skačica
|
čer! Mater čvekate, jaz bom hitra, se mi že zeha, Iza pa tud spi in morm hitr za njo, da je ne mine. thaiss- a obvestil so vas, da jih še ne bo? Jaz tud še čakam na starchildke in snugse. Mater, bi mogli bit do srede novembra. draja- super, da je Živa bolje in da pikice izginjajo. tinaaja- tole je pa res groza s temi zobmi, pri nas jih še vedno ni. Se pa tolažim, da če so kasneje, so boljši oz. bolj zdravi, čeprav ne vem kok kaj ta trditev drži. Upam, da jih bo imela po možu, ki pri svojih skor 28 še nima plombe in ne po men, ki imam poflikano vse od trojk naprej na obeh straneh, spodaj in zgoraj . Vsem bolančkom za zdravje. Midve sva bili cel dan pri moji mami, seveda skoz v bajti, ker se z Izo ne upam ven, čeprav zaenkrat vročine nima, iz noska se še čisti, upam, da se počasi stanje umiri. Tudi pri nas čakamo, da se bo začela kobacati, sama se že prav lepo postavi v položaj za kobacanje potem se pa nazaj usede in si ploska (ker sem ji jaz full ploskala, ko se je začela na rokice opirat in očitno si je zapomnila, da je to nekaj velikega ). No, upam, da kmalu spelje, po drugi stani je pa tud luštno, ker jo še ni treba lovit po bajti. Grem spat, jutri bom cel dan doma, bom imela več časa za javljanje.
|