skačica
|
dan! Hitro nekaj naklofam, ker Iza sicer spi, ampak je vsakih nekaj minut budnica in dooooolgo uspavanje nazaj . Dopoldne sva šle kofetkat k svakinji, prišli domov šele okoli pol dveh potem je pa Iza šla ninat, jaz pa nekaj pojest in zdej je ura že tooooooooook, men pa tko fajn, ker mož pride čez 4 ure domov in bo spet vikend in bomo vsi trije skupaj. No ja, jutri greva s svakinjo same v šoping- kupovat darilčka za Miklavža(pri nas je on ta glaven ) za naše otroke. Najina partnerja bosta varuške, sta se takoj strinjala, ker ne marata full po trgovinah hodit. Midve pa si bova dale duška, čeprav po pravici povedano Iza ne potrebuje ravno ne vem kaj, mogoče ji bo kar avtosedež prinesel pa kako igračo kati- super, da si poklicala. A da drug teden? No, ja bom že počakala tok časa, ampak upam, da jih res dobijo v željeni barvi, ker jaz kake zelene glih ne bi rabla erna- uživaj na Dolenjskem, je fajn it domov, kaj? Jaz grem tud prav z veseljem. tinaaja- bravo Brina , res super! hranjenje- ne pustim, da Iza šari po posodici. Že itak se mi včasih zmuzne in zagrabi kašo in si jo po možnosti povsod raznese. Ponavadi jo sproti brišem, ker res ne maram, da imam pol stolček ves limast pa pocast. žabika- tud naša Iza ne poje take količine kot ostali marčevci, verjetno je tud zarad tega bolj drobna, čeprav najbolj suhcana pa ni Ona isto najprej full odpira usta pol po 5-ih žlicah pa naredi šobico in zaklene usta in adijo. Ni šans, da bi kaj spravila vanjo. Enkrat več enkrat manj poje, ampak men se zdi, da nikoli več kot 100 ml naenkrat. Edino 2 dni nazaj je jedla špinačo in krompir s takim užitkom, da verjet nisem mogla. Pa govejo juhico ima tud rada. To pa morda poje 200 mkl, ampak ne verjamem. Jaz mislim, da je to zato, ker se naši otroci še dojijo in samo čakajo, da ZIZA pade. Al kaj. malička- luštna punčka, kaka frizurca, ampak tud jaz ne vidim velikih slik. novoletna jelka- jah, ne vem. Mi jo bomo postavli pa kokr bo bo. Spodaj bodo še jaslice. Če bo huda kriza pa ne vem, jih bomo prej pospravli al kaj. Jaz je kam na mizo ali kako omaro ne morem postavit, ker je prevelika. Razmišljam kaj naj Izi skuham, ker bo lačna ko se zbudi. Verjetno kar polento in zelenjavo.
|