|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
15.11.2007 20:15:37   
ElaM
Skaana, kje si ti dobila to torbo na BC, meni pod nahrbtniki in torbe odpre samo čudo, pa še full počasi se mi nalaga.user posted image

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
15.11.2007 20:17:30   
lorch
Ajtak! jaz sem bila tudi danes v Mullerju in so ravno dobili robo, tako da si jih verjetno malo prehitela. Katere plenice si pa iskala? Ker jaz sem bila zadnje čase kar velikokrat tam, pa so vedno imeli Pampers newborn , pa mullerjeve 1 in2. maš malo nesreče s temi plenicamiuser posted image
Glede torbe: jaz sem jo naročila pri neckermannu http://www.neckermann.si/articleimage.aspx?width=458&height=480&articleid=2430937&pos=0&part=0

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
15.11.2007 20:21:28   
lorch
Sem neki zbluzila, pa sem kar ven padla, ko  mi je končno uspelo dat torbo gor.user posted image
No, meni se je zdela ta torba kar praktična, pa še draga ni.  Je pa kot vidite sestavljena iz dveh torb, ki se spneta v eno, kadar se rabi podlogam pa se data torbi narazen, vmes se raztegne podloga in na vsaki strani so pripomočki, ki jih rabim za user posted image . Sem si pa to torbo pripravila za v p. in noter sem spakirala vse zauser posted image v en del in vse zame v drugega. Tako moj dragi ne bo mogel nič doma pozabit, razen jajčkeuser posted image .

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
15.11.2007 21:14:08   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Skaana, saj se lahko zmenive za MBuser posted image . Pa še hude veze imam tam. Od fotra bratranec je strokovni direktoruser posted image . Joj, pa še obe greve na CRuser posted image . A boš ti imela spinalno?

Torbe še nimam. Pri Črtomiru smo uporabljali Nivein ruksak, sedaj pa pojma nimam, kaj naj bi vzela. Ona od bugabooja se mi je zdela too much (90€) in sedaj iščem nekaj malo bolj ugodnega. Mislim, da bom vzela kar eno z Winnijem Poohjem od haucka. Jih imajo na ebayu za 19 €.

user posted image user posted image user posted image  Zmenjeno torej... Sam jaz mam pa v CE veze user posted image . No, pa v MB se bo tud kaj našlo, ja... Spinalna? Seveda.user posted image

Pa kak ti to rata tak poceni nabavljat. Kakšna slikca od Hauckove torbe? Jaz sem pa ful skeptik glede nakupovanja preko neta iz tujine...

Ovkidovki, danes pa res že mal Ateno preveč zanemarjam user posted image . Ji grem pravljice brat.

user posted image ajte se. In predvsem lahko noč.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
15.11.2007 21:16:53   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Skaana, kje si ti dobila to torbo na BC, meni pod nahrbtniki in torbe odpre samo čudo, pa še full počasi se mi nalaga.user posted image

Mslim, pa saj to ni res... Sem ti že odgovorila, pa sem pomotoma zaprla user posted image . Ja, greš pod oprema, vozički, Quinny in dodatki. Ali pa klikni na link. Mah, imajo pa tole res zakomplicirano.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
15.11.2007 21:19:31   
hokejistka
Sem eno lušno stran našla. če katero zanima:

