|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
16.11.2007 9:36:25   
Padme
Me pa nekaj drugega zanima: do kdaj naj bi se otroku prekuhavala voda?

Zdej je pa Jaka tukaj v naročju že mal živčenuser posted image . Verjetno je lačenuser posted image . Mu grem pripravit flašo...

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
16.11.2007 9:38:33   
zabica26
Punce, jaz bi pa rabila mal pomoči. Torej, moj načrt, da bi samo dojila vsaj do 6.meseca se ne bo izšel… user posted image moram začeti dodajati oziroma počasi uvajat GH. Mleko je počasi začelo usihati, tamau se slabo redi, zato sva se s P zmenili (najprej sploh ni verjela, da tamau slabo pridobiva, ker pravi, da zgleda ne, ampak sem vesela, da mene občutek ni varal), da začnem z adap. mlekom ali pa z riževo kašico. Kupila sem Novalac, pa ga noče. Kupila sem Milupino riževo kašico, ki se meša z vodo, pa je prvi dan kr z očmi požiral, drugi dan ni niti pogledat hotel. Tudi adap. mleko Aptamil zavrača. Kaj naj še probam? Naj začnem kar s sadjem in zelenjavo? Je imela katera podoben problem?   No, upam, da bom imela kmalu več časa, da mal več tukile klepetam in da končno prideva tudi na kakšno kavico.   Pridne čveke ste, ni kej!user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
16.11.2007 9:42:23   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Me pa nekaj drugega zanima: do kdaj naj bi se otroku prekuhavala voda?

Svetujejo nekje do polnega 8. meseca. 

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
16.11.2007 9:50:33   
N _ B
Meni več pomeni mnenje pediatra kot patronažne. Pediater je tisti, ki se dnevno srečuje s škratki, ki imajo takšne in drugačne težave in na podlagi teh izkušenj svetuje.

žabica: jaz sem imela podobne težave. Novalac mi je zavračal po flaški, riževe kosmiče z Novalacom mi je en dan pojedel po žlički, drug dan mi jih je ven pljuval,... Potem sem zamenjala flaško (z Aventa na Mum) in sedaj lepo zvečer je po flaški. Tudi riževe kosmiče (Milupine brez adapt. mleka) mu vmešam v mleko in jih dam po flaški. Midva sva ta teden začela z banano in včeraj dodala še jabolko. Tako bo do ponedeljka, ko mu bom ponudila korenček.
Počasi se daleč pride. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
16.11.2007 9:51:18   
Drnula
durosh - jaz sem pri uvajanju gh v isti fazi kot ti, sam pametno se delam tuki gor user posted image
Zaenkrat se dojimo.
zabica26 - jaz se tud bojim, da bom za večerni obrok imela kmalu premalo. Zvečer se dojiva dolgo in spije vse do zdnje kaplje in kaj pa vem, morda bi še več če bi bilo kaj več. Meni resnično pivo naredi ogromno mleka. Zvečer jo podojim, spijem pivo in ponoči imam joške trdo polne.

Ma glede mleka in druge hrane. Vse temelji na neki preventivi, ki ni zanemarljiva. Sicer govorimo in delamo znanost bolj v mesecih kdaj začeti. Glede na vsa navzkrižna mnenja nam ne ostane nič drugega da same presodimo po svoji pameti katero pot bomo ubrali.

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
16.11.2007 9:52:38   
Drnula
Prekuhana voda - treba se je prilagajat, počasi uvajt in mislim da bi lahko tako celo prej. 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
16.11.2007 9:57:04   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula
Ma glede mleka in druge hrane. Vse temelji na neki preventivi, ki ni zanemarljiva. Sicer govorimo in delamo znanost bolj v mesecih kdaj začeti. Glede na vsa navzkrižna mnenja nam ne ostane nič drugega da same presodimo po svoji pameti katero pot bomo ubrali.

in PIKA.

Se podpišem.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
16.11.2007 9:59:11   
zabica26
Hvala za nasvete. Jutri grem v šoping po nove flaše user posted image . Aventove so itak bedneuser posted image , mormo kakšne pisane nabavit. Pol bomo pa vidli.

Bom pa tut jst jutr kr probala s sadjem...verjetno z jabolčkom.
Pa držte pesti, da bo otrok po men (jedu vse kar vidi), ne pa po očiju (ki je prava zbirčna metka).user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
16.11.2007 10:00:50   
zabica26
Aja, še neki N&B. Kok mu daš mleka za spit zvečer, pa kolik žlic rižka notr?

Pa še to, a morm bit pozorna na cuclje al so vsi ok (mislim, gre rižek skozi)?

