|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
16.11.2007 21:25:51   
lex
mami krade Aleksu sirup omega 3 in omega 6 - ker mi je po elevitu TAKO SLABOuser posted image

Eca nimam obeh doma, je gospodič v vrtcu, ker drugač bi se mi pa res zmešalo. Že popoldan včasih (še posebej zdaj ) komaj čakam da gre v mižule. Gre po vsej verjetnosti tud Alina naslednjo jesen v vrtec, ker če je eden imel mamo na razpolago, jo more met tudi vsak naslednji. Mislim, da sta bila tu slikana ko smo imeli kropirjeve počitnice. Takrat imam pač zaenkrat oba doma, ker je tud ati doma, kolker pa ni njega je pa babica servis vključen (zgornji štuk), ker se Aleks kar sam povabi.

No pri nas bo pa Alina prevzela pretepe in fajtanje. Se ti spusti v obraz ko ena kurauser posted image . Je prej Aleksu skor oči ven spraskala user posted image  mali. Aleks bi jo pa samo lubčkal.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
16.11.2007 22:11:42   
Majchi
Pišuka Feliška, zgrešila sem te! Itak tega Zmageca videt ne morem, tok mi je smotan. Zadnja dva tedna pa vedno na hitr poškilim, če si slučajno ti tam. Dons sem se pa zagledala v Ameriško pito (se zmer do solz narežim), od 21ih naprej sem pa vmes skoz šaltala na Kmetijo, ker je Špelo strela zadela, pa prst si je odbila, pa kaj jaz vem, kakšnega hudiča imajo tam. No, in pol zvem, da sem dva tedna za brezveze spremljala Batino, ker sem te na koncu itak zgrešilauser posted image .

Bambina, kje si? Kaj nista imela z Grišatom pregled v četrtek? Kako je šlo? Ste že doma?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
16.11.2007 22:15:20   
petrazg
oj mamičke...

Še od nas malo... pri nas nič novega... ponoči se še kar zbujamo, podnevi smo pridni, od GH nam gre v rito samo rižolino user posted image in sadje user posted image , jabolko je izjema user posted image , zelenjava user posted image , divji smo vsak dan bolj...

Včeraj pa sem skoraj popuser posted image ... , je očiju iz previjalne padel user posted image . On si predstavlja , da bo mali mirno ležal in ga čakal, medtem ko zbira katero pižamico mu bo dal gor...srečo imamo posteljo zraven in je na mehkem pristal...Dedci...

Je pa Anže zadnja dva dni malo bogi, grozno hropi (tako kot ljudje z astmo), ker se ne zna izkašljati. Ko kašlja je potem nekaj časa malo bolje, potem je pa spet takšen revček... Kako mu lahko pomagam??? A lahko kupim kakšen sirup??? Ne vem, grozno je ko ne vem kako mu lahko pomagam... če bo jutri še kar tako bogi, ne vem če ga ne bom kar zdravniku peljala gledat... bošček mali...user posted image

Sugar, malo pozno ampak iz srca,  user posted image user posted image user posted image vse naj naj naj ... da te bosta tvoja dva lumpa še naprej razveseljevala in ti lepšala dneve... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Pa vsem polletnikom čestitke za polovičko svečke!!! user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
16.11.2007 22:17:25   
petrazg
Sorry, je mal post raztegnal... user posted image user posted image user posted image ...

Feliško sem pa jaz mimogrede ujela, pa še točno takrat, ko se je z Zmagecem menila... Luštna si bla punca. user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
16.11.2007 22:18:09   
felicia
dober večer drage moje,

hvala ker ste me spremljale pri zmagecu, jutri bo spet ob 20.00, pa v nedeljo grem spet snemat! Še dodatne tri oddaje.

Ste se pa razpisale dokler sem jaz buljila v tv?! Pridne!

