Skaana
|
Ja, ElaM, to so pa solze, ki topijo srce... Tvojmu pa pusti malo veselja . Na koncu bo itak po tvoje . Mogoče pa kakšno ime najde, ko boš samo rekla Raho, da nehaš z merjenjem, sem ti ravno hotla predlagat . Je pa tudi po svoje zanimivo bit nadčlovek . Kaj pa pri vas, a bo zdaj samo Živa, ali bo Iraja Živa? Magi, ti kar pokliči frizerja. Jaz sem tudi bila v ponedeljek primorana it, tko da Mat3ja sva istočasno uživale ne stolu. Pa saj ste hecne, veste kako se bo ustrašil-a, če bo prvič videl-a takšno mamo . Loncica, me veseli, da si bolj pozitivna . Obstajajo tudi frizerji, ki pridejo na dom. Pa saj ne toliko zarad videza, ampak zarad občutka, da v tem obilnem stanju vsaj nekaj izgleda prebavljivo . Hokejistka, ti kar tvojmu razloži, da ni nujno, da se prej popadki najavijo... Sploh če nimaš nobenega drugega za rezervo blizu. No, upam da bo spredvidel, da res ni pametno, da gre. Nekaj bo pa že riskiral za . Pikica, ena dobronamerna brca od mene . Tako, jaz pa sem danes celo dopoldne na telefonih - uredila novo osebno za nas, klicala v Panles, baje imajo neko akcijo za Boscheve aparate, naročila stricu, da gre po vosek za opeko, mojga da gre po službi k njemu to dvignat in da se oglasi v Panlesu in prečekira tole akcijo, nakazala denar za kuhinjo, šla v lekarno po zadnje stvari, pa itak še niso vsega meli , skuhala kosilo... Hm, zdaj pa je Atena zaspala in se psihično pripravljam, da spakiram za v P. Ker zdaj je pa res že čas - dopolnila 37. teden - danes Nič, kar grem, dajte še mene mal zbrcat .