|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
18.11.2007 11:22:15   
soncek.djukelica
ojla,

foxina, fajn da ti je danes bolje!user posted image user posted image user posted image  Name pa tale user posted image  dobro vpliva, saj se mi je pritisk popravil iz nizkega na normalnega! In kot sama praviš, je bilo tudi meni prej slabo, pa vrtelo se mi je....user posted image  Zdej se pa fajn počutim!user posted image
Mi smo preživeli eno fajn noč, user posted image  za razliko od prejšnje!user posted image
Midva se pa meniva, da bo moj vzel očetovskega mal kasneje, po Božiču in januarja, ker bo meni moja mama pomagala na začetku! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
18.11.2007 11:25:21   
Magi*
Foxina, ti se že takooo daleč. še malo :)

a kri imaš tudi v redu - mislim hemoglobin? mogoče si malo slabokrvna. če ga imaš na meji, potem prosi zdravnico, da ti pregleda tudi železo v tkivih (mislim, da se preiskavi reče železo v serumu), to je zaloga železa, ki ga ob pomanjkanju v krvi začne telo črpati iz shrambe v tkivih - tako nekako zgleda laična razlaga.

moj trebuh je itak že dolgo med nogami :) pa menda za drugorodke to ni najbolj normalno. sam jaz imam bejbija itak že pri izhodu. včasih, ko me boksne, imam občutek, da se mi spodnje hlačke zatresejo user posted image

bom zdajle v album nalepila slikico mojga bušija od danes, pa slikico moje princeske, ki je paradirala v moji poročni obleki. geslo bo pa enako tistemu s srečanja. te slike ne smejo v javnost user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
18.11.2007 11:33:48   
Raho
In ti misliš, da sem si jaz zapomnila geslouser posted image . Halo, 35 pomladi štejemuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
18.11.2007 11:39:05   
Vrtnica79
Oj, punce!

Pri nas pa kar naletava sneg. Mi je mala že poslala slike da je pri babici že naredila maleuser posted image .

Jaz pa še kar v pidžamiuser posted image , sem dala vse moje user posted image  hlače prat zdaj pa pač taka okoli skačemuser posted image .

Ja, včeraj pa se mi je spet pred očmi tak bliskalouser posted image , in sem si šla merit pritisk pa je bil ful nizki: 95/60user posted image . Pa sem tv samo poslušala, ker vidla tak nisem nič. Ju3 imam G bom videla kaj bo rekla. Pa še za EA sem zmenjena da jutri pokličem.

Uuuuuuuuuuu, se pa res hitro bliža dan D --- še 22 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veselo nedeljo vam želim, po ne se prevečuser posted image  da ne bo katero predčasno odgnalo v P!!!!!!!!!!

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
18.11.2007 11:47:45   
Vrtnica79
Magi, madona maš bušijauser posted image . Tvoja pupika pa je pravi cukerčekuser posted image user posted image user posted image

Ja, Raho moj spomin tudi ne delujeuser posted image  zato pA sem si geslo pustila med sporočiliuser posted image .
Povej če rabiš, ti pošljem na ZS!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
18.11.2007 12:02:09   
Raho
Vau, Magi*, ti si pa zraaaslaaaaa. Sicer ne tako kot jaz, ampak si pauser posted image . Evo, meni E. danes prinese fotke - ravnokar je klical. Geslo boste tiste, ki boste želele videti, dobile na ZS. Da vidimo, kaj je nastalouser posted image . Je komentiral, ko me je slikal:to (trebuh) bom brez dodatne osvetlitve, ker je prevelikouser posted image .

Vrtnica, hvala, ampak od Magi* reakcijski čas je hitrejši kot  svetlobno letouser posted image .

Joj, Črto je skomentiral: Zaki. Kdaj pride?

Cuker je. Pa še barva tvoje poročne obleke ji zelo pristajauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4606
18.11.2007 12:05:59   
Raho
Izjava meseca - iz ust Organa: EJ, ampak ti zadnji štirje tedni pa so ko en dolgi PMS.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
18.11.2007 12:18:11   
Skaana
user posted image

Magi*, s tabo bom pa še večkrat čvekala user posted image . Ker za mano je skoraj popolnoma prespana noč - edino Atena je prikolovratla tam ob petih - takrat sem tudi samo šla na WC. Ja ja, že trkam. Spala do pol devetih, itak da zaradi živ žava.
Ja zakaj pa teli fotki ne bi smeli priti v javnost??? Saj si prava manekenka - v devetem mesecu pač. Ni mi pa jasno, zakaj nisi sama na fotki user posted image . Ker tale vaša Zaki je res prava lepotička in kar vleče uč k njej.
In kapo dol pred tvojo poročno obleko. Okus na kvadrat. Jaz bi tud user posted image . Dobro da še nisem poročena, bom vedela koga poklicat za styling.