Danes je Uroš probal svojo prvo skutko in jo je jedel s takim užitkom da verjet ne moreš! Ampak samo polovičko skutice male!

drugače Majchi men je Uroš non stop po rokah pa pizdim pa se živciram sam očitno mu tako paše, sej bo to tudi minilo. Iz nosa pa še kar teče, sicer manj ampak vseeno.

Kar se tiče ogledala je pri nas enako,  se ful rad gleda in smeji sebi in ostalim, ki jih vidi v odsevu.

tejč- glas je oddan!user posted image

MERE NAŠIH MAJČKOV IN MAJČIC 

user posted image

Uroš      (Felicia)    5,5 mesecev        7850 g     69    cm
Lana     (Majchi)     5,3/4 mesecev    7000 g     70,5 cm
Erika    (Kjava)       6,5 mesecev       6800 g     66cm
Matevž (Petrinja)   6 mesecev          7900 g     69,5 cm
Katja    (Putka)      6,5 mesecev        7890 g     69cm

Alina (lex)               5,3/4 mesecev    7700 g     67cm
Mark      (Indy)       6 mesecev           8800 g     69,5 cm
Dorian (Eca)           6 mesecev           8500g      71cm

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
16.11.2007 22:25:57   
lex
petrazg probaj mu timijanov čaj skuhat in ga dat še vrelega pod posteljo, da se zrak navlaži in ni suh (to rado draži) in pod jogi mu daj eno blazino, da mu dvigneš vzglavje, ker če je prehlajen mu sekret teče iz nosa nazaj v grlo in ga to še dodatno draži. Alini je to super pomagalo

felicija sori nisem prišla do TV ker je mali risanke gledal - bom jutri

majchi glas dobite jutri, ker danes sem že oddala za eno kolegicouser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
16.11.2007 22:30:42   
petrazg
A Lana od Majchi je tudi v izboru...

Smo že glasovali za Mašiko, bomo pa še za Lano. Samo na kateri strani naj jo pa najdem? Sem prej Mašo iskala,  pa vmes obupala, pa mi je sreči Tejč potem stran poslala...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
16.11.2007 22:34:38   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: lex

majchi glas dobite jutri, ker danes sem že oddala za eno kolegicouser posted image

sem ga pa mimo pihnila mislila sem tejcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
16.11.2007 22:36:02   
felicia
hvala za komplimente punce!

No zdej grem pa v mižule, ja še vedno vstajamo ob petih zjutriuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
16.11.2007 22:37:14   
rogljicek
Felicia, a skuto iz kravjega mleka je jedel? Se to že sme? Katero pa si mu dala? Kater brand mislim? Ja, pa full si bla lepa pri Zmagotu. Jaz nikol ne gledam, dones sem čist slučajno pristala na tem programu in glej našo majčico. Pa sploh nisem vedela, da boš tam.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
16.11.2007 23:04:07   
Putka
Jaz sem Vesni skuto začela nekje pri 8-ih mesecih. V bistvu prvo jogurt, ker je fermentiran mlečni izdelek, skuto malo kasneje. So ravno tako kravje beljakovine notri, tako da pri 6-ih mesecih še ni priporočljivo.

Ker imajo na koseški tržnici fajn domače kozje mleko in sire, bomo pa najprej s kozjimi jogurti začeli. Čez 2 mesecauser posted image .

Petrazg, timijanov čaj (oz.kar kupljen Tropotčev čaj) sem skuhala, pa Katji par žličk dala, itak ni veliko popila. Lahko mu daš komot, saj so želišča. Pa jaz sem revčki eno mini žličko sirupa za izkašljevanje dala, so mi ga v lekarni ponujali, pa ga imam že doma. Zvečer oz. pred spanjem ne bo škodilo.
Pa seveda vlažen zrak, nam celo noč vlažilec laufa.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
17.11.2007 8:33:58   
felicia
skuta je od ljubljanskih mlekarn, sadna skutica. Sem mu jo dala polovičko da vidim kakšna bo reakcija. Sem pa govorila s kolegico, ki svojega malega hrani z novalacom in so zdej ugotovili da e alergičen na kravje mleko, pa ne doji tudi gh še ne daje. P ji je rekla, da v vsakem prilagojenem mleku je osnova kravjeuser posted image  tako da kolikor sem se izogibala kravjemu sem mu očitno vseeno ga dajala.

