|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
16.11.2007 11:48:12   
cv105
brina - user posted image user posted image user posted image user posted image

leina - user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pašeta dva, pašeta user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
16.11.2007 11:53:08   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Jaz res ne vem kaj naredim. Se mi zdi, da Hana daleč najslabše je.

Smo na istem user posted image , s tem, da smo mi začeli jest pri 4,5.

Brina user posted image , tinaaja, tebi pa nema spasa, zdej si boš pa hmal zaželela, da bi ostalo še malo pri plazenju, verjem taizkušenim. Pa mirkaj kužo user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
16.11.2007 11:53:31   
Anonimen
cv105 in meaa so imeli se samo enga zunaj v trgovini,drugega so pa se od nekod iz skladisca privlekli tako,da obe dobita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
16.11.2007 12:01:19   
malička
tako pa še nekaj današnjih fotk....ja se moram pohvalit da digitalec spet delauser posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
16.11.2007 12:17:08   
cv105
evo, mi2 sva prišla iz sprehoda ... sem ga oblekla kot eskima ... zunaj -1,5 ... ga je moja mami nesla v ruzaku, ker sem jaz invalid v hrbet ... pa je takoj zaspal in spi še zdaj ... mislim, da bo kmalu dve uri ... še ko sem ga v lupinco prestavla, se ni zbudu ...

kuhava kosilo: porova mineštra s piščančkom in korenjem ... upam, da bo njami

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
16.11.2007 12:30:26   
erna14
zabika,dskubin-pr nas je isto prvih par zlick njama njama full zagnan k da je ne vem kok lacen, pol pa pufff zaprta usta ma ni sans da jih odpre.jaz tud ne vem kaj naj nardimuser posted image user posted image .a cez 3 mesce gre v vrtec,tam ne bo joske k ne bo hotu druzga jest,doma se gre kaj pa potem,mene je najbl tega strah

nc drage marcevke uzivajte v vikendu,jaz picim v NM.jeeeeeeeee,grem mal na svez zrak,malo v naravouser posted image user posted image user posted image user posted image .

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
16.11.2007 12:42:05   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

zabika,dskubin-pr nas je isto prvih par zlick njama njama full zagnan k da je ne vem kok lacen, pol pa pufff zaprta usta ma ni sans da jih odpre.jaz tud ne vem kaj naj nardimuser posted image user posted image .

Počaki pol ure, uro, 2 uri, da bo lačen in mu ponudi isto. Sploh, če je to ena stvar, ki jo ima rad (pr nas recimo če se ob 6h joška, do ene pol 11h ni varjante, da mi kej poje). Drugače pa menjaj z nečim, kar obožuje. Pri nas se tud velikokrat "zatakne" med obrokom - pa pomaga, če mu dam za pit. Dostikrat je vzrok prenehanja odpiranja ust tudi ta, da ga navije prebava - takrat je sitkoooo user posted image . Ko gre ven kar ma ven za it, je pa spet OK. Joška po jedi je zdej pri nas res že skrajni ukrep in ne pomnim, kdaj nazadnje je bila v igri. Res je pa, da smo malo starejši. Pa pomojem 1 mesec nazaj tud ni blo tko simpel user posted image .

Ja pa še tole - čez dan se ne uspavamo več z joško, niti na rokah user posted image . Sej tile naši pikeci že toook kapirajo. Ko gre v posteljco ve, da bomo spal. No, sej jokca, da ne bo pomote - sam več kot 10 minut jamranja ni to.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
16.11.2007 12:52:01   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

zabika,dskubin-pr nas je isto prvih par zlick njama njama full zagnan k da je ne vem kok lacen, pol pa pufff zaprta usta ma ni sans da jih odpre.jaz tud ne vem kaj naj nardim .

Počaki pol ure, uro, 2 uri, da bo lačen in mu ponudi isto.

isto debato sva imeli prej z mami ... ona se zgraža, ker ima Maks med hranjenjem mobitel v rokah ali pa ključe ali pa **** zadevo ... prej me je zaslišvala, da če mu bom mobitel za v vrtec dala ali kaj ... no, saj po svoje ima prav ampak jaz se z njim mučim že 8 mesecev, da kaj poje in ga animiram do nezavesti ... kako se bodo v vrtcu spopadli s tem, ne vem ... user posted image user posted image user posted image user posted image  ... aja, pa še to ... pri nas ne pali, da počakaš x minut in potem je ... če on reče ne, je ne user posted image user posted image user posted image user posted image  ... sem vam že povedala, da ima to po atiju?user posted image

sicer pa porova mineštra je zakon ... se že bojim, ko bo plenica polna ... user posted image