http://www.srcek.si/si

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
15.11.2007 21:51:14   
želva
Dons sm bla na pregledu in moj user posted image  je priden in zelo živahen. Se mi zdi pa malo majhen: 2700 g in obseg glavice 33cm, ampak G pravi da je glih taprav.- za prvi porod, da ne bo pretežko. Sicer ma pa še 3 tedne časa, da še zraste.
Pa 3, 5 ure sem čakala na pregled user posted image , ker je mela G vmes en carski rez in ko sem šla ob 8 iz ambulante, jih je ta mano čakalo še 7.user posted image .
Mi smo že izbrali ime: za user posted image  Manca, za user posted image  Tine. Dobla sem napotnico za v P, pa nabavla mrežaste gate, tko da zdej lohk štartamo.
Pa ne se tok o popadkih pogovarjat, k pol me bo več nobene decembrke več, če boste user posted image  klicale. Jest še tolk počakam, da bo strelček, pol pa gasa.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
15.11.2007 21:53:38   
ajtak
Hokejistka krasna stran, malo draga pa saj je vse kar je lepo tud drago user posted image
Je pa gor simpaticna ideja za novoletne okraske ce se keri da delat
user posted image , bi bilo full simpaticno, pa se vsakemu obisku se da loh za spomin...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
16.11.2007 0:49:25   
lorch
evo mene spet ponoči samevam za računalnikomuser posted image
sem pravkar ugotovila, da sploh nismo tako pridne glede pisanja. So nas januarčice že prehitele in če bo šlo tako naprej nas bodo po št. strani ujele tudi novembrke z drugim krogom.
V glavnem sem se spomnila, da nisemažurirala svojih podatkov:
           37t 5d, 108cm, +13kg  (Se tolažim, da je to itak vodauser posted image )
Začela sem piti ta čaj iz malinovih listov, pa  mi je čisto ok. Nič nagravžnega. Zdaj se pa še v red spravim, pa se še malo pomasiram tam spodaj, pa bo. sej olje sem kupila, ampak masirala sem se pa glih enkrat. kao da bo to ful pomagalo. se tolažim, da sem že stem da sem kupila olje za masažo presredka veliko nardila. Japajade!user posted image Samo se bo zmasiralo a ne!
zdaj pa moram it mal donata popit, ker me od teh klementin kar konkretno peče. Pol grem pa mojga za rit prjet pa probat zaspat, ker se moram jutri zgodaj vstat. Ima moj dragi fraj, da greva na socialno povedat da je on fotruser posted image .
Lahko noč vam želim in upam da vse tako lepo spite, da nobene tu gor ni.  Jaz bi tudi user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
16.11.2007 8:24:57   
Foxina
lorch o ti bogica...to pa res ni lušno, da ne morš spat...drgač pa jst tud pijem čaj - samo iz plahtice...in masažo presredka tud nekak izvajamo...se je kr težko zravn spravit, res user posted image

magi jst sem pri vozičku Bebe Confort zravn dobila torbo...tako, da bom kar v tisto vse pospravla...če bo pa premajhna...bom pa kr en navadn ruzak vzela...

punce...a ste dans kej bolš?

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
16.11.2007 8:25:16   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček

Ajtak                        38t            +20kg              130cm
Kim80                      37t3d           +10kg                 101 cm
Mat3ja                     37t 5d             +14 kg              104cm
Lorch                       37t             +13kg                 108cm
Andreja 2000          36t                +9kg                   113cm
Foxina                     37t 1d           +12kg                 102cm
Skaana                    34t5d           +14kg                   109cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           34t              +9kg                     100cm
Kajča                       37t2d             +16kg                  96cm
Raho                        35t             +12 kg                 129cm
Magi*                       34t2d           +15kg                    111cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         33t               +10kg                    96cm
Pikica07                   28 t2d          +10 kg                   98 cm
Pikica*                      33t5d          +12 kg                   98 cm
Hokejistka               34t            +12,5kg                     99cm
Vrtnica 79                36t             +15kg                   107cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    33t               +16kg                  108cm
Lončica                    34t1d           +15kg                     106cm
Soncek.djukelica     32t                +17kg                   111cm
Tejka                        32t4d                +8kg                  98cm
Danvari                     35t                +10 kg                 124cm
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                36t                +18kg                  117cm
Sade                          31t              ­+12kg

Želva                         36t 2d            ­+10kg               104cm

Vetrnica                      37t             ­+10kg                101cm

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
16.11.2007 8:50:28   
pikica*
Dobro jutro!

Jaz sem pa danes po dolgem času spala odlično. Od polnoči pa do pol sedmih sem spala kot ubita. Pa še potem sem se zbudila čisto zalimanauser posted image .

A zdaj so pa torbe na tapetiuser posted image ? Mi smo pri Zoji imeli kar navaden ruzak, za juniorja bomo imeli pa torbo, ki smo jo dobili poleg vozička. Sicer ni original - je pa barvno usklajena z vozičkom (črna). Smo pa voziček kupili rabljen, tako da je tudi torba rabljena. Ampak je čisto ok. Ne kompliciramouser posted image . Za zojo zdaj itak več ne rabimo nekih oh in sploh pripomočkov, tako da ponavadi tisto dudo, bidonček s pijačo in plenico stlačimo kar v njen majhen ruzaček.