drugače se je mali zbudil ob pol petih za znort in sem ga preoblekla, nahranila in v postljo pa je tečnarril in penil ker on bi vstal, pol je pa čez urco zaspal nazaj, pa nosek še vedno zamašen jooooooooooj!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
17.11.2007 8:53:07   
BAMBINA_
Dobro jutro!!
Evo, mi smo včeraj zvečer prišli domov. Majchi, smo morali prespati v bolnici, ker Grišata na CMCRF priklopijo ponoči med spanjem. Periodično dihanje je zaenkrat še vedno prisotno, čeprav se za njegovo starost pričakuje, da tega naj več ne bi bilo, vendar pa nima več dihalnih napadov v smislu prenehanja dihanja za kakšno sekundo ali več user posted image . Kar se tiče refluksa, so mu povišali dozo ranitala in vse mlečne obroke moramo zamenjati z GH, razen nočnega. Uf, zdaj se bo šele redil user posted image Potrdili so mnenje RA, da je mišični tonus zgoraj ohlapen, spodaj pa zategnjen, zaradi česar je motorično malce v zaostanku. Do včerajšnega pogovora z zdravnico sploh nisem povezovala njegovega motoričnega razvoja z eventuelno možgansko okvaro. Sem kar malce prestrašena, glede na to, da njegovo dihanje nakazuje na nezrel možganski center, pa še motorika, čeprav so mi zatrdili, da zaenkrat ni nič zaskrbljajočega, še posebej, ker je psihosocialen kontakt izjemen, ampak saj veste, kakšne smo mamice... Kontrolo imamo ponovno čez 2 meseca. Pa pikico je dobil.. jetrni testi še vedno niso povsem normalizirani, za laktate in žolčno kislino moram pa v sredo klicati zdravnico.

1x je ena govorila, da ni dobro, če so v kakecu nitke sluzi. Grišatu sem na novo dala eno Hippovo kašico, pa je po njej obilno kakal in veliko teh sluzastih nitk je bilo. A naj mu ne dajem več?
Petrazg res sreča, da imate posteljo poleg, da je Anže padel na mehko. No, bo zdaj tvoj dragi vsaj vnaprej bolj pozoren, kajne.
Ena je za pametnega kužka spraševala.. tukaj
Joj, kako pa že nekateri otročki lepo čičajo user posted image user posted image

Vall in Reya, čestitke za pol leta
user posted image user posted image

Ampak, kako pa meni danes mašina nekaj melje user posted image user posted image , grem vse antivirusne pa antibugovske programe zalaufat..., potem pa hladilnik odtajat user posted image

Čauči

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
17.11.2007 9:52:15   
Putka
Joj, Felicia, saj ti nočem pameti solit. Jaz sem se pri Vesni strogo držala priporočil, pač kasneje je jedla mlečno. Je kasneje vse not prineslauser posted image

Ampak tele kupljene skutke so pa fajn sladkane, če ne drugega. Dodanemu sladkorju se pa le izogibaj. Prvič zaradi zobkov, drugič ker je okus za sladko pridobljen. Prej mu boš sladkano dajala, prej se bo navadil in ne bo maral drugega.

Raje kupi kozjo skuto in sama s sadjem zmešaj. Kar se adaptiranega mleka tiče, res je osnova kravje mleko. Ampak je precej bolj "prečiščeno" kot surovo kravje mleko. Saj ene na RR tudi alpsko 6-mesečnikom dajejo, vsak po svoje..

