![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 8:38:02
|
|
|
|
thaiss
|
Jutro, naj pohvalim noč 21h - 5h - 8h Zunaj nas sonček čaka, upam da ni mraz. Počasi jo bova kar mahnila, moram kupit darilo za 6letnico, pa se mi ne sanja vse naj naj TAJA in JAKA skačica upam, da dočakamo te pošiljke, da ne bo prej zima mimo včerajšnji jedilnik: - rižilino s cimetom
- frutek (jabolka,banana,riž)
- zelenjavna mineštra + malček rumenjaka za desert pa še 3 žlice kakija
- rižolino..skoraj nič
- ponoči 210 ml mleka
super thaiss (po domace EJ) za osvojeno osnovno stopnjo citiranja.. le tako naprej ma kakšna osn. stopnja, to sem že doktorat iz citiranja nardila!! za citiranje,a ves da sm jaz to ravn vcer opazla,prsezem erna sej učiri sm js to komi naštudirala .. s kolegico še nič novega, čaka datum...ma sej bom prišla pred njo, ti kr pečico zakuri, sem že v nizkem štartu Lahko bi prišla že naslednji teden, če bo vreme!!! thaiss - čestitam za citiranje, pri kom si pa tečaj imela, a pri Hempu? itak da si uganla Obalanke,a poznate Massimo Dutti ?
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 8:41:52
|
|
|
|
erna14
|
thaiss-jeeeeeeeeeeee ti kar prid TAJA IN JAKA JAZ PA NE VEM pomoje bom dons pop kar na dolensko picila ,moj gre itak na primorsko jutr v osmico,tako da bova sla sama dol on se nama pridruzi v soboto,
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 8:46:31
|
|
|
|
tinaaja
|
tinaaja: sam šoping te je. ce v lj kupujes v stacunah z normalnimi cenami, naletis na vsakem koraku na nekoga, ki zgleda, kot da si se pogledal v ogledalo. ko sem ful potovala, sem samo v tujih mestih kupovala. Zdaj pa ... massimo duti je pa ena spanska varianta ala zara in mango, samo v Slo se neznana oz se ni trgovine taja vse naj naj
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 8:50:07
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 moj gre itak na primorsko jutr v osmico nekomu pa se bo godilo
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 8:55:20
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: erna14 moj gre itak na primorsko jutr v osmico nekomu pa se bo godilo jaaaaaaaaa no
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 9:33:26
|
|
|
|
Pikca
|
pikca-sej naj bio blo tako prav,da tamalmu pustis da gre z rokicam v hrano in brska in svinja ......sam jaz si kar nocem to predstavat kok je pol popacan evo, tuki smo jedli polento... polenta je bila tud na mojem puloverju, laseh...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 9:35:22
|
|
|
|
Pikca
|
pa dobro jutro morm it delat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 9:43:47
|
|
|
|
tinaaja
|
sem dobila na izbiro darila za bozicka iz sluzbe in so plisko variante.. sem kar malo , ker tega imamo pa res ornk prevec ... brini pa itak dol visi za vse medvedke in podobno ma skoda... pa vem, da so se punce trudile, da bi izbrale najboljse, itak se ne da vsem zadostit.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 10:04:54
|
|
|
|
draja
|
Jutro! Po tistem žuranju ob 23-ih je mala zaspala ob 00:30 in spala do 4:30 v enem kosu . Nisem mogla verjeti, da je že toliko ura . No pol pa se je zbudila še ob 6-ih in pol skoz nekaj zbujanja do 7:20 ko se je dokončno zbudila. Noč je bila sicer kratka ampak faaantaaaastična!!!! Najbolj sem pa vesela, ker smo noč prestali brez napenjanja. Tudi enkrat je ni zvil trebušček. Ma tolk sem happy! Drugače pa so pikice enake kot včeraj, ampak zdaj me ne skrbijo več. Pikca joj kakšen je Jernej s to polento . Jaz pa Živi ne pustim glih po posodici šariti, ampak mi itak vsake toliko kakšno žlico "sklati" in pol to ful packa po rokah - je prav smešna kako si potem gleda rokice. Tinaaja jaz upam, da so pri Brini res samo zobki in da hitro ven pogledajo. pliškoti so pa res brezvezni. no, razen zajčkov . cv105 jaz ti posodim škornje, če mi prideš zlikat Erna valjda da pejta na dolenjsko se mal razvajat. pa valjda ne bo samo dec žural Vse najboljše Taja in Jaka!