![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 16:14:37
|
|
|
|
Žabika
|
dskubin: ja tudi 3/4 bodo kmalu! draja: tudi mene zanima kako ste? No, Hana je pikasta. Vse gre tako kot mora jit. Najprej zatilje in čelo, nato hrbet, trebuh in jutri naj bi bile še rokice in nogice. Dopoldne sva uspešno ujele urin. Sem jo kar slekla in sva se šle v kopalnico, kjer imamo talno gretje, igrat. Po eni uri igranja je prišel curek, podstavila sem posodico in ujela gejzir. Hvala za čestitke! V hladilniku že čaka tortica, da prideta babi in dedi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 17:16:09
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 Edino zvecr ima nove fore.Ga dam spat in zdaj ze dva vecera,se po pol ure al pa uri zbudi in je dobre volje kot cel dan ne. takisto pri nas Tudi pri nas. draja - tud jaz že cel dan mislim nate, javi kako ste
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 17:17:29
|
|
|
|
tinaaja
|
STAJICA - RAZMISLJAM, DA BI (ups crke) jo postavil.. not bi dala naso kuzo, da bi imela malo miru pred brino skooooz jo nadleguje... zdaj ji ze rata prit cez sobo na vseh stirih, ce pa hoce do kuze jepa splohh hitra
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 18:03:16
|
|
|
|
soncek78
|
Hello čvekice! Najprej vsem minislavljencem in za bubančke! No končno nekaj glasu od mene . Moja mala navihanka je pravi živček... se kobaca, klepeta in želi veliko pozornosti... Papanje: -mi papamo prav v redu - 5x na dan - in flaške skoraj noče več... - ob 7:00 (v spanju) mleko (200 ml) - ob 11:00 - sadna kašica s piškotki (cca200 g) - ob 14:30 - zelenjava in meso (cca 200g) - ob 18:00 - sadno žitna kašica (cca 200 g) - ob 20:30 - mleko (cca 150 ml) - ponavadi štrajkamo ali rižolino (cca150 g) - njami Spanje: Ponoči super (od 21:00 do 8:30) brez pebujanja, čez dan malo malo... Nimamo pa še zobkov, laskov je tudi bolj malo... imamo pa dve lički kot jabolki. Prav za pojest. Lep pozdravček in .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 18:28:00
|
|
|
|
draja
|
Joj punce zlate ste. Hvala ker ste mislile na naju!!!!! Sem malo pozna, ker smo prišli do P šele okrog 13-ih, pol pa sva bili z Živo pri mami. Živa je ok. Tudi naša P nima pojma kaj bi to lahko bilo, pravi samo, da alergijska reakcija na cepivo ali kaj drugega ne zgleda tako. Ostali smo torej brez diagnoze, pa je že bolje tako, kot da bi bilo kaj hudega. Živi se nove pikice hvala bogu niso spustile, stare pa niso več zelene, ampak samo še črne na vrhu in rdeče spodaj . Vročine od zjutraj nismo merili in P nam je rekla da gremo lahko že danes na sončka. No, vseeno sva bili z Živo raje cel dan notri, se je pa igrala s svojim bratrančkom Maksom. Obe P sta namreč prepričani, da te pikice niso znak kake bolezni, zato so nas tudi obakrat poslali čakat med zdrave dojenčke v posvetovalnico.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 18:47:01
|
|
|
|
cv105
|
draja, stajica & pes: tudi naš kuža (no, mamin) ima prav moro pred Maksom, ker ga ta non stop gnjavi ... pa za ušesa, pa cukat, pa oči pregledat ... ni da ni ... prej sem jo šla ven peljat, ker ni blo nikogar doma ... je prav s strahom pogledala naokgorg, kje se skriva Maks ... ko je pogruntala, da ga ni, je bla pa vsa srečna ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 18:59:14
|
|
|
|
erna14
|
draja-super sem full vesela da ni hudega thaiss-oblubm k se vidva ti jo specem ne celo ker pomoje tud ce bi ti celo namenila nebi v enem kosu do tebe prsla,bi pomoje moj mal stran odrezal zabika-sori sej ne vem ali si ze napisala ali ne,vem da ste se zadnic z tinaajo neki menle o tem sam sem sam na hitr prebral.zanima me kaksno vanilijo ti to vzames,vem da v stroku a je mogoce tista od knorja k je sam en strok not,cena2.50€. no se neki novga nas je zacel govorit "mama" ampak vcasih gre takole mama vcasih pa mamamamamama no neki ze je pa kar koli ze uglavnem nova crka v besednem zakladu "M"
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 19:04:27
|
|
|
|
Žabika