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
17.11.2007 9:58:45   
Majchi
Oj!
No, naša sitkica je šla že mal pančkat. Od 7.30 pa do zdele sem se z njo igrala, plesala, plesala, plesala,..., še dobr, da je dobra muzka na Anteni. Res jo zobki mučjo, skoz jamra, joka, pa za ušeska se šlata. Jo mažem s Calgelom in crkljam cele dneve. Pa pleševa, to ji res pomaga. Se zamoti, smeji, potem pa se na kakšen miren komad čist umiri. Če pa ni nič pametnega po radiu, pa vedno vžge CD od Robbie-ja Villiams-a, ker ima tako pozitivno muzko.

Felicia, se spomnim tvoje krize z Urošem, ko si skoz jamrala, da bi bil mali skoz na rokah. No, to se men zdej dogaja in lahko rečem, da te šele zdej dobr štekam. No, sam da si se navadla. To pomen, da se bom tud jazuser posted image .
Sem zadnjič zdravnici omenila, da je Lana že precej scrkljana in name navezana, pa je rekla, da zna biti to obdobje zelo dolgo, če se je že zdaj začelouser posted image .
Npr. kdorkoli jo ima v naročju, mora imeti mene na očeh. Če zginem v sosednjo sobo, je kraval. Isto je, če sva sami. S prima pappo vred jo vlačim za sabo po stanovanju, da  ne joka. Ampak sem v eni knjigi prebrala, da je to kao normalno obdobje, ker dojenčki sedaj že dobro prepoznavajo ljudi in posledično lahko ratajo nezaupljivi in sramežljivi do drugih.

Eh, je že budna in cviliuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
17.11.2007 10:00:42   
Putka
Evo, skopirano z med.over.net:

Kako danes vrednotimo mleko? Mleko mora biti vključeno v prehrano zdravega otroka. Vsaj do 6. meseca naj bo materino mleko. Če dojenje ni mogoče, dajemo t. i. prilagojeno mleko, ki je pripravljeno iz kravjega, a s posebnimi postopki po sestavi čim bolj prilagojeno materinemu. Uvajanje čistega kravjega mleka naj bi bilo postopno, po 6. ali celo šele po 12. mesecu. Znano je namreč, da lahko tudi kravje mleko povzroča alergijo, ki je v obdobju dojenčka zelo pogosta. V tem primeru ga moramo povsem izločiti iz prehrane in ga nadomestiti s t. i. hipoalergenimi vrstami mleka v prahu, ki temeljijo na sirotki ali soji in ponavadi ne povzročajo takšnih težav.
Ne smemo pozabiti, da je prvo leto otrokovega življenja najobčutljivejše obdobje rasti in razvoja. Kalorične potrebe zelo hitro naraščajo, saj otrok v 12 mesecih zraste približno 25 cm in pridobi 6 do 9 kg. Obenem je to čas, ko se že začnejo pojavljati prve bolezni, ki lahko spremljajo otroka vse življenje - astma, celiakija, alergije - in jih pogosto pogojuje prav prehrana, čeprav igrajo pomembno vlogo tudi drugi alergeni.
Starši prevečkrat mislijo, da je otrokova hrana enolična, zato jo skušajo popestriti s svojimi jedmi, a jih otrok ne potrebuje in jih ne bi pogrešal, če ga nanje ne bi navadili (npr. konzervirana hrana, slaščice, gobe). Vedeti moramo, da otrokov okus še ni izostren in je popolnoma zadovoljen z okusom mleka, neslanih juh in zelenjavnih kašic. Na vse preostale okuse ga postopno privajamo odrasli.
Seveda ne smemo pozabiti, da moramo v prvih mesecih življenja poskrbeti za zadostitev potrebe po vitaminih. Važen je predvsem vitamin D, ki je pomemben za normalen razvoj in rast kosti. Včasih se pojavi tudi pomanjkanje mineralov. Slabokrvnost v tem zgodnjem obdobju je največkrat posledica pomanjkanja železa, ki ga dodajamo s kapljicami.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
17.11.2007 10:04:01   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Sem zadnjič zdravnici omenila, da je Lana že precej scrkljana in name navezana, pa je rekla, da zna biti to obdobje zelo dolgo, če se je že zdaj začelouser posted image .
Majchi, mene Vesna še na WC ni spustila. Jo kar zdaj navadi, da je kdaj sama z očkom ali babico. Sicer pa tista faza pride nekje pred 1. letom. Zdaj se Katja čist vsakemu nasmeji in gre v naročje. Potem pa je obdobje, ko jih strah izgube predvsem mamice postane, pa se vsakem novem obrazu jokajo in če ni mamice v isti sobi cel kraval.

