|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
16.11.2007 8:38:02   
thaiss
Jutro,
naj pohvalim noč 21h - 5h - 8h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zunaj nas sonček čaka, upam da ni mraz. Počasi jo bova kar mahnila, moram kupit darilo za 6letnico, pa se mi ne sanjauser posted image

vse naj naj TAJA in JAKA
user posted image
skačica upam, da dočakamo te pošiljke, da ne bo prej zima mimouser posted image

včerajšnji jedilnik:
  • rižilino s cimetom
  • frutek (jabolka,banana,riž)
  • zelenjavna mineštra + malček rumenjaka za desert pa še 3 žlice kakija
  • rižolino..skoraj nič
  • ponoči 210 ml mleka
super thaiss (po domace EJ) za osvojeno osnovno stopnjo citiranja.. le tako naprej

ma kakšna osn. stopnja, to sem že doktorat iz citiranja nardila!!

za citiranje,a ves da sm jaz to ravn vcer opazla,prsezem

erna
sej učiri sm js to komi naštudiralauser posted image .. s kolegico še nič novega, čaka datum...ma sej bom prišla pred njo, ti kr pečico zakuri, sem že v nizkem štartuuser posted image Lahko bi prišla že naslednji teden, če bo vreme!!!

thaiss - čestitam za citiranje, pri kom si pa tečaj imela, a pri Hempu?

itak da si uganlauser posted image user posted image

Obalanke,a poznate Massimo Dutti ?

user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
16.11.2007 8:41:52   
erna14
thaiss-jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ti kar prid

TAJA IN JAKAuser posted image user posted image user posted image

JAZ PA NE VEM pomoje bom dons pop kar na dolensko picila ,moj gre itak na primorsko jutr v osmico,tako da bova sla sama dol on se nama pridruzi v soboto,

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
16.11.2007 8:46:31   
tinaaja
tinaaja: sam šoping te je.

ce v lj kupujes v stacunah z normalnimi cenami, naletis na vsakem koraku na nekoga, ki zgleda, kot da si se pogledal v ogledalo. ko sem ful potovala, sem samo v tujih mestih kupovala. Zdaj pa ... massimo duti je pa ena spanska varianta ala zara in mango, samo v Slo se neznana oz se ni trgovine user posted image
taja vse naj naj user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
16.11.2007 8:50:07   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
moj gre itak na primorsko jutr v osmico

nekomu pa se bo godilouser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
16.11.2007 8:55:20   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
moj gre itak na primorsko jutr v osmico

nekomu pa se bo godilouser posted image

jaaaaaaaaa no user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
16.11.2007 9:33:26   
Pikca
pikca-sej naj bio blo tako prav,da tamalmu pustis da gre z rokicam v hrano in brska in svinja ......sam jaz si kar nocem to predstavat kok je pol popacan

evo, tuki smo jedli polento... polenta je bila tud na mojem puloverju, laseh...
user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
16.11.2007 9:35:22   
Pikca
pa dobro jutrouser posted image

morm it delatuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
16.11.2007 9:43:47   
tinaaja
sem dobila na izbiro darila za bozicka iz sluzbe in so plisko variante.. sem kar malo user posted image , ker tega imamo pa res ornk prevec ... brini pa itak dol visi za vse medvedke in podobno user posted image ma skoda... pa vem, da so se punce trudile, da bi izbrale najboljse, itak se ne da vsem zadostit.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
16.11.2007 10:04:54   
draja
Jutro!

Po tistem žuranju ob 23-ih je mala zaspala ob 00:30 in spala do 4:30 v enem kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nisem mogla verjeti, da je že toliko urauser posted image . No pol pa se je zbudila še ob 6-ih in pol skoz nekaj zbujanja do 7:20 ko se je dokončno zbudila. Noč je bila sicer kratka ampak faaantaaaastična!!!! Najbolj sem pa vesela, ker smo noč prestali brez napenjanja. Tudi enkrat je ni zvil trebušček. Ma tolk sem happy!

Drugače pa so pikice enake kot včeraj, ampak zdaj me ne skrbijo več.

Pikca joj kakšen je Jernej s to polentouser posted image . Jaz pa Živi ne pustim glih po posodici šariti, ampak mi itak vsake toliko kakšno žlico "sklati" in pol to ful packa po rokah - je prav smešna kako si potem gleda rokice.

