![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 8:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
kje ste vsi? ocitno se spite, super za vas!!! jaz grem pa po .. skuham se za vas.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 8:18:09
|
|
|
|
draja
|
Jutro! Mi smo se pa danes zbudili samo 4-krat zanimivo pa, da sem danes precej bolj zlepljena in zaspana kot prejšnje noči. Tinaaja meni sploh ne odpre strani, tko da ne vem kakšno noč naj bi imeli Pikapola joj je pa že velika punca vaša baletka!!!! Pa luštna 100 na uro!!! Pa hvala za kavo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 8:22:27
|
|
|
|
tinaaja
|
tako
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 8:33:34
|
|
|
|
draja
|
oooooo bad, se mi kar vrti pred očmi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 8:36:20
|
|
|
|
skačica
|
jutro! Naša noč je bla bolj slaba, Iza se je skoz nekaj zbujala, za eno uro jo je mož odnesel v dnevno, tam mu je pa spala na rami. No, kasneje je zaspala in smo skupaj spali do zdele. kakanje- res pomaga slivova kašica. Jaz ji jo dam, če ne kaka 3 dni oziroma vidim, da se muči in kaka po malo in tisti dan ali pa naslednji dan se ornk pokaka. Grem pospravljat pa kosil kuhat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 8:36:57
|
|
|
|
skačica
|
no, men se vse premika
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 9:02:15
|
|
|
|
cv105
|
dobro jutro... test,kako ste spale... tinaaja, hvala za vprašanje ... kar ena trma in histerija ga je dajala ... tako dret se, ga še nisem slišala ... pojma nima, kaj ga je mučilo ... tko, da nismo spali sploh ... aja, pa miga mi tudi vse pred očmi ... to pomen, da je hudo, a ne pikapoka: luštna punca ... ... pa hvala za kavo draja: ... hecno, kako se nam nižajo kriteriji pri nekaterih rečeh, a ne ... če bi mi pred letom dni rekla, da si vstala SAMO 4x, bi te čudno pogledala ... danes pa ... smo (skoraj) vsi na istem skačica: join the club ... mene pa grlo s5 boli ... noro je ... herpes se je skoraj pozdravil, imam pa polovico hrbta mravljinčastega in levo roko tudi ... pa grlo me je ta teden že bolelo ... po moje nekaj ni ... sva se z dr zmenili, da bo naredila podrobni zdravniški pregled, ko pridem na kontrolo ... no, ati pride ob dvanajstih nazaj .. smo imeli noro noč in je revež zjutraj zaspal ... Maks upam, da gre zdaj kmalu drugo rundo odspat ... jaz pa tudi ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 9:15:44
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Dobro jutro! Jst se pa danes včlanim med naspane . Tamal zaspal ob 20h, zbudu ob 2h, pojoškal in še spi (9:10) . Pikapola - ziher je povezano tole z nepitjem - naš je včeraj spil 2,5dl in se 3krat pokakal! Kr dej ji slivo. Jst mu dam raje kar sok po žlički, je pa res da vem, da ga bo pil. Kok je pa temperatura vode v Snoviku? Pa a je gužva čez vikend? Tinaaja, Draja, cv105, Skačica . Ekola, za začetek bo! Sej je vikend, bojo dečkoti mal popedenal . Tok za zdele, šibam na -pol kg .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 9:17:42
|
|
|
|
Žabika
|
1. svetovni dan spomina na žrtve prometnih nesreč je jutri 18.11., tako da se svečke prižigajo danes zvečer in jutri. Za nami prijetna noč. Hanina formula 5+5+2, moja 3+5+2, očitova 7, Lupusova pa 6+6. No samo Lupus se ni dojil vmes, ampak sprehaju. A vas še kaj zanima? Mi smo že pojedli zajtrk. Tudi Hana. Naredila sem ji kašico z riževim mlekom, nekim sladkim zmesom od Nestleja in s slivovo kašico. Ker količina ni bila ravno zelo velika, čakam povpraševanje. Zunaj je pa čist adijo. Hana ima tudi nekaj poln nosek, tako da mislim, da bo kar doma. Kje je sonček? cv105: drži se!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 9:33:20
|
|
|
|
K_a_t_i
|
K ste že glih v formule padle... Naš je zastokal ob 6h in ob 8:30, ampak mene je obakrat tko lulat tiščal, da sem šla najprej v wc. Pa še preden sem vodo potegnila, je tamal že spal Ponavad pa takoj joško tja nesem. Izjema ali pravilo?! Bomo videl... Danes bomo za zajtrk probali Millupo z okusom čokolade. Sej verjetno se bo zbudu lačen, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 9:42:48
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Sej je vikend, bojo dečkoti mal popedenal . se bojim da res . sva bila zmenjena, da kadar ne gre ob sobotah na predavanja in ob nedeljah on vstane z Živo. No in ko mu danes, ko je ostal doma, rečem če bo vstal z Živo, mi reče, da se zdaj ne bo pogovarjal z mano, ker se bo če ne preveč zbudu in ne bo mogel nazaj zaspat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 9:52:43
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja da se zdaj ne bo pogovarjal z mano, ker se bo če ne preveč zbudu in ne bo mogel nazaj zaspat CAR! Upam, da si mu pol kej na glas povedala . U, ene glasove slišim... Grem tamalga dvigent. Dost je blo!