Katja tudi spi, sicer čist posranauser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
17.11.2007 10:13:10   
felicia
Bambina- pri nas tudi ima take nitke sluzaste v blatu čist možno da je od kašice, si me zdej spomnila.

Putka- ma sej ma pač vsak svoje mnenje, sej mu to počasi uvajm, ga ne napitam čist s skutko. Probavam druge in nove stvari. Pa nimam občutka da mi sloiš pamet, to je tvoje mnenje in jaz ga spoštujem res.

No moj pikec tudi zdaj še spi. Drugače je pa kar rad tudi pri drugih v naročju pa ni potrebe da sem jaz v sobi, sam da se mu dogaja.

katera gre v ponedeljek na plavanje? jaz ne vem če bi šli ker urošu še vedno na vsake kvatre pocedi se iz noska, drugače je čisto vredu. Kaj mi svetujete?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
17.11.2007 10:54:11   
Putka
Felicia, jaz tudi držim pesti, da se Katja pozdravi. Še malo kašlja in smrka. Je res brez vročine že cel teden. Če bo jutri dobra, gremo plavat, če ne pridemo na kavo.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
17.11.2007 11:41:39   
rožica81
Živjo punce!

Mi se že od ponedeljka borimo z zamašenim noskom, sedaj pa je Nace še hripav ratal user posted image  Kaj naj bi to pomenilo? Da je šel prehlad naprej? A naj delava inhalacije ali kaj? Jaz tudi ne vem, kako naj mu pomagam. Nosek čistiva s fiziološko (mu jo večkrat na dan stisnem v obe nosnici), s tem da imava pri tem prave borbe user posted image  Bogi revež. Pa sliši se, da ima polno smrklja, ampak ga ni od nikoder user posted image  Bova poskusila še s timijanom, kot si napisala Putka, pa upam, da bo kaj bolje.

Zdaj sem še jaz fasala tale prehlad in se nalivam s čaji, vmes kak žajbljev bonbon pojem ali pa neoangin. Jaz upam, da mine, ker je res bedno. Sploh pa to, ker sva že tako dolgo notri...

Pa spet sva avto menjala. Tisto super enkratno vozilo, ki sva ga kupila marca, je bil en navaden šrot, preplačala sva ga... Skratka, res beda. Pa meni je bil ful všeč. Sedaj imava pa malega pikija puntota, v katerega sploh probala ne bom dajati Quinny-ja. Saj imamo marelco, pa je. user posted image

Vsem 6-mesečnikom vse najboljše, pa tudi tebi, Sugar, sicer z zamudo, pa vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
17.11.2007 11:44:11   
rožica81

MERE NAŠIH MAJČKOV IN MAJČIC 

user posted image

Uroš      (Felicia)    5,5 mesecev        7850 g     69    cm
Lana     (Majchi)     5,3/4 mesecev    7000 g     70,5 cm
Erika    (Kjava)       6,5 mesecev       6800 g     66cm
Matevž (Petrinja)   6 mesecev          7900 g     69,5 cm
Katja    (Putka)      6,5 mesecev        7890 g     69cm

