Magi*
|
dobro jutro, če se temu jutru lahko tako reče sem od G, CTG v redu, pritisk malce povišan (kar ni čudno, ker sem imela noč katastrofalno, pa zjutraj Zarjo lovila...). pravi, da bova naslednji teden preverila koliko sem odprta. če bom preveč, mi bo sprožil porod na moj RD, ko napolnim 37 tednov - če ne bom že prej rodila. vprašam sestro za napotnice - pa pravi: ja, če hočete. hm, če hočem a ni tko, da moram to imet? pravi, da se napotnica izda kak teden pred PDP - ja pa, če zgleda, da bo pri meni prej... ah, brez veze. mi natisne tiste napotnice in grem dam. pridem domov, mi poštar pred nosom spelje in seveda me v kaselcu čakata 2 pildka. en od CSD, drugi verjetno odločba za bolniško. je mož letel za poštarjem...bomo vidli, če bo kaj uredil. v kaselcu me čaka sporočilo od zdravnika, da moram nujno, še danes, dostavit potrdilo o PDP. a prejšnji teden, ko sem bla tam pa se tega ni mogla spomnit in piše, da so predlog za bolniški stalež in kartoteko zadržali. pitaj boga kaj naj bi zdaj to pomenilo a sem jaz smotana, al se tega res ni mogla spomnit prejšnji teden, pa po telefonu sem jo lepo vprašala, če rabim samo obvestilo od G. ah, spet, brez veze... skratka, še naprej moram ležat, dovoljeni pa so mi krajši sprehodi na luftu. najbžje vidu, da se mi bo drugače skisalo. čez dan kar gre, ampak, ko pride noč pa ratam tako nervozna, noge me začnejo hecat, ne morem se umirit, pulz mi naraste... res grozno. zjutraj se spet umirim. kaj bi dala, da bi zdaj lahko šla vandrat po trgovinah, možgane dala na pašo, šla na eno sadno kupo v Rustiko, si privoščila pedikuro in frizerja... ja, pa glasbeno žejo, a ne?