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 zabika-sori sej ne vem ali si ze napisala ali ne,vem da ste se zadnic z tinaajo neki menle o tem sam sem sam na hitr prebral.zanima me kaksno vanilijo ti to vzames,vem da v stroku a je mogoce tista od knorja k je sam en strok not,cena2.50€. Ja res je, ta v stroku. Za ceno ne vem, pa tudi za proizvajalca ne. Vzamem pač tisto, ki je. Pa lahko daš samo malo notri. Ne celega stroka. Enostavno malo odrežeš, prepoloviš, izdolbeš semena in daš kuhat z jabko, ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 19:43:52
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika IZVIRNO SPOROČILO: erna14 tista od knorja k je sam en strok not,cena2.50€. Za ceno ne vem, pa tudi za proizvajalca ne. Punce, a ve res za vsako stvar veste kdo jo dela pa kok stane? Joj, me je kr mal sram . Jst še za pamperske NIMAM POJMA kok so!!! Ke šele za strok vanilije .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 19:46:10
|
|
|
|
draja
|
Evo, Živa že spančka, jaz pa čakam mojga, da pride iz službe . Luna06 ti pa ziher mojga poznaš, k je iz tvojega kraja doma . Erna čestitam Žigcu za nov besedni zaklad. Živa pa trenutno govori največ ba, včasih tudi ma, be, ne, nje. Včasih pa kar nekaj prijavi - zadnjič je direkt živjo rekla . res, smo bili trije zraven in smo vsi slišali čist razločno živjo . Kužki ga nimamo, samo je pa Živa zdaj ene dva, tri tedne ratala čist nora na pse. Na sprehodu čist ponori, ko ga kje zagleda in pol začne protestno jokati, ko greva stran . tko da midve nadlegujeva tuje pse - zadnjič sva hodile za enim starim kužatom,ki se je komaj premikal, samo čim sem ga prehitela je bil že jok v vozičku. No, pol se mi je pa zdel, da se nama hoče kuža mal izognit, pa vedno hitrej se je trudu hodit, da bi zbežal, pa se mi je zasmilil in sva oddirjali naprej .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 19:49:36
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: Žabika IZVIRNO SPOROČILO: erna14 tista od knorja k je sam en strok not,cena2.50€. Za ceno ne vem, pa tudi za proizvajalca ne. Punce, a ve res za vsako stvar veste kdo jo dela pa kok stane? Joj, me je kr mal sram . Jst še za pamperske NIMAM POJMA kok so!!! Ke šele za strok vanilije . jst niti,vem samo,da je oboje drago kot ...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 19:50:27
|
|
|
|
amy26
|
neko kmetijo, je ful ugodna, če maš dost zvezdic zbranih.Mi jo gremo drug teden iskat, ko jo dobijo. Leina, tista kmetija ki je v arielu je super, Aleks jo je dobil lansko leto za dedka mraza
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 19:53:49
|
|
|
|
tinaaja
|
jeb ... zobki ... tok se mi smili mala... mal pred 6 je dol padla do 7, se zbudila naspicena do konca in se zdaj cvili... jo fotrcek uspava... nic ne pomaga leva enka je tik pred prebojem in je cist boga. Men gre tud kar na jok, ko jo poslusam, pa kar ne vem, kaj naj se naredim, da bi ji pomagala mah mogla sem mal pojamrat, ker tko redko tko joka in se mi srce para.. tud ziza ne pomaga.. grem jo lubckat draja
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 19:56:34
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: Žabika IZVIRNO SPOROČILO: erna14 tista od knorja k je sam en strok not,cena2.50€. Za ceno ne vem, pa tudi za proizvajalca ne. Punce, a ve res za vsako stvar veste kdo jo dela pa kok stane? Joj, me je kr mal sram . Jst še za pamperske NIMAM POJMA kok so!!! Ke šele za strok vanilije . ja kati,valda saj ti na velko na vrecki pise knnor-vanilijev strok in ce zelis prebrat vanilijev strok skor ne mors falit kdo je proizvajalec ,ok za stvar ki je se nisem kupovala vedno pogledam ceno medtem kot za kruh,jogurte,cipse,cokolade,piskote,....ne gledam cene,ker se niti ne znajdem in se mi tud ne da iskat med tistimi cenami kolk stanejo ker je res tok cen na kupu o a kdo gleda , igra olimpija , zgublajo za 5 pik,moj se pa tuki tok jezi k tole gleda.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 20:09:07
|
|
|
|
erna14
|
draja-jaaaaaaa se spomnem kuzka na brilejevi,kok ga je ziva gledala se lastnik kuzka je to opazu.mislim da boste mogl kuzija nabavit evo kar tri za zivo tinaaja- upam da kmalu pogleda zobek ven,boga brina tole je pa zate no nas tamal ze pride cez celo sobo sam rikverc no tud to je neki