Erna ... užiiiiiiiiiiiiiivaaaaaaaaaaaaaj ! pa brez neumnosti user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
16.11.2007 12:52:50   
cv105
malička: cortek pikica user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
16.11.2007 13:02:45   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

malička: cortek pikica user posted image

Men se tud na majhen tko zdi, na veliko mi pa slik ne odpre user posted image

U, še neki vas hočem že par dni vprašat.... novoletna jelka... men se je toook fina zdela ideja o krašenju jelke pa kok bo fino k bomo mel družinske slikce pa bo pršu dedek Mraz,... bla... bla... Zdej pa čezdalje bolj tuhtam, kaj bo ratal iz jelke user posted image  Da se bo tamal gor obešal, bunčke suval, boh ne dej, da mu smreka na glavo pade... Ja mal kompliciram pa pretiravam sam res - kako boste ve to rešle? A je za počakat kak let z dreveščkom? Tiste, ki mate tud večje otroke verjetno ne boste. A je kak način, da se to mal "ogradi" user posted image ?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 16.11.2007 13:04:10 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
16.11.2007 13:13:08   
cv105
cv105 in meaa so imeli se samo enga zunaj v trgovini,drugega so pa se od nekod iz skladisca privlekli tako,da obe dobita

leina - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala user posted image

jhbu77bv6t6rv z7 hu8jiiiiiiiiiiiiiiii0iuTUIUJMN66666666KNLĆ - ŠE Maksova zahvala user posted image

prej sem čist spregledala tvoj post user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
16.11.2007 13:16:35   
cv105
Men se tud na majhen tko zdi, na veliko mi pa slik ne odpre

U, še neki vas hočem že par dni vprašat.... novoletna jelka... men se je toook fina zdela ideja o krašenju jelke pa kok bo fino k bomo mel družinske slikce pa bo pršu dedek Mraz,... bla... bla... Zdej pa čezdalje bolj tuhtam, kaj bo ratal iz jelke Da se bo tamal gor obešal, bunčke suval, boh ne dej, da mu smreka na glavo pade... Ja mal kompliciram pa pretiravam sam res - kako boste ve to rešle? A je za počakat kak let z dreveščkom? Tiste, ki mate tud večje otroke verjetno ne boste. A je kak način, da se to mal "ogradi" ?

1. ne kompliciraš
2. jaz in moj mož sva se na to temo že 2 mesca nazaj skregala ... on trdi, da bomo mel jaslce in jelko na tleh kot vsako leto in da bomo mulcu pač povedal, da se TAM NE TIKA
3. hahaha
4. ja, če bo cel december pač doma in bo Maksa čuval al pa da si nekje sposod tavelike keramične ovce / une, k so tolk velike kot on / tistih Maks ziher ne bo premaknu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
16.11.2007 13:22:46   
K_a_t_i
al pa da si nekje sposod tavelike keramične ovce / une, k so tolk velike kot on / tistih Maks ziher ne bo premaknu user posted image user posted image user posted image

Osla pol že mate user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
16.11.2007 13:27:39   
A-N-J-A
Mi smo mel vsak let jelko in kakšnih velikih problemov ni bilo.Vsake tolk je kakšno kuglo dol potegnila in to je touser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
16.11.2007 13:30:19   
Pikca
hranjenje - jah je treba ujet pravi cajt, da je dost lačen in da ni preveč zaspan - ker če je zaspan, tudi animacija ne pali... 

Zdej pa čezdalje bolj tuhtam, kaj bo ratal iz jelke
stajca user posted image  - mislm za smrekouser posted image
ma ne, saj se da, samo bolj trpežne okraske moraš imet (da se ne morejo razbit/zlomit), pa lučke uštekaš samo, ko si zraven in nadzoruješ situacijo

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
16.11.2007 13:33:52   
K_a_t_i
Aja, sej to, da se bunčka razbije, me ne skrbi - bom vsaj po par letih do novih pršla user posted image . Bolj me skrbi un del, da se tamal glih pobirat začenja... Ma bomo že.

