na Bora bi en uč vrglauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
20.11.2007 8:24:16   
A-N-J-A
Jaz sak dan gledam na zone reality zgodbe o rojstvih in vsak dan jokamuser posted image .Aše kera?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
20.11.2007 8:27:56   
draja

mi smo zmenjeni z dr. Toplak, da jo danes popoldne pokličemo, včeraj pa smo v ambulanti naročili, da pripravijo izvid, da ga bo imela že pri sebi (nam je tako naročila dr. Toplak)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
20.11.2007 8:29:13   
draja

Jaz sak dan gledam na zone reality zgodbe o rojstvih in vsak dan jokamuser posted image .Aše kera?

ne. sem gledala te oddaje + tiste iz otroške bolnice v Torontu v času študija, od kar imam Živo pa ne morem več. Mi gre vedno na jok. Groza, kako se človek spremeni.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
20.11.2007 8:35:04   
erna14
jutro

pridm nazaj........

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
20.11.2007 8:36:27   
tinaaja

Kar začni klicat

a zacnejo ze tok zgodaj? nihce se ne javi user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
20.11.2007 9:08:34   
A-N-J-A
Saj zato pa sm napisala da kar začni,včasih jih ne dobiš pa če cel dan kličašuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
20.11.2007 9:26:53   
tinaaja
sem dobila, bodo pripravili rezultate in cez kaksno uro klicem ponovno.. 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
20.11.2007 9:42:45   
Anonimen
jutrooo...danes je user posted image v sluzbi se pravi,da bom lahko mal reportirala...drugace je guzva pri racunalniku in se dan obrne brez,da bi vas lahko prebralauser posted image

nova zanimiva stran http://www.tikita.si

se beremo user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
20.11.2007 9:58:37   
K_a_t_i
Jutro!
Žabika, vse naj, naj, naj, naj - pa še naprej bod taka faca! user posted image

Tinaaja - držim pesti.
Draja, Živi sporočam, da se ponoči spi user posted image .
Anja - čist nič ti ne zavidam... Mene bi pr takmu kupu kap user posted image .
LeiNNa - jst bi pa raj, da bi bil moj ves dan doma pa da bi bla jst brez računalnika. Sam mene pol sploh doma ne bi blo user posted image .
Škrupanje z zobmi - našmu ni več zanimivo user posted image . Zdej je in vstajanje in teženje na hlačnici user posted image .

Spali smo. Od 20:30 - 1:30 (papali) - 8:45 user posted image . Pa z mojim sva mela včeraj romantičen večer - sva skupaj pojedla večerjo, odigrala partijo kock in ...
... se vsedla vsak za svoj računalnik user posted image .

Ma takle mamo. Opa... Tamal bi rad eno na orbitreku odlavfal. Pa, pa

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.