|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
15.11.2007 14:24:44   
Mat3ja22
jaz pa sem zaenkrat opravila s frizerjem. sem bla v ponedeljek tam, ker mi je moj rekel v nedeljo zvečer; "Kdaj pa misliš it k frizerju, vse ti nekam štrli, kot da bi te dinozever prežvekal!"user posted image user posted image , Moški, kdo bi jih razumel.
no v glavem v ponedeljek ob 10 sem že bila na stolu.user posted image

danes greva v MB, greva malo v šoping po tiso kar nama še amnjka za tamalega. še ena posteljnina, odeja, vzglavnik, obroba, banjica in previjalna podloga. posteljico dobim od tašče in tasta konec tedna al pa v začetku drugega tedna. nevem pa če bo jogi zraven, tako da bova z jogijem počakala do drugega tedna.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
15.11.2007 15:11:46   
pikica*
ElaM, kar se imena tiče, je pri nas še vedno temauser posted image . Meni dišijo imena ala Evan, Noel, Jonas, Leon.....ampak pri nobenem mi zares ne klikne. Mah, saj imamo še cca. 5 tednov časauser posted image .

Mene pa danes spet nekaj trebuh zeza. Že celo dopoldne mi otrdeva. Sem zdaj vzela magnezij, če bo kaj pomagalo. Če pa trebuh ni trd, pa mali izvaja telovadbo. Sami užitkiuser posted image .

Zdaj pa šibam v trgovino (po sestavine za joto, ker si je možek zaželel, da jo naredim) in po Zojo.

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
15.11.2007 15:24:35   
Skaana
user posted image

Ja, ElaM, to so pa solze, ki topijo srce... Tvojmu pa pusti malo veselja user posted image . Na koncu bo itak po tvoje user posted image . Mogoče pa kakšno ime najde, ko boš samo rekla user posted image

Raho, da nehaš z merjenjem, sem ti ravno hotla predlagat user posted image . Je pa tudi po svoje zanimivo bit nadčlovekuser posted image . Kaj pa pri vas, a bo zdaj samo Živa, ali bo Iraja Živa?

Magi, ti kar pokliči frizerja. Jaz sem tudi bila v ponedeljek primorana it, tko da Mat3ja sva istočasno uživale ne stolu. Pa saj ste hecne, veste kako se bo user posted image  ustrašil-a, če bo prvič videl-a takšno mamo user posted image user posted image .

Loncica, me veseli, da si bolj pozitivna user posted image . Obstajajo tudi frizerji, ki pridejo na dom. Pa saj ne toliko zarad videza, ampak zarad občutka, da v tem obilnem stanju vsaj nekaj izgleda prebavljivo user posted image .

Hokejistka, ti kar tvojmu razloži, da ni nujno, da se prej popadki najavijo... Sploh če nimaš nobenega drugega za rezervo blizu. No, upam da bo spredvidel, da res ni pametno, da gre. Nekaj bo pa že riskiral za user posted image .

Pikica, ena dobronamerna brca od mene user posted image user posted image user posted image .

Tako, jaz pa sem danes celo dopoldne na telefonih - uredila novo osebno za nas, klicala v Panles, baje imajo neko akcijo za Boscheve aparate, naročila stricu, da gre po vosek za opeko, mojga da gre po službi k njemu to dvignat in da se oglasi v Panlesu in prečekira tole akcijo, nakazala denar za kuhinjo, šla v lekarno po zadnje stvari, pa itak še niso vsega meli user posted image , skuhala kosilo... Hm, zdaj pa je Atena zaspala in se psihično pripravljam, da spakiram za v P. Ker zdaj je pa res že čas - dopolnila 37. teden - danes user posted image

Nič, kar grem, dajte še mene mal zbrcat user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
15.11.2007 15:24:41   
Foxina
Pikica kripl bataljon...user posted image maš kr prav...jst sem dans tud čist zanič...kr spim in švoh sem in se mi vrti...tole vreme me je čist podrlo...a se še kteri šibijo noge oz se ji vrti? Ma ktera od vas tud nizek pritisk? glede čokolade...jst sem jo že navsezgodi 2 rebri pojedla...user posted image pa tko sm bla pridna celo nosečnost...  
ElaM ne morm verjet...tu pr nas pa prov niti snežinke...sem ti ful foušuser posted image  

Loncica
tud jst bom tista z narastkom na glavi  

Pikica
sej bo z magistrsko...jst si morm še temo zmislit...in sem totalno brez idej  

SD
kaj je zdej? So že popadki?

