|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
15.11.2007 9:39:30   
lorch
Vau, kaka lepotičkauser posted image user posted image user posted image
tudi s solzicami na obrazu jo je veselje pogledat

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
15.11.2007 9:47:38   
loncica
Čav punce!

Jaz sem še doma, še v enem kosu. Upam, da tako tudi ostane še 11 dni, potem pa lahko grem. Drugače sem pa mal nehala slabo voljo zganjat in prejokavat usodo in se kar veselim, da bom morda kmalu videla bebico. Ampak ne prej kot 26.11. Ko bi me bog uslišal.user posted image

ElaM, ful dobre slikce. Pri nas je pa ves sneg že pobralo. Joj, kolk je Tinkara žalostna. Predvidevam, da je bilo že čez 5 min drugo razpoloženje.

Magi in Raho lepo počivajta. Tako kot jaz.

Ja tiste, ki peče zgaga. Vem kolk je to lahko zoprno. Jaz si pomagam z mlekom, če pa to ne pomaga pa rupurut. Če ni za zdržat je pač treba kdaj tud kak rupurut vzet.

Lp

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
15.11.2007 9:49:39   
Magi*
dan punce!

se javlja še ena kriplasta. noč je bila ena sama katastrofa. okoli štirih me je še mehur začel hecat. sem ful pila, pa nič lulala...pa še tistih par kapljic, ki so šle, je ful peklo. in potem sem se nalivala z vodo...zdaj pa spet vse OK. ne štekamuser posted image  no, saj vsega mi ni treba razumet. glavno, da je boljš.

se je pa bejbi zgleda spet mal okol zarotiral in me na drugi strani brca, pa dol me več tako zelo ne tišči. čudo prirode, a ne user posted image  danes sem naročena za k frizerju in ker se boljše počutim me kar vleče tja. sam bom kar lepo skenslala in bom ostala doma. pa sama sebi se bom smilila, ker bom šla tako neugledna rodit. če se v P slučajno srečamo - jaz bom tista s sivimi lasmi user posted image

ElaM, sem si tudi jaz spočila oči na snegu. tamala je pa taaaak cukkerrr user posted image

zdaj grem pa nazaj ležat. s škatlo domačice user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
15.11.2007 9:57:27   
ElaM
Naša mala je tolk čustvena in niha, a je žalostna ali pa se reži, no večkrat je to drugo, samo da bi bila pa tako na stand baju, pa skorajda ni.user posted image
Aja, še nekaj meni ni jasno, ko smo ravno pri telovadbi tamalih v bušiju, včasih poslušam srček z AS, in ga ulovim čist na desni, naslednjič čist na levi. Nič jasno.user posted image

:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
15.11.2007 9:58:07   
lana38
Pri nas se je pa danes pokazalo par snežink za vzorec. Zdaj pa jih že več ni, tako da verjetno za gazit še ne bo.user posted image
Moram se pohvaliti, da nimam še nobene strije. Tudi v prvi user posted image  jih nisem imela.user posted image
Zgaga je tudi pri meni prisotna, sploh če pojem kaj sladkega in potem grem ležat. Mi vse kar gor leze, nazaj v grlo. Zoprno, da je kaj.
Noge še ne zatekajo. Morda se zvečer ravno ne vidi, kje so gležnji. Ampak ni sile.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
15.11.2007 10:49:48   
Kim80
Vidim, da sem lahk kar srečna, da nimam nekih posebnih težav v nosečnosti. Trenutno le bolj slabo spim, to pa verjetno tako vsi zadnji mesec. Koža se mi je sčistila, da ne morem verjet. Prej sem bila namreč zelo mozoljasta (mislim, da nekje do 6. oz. 7. meseca) - prav tiste grde velike rdeče akne sem imela. Pa slabosti so minile, le zgaga se občasno pojavi. Zatekam zaenkrat še ne in upam, da tudi ne bom. Strij po trebuhu tudi nimam, ampak verjetno zarad tistega "špeha", o katerem ste nekatere govorile. Sem pa opazila par strij na prsih. V 7. mesecu mi je trebuh pogosto otrdeval, sedaj pa skoraj nič. A ne bi moglo biti glih obratno user posted image  Ne vem, no, mogoče bom pa čez rok rodila, ko še nimam nobenih posebnih znakov. Sicer pa ne vem, kako to gre, ker je to moja 1. user posted image . Ko bo čas, bo naša user posted image  že pokukala na svet.