Ste pridne z masažo presredka. Jaz se tega sploh ne bom lotila. Sem bila prvič optimist in sem kupila tisto olje od Welede, potem sem ga pa uporabila samo ene 3x. ZAto ga zdaj sploh ne mislim kupovat. Al še kreme za mazanje trebuha nisem kupilauser posted image . Še dobro, d asem pred kratkim od prijateljice dobila zapoznelo rojstnodnevno darilo, ki vključuje tudi mleko za telo s karitejevim maslom. Pa se vsake toliko namažem z njim. Sem res čisto neresna. Tisti časj iz malinovih listov pa tudi mene malo vleče, ampak se še nisem spravila v trgovino, da ga kupim. Kdaj naj bi se ga pa začelo pit? Mogoče imam malo potuhe, ker je v taprvo vse gladko teklo  tudi brez vseh teh pripomočkov.

A imate drugje tudi tako lep sonček?

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
16.11.2007 8:59:17   
lana38
Skaana, jaz jih štejem že 39.user posted image  Čez 3 mesece pa bom jih imela že 40 ne grbi. Sivega lasu pa za čuda res nimam nobenega. To imam pa verjetno po očetu. On jih šteje 67, pa je komaj pred leto ali dvema začel dobivati tu in tam kakšnega sivca. Za mamo pa ne vem, ker se redno barva že več kot 40 let. Nikoli nima narastka.

pikica*, jaz sploh ne sežem več tako daleč, da bi si masirala presredek. Imam prekratke roke in prevelik trebuh.user posted image  Pa mislim, da sem nekje prebrala, da bi to naj počele od 36T dalje. Jaz bom tam šele čez 14 dni. Takrat pa sploh ne bo več variante, da bi segla do tja in masirala.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
16.11.2007 9:14:06   
Magi*
dobro jutro, če se temu jutru lahko tako reče user posted image

sem od G, CTG v redu, pritisk malce povišan (kar ni čudno, ker sem imela noč katastrofalno, pa zjutraj Zarjo lovila...). pravi, da bova naslednji teden preverila koliko sem odprta. če bom preveč, mi bo sprožil porod na moj RD, ko napolnim 37 tednov - če ne bom že prej rodila.

vprašam sestro za napotnice - pa pravi: ja, če hočete. hm, če hočem user posted image  a ni tko, da moram to imet? pravi, da se napotnica izda kak teden pred PDP - ja pa, če zgleda, da bo pri meni prej... ah, brez veze. mi natisne tiste napotnice in grem dam.

pridem domov, mi poštar pred nosom spelje in seveda me v kaselcu čakata 2 pildka. en od CSD, drugi verjetno odločba za bolniško. je mož letel za poštarjem...bomo vidli, če bo kaj uredil.

v kaselcu me čaka sporočilo od zdravnika, da moram nujno, še danes, dostavit potrdilo o PDP. a prejšnji teden, ko sem bla tam pa se tega ni mogla spomnit user posted image  in piše, da so predlog za bolniški stalež in kartoteko zadržali. pitaj boga kaj naj bi zdaj to pomenilo user posted image  a sem jaz smotana, al se tega res ni mogla spomnit prejšnji teden, pa po telefonu sem jo lepo vprašala, če rabim samo obvestilo od G. ah, spet, brez veze...

skratka, še naprej moram ležat, dovoljeni pa so mi krajši sprehodi na luftu. najbžje vidu, da se mi bo drugače skisalo. čez dan kar gre, ampak, ko pride noč pa ratam tako nervozna, noge me začnejo hecat, ne morem se umirit, pulz mi naraste... res grozno. zjutraj se spet umirim.

kaj bi dala, da bi zdaj lahko šla vandrat po trgovinah, možgane dala na pašo, šla na eno sadno kupo v Rustiko, si privoščila pedikuro in frizerja... ja, pa glasbeno žejo, a ne?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
16.11.2007 9:14:46   
pikica*
lana38, na srečo jaz nimam težav s prevelikim trebuhom. Ampak masiranje mi pa vseeno ne greuser posted image . No, pa saj imamo možeke za te zadeve, neuser posted image ?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
16.11.2007 9:46:14   
Ayo
Dobro jutro!

Mi smo danes se kar dobro spali, sedaj smo pa ze pojedli zajterk, po RR pa moram spravit malo v red stanovanje + likanje. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Ayo, daj ti malo napiši, a je v tujini kaj drugačna praksa kar se porodov tiče?