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 9:54:36
|
|
|
|
blanči
|
Dobro jutro! Po dolgem času se spet malo oglašam. Račnalnik smo imeli na popravilu, tako da vas še spremljat nisem mogla in tudi ne bom utegnila vsega prebrat. Pri nas drugače nič novega. Anja še naprej spi cele noči od 20-6 zjutraj. GH: Jemo že kar veliko stvari. Govejo juhico z rezanci ali ribano kašo, skutke s sadjem (najrajši ima skuto s podloženim sadjem LM z okusom borovnice), žemljice (navadne, koruzne, skutine) -poje polovico male žemljice, zelenjavo (korenček, brokoli, cvetačo, por, mlad fižolček, krompir, špinačo...), sadje (jabolka, hruške, banane, kaki, mandarine, ananas...). Ali je že katera probala mlečni gris ali mlečni riž dati? Kuhan na navadnem kravjem mleku. Anja ima na rokicah neke izpuščaje tako čudno izgledajo, koža je bolj hrapava in malo izbočena, saj ne vem kako naj opišem. Zdravnica mi je dala samo kopel in mleko od A-DERME, a ni nič boljše. Ali ima katera podobne težave? Kaj bi še lahko naredila? Jo pa močno srbi. Naslednji ponedeljek pa imamo tretje cepljenje. No takole pa Anja uživa na sonču pri omi (stara točno 7 mesecev): Pa še ena bolj sveža, kako se rada igra: Hvala za odgovore. Zdaj, ko je računalnik popravljen se vam večkrat javim. LP
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 9:56:27
|
|
|
|
cv105
|
da se zdaj ne bo pogovarjal z mano, ker se bo če ne preveč zbudu in ne bo mogel nazaj zaspat draja: fora, zdaj mi je smešno, si pa predstavljam, da tebi ni bilo Kje je sonček? žabika, to tudi mene zanima
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 10:08:23
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 da se zdaj ne bo pogovarjal z mano, ker se bo če ne preveč zbudu in ne bo mogel nazaj zaspat draja: fora, zdaj mi je smešno, si pa predstavljam, da tebi ni bilo ne mi ni bilo. zato tudi ne govorim z njim, samo on tega še ne ve, ker spi Blanči možno da gre za alergijsko reakcijo . ne vem, mogoče na mandarine - agrumi so dost alergeni . ne vem, ugibam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 10:13:06
|
|
|
|
Pikca
|
jutro, draja, ta izjava tvojga je pa svetovna tinaajina slikca meni tud miglja... smo spet slabo spali... mislim, da ga tokrat matra zaprtje, ob tem pa še napenjanje... prej smo to reševali s slivovo kašico, zdaj je pa ne mara , smo pa pogrutali zmagovalno formulo za pitje - iz flaše s športnim zamaškom mu gre daleč najbolje. sicer spije ful malo, ampak mogoče bo le kaj boljše... sem mu dala sladke kamilce. evo našega pivca: blanči, kakšna luštna okrogla lička . jaz mu gres skuham na vodi precej gost in potem dodam svoje mleko. ne vem, kdaj naj bi navadnega kravjega uvajali, se mi zdi, da je priporočilo po 1 letu Glede izpuščajev pa ne vem, jaz bi jo peljala k pediatru pokazat. pikapola, luštna punči, pa kok uživa v vodi . mene tudi zanima, kok je kej gužve v Snoviku in temp. vode? cv105 eno za tvoje zdravje skačica, dober šoping!