Lp!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
15.11.2007 10:54:35   
loncica
Magi, glede fizure. Če se srečamo v P bom pa tista z groznim narastkom. Me mož skoz sprašuje kdaj bom šla k frizerju, ampak zdaj se pa res ne upam it.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
15.11.2007 11:04:43   
LUNA06
Pozdravljene bodoče mamice!Še malo, pa pride vaš težko pričakovani trenutek.

No, če katero zanima prodam elektronsko varuško z monitorjem.Kamera in mikrofon sta namešena v plišasti igrački.Zvok in sliko lahko spremljamo na malem prenosnem 2,5" monitorju v razdalji do 100m.
Zadeva je nova, nerabljena, zgleda pa tkole:
user posted image
Aja, cena je 150€.Več informacij in tehnične podatke pa dobite na ZS ali na email.

Vsem želim en hiter porod brez bolečin in enga zdravega, nasmejanega pikca!
Pozdravček!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
15.11.2007 11:11:23   
hokejistka
Super ste punce! Ste me prav nasmejale z opisi strijuser posted image . Jaz jih sicer nimam. Imam pa tisto slavno temno črto od sramne kosti pa vse do jošk. Je prav grdo za videt, ker ni ravna, ampak jo krivi v levo. Da ne omenjam popka. zgleda kot da bi imel strehico, ker tako čudno visi čez.

Pikica se lahko komot vidiva v porodnišnici. Samo jaz predlagam ene par dni pred najinim PDP, da bova lahko za Božič doma user posted image .

Moj user posted image ima novoletno službeno fešto 20.12 v Prekmurju (sva iz LJ), jaz pa PDP 23.12. Meni ni nič kaj všeč, da gre. user posted image Zaradi službe bi bilo fino, da bi šel, dobi še neko nagrado za 10 let dela, pa rad se druži s sodelavci.... Samo kaj ko je tako daleč. Rabi 3 ure, da pride nazaj, če se začne kaj dogajat. Saj vem, da lahko porod traja in traja, ampak kaj pa če bo šlo bolj hitro. Imate kakšno idejo? Res bi rada da bi šel, ampak me je strah, če mene začne kaj šraufat. Sem po naravi en velik panik in on me zna fino pomirit.

Ostanite v enem kosu!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
15.11.2007 11:17:43   
Raho
hej hoj juhuhu

Ne, nisem tok vesela, je pa še en dan manjuser posted image

Sedaj sem si "znegovala" svojo big strijouser posted image . A ve mislite, da jaz srebrnih nimam? Pravijo, da bo letos božična dekoracija, ki bo najbolj "in" srebrna v kombinaciji z rdečim. Ah, spet bom v modiuser posted image

Ela - Tinkara je tak cuker... Praviš, da je še vedno samska?user posted image

NO, včeraj sem se celo mojemu zasmililauser posted image . Je Organ skomentiral: Ej, ampak res si uboga... Ma ne mi reči - a zamenjaš za en dan?

Sem pa to noč kar OK spala. Ampak sem imela z lulanjem enake probleme kot MAgi. Potem pa sem se ponoči do mrtvega napila vode, zato sem zjutraj valjda pol ure lulalauser posted image .

Danes imam na sporedu Mission impossible - pranje glave. Problem je v tem, da že težko zlezem v tuš kabino (ja, ko smo jo delali, smo vsi bili suhi in nenosečiuser posted image ).