Jah, kaj pa vem, saj pozante pregovor, da je sosedova trava vedno bolj zelena! user posted image
Tukaj pri nas ne vem koliko je kaj razlike od Slo, ce ne v tem, da je zelo v modi EA, jo ima vsaka porodnisnica in je v uporabi v cca 70%. Nosecnica se zanjo lahko odloci med samim porodom, ce ne more vec.
Kar se tice sprozitve - tukaj je tako, da te tvoj osebni g popelje do poroda in odloca ter odgovarja za sam porod (in je pri njem na koncu tudi prisoten). Torej on se odloci kdaj sproziti, cakajo pa najvec do 14 dni, od cesa zavisi pa itak veste - kolicina plodovnice, delovanje posteljice itd.
Lahko pa recem, da je vse bolj sprosceno in na easy, se mi zdi v Slo je vse prevec panike okrog vsake minimalne stvari, pa folna kislina, ma donat, pa malinov caj, pa masaza presredka, mandljevo olje, keglove vaje, pa pocivanje za vsako malenkost... user posted image  Uf!!!

Magi*, pri tebi je pa res postalo vse skupaj precej resno. user posted image  Te pa popolnoma zastopim, kako je bit zaprt med 4 stenami, ker to sem jaz ravno dala cez in je za popuser posted image . In ves, mogoce je tudi to krivo, da slabse spimo. Ker sedaj ko sem jaz zacela migat in letat naokrog, tudi jaz bolje spim. No, zelim ti da se stanje izboljsa, in da bos se pred porodom lahko sopingirala! user posted image

SD, ugani kam grem danes ob 12h? user posted image  Sem v formi.

Imamo lep soncek tukaj pri nas, grem sedaj malo pospravit.

Lep dan!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
16.11.2007 9:50:51   
ElaM
Dobro jutro,
danes sem pa spala, kot ubita od 11-h do 9-ih zjutraj. Je mami  kar med spanjem odpeljala malo, tako da sem malo frej, da stanovanje spravim v red. če mi bo seveda uspelo.
Masiranje presredka, ne prakticiramo pri nas. Prvič sem dobila samo dva notranja šiva, tako da zdaj računam na podoben razplet.user posted image  Čaj iz malinovih listov sem prvič pila, zdaj ga pa nimam, no mogoče ga bom celo kupila. Sem vprašala mojo G, kaj je na stvari kar se tega tiče, pa je rekla, da škoduje ne, da  pomaga pa tudi težko reče, ker je to bolj "ljudski glas".
Magi*, samo ti imaš pa res ene čudne zdravnike.user posted image  Pri nas te nihče ne vpraša o potrdilu o porodu, jaz sem ga sicer že nesla, vem pa da ga ima kolegica še doma, pa je mala že par mesec stara. In tudi na priporočilo G je  osebni zdravnik za komisijo napisal, da prosi za podaljšanje bolniške do porodniške.

Grem pospravljat, lepo se imejte.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
16.11.2007 9:58:38   
Magi*
jeeej, kak sem vam fouš, ko greste plavat, pa na jogo user posted image  ja, res. če moraš biti doma ves čas, ti začne kar psiha mal nagajat. vsaj meni, no. sem vajena okol letat, 100 stvari hkrati delat. zdaj pa en velik nič, sam gruntam al bo al ne bo.

evo, mož ulovil poštarja in sem dobila odločbi od CSDja. za bolniško pa iz komisije, da rabijo še ptordilo o PDP. sem kar na vodi slutila, da bo nekaj manjkalo al pa kaj jaz vem kaj.

da skratim priču: na dopisu je naslovnik osebna zdravnica (oziroma ta, ki nadomešča mojo zdravnico), dopis se vroči zdravnici, zavarovancu (meni) ter v arhiv. glede na to, da je naslovnik osebna zdravnica jo kličem, da ugotovim ali ona rabi to potrdilo ali ga jaz direktno na komisijo pošljem. pa ona meni, da ona tega ne rabi, da ta dopis ona tudi ne dobi, da komisija direktno z zavarovancem naprej ureja in oni dobijo samo še odločbo (WTF??)... punce moje, nisem ravno največji butelj na tem svetu, ampak trenutno se mi zdi, da al se naše zdravstvo mal zajebava al pa je boljš, da se grem na blond preštrihat user posted image

ma grem ležat, da ne bom od hudega rodila.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
16.11.2007 10:06:04   
ElaM
Magi*, še to pokomentiram, pol pa res grem.user posted image
Potrdilo o PDP-ju, sem nesla osebnemu zdravniku prejšnji teden, ko sem že imela odločbo komisije o podaljšani bolniški. Torej, v Kr, očitno tega potrdila ne rabijo.user posted image  Res je, pol pa bodi pameten, če je povsod drugače.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
16.11.2007 10:37:39   
Raho
Potrdilo o PDPju osebnemu zdravniku?user posted image