še 21 dniiiiii

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
15.11.2007 15:38:02   
Magi*
Skaana, bom jaz tudi šla do frizerja, ko napolnom 37. teden, prej bom pa rajši pridno ležala user posted image  če dočakam 37. polnih tednov, pa ni ovir za Magi* user posted image

jah, naš bejbi se je spet odloču, da me bo direkt v nožnico boksal. jutri imam pregled, prvi CTG in bomo vidli kaj bode g. G rekel. meni se glih še ne gre rodit, čeprav se že psihično pripravljam in vizualiziram scenarij v glavi. prvič mi je kar pomagalo to. sem res rodila tako, kot sem si predstavljala. edino tistega na koncu si nisem predstavljala, zato pa zdaj toliko bolj "treniram" mojo psiho, da bo še tisti del šel brez posebnosti.

aja, danes sem dobila še seksi japanke za v P. roza, Ipanema japanke. user posted image  mi jih je sekica kupila. prva roza stvar v mojem življenju user posted image user posted image user posted image  pa saj, črne bi v P res zgledale malo morbidne.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
15.11.2007 15:56:09   
t*e*j*k*a
HI!!!

Ste tolk napisale da sem komaj sfolgala prebrat vse.
Zdej ste prešaltale na frizure. Jaz sem bla pri frizerju pred pol meseca in ne milim več it letos. Nimam pobarvanih las in imam dolge - do ramen mogoč mal več. Tko da ni panike nardim čop ko mi ni všeč tko da...

Pri nas pa dans strici veselo estrihe delajouser posted image user posted image user posted image user posted image . Bojo zgorno etažo končali dans baje, jutri pa še spodi, ampak spodi je več ko enkrat manj tko da jih jutr ne bomo dogo gledali.
Sicer mam pa jaz jutr itak pregled pri G in me ne bo doma. Punce držte pesti da je naš user posted image že dvokilski, kr če ni bo kr kriza.

Aja strije ste tud mele v delu. Raho sočustvujem s tabo glede grde strije, jaz jih še nimam nič-upam da pri tem tud ostanemo. Sicer pa imaš ti obseg za 30cm večji kot jaz -- boga!!!

Meni se tud diplome ne da pisat. BREzveze!!!

PAPa

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
15.11.2007 17:02:57   
Ayo
Ola!

Ste pa res veliko napisale!! Sem ze vceraj sproti brala, ceprav pisala pa nisem, sem mislila, da mi bo sedaj na porodniski dolgcas - ja pa kaj se! Sem letala tako vceraj kot danes naokrog, danes kupila se banco za nasga user posted image  in pa podporo za dojenje (tisti podolgovati povstri), tako da sedaj prakticno manjka samo se lezalnicek, ki sva ga itak ze narocila in naj bi prisel cez cca 14 dni. Naslednji teden naj bi prisel se paket oblekic od user posted image  sestre, ceprav sem jaz vec ali manj ze vse nakupila, ker do zadnjega dne pa res nisem hotela cakati. Med vikendom bova se dokoncala ureditev sobico + torba za p. in user posted image , potem bom pa bomo tudi mi pripravljeni! Ceprav itak v novembru tudi slicajno ne mislim it rodit! Moram nakupit se vsa bozicna darila!

Sem vidla Lino od nase Nane22 - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bravo Nana22!

ElaM -  tvoja je pa res tud ful cukr!!

Magi*, Raho, drzita se!! user posted image user posted image user posted image

Glede zgage - ena frendica mi je ravno vceraj rekla, da ful pomaga zeleni caj. No, mene je sicer zdej mal nehala pect, ampak ce bo spet, bomo probali.