In ... potem je danes sledilo tole:
user posted image

user posted image

Že zjutraj je bilo pravo vzhičenje, ker je veliiiiiko snega. Edino uboga reva je mislila, da zdaj bo pa res dojenček prišel iz trebuščka (smo ji že skoz govorili, da takrat, ko bo padal sneg user posted image user posted image )

Foxina, dobro da si se javila. No, če ni nič narobe, toliko boljše. Si pa bolj mirna.

Vrtnica79, da si dala prat vse user posted image  hlače. Popolnoma znano, sploh zdaj, ko imam samo dvojne, ki so znosne za nosit user posted image user posted image .

Evo, lepo nedeljo vam vsem.

Aja, jupijaja, nam se pa barva naša hiša. Upam, da bom lahko kako šla pogledat, ker tole me pa res vleče...

Mami, kdaj bo spet včasih?

Neposredna povezava do sporočila: 4608
18.11.2007 12:31:29   
Magi*
Skaana, to, da je Zaki zraven na sliki je trik user posted image  pol jaz zgledam ful lepša user posted image user posted image user posted image

Joooj kolk snega mate!!!!!!!! pri nas tudi sedaj pada, sam čakam, da bo Zarja začela tečnariti, da mora zdaj Zajc priti iz trebuha user posted image

Raho, tvoj Črto se bo pa zelo težko odločil. poglej koliko lepih samskih deklet ga čaka. Atena je prava lepotica, pe če je kaj v imenu bo še pametna in imela čut za umetnost.

uf, zdaj pa moram nujno ležat, me spet zelo dol tišči. sam jaz takoj, ko sem malo bolje, preveč okoli skačem.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
18.11.2007 12:32:20   
Ayo
Halo!

Jooooooooooj kolk snega!!!! user posted image user posted image user posted image  Jz bi tud!! Pri nam sicer lepo disi po snegcu, ampak imamo soncek brez oblacka!
A ni to lepo, snegec in mi s trebusckom cakamo na dan D! user posted image user posted image user posted image

No, tudi za mano je kar ena fajn noc, hvala bogu, sem se zbudila samo ob 5h, pol sem ob 6h nazaj zaspala do 10:30! user posted image user posted image user posted image

Lorch, al kera je ze pisala o srbenju, tud mene vse srbi, od trebuha, rog in nog, imam vse popraskano, ponekod celo do krvi!! user posted image user posted image
Sem pa sedaj ze 2 opazila, da ce si nataknem nogavice z  bolj mocno elastiko, mi zatecejo gleznji. user posted image user posted image  Drugace pa nimam zatecenih nog.
Aja, pa tud skos pozabim napisat, da se ze nekaj tednov zbujam zjutraj s ful glavobolom, potem me glava boli se nekaj casa in je ok. user posted image  A se katera?

Foxina, upam da si sedaj ok. Glede spuscanja trebuha, sem ravno zadnjic nekje prebrala, da se prvorodkam spusti le nekaj dni pred PDP, drugorodkam pa ze nekaj tednov prej.
No, Magi* je izjema! user posted image
Sem pogledala slikce, velik trebuscek, ni kej, Zaki luskana!! Hvala za pesmice, bom zdavnovdala popoldne.

No, tukaj si pa lahko ogledate mojga busija, tud pri 36t. user posted image

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=20257&photoid=95196][/link]

Skaana, vasa Atena je pa tud ful lepoticka!

Nc, grem sedaj malo v red spravit stanovanje.

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
18.11.2007 12:36:15   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
tud mene vse srbi, od trebuha, rog in nog,

sevda rok in ne rog!! user posted image  user posted image

Pa se slikca (sm prej zabrkljala):

user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
18.11.2007 12:39:29   
soncek.djukelica
Magi, super bušek, a si ziher da je tvoj, ker moj je skoraj identičen!user posted image
Pri nas tudi pada sneg, pa je očitno suh, ker ga nič ne ostane!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
18.11.2007 12:54:00   
Raho
Ayo, kakšen luštkani bušiuser posted image . Moj je bil taki eene 5 mesecev nazajuser posted image .

Mene pa srbi samo trebuh. Grozljivo.

No, jaz že dolgo ne nosim več nogavic z elastiko (meni so tudi 1x zatekle noge in se jih od takrat izogibam), samo tiste tanizke dam nase. Si jih pa komaj gor potegnem.