Tinaaja jaz upam, da so pri Brini res samo zobki in da hitro ven pogledajo. pliškoti so pa res brezvezni. no, razen zajčkovuser posted image .

cv105 jaz ti posodim škornje, če mi prideš zlikatuser posted image

Erna valjda da pejta na dolenjsko se mal razvajat. pa valjda ne bo samo dec žuraluser posted image

Vse najboljše Taja in Jaka!!!!!!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
16.11.2007 10:24:27   
Anonimen
punce a nama ne paseta 2 user posted image

user posted image

user posted image da moj vidi kaj sem zdaj napisala bi rekel,da je bolezen vplivala nameuser posted image
je pa slikca s krsta najine necakinje

user posted image
punce jaz imam soping krizo,kr nisem cel teden nikamor ven hodila,pa se moj je danes sel sam v ikeo in toysa,kjer je raj za mene.Cel dan bi med igrackami hodilauser posted image

Sva ze dosti boljse z malim samo sva vseeno rajsi ostala doma.Spali smo spet super (skrat seveda z mano pod kovtrom) zizali 2krat
sirena,pridem alora nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
16.11.2007 10:24:32   
K_a_t_i
Skačica, v BC se noben ne javi... Bom še probala.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
16.11.2007 10:26:59   
tinaaja
gledam nekaj na racunalnik in se obrnem proti brini in tole zagledam user posted image user posted image user posted image

user posted image

kap me je skoraj user posted image sem pograbila fotica in slikala user posted image se dobro, da je stala ene 2 minuti skupaj, da sem vse ovekovecila

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
16.11.2007 10:29:41   
malička
Dober dan, najprej vse čestitke slavljenčkom in čimprjšnje okrevanje bolančkom, med akatere spada  tud naša mala, malo kašlja kiha, z noska pa se ne cedi za enkrat....
Zanima me kje se da kupiti tist mehka obloga za okrog posteljice, ker se je gospodična začela dvigovat in mnogokrat ji spodleti in prevečkrat se udari v glavi zato moremo nabaviti tisto oblogo, torej če katera ve kje  se da dobit prosim.....
Spimo super, vsak večer zaspi okrog 22 prej poje flaško okrog 180 keksolina, in potem spi vso noč zjutraj do pol osmih danes celo do devetih, tako da sem bila po dolgem času jaz danes prej budna kot ona, in sem uspela narediti vse po bajti...Sem kar srečna da je še spala ker drugače nebi nič nardila.....
pa lepo se imejtee

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
16.11.2007 10:42:57   
draja
Braaaaaavoooooooo Brina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj bo šele boga Ajauser posted image user posted image

Malička jaz sem oblogo kupila v BC, samo sem kupila komplet skupaj s kovtrom in rjuhami.

Flanelaste preobleke za kovter - kje se jih dobi??????? Velikost 100 krat 140. Jaz jih nikjer ne najdem,povsod samo bombaž. Nujno bi rabila ene tople preobleke, ker imamo zelo mrzlo v spalnici.

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
16.11.2007 10:45:50   
K_a_t_i
Odeja nima?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
16.11.2007 10:49:10   
K_a_t_i
Jah.. vreča bo drug teden. Sem vprašala, če je to v ponedeljek al v soboto pa NE VEJO! So pa prjazni - me bojo poklicali tud, če vreče ne bo. user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
16.11.2007 10:56:08   
sezam
draja - user posted image  da je stane za enkrat OK

kati - tudi jaz ne vem cen user posted image

erna - o si me pogrešala user posted image  Tuki sem. Dans z obema doma. Ana ni šla v vrtec, ker smo mislil it v službo pogledat, pa mi je šefica popoldan sporočila, da jih pol manjka in tako nismo šli. V vrtcu sem se pa pred tem zmenila, da je danes ne bo. Jo pa sedaj čakam, da pride na "sestanek" - šefica. Ja služba se že približuje user posted image
Zdravje je boljše. Žigu le še z noska teče, vročine pa ni več user posted image

pikca - glede hranjenaja ... ja naš je tud "pacek" Po posodici mu tudi jaz ne pustim, sam se namaže s tistim, kar ima okrog ust, pa kako žlico mi zbije z rok in potem po tistem packa. akole pa izgleda naš rižolino
user posted image

tinajaa - user posted image  Brina

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
   [Brisano sporočilo]
16.11.2007 11:00:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
16.11.2007 11:08:35   
A-N-J-A
Brinči bravisimoooouser posted image user posted image user posted image ,kdaj prideš to Borčija naučit?????

