BAMBINA_
|
Dobro jutro!! Evo, mi smo včeraj zvečer prišli domov. Majchi, smo morali prespati v bolnici, ker Grišata na CMCRF priklopijo ponoči med spanjem. Periodično dihanje je zaenkrat še vedno prisotno, čeprav se za njegovo starost pričakuje, da tega naj več ne bi bilo, vendar pa nima več dihalnih napadov v smislu prenehanja dihanja za kakšno sekundo ali več . Kar se tiče refluksa, so mu povišali dozo ranitala in vse mlečne obroke moramo zamenjati z GH, razen nočnega. Uf, zdaj se bo šele redil Potrdili so mnenje RA, da je mišični tonus zgoraj ohlapen, spodaj pa zategnjen, zaradi česar je motorično malce v zaostanku. Do včerajšnega pogovora z zdravnico sploh nisem povezovala njegovega motoričnega razvoja z eventuelno možgansko okvaro. Sem kar malce prestrašena, glede na to, da njegovo dihanje nakazuje na nezrel možganski center, pa še motorika, čeprav so mi zatrdili, da zaenkrat ni nič zaskrbljajočega, še posebej, ker je psihosocialen kontakt izjemen, ampak saj veste, kakšne smo mamice... Kontrolo imamo ponovno čez 2 meseca. Pa pikico je dobil.. jetrni testi še vedno niso povsem normalizirani, za laktate in žolčno kislino moram pa v sredo klicati zdravnico. 1x je ena govorila, da ni dobro, če so v kakecu nitke sluzi. Grišatu sem na novo dala eno Hippovo kašico, pa je po njej obilno kakal in veliko teh sluzastih nitk je bilo. A naj mu ne dajem več? Petrazg res sreča, da imate posteljo poleg, da je Anže padel na mehko. No, bo zdaj tvoj dragi vsaj vnaprej bolj pozoren, kajne. Ena je za pametnega kužka spraševala.. tukaj Joj, kako pa že nekateri otročki lepo čičajo Vall in Reya, čestitke za pol leta Ampak, kako pa meni danes mašina nekaj melje , grem vse antivirusne pa antibugovske programe zalaufat..., potem pa hladilnik odtajat Čauči
|