Danes bova najverjetneje (berite: bo) finiširal Živino sobo. Sedaj pa ne vem, kako naj razporedim pohištvo. Jaz bi imela pri vratih previjalno, potem kotno, potem omaro in na koncu en poličnik, moj pa pravi, da je bolj smotrno poličnik, kotna, previjalna, omara. Kako bi naredile ve?

Pa še vse police moramo nazaj priviti. O tem, kake luknje so ostale, ko sva pobrala policeuser posted image  ne bom. Komaj smo jih zadelali.

No, meni pa ni potrebno skrbeti za frizerja. Edino, kar je res dobro (genetsko) je, da nimam sivih lasuser posted image  - niti enega (povzročam pa jih drugim), moj frizer me je že 6 mesecev nazaj poegnil nazaj na mojo barvo (nimam narastka), pa še dolge lase imam prvič po (mislim da) srednji šoli (no, dolge - do ramen), tako da si lahko vsak hip naredim čop.

Sedaj sem ugotovila, da nimam zimskih copatkov na avtuuser posted image  - moram še mojemu reči, da naj to porihta.

O premikanju user posted image  pa - v akciji so predvsem nogice in rokice. Črto je predvsem rital ( velika izboklina), ta pa je fini lopov in potisne v steno trbuha celo roko. Prejšnjič sva oba z mojim zazijala, ker je potisnila ven celo nogo in potem z njo še malo krožila.

In še zanimivost: Od fotrove bivše sodelavke hči je rodila pred dvema dnevoma in so včeraj moji bili pri njih. Pa reče naš pediater: No, Rahela pa sedaj tudi že vsak dan čaka. user posted image  KO so mu razložili, da imam PDP čez en mesec pa je rekel: A je 100%, da je eden?user posted image

Merim pa se več ne. Iz inatauser posted image

Bodite lepo...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
15.11.2007 11:18:06   
loncica
Hokejistka, jaz sem podoben panike kot ti, oziroma verjetno še precej večji. Jaz sem mojmu zdaj ko sem že odprta zabičala, da ne sme nikamor dlje kot pol ure od doma.

Saj boš videla, fešto ima šele čez 1 mesec. Če bo takrat kazalo, da lahko vsak čas rodiš, verjetno ne bo šel. Jaz mojmu ne bi pustilauser posted image  (a sem zlobna žena?). Predvsem zato, tako kot si ti napisala, ker sem edino ob njem mirna in ne zganjam panike.

Lp

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
15.11.2007 11:31:45   
pikica*
Hokejistka, jaz sem kar za....nekaj dni pred rokom bi kar pasalo, ker meni se tudi nekako ne leži v porodnišnici za praznikeuser posted image .

Kar se tiče zganjanja panike je bilo pa pri meni prvič tudi podobno. Je šel enkrat mož smučat na Krvavec malo pred rokom in sem mu zabičala, da mora ves čas telefon preverjatuser posted image . Tokrat je pa on bolj panik, ker je šlo že v prvo pri nas precej na hitro in bi znalo it v drugo še malce hitreje. Ob vsem tem bova morala pa še Zojo kam odpeljat in bi znala bit kar kriza, če ne bo kje v bližini. In da bo situacija še bolj napeta.....vse do roka bo ene 2-3x tedensko v Novi gorici. Še dobro, da imam napotnico za rešilcauser posted image .

Strije mene zaenkrat niso napadle. Tudi v prvi nosečnosti nisem pokasirala nobene in zdaj srčno upam,d a bo tudi tokrat tako. 

Uf, frizer.....jaz bi tudi morala it. Ok, sivih las sicer (še) nimam, je pa zato nekaj več narastka (čeprav tudi ni ubijalski). Ampak bi re morala it. Meni je ponavadi znak za alarm, ko začnem hodit okrog samo še s spetimi lasmi.  In zdaj je definitivno tak trenutek. Ampak je takoooo težko zavrtet telefon in se naročituser posted image .

