Ayo
|
Halo! Jooooooooooj kolk snega!!!! Jz bi tud!! Pri nam sicer lepo disi po snegcu, ampak imamo soncek brez oblacka! A ni to lepo, snegec in mi s trebusckom cakamo na dan D! No, tudi za mano je kar ena fajn noc, hvala bogu, sem se zbudila samo ob 5h, pol sem ob 6h nazaj zaspala do 10:30! Lorch, al kera je ze pisala o srbenju, tud mene vse srbi, od trebuha, rog in nog, imam vse popraskano, ponekod celo do krvi!! Sem pa sedaj ze 2 opazila, da ce si nataknem nogavice z bolj mocno elastiko, mi zatecejo gleznji. Drugace pa nimam zatecenih nog. Aja, pa tud skos pozabim napisat, da se ze nekaj tednov zbujam zjutraj s ful glavobolom, potem me glava boli se nekaj casa in je ok. A se katera? Foxina, upam da si sedaj ok. Glede spuscanja trebuha, sem ravno zadnjic nekje prebrala, da se prvorodkam spusti le nekaj dni pred PDP, drugorodkam pa ze nekaj tednov prej. No, Magi* je izjema! Sem pogledala slikce, velik trebuscek, ni kej, Zaki luskana!! Hvala za pesmice, bom zdavnovdala popoldne. No, tukaj si pa lahko ogledate mojga busija, tud pri 36t. [link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=20257&photoid=95196][/link] Skaana, vasa Atena je pa tud ful lepoticka! Nc, grem sedaj malo v red spravit stanovanje. Lepo nedeljo vsem!
|