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 10:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
punce a nama ne paseta 2 da moj vidi kaj sem zdaj napisala bi rekel,da je bolezen vplivala name je pa slikca s krsta najine necakinje punce jaz imam soping krizo,kr nisem cel teden nikamor ven hodila,pa se moj je danes sel sam v ikeo in toysa,kjer je raj za mene.Cel dan bi med igrackami hodila Sva ze dosti boljse z malim samo sva vseeno rajsi ostala doma.Spali smo spet super (skrat seveda z mano pod kovtrom) zizali 2krat sirena,pridem alora nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 10:24:32
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Skačica, v BC se noben ne javi... Bom še probala.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 10:26:59
|
|
|
|
tinaaja
|
gledam nekaj na racunalnik in se obrnem proti brini in tole zagledam kap me je skoraj sem pograbila fotica in slikala se dobro, da je stala ene 2 minuti skupaj, da sem vse ovekovecila
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 10:29:41
|
|
|
|
malička
|
Dober dan, najprej vse čestitke slavljenčkom in čimprjšnje okrevanje bolančkom, med akatere spada tud naša mala, malo kašlja kiha, z noska pa se ne cedi za enkrat.... Zanima me kje se da kupiti tist mehka obloga za okrog posteljice, ker se je gospodična začela dvigovat in mnogokrat ji spodleti in prevečkrat se udari v glavi zato moremo nabaviti tisto oblogo, torej če katera ve kje se da dobit prosim..... Spimo super, vsak večer zaspi okrog 22 prej poje flaško okrog 180 keksolina, in potem spi vso noč zjutraj do pol osmih danes celo do devetih, tako da sem bila po dolgem času jaz danes prej budna kot ona, in sem uspela narediti vse po bajti...Sem kar srečna da je še spala ker drugače nebi nič nardila..... pa lepo se imejtee
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 10:42:57
|
|
|
|
draja
|
Braaaaaavoooooooo Brina Zdaj bo šele boga Aja Malička jaz sem oblogo kupila v BC, samo sem kupila komplet skupaj s kovtrom in rjuhami. Flanelaste preobleke za kovter - kje se jih dobi??????? Velikost 100 krat 140. Jaz jih nikjer ne najdem,povsod samo bombaž. Nujno bi rabila ene tople preobleke, ker imamo zelo mrzlo v spalnici.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 10:45:50
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Odeja nima?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 10:49:10
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Jah.. vreča bo drug teden. Sem vprašala, če je to v ponedeljek al v soboto pa NE VEJO! So pa prjazni - me bojo poklicali tud, če vreče ne bo.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 10:56:08
|
|
|
|
sezam
|
draja - da je stane za enkrat OK kati - tudi jaz ne vem cen erna - o si me pogrešala Tuki sem. Dans z obema doma. Ana ni šla v vrtec, ker smo mislil it v službo pogledat, pa mi je šefica popoldan sporočila, da jih pol manjka in tako nismo šli. V vrtcu sem se pa pred tem zmenila, da je danes ne bo. Jo pa sedaj čakam, da pride na "sestanek" - šefica. Ja služba se že približuje Zdravje je boljše. Žigu le še z noska teče, vročine pa ni več pikca - glede hranjenaja ... ja naš je tud "pacek" Po posodici mu tudi jaz ne pustim, sam se namaže s tistim, kar ima okrog ust, pa kako žlico mi zbije z rok in potem po tistem packa. akole pa izgleda naš rižolino tinajaa - Brina