Ekola - ura 40 lepotnega se končuje... Zgleda, da tamal ni hotu ven it pa je kr potegnu user posted image . Gremo vseen. Pa, pa.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
16.11.2007 13:49:54   
Mojca B
Kati mi smo jelko imeli vsa leta. Prvo k je bil star 6 mesecev  drugo pr 1,5 let... ampak pr šestih saj veš še niso tko gibčni al kako bi temu rekli.. jaz bi si na tvojem mestu omislila kr neko zadevo za na mizo... bo najbl ziher...Drugo leto pa bučke obvezno v taki višini, da jih ne doseže.. naš jih je imel za ping pong žogce. Saj ni panike, da se razbijejo ampak če se pa porežejo na ta račun pa ni lih oki...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
16.11.2007 14:24:59   
Sibil_
Dan!

Novoletna jelka-prvo leto je imel Patrik par mesecev in je bila normalna, drugo leto je pa bila zaklenjena v spalnici na višini-gledali smo jo skupaj, če ne ni bilo dostopa.Lani oziroma letos je bilo kul.
Zdaj pa ne vem kaj bomo naredili-verjetno jo bomo postavili kam na visoko, če ne bo ziher kam poletela oziroma kuglice bodo šle po svoje.user posted image

Sem pa ravno včeraj nabavila kao za Miklavža imajo v Šparu ene take kartonaste škatle in noter po 6 čokoladnih jajc.In sem kupila en paket od medvedka Pooha in en paket od Miki Miške.V jajčkih so pa obeski za na jelko s temi junaki.Me prav zanima kakšni so kaj obeski-zgledajo lepi na slikicah.user posted image

So pa v trgovinah že čist novoletno in darilno razpoloženi, vsega je polno.Itak pa igrač na kupe, da ne veš kaj bi izbral.

Mamice večjih otrok-kaj boste nabavljale?Rabim kako idejo...sem gruntala koš in žoga za košarko, pa zdravniški komplet.Včeraj je namreč tu za blokom na enem hudem klancu ena gospa padla.In je prišel rešilec, ker si je reva zgleda zlomila nogo.In to je Patrik gledal in kaj je sledilo-cel popoldan sem previjala in zdravila vsa živa in neživa bitja v naši bajti-še kamiona je bolelo kolo....user posted image

Smo bili danes zunaj, kako je pasalo malo lufta.Itak pa smo šli še po čevlje in sem sebi (celo sebi enkrat toliko) nabavila ene dobre gležnjarje, so takoooo mehki-sem prav vesela.In itak da je pa Patrik dobil čevlje in škornje, pa v restavraciji je pojedel celo kosilo-beri cel puranji zrezek in krompir in riž-sem kar gledala, Lukas je pa tudi dod hudega kar mahal zraven-ker on ni jedel.In pol je doma Lukas znzmazal en jogurt in dve skutki in še puding.Jao meni s temi fanti-me je groza v kakšnih loncih bom morala kuhat ko zrastejo...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
16.11.2007 15:18:42   
cv105
al pa da si nekje sposod tavelike keramične ovce / une, k so tolk velike kot on / tistih Maks ziher ne bo premaknu

Osla pol že mate .

user posted image  pa kakšno kozo al pa kravo sem ter tja user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
16.11.2007 15:19:54   
skačica
dan!

Hitro nekaj naklofam, ker Iza sicer spi, ampak je vsakih nekaj minut budnica in dooooolgo uspavanje nazajuser posted image .
Dopoldne sva šle kofetkat k svakinji, prišli domov šele okoli pol dveh potem je pa Iza šla ninat, jaz pa nekaj pojest in zdej je ura že tooooooooook, men pa tko fajn, ker mož pride čez 4 ure domov in bo spet vikend in bomo vsi trije skupaj.
No ja, jutri greva s svakinjo same v šoping- kupovat darilčka za Miklavža(pri nas je on ta glavenuser posted image ) za naše otroke. Najina partnerja bosta varuške, sta se takoj strinjala, ker ne marata full po trgovinah hodit. Midve pa si bova dale duška, čeprav po pravici povedano Iza ne potrebuje ravno ne vem kaj, mogoče ji bo kar avtosedež prinesel pa kako igračouser posted image

kati- super, da si poklicala. A da drug teden? No, ja bom že počakala tok časa, ampak upam, da jih res dobijo v željeni barvi, ker jaz kake zelene glih ne bi rablauser posted image user posted image

erna- uživaj na Dolenjskem, je fajn it domov, kaj? Jaz grem tud prav z veseljem.

tinaaja- bravo Brinauser posted image user posted image user posted image , res super!

hranjenje- ne pustim, da Iza šari po posodici. Že itak se mi včasih zmuzne in zagrabi kašo in si jo po možnosti povsod raznese. Ponavadi jo sproti brišem, ker res ne maram, da imam pol stolček ves limast pa pocast.