Punce, prosim (!!!!) naj me kera mal zbrca, da se spravim k pisanju magistrske. Zdaj mi pa res že voda v grlo teče, volje pa nobeneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4412
15.11.2007 11:47:37   
ElaM
Men je pa dons dolgčas, mala spi, kuhat se mi ne da, stanovanje sem pospravila (kolikortoliko), cunje so oprane in opa, torba za v P spakirana, ven mi pa tudi ni za it, ker zebe in zato visim na netu.
Zraven izpolnjujem papirje za CSD za atija. Upam, da ne bom kaj pobrkala.user posted image  Saj ti papirji se nesejo šele po rojstvu, a ne?
Še eno vprašanje, a boste nesle s sabo v P, plavalne obroče za pod rito? jaz ga moram še kupit, ker sem prvič imela sposojenega in je kar služil namenu, glede na to, da sem imela zlomljeno trtico, in je sedenje na stolu bilo katastrofa, še par mesecev po porodu.

Raho, Tinkara pravi, da je frej.user posted image  
Hokejistka, no moj ima tako delo, da mora občasno v Črnomelj in lenart in te poti ima zdaj prepovedane.user posted image  Če bi bil ravno v Črnomlju, ko bi mene zvilo, lahko preden pride do mene že 2x rodim. Ja, vem, optimistka.user posted image
Lončica, Magi*, okrog frizure pa tudi jaz ne bi. Imam v tej nosečnosti tako čudne lase, da se sploh ne sekiram več, kako zgledam.user posted image  Niso pa sivi in tud narastka nimam, ker sem kar natur rjavolaska, so pa trdi in neubogljivi.

A mi lahko ena razloži, kaj je z mojim, ker ga ne štekam več. Zdaj je začel izbirat ime, ko sem mislila, da je že izbrano, skoz je govoril, da bo Manca in zdaj, ko sem požegnala, bi on izbiral ime.user posted image  Ah, moški. Včeraj je ugotovil, da mu je všeč tudi Polona. Loncica to si ti kriva, ko sem rekla, da grem s tabo na kavo.user posted image  In pa Samo, ne vem kje je dobil Sama?user posted image
Magi, Pikica, a ste pri vas že kaj dorekli, kar se tega tiče.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
15.11.2007 11:51:48   
Raho
Ela, kje je dobil Sama? - prvi karantanski knezuser posted image . Tvoj očitno gre po mojih stopinjah (V Uvodu v Krst pri Savici je omenjen - Črtomir brani Samovo ostalino).

Bodi srečna - lahko bi rekel, da bo Valjhun ali pa Kajtimar.user posted image

Magi* - vi, ime? Je že kaj?

Dobro sem zakomplicirala s tistim paketom na carini. Še sedaj ga nimam. Poslala pa sem jim drugo fakturo - upam, da mi bodo verjeliuser posted image . Je teta, kjer sem te stvari kupila, bila tako prijazna... Vse je naredila po mojih navodilih. Sicer se tudi drugače prišpara 60 € (pri AC), ampak ne, iz principa NE. Pa ta je za našo loncico. Svojega sem tako ali tako pridno plačalauser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
15.11.2007 11:58:33   
soncek.djukelica
buon giorno,

Raho, tudi meni je žal za tvojo strijo!user posted image  Upam,da user posted image  že enkrat odide stran od tebe!user posted image Mene so tudi strije zaobšle, aleluja!user posted image
Jaz imam ruzak za v P spakiran, otrokoma sem oblačilca tudi pripravila, user posted image  tako da sem mirna, če me zvije! user posted image
ElaM, tvoja Tinkara je res pravi cukrček! Že sedaj osvaja!user posted image
Magi, jaz bi tok rada videla rokico in nogico na bušeku, pa nič! Moja dva imata očitno še nekaj mesta, da telovadita user posted image , udov pa nisem opazila! Sem ti kar mal fovš!user posted image  
A veste, kaj je zanimivo, tudi pri meni so po celem trebuhu, včasih jih čutim čisto spodaj, ampak res čisto spodaj, da si pol kar mal zamišljam,da bo kar roka ven pogledala!user posted image  Mi je moj user posted image  rekel včeraj,da bi lahko že šla rodit, da jih on spozna in se igra z njima!user posted image  
Mene je tudi včeraj začelo špikat zadaj v križu, in kot ste prvorodke rekle,da so se vam začeli popadki na tak način, sem bila pozorna! Danes jih še nisem občutila, tako da se tolažim s tem,da se stvar pripravlja! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
15.11.2007 11:59:12   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ela, kje je dobil Sama? - prvi karantanski knezuser posted image . Tvoj očitno gre po mojih stopinjah (V Uvodu v Krst pri Savici je omenjen - Črtomir brani Samovo ostalino).