|
|
[Brisano sporočilo] 16.11.2007 11:00:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 11:08:35
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Brinči bravisimoooo ,kdaj prideš to Borčija naučit????? Jernejček,Žiga dobre mamice masta,da vama pustijo takole pacat,naš Bor,ko neha jest ni skor nič umazan ga skos sproti brišem Kati ja v BC so pa res prijazni tinaaja a greš jutr v shoping,a?A zase al za prestolonaslednico?Kakšne naj bi ble pa cene tam?Kokr Zara ? Moje zlato se je zbudu .Čez 10 min bo pa tud štrudelček pečen en jabolčen in en sirov mmmmm.Kok sem jaz pridna .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 11:28:15
|
|
|
|
K_a_t_i
|
U Anja, jst pa še nisem bla na kav... A se lohk povabem O šit.. Moja Jana.. Na prafaktorjih . Sem rekla mamic, da bom prebrala, če bo cajt. No, zdej ne bom prebrala pa ne kr ni cajta, ampak, ker jo je zame prelistal Žiga . Brina, bravo!!!! Počaki uno fazo, da bo skoz za tabo lezla pa se ti na hlače obešala, da bo lahko vstala. Jst sem pol cajta brez hlač . Za kosilo bo pa zelenjavna juha (repa, korenje, koleraba, blitva, por, paprika in pira za gostilo - nimam pojma kwa bo ratal...)
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 11:29:23
|
|
|
|
Pikca
|
Jernejček,Žiga dobre mamice masta,da vama pustijo takole pacat če pa edin tko kej poje , blagor teb, k maš takega jedca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 11:32:04
|
|
|
|
Pikca
|
u Brina pa že kar pokonc, bravo bravo! pliškoti - mi jih mamo enih 50, se mi zdi ... sam imajo vsi imena in ni šans, da jih zreduciramo, Živa ne pusti...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 11:34:10
|
|
|
|
erna14
|
pikca-hehe pol mas pa res dela velik, sebe pa se tamalga umit sezam-itak ,no pol ce je pa ze z zigcem bols pa ce sam mal iz noska tece,lahko izkoristite glede na to da ste vsi doma in izkoristite tega soncka .o sluzbi pa raje nebi,ker se mi zdi da se bo leto obrnilo kot zoga hitr draja- in se enkrat jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 11:38:28
|
|
|
|
Žabika
|
No jaz tudi Hani ne pustim pretirano packarit po hrani, no razen včasih. Včeraj sem ji dala kos brezglutenskega kruha in je takšno nardila, pojedla pa komaj kaj. Danes je pa prvič dobila piškot, pa je bil tut cel žur, ampak spet bolj malo pojedeno. Jaz res ne vem kaj naredim. Se mi zdi, da Hana daleč najslabše je. Pa res je smešno, ker prvih pet žlic ful odpira usta in lepo je, potem pa jih zapre z zadrgo in jo ne prepričam več, da jih odpre. Z zaprtimi usti obvlada že vse; smejanje, kašljanje, kihanje, ... Očitno se je odločila, da bo imela GH samo za predjed. Ali naj ji res pustim packarit po posodi? No probam lahko! No za povrhu pa je še Lupus spet nekaj bogi. Je čist počasen, nič energije nima. Se nič ne veselim, da je vikend pred vrati. No zdej pa še enga , da ne bo tako pesimistično zvenelo vse skupaj. Vse bo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 16.11.2007 11:46:06
|
|
|
|
cv105
|
Flanelaste preobleke za kovter - kje se jih dobi??????? Velikost 100 krat 140. Jaz jih nikjer ne najdem,povsod samo bombaž. Nujno bi rabila ene tople preobleke, ker imamo zelo mrzlo v spalnici. Svilanit ... preverjeno !! Če nimajo na zalogi, pa naročijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.