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
16.11.2007 10:07:44   
durosh
Drnula,jst tudi pijem pivo.čeprav mi user posted image  ne verjame več,da ga lokam zaradi mleka...user posted image user posted image user posted image
Čakte,kašne flaše nej nabavimo?edina,k sem jo kupla je tista za učenje pitja,pa bi se morala še jst učiti pit po njej-je tolk trda in nek k...sistem

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
16.11.2007 10:13:57   
Padme
Zabica26 za rižkota v flaški boš verjetno potrebovala drugačen cucelj (jaz imam Aventovega na pretok - 1,2, in 3 črtice). Za druge flaške pa nem vem kako izgledajo...

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
16.11.2007 10:14:12   
Drnula
jst tudi pijem pivo.čeprav mi ne verjame več,da ga lokam zaradi mleka...

=
user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
16.11.2007 10:19:51   
Padme
A ni zanimivo koliko smo si ljudje različni user posted image - jst sem tudi pila veliko piva (brezalko) pa ga še zdej velik spijemuser posted image (z alko), jedla polento v neomejenih količinah, vsak dan ogromno, ogromno čaja za dojenjeuser posted image , pa vse živo, kar so mi svetovali (za veliko mleka), pa nisem nikoli imela dost mleka, al pa da bi me kdaj tiščalo v prsih, kva šele da bi mi kej ven teklo. Mogoče zato ker je bila črpalka v igri....user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
16.11.2007 10:22:51   
Padme
Midva pa razmišljava, da bi šla mal vozičkat na sonce, a termometer mi še vedno kaže -2 brrrrr, brrrr,...user posted image .

No, zdej je pa Jaka v ležalniku kar zaspal. Očitno bo odremal svojih rednih dopoldanskih 30minuser posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
16.11.2007 10:26:33   
ŠpelaP
Daan!
Sem se dokopala do konca strani. user posted image
Jaz sem pa pri nas še v fazi, ko sama sebi uvajam GH. user posted image Ne, brez heca. Jaz moram najprej sama poskusiti jedi, ki jih prej zaradi diete nisem, da bom videla, če bo kaka reakcija na Sari. No, včeraj sem poskusila poli klobaso. Zaenkrat ni reakcije. user posted image Kake druge si itak ne upam poskusiti, ker skoraj vsaka vsebuje mlečne beljakovine. Danes zjutraj sem si pa po nekaj mesecih abstinence namazala kruh z medom. Se mi ga je že prav pošteno luštalo. Zdaj bomo pa videli, kako bo. Mlečne izdelke se pa še kar bojim poskusiti. Bom še malo počakala. Nato bom pa začela tudi Sari uvajati GH, pa ne prej kot čez 3-4 tedne. Seveda, če bo do takrat še zadostovalo moje mleko. Zaenkrat še ni krize (trkam na les)!

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
16.11.2007 10:34:04   
ŠpelaP
MAJ in GAL ter VID

user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
16.11.2007 11:23:36   
N _ B
Žabica: kupila sem Mum-ovo 260 ml flaško in dodatne dudke:
- oznaka x za kašico
- tiste od 5. meseca dalje za mleko in čaj št. 2 je na dudki

Zaenkrat imamo kar to, ki je za mleko in je čisto zadovoljen. x ima prevelik pretok za Jaka in protestira. Je pa res, da mu ne naredim prav gosto. Na 150 ml vode in 5 meric mleka dam 2-3 žličke kosmičev. Toliko, da zgosti.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
16.11.2007 13:01:04   
Padme
Daaan!

Midva sva 2 urci vozičkala in je res šajba, ampka bo treba razmišljat o rokavicah, k me je pa zeblo v roke kot tristouser posted image . A ste še vse zunaj na sončku?user posted image

Zdej bo šel pa Jaka počasi jest, pa spatuser posted image !

BY, BY, ...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
16.11.2007 13:37:22   
*ANA*
No midva sva se vrnila iz 2 urnega uživanja na sončku in mrazu, zdaj pa je izpraznil svojo flašo in šel spat user posted image , jaz se mu bom pa pridružila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
16.11.2007 13:54:33   
nky 23
maj, gal in vid
user posted image  vse naj naj!!!!!!!!!!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
16.11.2007 13:57:42   
nky 23
neja tudi pri nas so zobki na pohodu, je vse v ustih, še posebej moja bradauser posted image  pa jok...
uporabljalasem calgel pa ni bil vredu, mi je boljši dentinox in pa krogljice osaanit.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
16.11.2007 14:19:19   
nky 23
midva greva malo na sonček

pa pa

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
16.11.2007 15:11:53   
nky 23
joj kako piha zuni!

no saj sma bila tudi zelo oblečena, so me kr neki sosedovi psi napadali ful jim dogaja danes

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
16.11.2007 15:22:30   
nky 23
žabica pri nas tudi Kevin ni hotel piti ne novalac ne aptamil, bebo, tako da sem na koncu poskusila še hipp in pije, meni se zdi še najbolše, ne vem pa če bo odgovarjal vama, ker dlje  ko je otrok dojen težje ga je navadit na adaptirano.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
16.11.2007 15:36:59   
nky 23
a je mogoče katera tu za user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?