žabika- tud naša Iza ne poje take količine kot ostali marčevci, verjetno je tud zarad tega bolj drobna, čeprav najbolj suhcana pa niuser posted image  Ona isto najprej full odpira usta pol po 5-ih žlicah pa naredi šobico in zaklene usta in adijo. Ni šans, da bi kaj spravila vanjo. Enkrat več enkrat manj poje, ampak men se zdi, da nikoli več kot 100 ml naenkrat. Edino 2 dni nazaj je jedla špinačo in krompir s takim užitkom, da verjet nisem mogla. Pa govejo juhico ima tud rada. To pa morda poje 200 mkl, ampak ne verjamem.
Jaz mislim, da je to zato, ker se naši otroci še dojijo in samo čakajo, da ZIZA pade. Al kaj.

malička- luštna punčka, kaka frizurca, ampak tud jaz ne vidim velikih slik.

novoletna jelka- jah, ne vem. Mi jo bomo postavli pa kokr bo bo. Spodaj bodo še jaslice. Če bo huda kriza pa ne vem, jih bomo prej pospravli al kaj. Jaz je kam na mizo ali kako omaro ne morem postavit, ker je prevelika.

Razmišljam kaj naj Izi skuham, ker bo lačna ko se zbudi. Verjetno kar polento in zelenjavo.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
16.11.2007 15:31:06   
Žabika
jelka: no pri nas nič novega; pač en štirinožec user posted image bo letos več. Jelko sva imela zdaj že tri leta zapored, majhno, oblito z voskom, gor pa samo lučke. Pa postaviva jo na omaro, ali pa na zvočnik. Tako da tudi letos bo in to verjetno že naslednji petek, ker imam že naročeno. Komaj čakam.

čevlji: se ne spomnim več, ampak se mi zdi da ste pisale, da so Superfit čevlji za otročke zelo ok? Testiranje mojega spomina!

GH: no je bila danes na obisku ena mama in mi je rekla naj se ne sekiram, da naj ji pač dajem tisto kar ima rada. Torej bo jedla kaki, banano, banano + kaki, kaki + banano, pa banano, pa kaki, ....

Kati: pa kaj vlečeš mulca ven, če tako rad spi. A mate že 26 stopinj v sobi da mu tko paše spat?

No naše pikice pa počasi bledijo.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
16.11.2007 15:37:25   
tinaaja
zabika,dskubin-pr nas je isto prvih par zlick njama njama full zagnan k da je ne vem kok lacen, pol pa pufff zaprta usta ma ni sans da jih odpre.jaz tud ne vem kaj naj nardim .a cez 3 mesce gre v vrtec,tam ne bo joske k ne bo hotu druzga jest,doma se gre kaj pa potem,mene je najbl tega strah

pri nas je problem prva zlica, polko pride na okus pa ali poje ful pridno,al pa zablokira.. zadnje case od kosila poje 3 zlice user posted image   glede dojenja - ker ga ne bo, bodo morda bolj lacni user posted image in bodo celo kaj druzga pojedli. upam. ja pa voda med obrokom pri nas tudi pali. jemo pa dalec pod 200, mislim, da je dober obrok, ce poje 100 user posted image

mi2 sva s sprehoda, brina zaspala in zdaj je sred stanovanja zadekana in spi..

ampak je nocem slect, ker ce se zbudi bo kriza..

bozicno drevo bo pri nas dvignjeno in out of reach user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 16.11.2007 15:46:15 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
16.11.2007 15:42:12   
Žabika
Aja, že dvakrat sem pozabila user posted image Brini. Ko se pa na noge postavijo so pa res že velki.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
16.11.2007 15:43:42   
tinaaja
Brina , tinaaja, tebi pa nema spasa, zdej si boš pa hmal zaželela, da bi ostalo še malo pri plazenju, verjem taizkušenim. Pa mirkaj kužo

ja saj .. gulp.. kar nekaj je pohitela.. nisem imela obcutka, da bo ze kar na noge se azcela postavljat, ze s kobacanjem me je presnetila, da ji je tok hitro in se v smer naprej ratal. zdaj pa tole... hop pa smo bili na nogicah...

kako je s tem, ko otrok zacenja stat - a najprej na prstkih al kako? a je treba kaj mirkat?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
16.11.2007 17:35:46   
tinaaja
čevlji: se ne spomnim več, ampak se mi zdi da ste pisale, da so Superfit čevlji za otročke zelo ok? Testiranje mojega spomina!

superfit, naturino,...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.