|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
17.11.2007 8:14:01   
Anonimen
kje ste vsi? ocitno se spite, super za vas!!!

jaz grem pa po user posted image .. skuham se za vas.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
17.11.2007 8:18:09   
draja
Jutro!
Mi smo se pa danes zbudili samo 4-krat user posted image user posted image user posted image user posted image  zanimivo pa, da sem danes precej bolj zlepljena in zaspana kot prejšnje noči.

Tinaaja meni sploh ne odpre strani, tko da ne vem kakšno noč naj bi imeliuser posted image

Pikapola joj je pa že velika punca vaša baletka!!!! Pa luštna 100 na uro!!!
Pa hvala za kavo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
17.11.2007 8:22:27   
tinaaja
tako
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
17.11.2007 8:33:34   
draja
oooooo bad, se mi kar vrti pred očmi user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
17.11.2007 8:36:20   
skačica
jutro!

Naša noč je bla bolj slaba, Iza se je skoz nekaj zbujala, za eno uro jo je mož odnesel v dnevno, tam mu je pa spala na rami. No, kasneje je zaspala in smo skupaj spali do zdele.

kakanje- res pomaga slivova kašica. Jaz ji jo dam, če ne kaka 3 dni oziroma vidim, da se muči in kaka po malo in tisti dan ali pa naslednji dan se ornk pokaka.

Grem pospravljat pa kosil kuhat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
17.11.2007 8:36:57   
skačica
no, men se vse premikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
17.11.2007 9:02:15   
cv105
dobro jutro...

test,kako ste spale...

tinaaja, hvala za vprašanje user posted image user posted image user posted image user posted image  ... kar ena trma in histerija ga je dajala ... tako dret se, ga še nisem slišala ... pojma nima, kaj ga je mučilo ... tko, da nismo spali sploh ... aja, pa miga mi tudi vse pred očmi ... to pomen, da je hudo, a ne user posted image

pikapoka: luštna punca ... user posted image  ... pa hvala za kavo

draja: user posted image  ... hecno, kako se nam nižajo kriteriji pri nekaterih rečeh, a ne ... če bi mi pred letom dni rekla, da si vstala SAMO 4x, bi te čudno pogledala ... danes pa ... smo (skoraj) vsi na istem user posted image

skačica: join the club ...

mene pa grlo s5 boli ... noro je ... herpes se je skoraj pozdravil, imam pa polovico hrbta mravljinčastega in levo roko tudi ... pa grlo me je ta teden že bolelo ... po moje nekaj ni ... sva se z dr zmenili, da bo naredila podrobni zdravniški pregled, ko pridem na kontrolo ...

no, ati pride ob dvanajstih nazaj .. smo imeli noro noč in je revež zjutraj zaspal user posted image user posted image  ... Maks upam, da gre zdaj kmalu drugo rundo odspat ... jaz pa tudi ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
17.11.2007 9:15:44   
K_a_t_i
Dobro jutro!

Jst se pa danes včlanim med naspane user posted image  user posted image  user posted image . Tamal zaspal ob 20h, zbudu ob 2h, pojoškal in še spi (9:10) user posted image .

Pikapola - ziher je povezano tole z nepitjem - naš je včeraj spil 2,5dl in se 3krat pokakal! Kr dej ji slivo. Jst mu dam raje kar sok po žlički, je pa res da vem, da ga bo pil.
Kok je pa temperatura vode v Snoviku? Pa a je gužva čez vikend?

Tinaaja, Draja, cv105, Skačica user posted image  user posted image . Ekola, za začetek bo! Sej je vikend, bojo dečkoti mal popedenal user posted image .

Tok za zdele, šibam na -pol kg user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
17.11.2007 9:17:42   
Žabika
1. svetovni dan spomina na žrtve prometnih nesreč je jutri 18.11., tako da se svečke prižigajo danes zvečer in jutri.

Za nami prijetna noč. Hanina formula 5+5+2, moja 3+5+2, očitova 7, Lupusova pa 6+6. No samo Lupus se ni dojil vmes, ampak sprehaju. A vas še kaj zanima?

Mi smo že pojedli zajtrk. Tudi Hana. user posted image Naredila sem ji kašico z riževim mlekom, nekim sladkim zmesom od Nestleja in s slivovo kašico. Ker količina ni bila ravno zelo velika, čakam povpraševanje.