Meni je še vedno čudno, da mi zateka samo leva roka, desna pa nič, ampak če G. ne dela panike je tudi jaz ne bom. Sem se pa navadila, da imam levo roko malo večjo kot desno.

Pri nas tudi sneži. Si moram it poiskat nekaj za obut, ker dvomim, da bom lahko zadnje tedne preživela v Vansicah.

Joj, Skaana - Atena je pravi cukr. Jah, se vidi, da bo Črto imel dosti dela. user posted image

Jaz pa danes samo skačem iz Živine sobe pred računalnik in nazaj. Nekak se mi danes ne da delati. In kot ponavadi danes spet dobimo obiske... Grem nekaj vržem v pečico. Mislim, da bom danes kar štrudl naredila, ker se mi ne da ravno fejst komplicirati.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
18.11.2007 13:13:43   
Magi*
Ayo, ti maš pa čisto drugačnega bušija. tako lep in sploh nič strašljiv ne zgleda user posted image  men je prav hecno v kako različnih pakungah pridejo tile naši potomci user posted image  sicer, če bo naš tamal Zaki formata oz še večji, ker so fantki večji, potem gorje meni.

ojej SD, zdaj sem se pa zasekirala. naš tamal bo ziher tam okol 4kg, sam še vprašanje kolk prej se bo rodil. ma, zdaj me je že strah, da ne bo prej user posted image

jaz hodim na WC na 5 minut in se vsakič še pri kompu oglasim. odvisnica, priznam.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
18.11.2007 13:42:56   
Kim80
Pozdravljene!

Ste pa postale prave čvekice. Ponavadi strani niso tako hitro letele!user posted image  Se vidi, da se je začelo dogajat.

AJTAK: Čestitke za Tjaša! user posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi sneži. Če slučajno moj dojenček ne bo decembrski, bo pa gotovo zimski. Sicer še vedno ni nobenih znakov.
Včeraj so mi kolegice priredile Baby Shower. Bilo je prav fajn, čeprav je to bolj ameriška finta. Glavno, da smo se načvekale, zabavale in nasmejale!Pa igre so ble tud zanimive. Ena je bila, da je bila v Pamperske zavita stopljena čokolada različnih vrst in potem smo morale vohati in določiti, katere vrste čokolada je kje. Je pa zgledalo zanimivo, ko smo ovohavale tiste plenice.user posted image
Na koncu smo zmagovalki podelile naziv Naj teta.user posted image
Toliko od mene za enkrat. Držite se in čimmanj nosečniških težav.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
18.11.2007 13:57:29   
soncek.djukelica
Magi, sem si šla merit bušeka, da te malce potolažim!

Mere: 34 teden   +17kg   113cm  

Sej veš, slika drugače pokaže! Moram it gledat nazaj, koliko je tvoj!user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 18.11.2007 14:03:10 >

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
18.11.2007 14:04:05   
soncek.djukelica
Magi, imaš prav, tvoj fantič bo kar konkreten!

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
18.11.2007 14:09:42   
soncek.djukelica
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        38t            +20kg              130cm
Kim80                      37t3d           +10kg                 101 cm
Mat3ja                     37t 5d             +14 kg              104cm
Lorch                       37t             +13kg                 108cm
Andreja 2000          36t                +9kg                   113cm
Foxina                     37t 1d           +12kg                 102cm
Skaana                    34t5d           +14kg                   109cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           34t              +9kg                     100cm
Kajča                       37t2d             +16kg                  96cm
Raho                        35t             +12 kg                 129cm
Magi*                       34t2d           +15kg                    111cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         33t               +10kg                    96cm
Pikica07                   28 t2d          +10 kg                   98 cm
Pikica*                      33t5d          +12 kg                   98 cm
Hokejistka               34t            +12,5kg                     99cm
Vrtnica 79                36t             +15kg                   107cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    33t               +16kg                  108cm
Lončica                    34t1d           +15kg                     106cm
Soncek.djukelica     32t                +17kg                   111cm
Tejka                        32t4d                +8kg                  98cm
Danvari                     35t                +10 kg                 124cm
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                36t                +18kg                  117cm