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 20:09:27
|
|
|
|
Žabika
|
Jst bi tut Olimpijo raje gledala, ampak me tudi malo skrbi tale politična situacija, tako da kar premiera poslušam. No malo pa še špegam na košarko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 20:19:06
|
|
|
|
tinaaja
|
se ena kocka http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169047
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 20:31:24
|
|
|
|
pocka
|
čer najprej Hana čestitke za obmesečnico! danes ni blo cajta za RR. Sva jo zjutraj mahnile v Lucijo in prišle domov ob 1, pa je mami jedla, pol je Taja jedla, pa sva se malo igrale, pa šle malo babi pogledat, pa spet malo jedle pa malo spale...skratka gužva . Zdaj pa že 1 uro spančka. Moj mastitis se bliža koncu,ne boli skoraj nič več. Imam pa eno vprašanje, bolj za mameto Naometo - sem dobila antibiotik Zitrocin (danes sem spila tretjo in zadnjo tableto) in zvečer sem hotla Taji naredit rižolino in sem iz obeh ziz skupaj spumpala kooomaaaj 100ml ,a je možno,da je to od antibiotikov? draja - super, da so se pikice umirile, upam da čimprej izginejo in želim vam,da je že enkrat konec teh problemov.Vidim, da bo mogla Živa za božička dobit . tinaaja - za brino pa pooolnooo pikapok, naj zobek čimprej ven pokuka leina - za zdravje jjasna - lepo,da si se malo javila, pa srečno pri zobarju in na cepljenju dskubin - Draž je pa faca s to kremo, on pa res ne bo imel problemov s suho kožo na rokah zdaj, ko bo burja pes - naša tudi "boža" kužo,jo cuka, praska po smrčku, kuža pa ful v njo rine. Po mojem je kuža malo ljubosumna, moram bit stalno zraven,ko je v hiši. Jo pa zna že poklicat Ta (ime ji je Tami). Taja je pa drugače tudi ful nora na pa , jih začne ful klicat kjerkoli vidi kakega. Se grem mojem na kavč pridužit,pa Janšo poslušat,da vidimo,kaj se bo izcimilo iz vsega tega.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 20:33:50
|
|
|
|
erna14
|
evo slikca nasih zgornjih zobkov pa se en pozdravcek iz kopalnice(sam ne danasnji)
< Sporočilo je popravil erna14 -- 15.11.2007 20:37:02 >
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 20:35:34
|
|
|
|
cv105
|
naše detece spi ... pojedel, načebričkal, s sesalcem nos spucal ( joj, kakšne hece imamo danes na račun tega babyvaca ... ampak je pa super) in zaspal tinaaja: nam je calgel pomagal ... nič drugega mi ne pade na pamet ... in upam, da bo zobek kmalu zunaj cene: bolj ali manj je vse predrago ... igrače: ampak morate pa dražt a ne ? nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 20:36:30
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika Jst bi tut Olimpijo raje gledala, ampak me tudi malo skrbi tale politična situacija, tako da kar premiera poslušam. No malo pa še špegam na košarko! nc bat ne zmujas NIC,dons jim ne gre in ne gre.zgubljajo za 14 pik
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 20:39:01
|
|
|
|
Žabika
|
No tinaaja, ta je pa tudi meni všeč. Vse tiste plastične so mi . Čeprav mi je vseeno boljše, da je vsaka stvar posebej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 20:40:57
|
|
|
|
amy26
|
naš fant pri 10m sem mal prej primerjala Eline slike in slike od Aleksa, pa moram priznati da je bil Aleks skos bolj brihten kot Ela, mislim v tem smislu da ko sem ga slikala se je skos nastavljal aparatu in se smejal ko si ga slikal pa ful je že obvladal hodalico, pa bolj samostojno sedel,...ona je še kar dojenček in vedno bo če jo bom primerjala z Aleksom Draja, super da je vse ok pa želim vama da pikice čimprej zginejo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 20:41:30
|
|
|
|
erna14
|
thaiss-ku ku kje si a pancas nocko
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 15.11.2007 20:45:16
|
|
|
|
amy26
|
glede babyvaca se strinjam da je zakon imela sem narhinel pa vse je ok dokler ti ne zmanjka tistih nastavkov, zdej pri babyvacu je dosti bolje, potegne dosti bolje in vse v trenutku pa še nobenih nastavkov ne rabiš, samo spereš in to je to
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.