Drugace pa tudi moj user posted image  izboci nogico/rokico in se premetava po celem trebuhu - men je to fuuuuuuuuul lepo, ceprav vcasih mal zaboli! Pikec moj!! user posted image

Drugace sem pa to noc KOOOOOOOOOONCNO ful spala, 10ur, samo 2x se zbudila za 5min!!! user posted image  user posted image  user posted image  Ampak najboljs da se ne hvalim prehitro!

Sibam sedaj na yogo!!user posted image
Lep vecer!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
15.11.2007 17:05:50   
lorch
Helo!
jaz sem imela danes spet ctg, je g. komentirala da je super!user posted image sama sem opazila 2 krča na ctg-ju, ampak to niso pravi popadki, le tisto otrdevanje, ki je že normalno zame. Se telo pač pripravlja na porod zgleda. Je pa komentirala tudi, da je  user posted image zeeelooo aktiven, smo meli enmal ringlšpila  danes. Zgleda da ma moja bebica kr dosti prostora tam noter, če lahko tako razgrajauser posted image . Mi je pa kar sapo pobralo, ko sem vidla da sem se v slabem tednu zredila za dve kiliuser posted image . Sam smo ugotovili, da sem začela malo bolj zadrževat vodo, kar se vidi na mojih nogah, ampak ni panike, ker imam nizek pritisk, tako da t zatekanje ni nevarno. Očitno ta dva minusa skupaj tvorita en plususer posted image .
Zdaj menda čakamo samo še popadke. Tako se je izrazila G.
Sem pa končno v Sanolaborju dobila čaj iz malinovih listov in zdaj ga grem pripravit, ker je že zadnji čas da ga začnem pit.

ste pa toliko napisale, da sem enostavno sproti pozabila kaj vse sem želela komentirat. Sicer pa sploh ni čudno glede na to kaj se dogaja z mojim spominom. Sem šla v Mullerja da bi pogledala za tiste mrežaste spodnjice in potem sem se pet minut sprehajala med policami ker nisem vedela zakaj sem že tamuser posted image . Na koncu sem si kupila čokolade in nekaj malenkosti, na gate pa flegma pozabila seveda. Pa drugič, če se slučajno spomnem.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
15.11.2007 17:11:54   
t*e*j*k*a
Ej kje ste ve vidle malo Lino od Nane22??? 

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
15.11.2007 17:19:02   
ElaM
Uf, ste ble pridne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skaana, čestitke za 37 t. Bravo, punca. Se velikokrat spomnim nate, kako je bilo kritično, nekje na sredini, zdaj je pa pikica že uradno donošena.user posted image
Ayo, daj ti malo napiši, a je v tujini kaj drugačna praksa kar se porodov tiče?
Ker jaz sem brala tisti članek, da je v Slo vse preveč sforsirano, na silo sproženi porodi in to. Samo po drugi strani, če govorim iz svojih izkušenj, da bi me takrat 8 dan po PDP-ju še pustili in čakali, da se samo sproži, bi koga zbrcala. Ampak res.user posted image

Telefoni v porodni so dovoljeni oz. jaz nisem nikogar spraševala o tem. Sem kmalu po porodu poklicala mami pa teto.user posted image  In samo tega se spomnim, da sem govorila, kako je T. lepa, ker ni nič rdeča.user posted image  No, saj res ni bla.user posted image
So pa tel. pogovori prepovedani v času vizite, to pa tudi vem.user posted image
Magi*, bova stajliš v porodnišnici, jaz imam živo rdeče copate. Malo je pa le treba gledat katera barva se ujema s svetlo zelenimi šlafroki.user posted image user posted image

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
15.11.2007 17:21:29   
lorch
Tejka!
Lepotička Lina je v Naninem albumu.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
15.11.2007 17:26:37   
Raho
Videla Lino user posted image user posted image user posted image

Kakšna lepotičkauser posted image

Skaana - pojma nimam, če bo samo Živa ali bo Iraja Živa. jo moram najprej videtiuser posted image