Jernejček,Žiga dobre mamice masta,da vama pustijo takole pacat,naš Bor,ko neha jest ni skor nič umazan ga skos sproti brišemuser posted image
Kati ja v BC so pa res prijazniuser posted image
tinaaja a greš jutr v shoping,a?A zase al za prestolonaslednico?Kakšne naj bi ble pa cene tam?Kokr Zara ?

Moje zlato se je zbuduuser posted image .Čez 10 min bo pa tud štrudelček pečen en jabolčen in en sirov mmmmm.Kok sem jaz pridnauser posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
16.11.2007 11:28:15   
K_a_t_i
U Anja, jst pa še nisem bla na kav... A se lohk povabem user posted image

O šit.. Moja Jana.. Na prafaktorjih user posted image . Sem rekla mamic, da bom prebrala, če bo cajt. No, zdej ne bom prebrala pa ne kr ni cajta, ampak, ker jo je zame prelistal Žiga user posted image .

Brina, bravo!!!! Počaki uno fazo, da bo skoz za tabo lezla pa se ti na hlače obešala, da bo lahko vstala. Jst sem pol cajta brez hlač user posted image .

Za kosilo bo pa zelenjavna juha (repa, korenje, koleraba, blitva, por, paprika in pira za gostilo - nimam pojma kwa bo ratal...)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
16.11.2007 11:29:23   
Pikca
Jernejček,Žiga dobre mamice masta,da vama pustijo takole pacat
če pa edin tko kej pojeuser posted image , blagor teb, k maš takega jedca

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
16.11.2007 11:32:04   
Pikca
u Brina pa že kar pokonc, bravo bravo!

pliškoti - mi jih mamo enih 50, se mi zdiuser posted image ... sam imajo vsi imena in ni šans, da jih zreduciramo, Živa ne pusti...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
16.11.2007 11:34:10   
erna14
pikca-hehe pol mas pa res dela velik, sebe pa se tamalga umituser posted image user posted image user posted image
sezam-itakuser posted image ,no pol ce je pa ze z zigcem bols pa ce sam mal iz noska tece,lahko izkoristite glede na to da ste vsi doma in izkoristite tega soncka user posted image user posted image .o sluzbi pa raje nebi,ker se mi zdi da se bo leto obrnilo kot zoga hitruser posted image user posted image user posted image
draja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in se enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
16.11.2007 11:38:28   
Žabika
No jaz tudi Hani ne pustim pretirano packarit po hrani, no razen včasih. Včeraj sem ji dala kos brezglutenskega kruha in je takšno nardila, pojedla pa komaj kaj. Danes je pa prvič dobila piškot, pa je bil tut cel žur, ampak spet bolj malo pojedeno.

Jaz res ne vem kaj naredim. user posted image Se mi zdi, da Hana daleč najslabše je. Pa res je smešno, ker prvih pet žlic ful odpira usta in lepo je, potem pa jih zapre z zadrgo in jo ne prepričam več, da jih odpre. Z zaprtimi usti obvlada že vse; smejanje, kašljanje, kihanje, ... Očitno se je odločila, da bo imela GH samo za predjed. user posted image Ali naj ji res pustim packarit po posodi? No probam lahko!

No za povrhu pa je še Lupus spet nekaj bogi. Je čist počasen, nič energije nima. Se nič ne veselim, da je vikend pred vrati. user posted image

No zdej pa še enga user posted image , da ne bo tako pesimistično zvenelo vse skupaj. Vse bo!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
16.11.2007 11:46:06   
cv105
Flanelaste preobleke za kovter - kje se jih dobi??????? Velikost 100 krat 140. Jaz jih nikjer ne najdem,povsod samo bombaž. Nujno bi rabila ene tople preobleke, ker imamo zelo mrzlo v spalnici.

Svilanit ... preverjeno !! Če nimajo na zalogi, pa naročijo. user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.