Bodi srečna - lahko bi rekel, da bo Valjhun ali pa Kajtimar.user posted image

Magi* - vi, ime? Je že kaj?

Dobro sem zakomplicirala s tistim paketom na carini. Še sedaj ga nimam. Poslala pa sem jim drugo fakturo - upam, da mi bodo verjeliuser posted image . Je teta, kjer sem te stvari kupila, bila tako prijazna... Vse je naredila po mojih navodilih. Sicer se tudi drugače prišpara 60 € (pri AC), ampak ne, iz principa NE. Pa ta je za našo loncico. Svojega sem tako ali tako pridno plačalauser posted image

Hm, močno dvomim, da se on Sama spomni iz Krsta pri Savici.user posted image  On je bolj tehnični tip, strojništvo pa to, poezija mu je bila pa bolj nujno zlo, mogoče se ga pa res spomni iz zgodovine. sem bila nad predlogom tako presenečena, da niti nisem vprašala od kje mu to.user posted image
No, zdaj se jaz ne dam, bo kar Manca, ali pa Jernej.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
15.11.2007 12:02:12   
lana38
hokejistka, če te zgrabi, ko bo tvoj na fešti, lepo pokličeš rešilca, pa je. V 3 urah pa tako ne boš rodila, tako da ima še čas priti nazaj do LJ in je lahko pri porodu zraven.user posted image  Jaz nič ne kompliciram, če ga ne bo doma, ko me zgrabi. Če ne bo za peš iti (P čez cesto), pokličem koga drugega ali pa rešilca. Včasih sploh ni bilo avtomobilov, pa so skoraj vse prišle še pravi čas do P. Saj user posted image  ne pade kar tako ven.
Zunaj pa je zdaj prava zima. Piha kot user posted image . Sem bila na sprehodu in sem zdaj pa res srečna, da ne rabim hodit v službo. No, zdaj bi tako verjetno že bila na dopustu, ker čez 15 dni bom že v porodniški.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
15.11.2007 12:13:18   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Moj user posted image ima novoletno službeno fešto 20.12 v Prekmurju (sva iz LJ), jaz pa PDP 23.12. Meni ni nič kaj všeč, da gre. user posted image Zaradi službe bi bilo fino, da bi šel, dobi še neko nagrado za 10 let dela, pa rad se druži s sodelavci.... Samo kaj ko je tako daleč. Rabi 3 ure, da pride nazaj, če se začne kaj dogajat. Ostanite v enem kosu!

Če ima srečouser posted image .

Moj definitivno ne bi šel... Ugani, zakaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4418
15.11.2007 12:35:59   
Magi*
uau, mal oddremam, pa tolko za prebrati. hvala!

Raho, ime...hm, trenutno najbolje kaže Tarasu in Levu. imamo pa še čas user posted image

glede sivih las sem vam pa fouš. res. jaz jih pa že kar imam, pa na moje natur temno rjave se to kar hitro tudi vidi. sem jih pa dobila prvo rundo, ko se je Zarja rodila, drugi naval je bil pri finiširanju dr (le zakaj? user posted image ) in zdaj je zgleda tretji naval. pol se bo pa menda malo ustavilo, a ne? japajade. no, vsaj k frizerju bom lahko šla. saj bi se sama pobarvala, sam to ni problem. problem je umiti glavo. to tudi mene danes čaka. user posted image

hokejistka, pri Zaki je moj mož ravno prišel s službene novoletne zabave (18 dni pred rokom) in sva morala it. s tem, da sem rodila v parih urah. user posted image  mene so zrihtali, njega poklicali v porodno sobo in sem rodila. ekspresno. jaz ga ne bi prav daleč pustila  sploh pa ne sedaj, ker hočem, da je 100% zraven zaradi mojih komplikacij prvič.