Zunaj je pa čist adijo. Hana ima tudi nekaj poln nosek, tako da mislim, da bo kar doma. Kje je sonček?

cv105: drži se!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
17.11.2007 9:33:20   
K_a_t_i
K ste že glih v formule padle...
Naš je zastokal ob 6h in ob 8:30, ampak mene je obakrat tko lulat tiščal, da sem šla najprej v wc. Pa še preden sem vodo potegnila, je tamal že spal user posted image  Ponavad pa takoj joško tja nesem. Izjema ali pravilo?! Bomo videl...
Danes bomo za zajtrk probali Millupo z okusom čokolade. Sej verjetno se bo zbudu lačen, a ne? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
17.11.2007 9:42:48   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Sej je vikend, bojo dečkoti mal popedenal user posted image .

user posted image user posted image user posted image  se bojim da resuser posted image . sva bila zmenjena, da kadar ne gre ob sobotah na predavanja in ob nedeljah on vstane z Živo. No in ko mu danes, ko je ostal doma, rečem če bo vstal z Živo, mi reče, da se zdaj ne bo pogovarjal z mano, ker se bo če ne preveč zbudu in ne bo mogel nazaj zaspatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
17.11.2007 9:52:43   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
da se zdaj ne bo pogovarjal z mano, ker se bo če ne preveč zbudu in ne bo mogel nazaj zaspatuser posted image user posted image user posted image

user posted image  CAR! Upam, da si mu pol kej na glas povedala user posted image .

U, ene glasove slišim... Grem tamalga dvigent. Dost je blo!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
17.11.2007 9:54:36   
blanči
Dobro jutro!

Po dolgem času se spet malo oglašam. Račnalnik smo imeli na popravilu, tako da vas še spremljat nisem mogla in tudi ne bom utegnila vsega prebrat.

Pri nas drugače nič novega.
Anja še naprej spi cele noči od 20-6 zjutraj.

GH: Jemo že kar veliko stvari. Govejo juhico z rezanci ali ribano kašo, skutke s sadjem (najrajši ima skuto s podloženim sadjem LM z okusom borovnice), žemljice (navadne, koruzne, skutine) -poje polovico male žemljice, zelenjavo (korenček, brokoli, cvetačo, por, mlad fižolček, krompir, špinačo...), sadje (jabolka, hruške, banane, kaki, mandarine, ananas...).

Ali je že katera probala mlečni gris ali mlečni riž dati? Kuhan na navadnem kravjem mleku.

Anja ima na rokicah neke izpuščaje tako čudno izgledajo, koža je bolj hrapava in malo izbočena, saj ne vem kako naj opišem. Zdravnica mi je dala samo kopel in mleko od A-DERME, a ni nič boljše. Ali ima katera podobne težave? Kaj bi še lahko naredila? Jo pa močno srbi.

Naslednji ponedeljek pa imamo tretje cepljenje.

No takole pa Anja uživa na sonču pri omi (stara točno 7 mesecev):
user posted image

Pa še ena bolj sveža, kako se rada igra:
user posted image

Hvala za odgovore.

Zdaj, ko je računalnik popravljen se vam večkrat javim.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
17.11.2007 9:56:27   
cv105
da se zdaj ne bo pogovarjal z mano, ker se bo če ne preveč zbudu in ne bo mogel nazaj zaspat

draja: user posted image fora, zdaj mi je smešno, si pa predstavljam, da tebi ni bilo user posted image

Kje je sonček?

žabika, to tudi mene zanima user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
17.11.2007 10:08:23   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

da se zdaj ne bo pogovarjal z mano, ker se bo če ne preveč zbudu in ne bo mogel nazaj zaspat

draja: user posted image fora, zdaj mi je smešno, si pa predstavljam, da tebi ni bilo user posted image

ne mi ni bilo. zato tudi ne govorim z njim, samo on tega še ne ve, ker spiuser posted image user posted image

Blanči možno da gre za alergijsko reakcijouser posted image . ne vem, mogoče na mandarine - agrumi so dost alergeniuser posted image . ne vem, ugibam

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
17.11.2007 10:13:06   
Pikca
jutro,

user posted image draja, ta izjava tvojga je pa svetovnauser posted image

tinaajina slikca meni tud miglja... smo spet slabo spali... mislim, da ga tokrat matra zaprtje, ob tem pa še napenjanje... prej smo to reševali s slivovo kašico, zdaj je pa ne marauser posted image , smo pa pogrutali zmagovalno formulo za pitje - iz flaše s športnim zamaškom mu gre daleč najbolje. sicer spije ful malo, ampak mogoče bo le kaj boljše... sem mu dala sladke kamilce.

evo našega pivca:
user posted image

blanči, kakšna luštna okrogla ličkauser posted image . jaz mu gres skuham na vodi precej gost in potem dodam svoje mleko. ne vem, kdaj naj bi navadnega kravjega uvajali, se mi zdi, da je priporočilo po 1 letuuser posted image  Glede izpuščajev pa ne vem, jaz bi jo peljala k pediatru pokazat.
pikapola, luštna punči, pa kok uživa v vodiuser posted image . mene tudi zanima, kok je kej gužve v Snoviku in temp. vode?

cv105 enouser posted image  za tvoje zdravje

skačica, dober šoping!