Alina (lex)               5,3/4 mesecev    7700 g     67cm
Mark      (Indy)       6 mesecev           8800 g     69,5 cm
Dorian (Eca)           6 mesecev           8500 g     71cm

Nace (rožica81)     6,5 mesecev        9.200 g    74 cm 

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
17.11.2007 11:49:10   
rogljicek
Dobro jutro. >Reya je kolkr tolk zdrava, ampak sinoči ni zaspala do 2.30 ponoči. jaz sem bla čist fertik in tako hudičevo jezna na Deza, ker moram skoz vse to sama. Blagor vsem vam, ki ste v dvoje oziroma troje. no, tudi jaz se tolažim, da bomo tud mi čez 2 tedna, ker tole je pa res že čist mimo.
nič, grem kavo pit, da se malo zbrihtam

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
17.11.2007 12:44:36   
tejč
user posted image Uboga, rogljiček, Deza pa kar malo "v rit suni", mislim, ej, ti dedci!user posted image  Drži se!

Tisti, ki imate prehlajene dojenčke. Res izdatno čistit s fiziološko, pa jaz sem Maši kar Sterimar špricala (morska voda obdelana), pa ji je šlo lepo na bolje takrat. Obvezno mokre brisače na radiator.
PA jaz sem sešila take male pouštrčke in not dala kamilice in timijan. Ko je bla kera bolna, sem pa segrela in jima dajala na prsa, kar čez bodi. PA timijanovo kremo na prsa.
Trenutno je Ajša prehlajena, ampak nam gre kar dobro. Lula pa lepo skoz na kahlico, srček mali!!!!

Petrazg, če hrope, pejt na kontrolo-poslušanje pljuč, da ne bi rabil kakih inhalacij slučajno. Mi smo pred nedavnim aparat kar kupili in je res vreden svojega denarja! Tudi Maši smo na morju, ko je hropla, dajali večerne inhalacije s fiziološko v aparatu in je fuuuuul pomagalo. Ravno zato, ker se ne znajo odkašljat, fiziološka pa v tistih drobnih razpršenih delcih pride do pljuč in kar odlušči ves gnoj in sluz. Potem otroka obrneš navzdol in ga malo "potrkaš" po pljučih-to pa je nasvet od pediatrinje na kliniki-tako da se sluz lažje odlušči. IN Maša je potem zakašljala in je cel kupček gnoja ven priletel. V 3 dneh je bila dobra po inhalacijah.
Mi vsi inhaliramo.user posted image Priporočam!

Felišlka, zamudila sem te!user posted image  Bom dons gledala.

HVALA VSEM ZA ODDANE GLASOVE.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
17.11.2007 13:59:36   
Majchi
Lana je pa dons prvo GH dobilauser posted image . Mah, me je kar nekaj prijelo, pa sem ji jabolčka skuhala in speštala v čežano. Čez nekaj dni bo itak stara 6 mesecev, pol sva se pa kar dons odločila, da je bil še oči zraven. On jo je hranil, jaz sem pa snemala in slikalauser posted image .
Itak je pojedla vsega skupaj 2 žlički, pačla in stresala se je pa tok, da je blo res smešnouser posted image . Ves čas se je tud sama smejala, ker se je nekaj okrog nje dogajal.

No, zdele se je pa še en uspeh zgodil, in sicer spila je 50 ml kompota od tistega jabolčka PO FLAŠKIuser posted image . Sem ji ponudila in ostala do konca presenečena, ker je potegnila.
No, pa odkar jo zobki dajejo, je tud dudo sprejela, ampak samo za zaspat.
V glavnem, dude in flaše do zdej videt ni hotla. Torej še je upanjeuser posted image , pri 6ih mesecih je le zagrabila. Smeška malauser posted image .

Sem mogla napisat, ker sem vesela.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
17.11.2007 14:03:58   
Majchi
Tejč, kakšen je to aparat za inhaliranje? Nimam pojma, daj mal opiši, če se ti da.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.