< Sporočilo je popravil Pikca -- 17.11.2007 10:15:17 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2007 10:26:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 10:58:37
|
|
|
|
Pikca
|
meaa super za izvide ne ne, ne zna še sam pit, mu jaz malo stisnem, mu je pa ful zabavno ups blanči, šele zdaj vidim, da ste že bili pri zdravniku... ne vem, meni se zdi najbolj verjetno kaka alergija, mogoče ji res začasno umakni bolj alergene jedi z jedilnika (mandarine, ananas)
< Sporočilo je popravil Pikca -- 17.11.2007 10:59:15 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 11:04:33
|
|
|
|
tinaaja
|
Mogoče katera ve kakšna je spodnja meja za imunoglobuline (Žabika, Tinaaja?). Lan ima 5,78 - saj vem da je to ok, samo zanima me kdaj so prenizki. Pa malo me skrbi, da ni to od tistega Am.slamnika, ki sem mu ga dajala 1 mesec pred odvzemom. pod 2 je kriticno.. to tvoje je zgornja meja za 5mesecov.. super izvdi.. ameriski slamnik ne more dvignit tkole imunoglobulinov, bi rekla.. to so zelisca in ne zdravila. no worries mi smo imeli 2,25.. tok o tem
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 11:50:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca mene tudi zanima, kok je kej gužve v Snoviku in temp. vode? Pikca in Kati- voda ima 31 v velikem in 32 v otroskem bazenu. guzva - med vikendom ne hodimo in ne bi vedel, koliko je guzve, predvidevamopa da kar. mi gremo med tednom, pa prej poklicemo na recepcijo, da ni kaksna sola najavljena... sam prostor je kar majhen in se guzva hitro pozna.. v otroskem je po mojem 10 otrok noter maksimalno, nasa, ki pa kruza po bazenu, pa ga komot sama obvladuje.. je pa super, ker je samo 0.5m globok in ce ima gor obroc lahko hodi po bazenu se to.... vstopnina je za vikend nekoliko drazja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 11:51:19
|
|
|
|
erna14
|
ojla vprasanje:zanima me,lo ulezem tamalga na hrbet se vcasih zacne napenjat in se cel strese in to se ene 5 sekund trese,in zdaj res ne vem kaj je to
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 12:20:13
|
|
|
|
sezam
|
Naša noč OK. Jedel ob pol 2h in zaspal do pol 7, potem se malo pocartal in malo pred 9h zaspal še za 1,5 uro Tudi ni več taka tečka - se lahko sam malo zaigra na tleh. sam kaj ko mu pa Ana skoz nagaja Pikca - da ste nekaj odkrili, da Jernejček pije. Naš najraje pije po tej Nukovi flaški , samo da nima cuclja, ampak nastavek, kjer mu ni treba tolk vlečt, ampak samo mal teče draja - tvoj je pa tole dal svetovno izjavo erna - ne vem kaj ti svetovat
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2007 12:42:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 12:49:48
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 ojla vprasanje:zanima me,lo ulezem tamalga na hrbet se vcasih zacne napenjat in se cel strese in to se ene 5 sekund trese,in zdaj res ne vem kaj je to definitivno za vprasat P... nas je zaradi tremerja hotla poslat v razvojno.. lahko je patoloski tremer, ki potrebuje nadaljno obravnavo.. lahko pa je kot je napisala Meaa custvena zadeva in kot sva s P ugotavljali enako za brino.. P je se komentirala, da ce se drugace normalno razvija, da pol ni nic hujsega..
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 17.11.2007 12:50:05
|
|
|
|
amy26
|
Anja ima na rokicah neke izpuščaje tako čudno izgledajo, koža je bolj hrapava in malo izbočena, saj ne vem kako naj opišem. Zdravnica mi je dala samo kopel in mleko od A-DERME, a ni nič boljše. Ali ima katera podobne težave? Kaj bi še lahko naredila? Jo pa močno srbi. blanči, Anja je na neko hrano alergična ki jo je pojedla, pri nas to ni nič novega, tako da takšni izpuščaji na roki so mi zelo znani, ko dobi Ela tak izpuščaj ga namažem z kremo Elocom in v parih urah je že bolje oz. se izsuši, proti srbenju ji pomagajo kapljice fenistil. Kopam pa jo v mlečni kopeli od Mustele ki nam je od vseh kopeli najbolj pomagala.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.