Sade                          31t              ­+12kg

Želva                         36t 2d            ­+10kg               104cm

Vetrnica                      37t             ­+10kg                101cm

Neposredna povezava do sporočila: 4618
18.11.2007 15:09:10   
lana38
Pri nas pa je zdaj začelo prav sneg sipat. Prave krpe gredo z neba. Jaz sem bila na enem kratkem snežnem sprehodu. Blaž je pa kar že eno uro zunaj. Bo prišel moker do kože, klju smučarskemu pajacu.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4619
18.11.2007 17:34:22   
ElaM
Ojla, prebrala še nisem vsega, samo slike prefirbcala. Lepi bušiji, lepe punčke. Raho, ti mi pa pošlji geslo, prosim. Ampak magi*, tvoj trebuh je pa res konkreten.user posted image  Moj je nekje v rangu Ayo.
Včerej sem potem spila mg in je otrdevanje ponehalo, danes sem pa čisto ok. samo bojim se, da bo mala pogledala ven, glede na to kaj dela v trebuhu. Tinkara ni bila tako divja, pa je zdaj pravi vragec, kaj me torej čaka pri nju bornu.Hmmm.user posted image
Danes sem šla v šoping, nakupila še mali nekaj stvari za božička, za dojenčico spalne pajacke. Zdaj pa res mislim, da imam vse.
No, to je na brzino, zdaj dobimo obiske, zvečer bom pa še kaj pokomentirala.
Lepo bodite.

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
18.11.2007 17:44:26   
lorch
slikice so zeloooo lepe.  jaz sem kar se velikosti trebuha tiče, nekje vmes, ampka sem vseeno bolj pri velikih, če se mene vpraša.
Danes sem dopolnila 38 tednovuser posted image
Naj torej osvežim podatke: 38t, +13kg, 106cm

pri nas pada sneg, ampak so ceste čisto lepe. Vse okrog nas je belo, ampak to še ni za snežake delat. vsaj tukaj ne.
Sem pa vesela, ker mi ni treba jutri v službo v tem mrazu. ko pomislim, da letos pa ne bo treba v snegu zjutraj telovadit okrog avta pa ga čistit in si odkidat, da lehko speljem, se mi kar v riti smejiuser posted image . To zimo se mi fučka koliko je snega zunajuser posted image
Danes sem bolj lene sorte, se tipkamo kasneje.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
18.11.2007 17:52:53   
želva
Ko se ze tko hvalte s trebuhi, moram podat nove mere, tokrat zares magični 37t, 10,5 kg, pa še vedno 104 cm. Vidim, da sem bolj pri majnih bušijih, kako se pa znajdete tiste s 130 cm?Pa res pridejo otročki v tok hecnih in različnih paketih , a ne user posted image . Pa se mi včasih zdi kot, da mam premajhnega bušija, saj se beba not razteguje kot da bi ga hotla mal povečat.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
18.11.2007 18:17:38   
ElaM
Evo, še moj buši, 35t5/7.
user posted image

Popoldne sem zmazala en big mac menu, zdaj mi je pa slabo.user posted image Res čudno, a ne?
Obiskov še vedno ni, jaz pa vsa zaspana.

:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
18.11.2007 18:48:46   
želva
Dejte mi povedat, kako direkt sem napopam sliko iz albuma, da bo še moj buši na ogleduser posted image . Hvaal

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
18.11.2007 19:11:07   
Skaana
user posted image

Ravno sem se hotla it slikat, zdaj pa se definitivno ne bom user posted image . Ker tole pa že ni več res, kako lepe bušije mate vse po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image . In evo, da ne bom kvarla strani, le podatki: 37t4d, +14kg, obseg bušija 111cm

Želva, bom počakala, če se katera druga javi, ker jaz imam bolj zakompliciran sistem user posted image . Važno, da deluje. Sem pa še malo pofirbcala, kakšno otroško imate in mi neki ni jasno. A je to omara al kaj? Svetovno. In ful praktično.

Lana38, si posušila Blaža user posted image . Men je tako lepo, ko gledam otroke, kako uživajo. Naša dva sta še ravno ujela dan, ko sta se šla mal posankat. Tokrat brez mamice user posted image .

Kim80, svetovne prijateljice maš. Saj ni važno, če je zadeva ameriška, važen je namen. In čokolada v plenicah user posted image user posted image user posted image . Če maš kakšne fotke, bi bilo prav fajn pogledat user posted image .

Raho, a zate štrudel ni kompliciranjeuser posted image  Jaz ga delam nekje dve uri user posted image user posted image user posted image . Pa še to vprašanje če mi testo ravno rata.

Hvala vsem za pohvale glede naše Atenke. Ja res je srčkana na slikah user posted image . No saj drugače včasih tud user posted image . Sam res, a bo bo Črto na pikniku sameval - edini fantek? Aja ne, še Blaž bo zraven, kajne?

Magi* user posted image  za pesmice.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?