Jaz sem poklicala v ZD, naj mi pripravijo zadnji bolniški list in ga je šel mož iskatuser posted image . Brez enega potrdila in brez vsega. V LJ imate res čudne dohtarjeuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
16.11.2007 10:57:16   
lana38
Moj os. zdravnik je rekel, da naj mi G samo napiše, kdaj nastopim porodniški dopust. Nisem vedela, da je en izvod potrdila o PDP za os. zdravnika. Na CSD pa mi je tudi oba papirja vzela. Vsaj ona bi lahko vedela, da rabi samo enega in bi me lahko opozorila in mi tistega vrnila, ki ni za njo. Potem mi je pa kar G napisal na tisto belo potrdilo, ki sem ga dobila na vsakem pregledu, da mi ni bilo treba še enkrat na CSD hoditi, da bi mi vrnili tisti en izvod. Pa je veljalo, ker sem ravno včeraj dobila odločbo od komisije, da se mi podaljša stalež do 30.11. in zaključi, ker s 1.12. nastopim PD. Zdaj pa samo še enkrat po bolniški list v zadnjem tednu tega meseca.
Danes pa je lep sonček. Sprehod sem že opravila in je bilo zelo fajn. Če bi lahko hodila, bi še malo dlje zunaj ostala, ampak mi je bilo pol ure kar dovolj. Sem že komaj čakala, da pridem not in sedem.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
16.11.2007 11:05:52   
loncica
Čav punce!

Jaz sem v stanju pripravljenosti. Včeraj sem imela (spet) krvavkast izcedek. Ne vem a je bilo od pregleda, ali del čepa ali pa mi je spet kakšna žilca počila. Sem klicala v P in so rekli, da dokler ni popadkov ali mi ne odteče voda, nimam kaj hodit. Tako, da zdaj lahko čakam par ur, dni ali še kak teden, da se začne. Bomo videli.

Magi, dajva tako tempirat, da bova skupaj v Puser posted image . Ampak, bi blo fajn če bi še mal počakale.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
16.11.2007 11:12:29   
lana38
loncica, moj porod se je začel s krvavim izcedkom zjutraj. Nisem imela nobenih popadkov, pa sem vseeno šla v P. Tam so me tudi zadržali, hvala Bogu. Popadkov sploh nisem dobila. Zvečer istega dne mi je odtekla plodovnica. Popadkov od nikoder, umetni niso ne vem kako prijeli. CTG je cel dan risal popadke, ki jih jaz nisem čutila. Ob 5h zjutraj naslednji dan je bil Blaž že v stiski in so vsi začeli letati dobesedno. Na srečo sem bila odprta dovolj, da so mi lahko naredili vakuum. Če ne bi bila v P, ne vem kako bi se končalo. Čudi me, da so ti rekli, da čakaš na popadke. Kaj pe če jih ne bo?user posted image
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
16.11.2007 11:27:16   
loncica
Lana, ampak si napisala, da ti je potem voda odtekla. Jaz imam s temi izcedki problem že kar nekaj tednov, zato se ne obremenjujem toliko. V P so mi rekli, da naj pridem, če ne bom otroka dovolj čutila, če mi odteče voda (logično) oziroma, če dobim boleče krče ali če me bo kaj tiščalo. Sem brala tudi pri Pušenjaku, ki je istega mnenja, zato pač čakam, če bo kak znak, bom pa itak takoj šla.

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
16.11.2007 11:31:15   
Magi*
loncica, se strinjam s tabo. držim pesti, da nama uspe še malo počakat in potem greva lahko skupaj v Rim user posted image
drugače pa kar počakaj, da se začnejo popadki ali ti odteče voda. odprta nisi veliko tako, da je vsaj to olajševalna okoliščina. če bi bila precej odprta, je namreč rizik, da glavica pritisne ob popkovnico, tako pa vsaj te bojazni nimaš.

a tebe tudi takole psihira tole stanje bojne pripravljenosti? jaz sem že čisto out zaradi tega. pa drugače nisem ravno labilna oseba, pa se me tudi ne da kar tako iz tira spravt, sam tole...me pa res načenja.

Raho, tile dohtarji pri nas so pa resnično čudni. res pa je, da organizacija v zdravstvu močno šepa. boljš, da ne dobijo mene za direktorco user posted image  

se še oglasim. grem spet mal v horizontalo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?