Glede obutve v P. - jaz imam pink crocse - mi jih je moj kupiluser posted image . Ampak dobesedno pinkuser posted image . Se vidijo iz vesoljske postaje Mir. opravIČILO? Edino te so imeli 37.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
15.11.2007 18:48:15   
lana38
Jaz imam pa modre copatke z belo ovčko za v P. So mi bili takoj všeč. Zelo rada imam modro barvo.
Nimam pa še nobenega sivega lasu.user posted image  Zadnjič sem bila pri frizerju enkrat v maju, letos seveda.user posted image Imam dolge lase in ne kompliciram s frizurami. Mi tako nič ne drži, slaba kvaliteta las. Zdaj pa sploh, ko sem user posted image . Če me bodo ovirali, si bom pa čop naredila. Edino mastijo se mi zdaj v user posted image  čisto nič, tako da si jih niti prati ne rabim tako pogosto kot drugače.
LP

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
15.11.2007 19:20:54   
Skaana
user posted image

Ja, ElaM res sem jaz tud ful vesela, bom nazdravila ob priliki user posted image  - čez kakšno leto. Ker pri tem ljubem user posted image  je že skoz nekaj "narobe", no v bistvu je z mano narobe, hvala bogu. Pri Ateni pa absolutno NOBENEGA problema. Bila ful aktivna do zadnjega - do 10 dni pred PDP. Tu pa že takoj neke krvavitve, pa potem cerklaža (a sem vam povedala, da se je sestra pri G ful čudila, da šivov od cerklaže že pa niso imele ulala dolgo user posted image ).

Magi, pa seveda še imaš čas, sam mislila sem, da sploh ne misliš it user posted image . Jaz sem si tud rekla, da bom po 37. user posted image user posted image , ampak zdaj sem se odločla, da počakam na december user posted image , pa še za user posted image  je samo dobro, da bi bil še nekaj časa notri. In če sem tako dolgo mirovala, bom pa še zdaj.
Je pa punce 24. polna luna. Upam da ne bo vplivala na decembrke, pa še sobota je...

user posted image  Raho, jaz imam pa rdeče crocse - sam jaz vedno lahko izbiram, ker imam št. 36 user posted image . Še enkrat škoda, da ne bova v isti P. Bi bile usklajene kot Magi* in ElaM.user posted image

Imam pa eno vprašanje. Kakšne torbe za potrebščine za user posted image  imate kupljene? Jaz bi fulll mela tole:
user posted image
ker sem danes naročila zimsko vrečo iz iste serije. Sam se mi zdi mal tumač cena 50€. Ali pač ne? Ker pri Ateni sem imela kar navaden Samesonite rukzak, ki ga še zdaj uporabljam za njo. In podlogo za previjanje od Nivejinga sposojenega.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
15.11.2007 19:38:50   
Magi*
Skaana, meni je tale torba ful všeč. kje pa lahko naročiš tako? sem se ravno z možem pričkala a rabmo še eno torbo al ne, sam tisti ruzak res še vedno za Zaki uporabljamo in ne mislim non stop prepakiravat al pa celo za oba not tlačit.

v glavnem: where can I buy it? jah, cene so pa kar take. sem gledala od Oilily tegale, pa je 66 funtov:

user posted image

66 funtov plus poštnina se mi pa res zdi mal preveč.

BTW: pride Zarja domov in vidi pinki japonke, ji je srce kar zaigralo. ljubezen na prvi pogled. in potem je sledilo zasliševanje: kako to, da sem dobila japonke, če pa je zunaj zima? user posted image user posted image user posted image  sem ji morala takoj obljubiti, da jih dobi poleti točno take.

naša dva že prebirata pravljice za lahko noč. jutri moramo bolj zgodaj vstati, ker mora ati peljati mamico na pregled.

PS: Lino od Nane22 sem videla. cuker od cukra, mala pikica. komaj čakam, da bom spet imela takole malo štručko v naročju. kdo bi si mislil, da bom jaz kdaj taka? user posted image  mene prej nikdar dojenčki niso presunili, odkar imam Zarjo sem pa čisto nora nanje.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
15.11.2007 19:48:05   
Raho
Skaana, saj se lahko zmenive za MBuser posted image . Pa še hude veze imam tam. Od fotra bratranec je strokovni direktoruser posted image . Joj, pa še obe greve na CRuser posted image . A boš ti imela spinalno?