< Sporočilo je popravil Pikca -- 17.11.2007 10:15:17 >

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
   [Brisano sporočilo]
17.11.2007 10:26:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
17.11.2007 10:58:37   
Pikca
meaa super za izvideuser posted image
ne ne, ne zna še sam pit, mu jaz malo stisnem, mu je pa ful zabavnouser posted image

ups blanči, šele zdaj vidim, da ste že bili pri zdravniku... ne vem, meni se zdi najbolj verjetno kaka alergija, mogoče ji res začasno umakni bolj alergene jedi z jedilnika (mandarine, ananas)

< Sporočilo je popravil Pikca -- 17.11.2007 10:59:15 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
17.11.2007 11:04:33   
tinaaja
Mogoče katera ve kakšna je spodnja meja za imunoglobuline (Žabika, Tinaaja?). Lan ima 5,78 - saj vem da je to ok, samo zanima me kdaj so prenizki. Pa malo me skrbi, da ni to od tistega Am.slamnika, ki sem mu ga dajala 1 mesec pred odvzemom.

pod 2 je kriticno.. to tvoje je zgornja meja za 5mesecov.. user posted image user posted image user posted image user posted image super izvdi.. ameriski slamnik ne more dvignit tkole imunoglobulinov, bi rekla.. to so zelisca in ne zdravila. no worries user posted image mi smo imeli 2,25.. tok o tem

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
17.11.2007 11:50:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
mene tudi zanima, kok je kej gužve v Snoviku in temp. vode?

Pikca in Kati- voda ima 31 v velikem in 32 v otroskem bazenu. guzva - med vikendom ne hodimo in ne bi vedel, koliko je guzve, predvidevamopa da kar. mi gremo med tednom, pa prej poklicemo na recepcijo, da ni kaksna sola najavljena... sam prostor je kar majhen in se guzva hitro pozna.. v otroskem je po mojem 10 otrok noter maksimalno, nasa, ki pa kruza po bazenu, pa ga komot sama obvladuje.. je pa super, ker je samo 0.5m globok in ce ima gor obroc lahko hodi po bazenu user posted image
se to.... vstopnina je za vikend nekoliko drazja

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
17.11.2007 11:51:19   
erna14
ojla

vprasanje:zanima me,lo ulezem tamalga na hrbet se vcasih zacne napenjat in se cel strese in to se ene 5 sekund trese,in zdaj res ne vem kaj je touser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
17.11.2007 12:20:13   
sezam
Naša noč OK. Jedel ob pol 2h in zaspal do pol 7, potem se malo pocartal in malo pred 9h zaspal še za 1,5 uro user posted image  Tudi ni več taka tečka - se lahko sam malo zaigra na tleh. sam kaj ko mu pa Ana skoz nagaja user posted image

Pikca - user posted image  da ste nekaj odkrili, da Jernejček pije. Naš najraje pije po tej Nukovi flaški user posted image , samo da nima cuclja, ampak nastavek, kjer mu ni treba tolk vlečt, ampak samo mal teče user posted image

draja - tvoj je pa tole dal svetovno izjavo user posted image

erna - user posted image  ne vem kaj ti svetovat

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
   [Brisano sporočilo]
17.11.2007 12:42:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
17.11.2007 12:49:48   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

ojla

vprasanje:zanima me,lo ulezem tamalga na hrbet se vcasih zacne napenjat in se cel strese in to se ene 5 sekund trese,in zdaj res ne vem kaj je touser posted image

definitivno za vprasat P... nas je zaradi tremerja hotla poslat v razvojno.. lahko je patoloski tremer, ki potrebuje nadaljno obravnavo.. lahko pa je kot je napisala Meaa custvena zadeva  in kot sva s P ugotavljali enako za brino.. P je se komentirala, da ce se drugace normalno razvija, da pol ni nic hujsega.. user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
17.11.2007 12:50:05   
amy26
Anja ima na rokicah neke izpuščaje tako čudno izgledajo, koža je bolj hrapava in malo izbočena, saj ne vem kako naj opišem. Zdravnica mi je dala samo kopel in mleko od A-DERME, a ni nič boljše. Ali ima katera podobne težave? Kaj bi še lahko naredila? Jo pa močno srbi.

blanči, Anja je na neko hrano alergična ki jo je pojedla, pri nas to ni nič novega, tako da takšni izpuščaji na roki so mi zelo znani, ko dobi Ela tak izpuščaj ga namažem z kremo Elocom in v parih urah je že bolje oz. se izsuši, proti srbenju ji pomagajo kapljice fenistil. Kopam pa jo v mlečni kopeli od Mustele ki nam je od vseh kopeli najbolj pomagala.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.