zdaj pa čakam sekico, da pride k meni na malico. nama jo bo s sabo prinesla user posted image

AJA, DANES JE MOJ PRVI DAN 36. TEDNA user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
15.11.2007 12:52:16   
hokejistka
Sem možeka v službo poklicala, pa mu rekla, naj prebere kaj ste mi svetovale glede novoletne zabave. Sem prej pozabila omenit, da imajo namen it z avtobusom, kar je še večja katastrofa. Pa je rekel, no bom šel pa s službenim avtom.user posted image Saj vem, da bo doma ostal, če me bo kaj dajalo. Samo po mojem bo mene takrat že vse špikalo, tiščalo, peklo, grizlo user posted image . Na koncu pa sploh ne bo težav, ker bom par dni prej rodila user posted image .

Sivih las imam tudi jaz en par. Imam se pa namen v začetku decembra pobarvat- me barva že čaka v omari. Pa tudi k frizerju bom šla. Imam pa tudi jaz neubogljive, trde lase, brez leska zadnje dva meseca.

Meni je pa Samo lepo ime. Se pa spomnim na fantka v moji skupini, ki je zelo živ otrok, ampak neizmerno prisrčen.

pikica jaz bom po mojem še v porodni sobi z laptopom na kolenih pisala seminarske naloge. Mi manjkata še dve seminarski in en izpit do konca druge diplome, pa ne gre in ne gre. In to kljub temu, da sem že 2 meseca na bolniški.Če bi se skupaj vzela, bi imela vse v enem mesecu gotovo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
15.11.2007 12:59:12   
Magi*
hokejistka, mogoče boš pa že pred zabavo rodila, pa bo problem rešen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4421
15.11.2007 13:04:02   
ElaM
Ja, hokejistka, boš user posted image  prepričala, da se prej rodi, da bo ati moral ostat doma.user posted image
Saj dejansko je majhna možnost, da bi te ravno takrat zagrabilo, samo zase lahko rečem, da bi me pobralo, da moj ne bi bil na dosegu roke, ko se bo začelo.
Saj meni je Samo tudi čisto ok ime, samo je tako redko, da mi je čudno od kje mu zdaj ta ideja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
15.11.2007 13:28:42   
soncek.djukelica
Jaz pa imam sivih las za izvoz! user posted image  Meni so se pojavili že pri 25!user posted image
Magi, in ostale, ki ste rodile v LJ, kako je z vnosom gsm-a v porodno sobo? Se glih ne sme, a ne? Sej veste, kdaj bi lahko človek klical in poslal sms?
A rojstni list greš sam iskat na UE ali ti ga pošljejo?  

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 4423
15.11.2007 13:54:24   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Jaz pa imam sivih las za izvoz! user posted image  Meni so se pojavili že pri 25!user posted image
Magi, in ostale, ki ste rodile v LJ, kako je z vnosom gsm-a v porodno sobo? Se glih ne sme, a ne? Sej veste, kdaj bi lahko človek klical in poslal sms?
A rojstni list greš sam iskat na UE ali ti ga pošljejo?  

GSM? nimam pojma, se ne spomnim user posted image  pri meni je bilo vse tako hitro, da sem pozabila v sprejemni vzeti TENS, ki je bil tam pripravljen zame user posted image

rojstni list ti menda pošljejo. jaz nisem nikamor hodila. se pa spomnim, da sem najprej dobila pošto z MF z davčno številko za Zaki user posted image  niso zgubljali časa.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
15.11.2007 14:14:04   
pikica*
SD, mobitel imaš lahko s seboj v porodni. Preverjeno. Je moj pol urce po porodu že pošiljal okrog SMS-e in celo klical domovuser posted image .

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?