Torbe še nimam. Pri Črtomiru smo uporabljali Nivein ruksak, sedaj pa pojma nimam, kaj naj bi vzela. Ona od bugabooja se mi je zdela too much (90€) in sedaj iščem nekaj malo bolj ugodnega. Mislim, da bom vzela kar eno z Winnijem Poohjem od haucka. Jih imajo na ebayu za 19 €.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
15.11.2007 19:49:52   
Raho
Ej, Magi, ravnokar sva isto torbo gledaliuser posted image . Pa še mojemu sem jo kazala in potem odprem decemberke in ta torba od oilliliya tukaj. Pa moj skomentira: To je pa ziher M. gor pripopala.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
15.11.2007 19:51:36   
ElaM
Iiiiiiii, vidla sem Lino od Nane. Cukr mali.user posted image
Torbo bo user posted image  podedovala od Tinkare, jane, smo jo dobili pri vozičku. Tinki bo pa dobila svoj ruzak. Pa bo problem rešen.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
15.11.2007 19:52:29   
Magi*
Raho, kaj naj ti rečem: great minds think alike user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
15.11.2007 19:53:19   
ajtak
Hej,

Moram porocat, da sem se danes odpravila v Velenje v Mullerja (kjer spet niso imeli plenic user posted image ) in sem mislila, da bom kar tam rodila... Mene je tako zacelo zvijat, pa kuhat da groza. Sem imela popadke na 20min potem sem sla v pomaranco na juice in se je umirilo. Malo mi je se trebuh otrdeval do doma, ko sem bila pa koncno v CE (in bi sla loh v P. ce bi bilo treba) pa kot bi odrezal konec!

Sem bila takoo utrujena ko sem domov prisla, da sem do zdajle spala! Ne me vprasat kaj bom delala ponoci user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
15.11.2007 19:53:45   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
Skaana, meni je tale torba ful všeč. kje pa lahko naročiš tako?

Dobri domači Babycenter: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173518
Potem ti bo pa moja zimska vreča tudi všeč user posted image
user posted image

Zdaj pa kar lepo pančat, da boš jutri čila pri G. Na noč. In vse dobro.
Lana38, a veš da mi je moja frizerka ravno razlagala, da kako so user posted image  praviloma vesela, ker se jim ne mastijo lasje user posted image . Čaki, a ti res pri 38. še nimaš niti enega sivega user posted image  Dobra si, ni kej.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
15.11.2007 19:54:02   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Torbo bo user posted image  podedovala od Tinkare, jane, smo jo dobili pri vozičku. Tinki bo pa dobila svoj ruzak. Pa bo problem rešen.

naša princesa ima svoj ruzak - pikapolonico - sam ta je več ali manj v vrtcu. razen, če njej še enga nabavmo? ma ne, mali princ mora novega dobit. vsaj nekaj novega user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
15.11.2007 19:56:43   
Magi*
Skaana, hvala user posted image  vreča je tudi super, sam to pa že imamo:( user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
15.11.2007 20:04:30   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

naša princesa ima svoj ruzak - pikapolonico - sam ta je več ali manj v vrtcu. razen, če njej še enga nabavmo? ma ne, mali princ mora novega dobit. vsaj nekaj novega user posted image

Evo, jaz sem lupinico naročila iz tega naslova, da ima mala vsaj nekaj novega. user posted image Ja, ni lahka biti little sister/brother.user posted image
Zdaj ste me pa čist zdrmale s temi ruzaki, da grem takoj mali enega naročit za Božička.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
15.11.2007 20:07:23   
Magi*
ajtak, zgleda da se je pri tebi začelo pripravniško obdobje user posted image  saj to lahko kar traja, te pa kar stisne, ko pomisliš, da je to že lahko to, a ne?

v bistvu je najboljši scenarij, da ti odteče voda - ni več cule, mule - moraš it v P in rodit. takole zna bit pa tole cincanje kar naporno.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?