ElaM
|
Men je pa dons dolgčas, mala spi, kuhat se mi ne da, stanovanje sem pospravila (kolikortoliko), cunje so oprane in opa, torba za v P spakirana, ven mi pa tudi ni za it, ker zebe in zato visim na netu. Zraven izpolnjujem papirje za CSD za atija. Upam, da ne bom kaj pobrkala. Saj ti papirji se nesejo šele po rojstvu, a ne? Še eno vprašanje, a boste nesle s sabo v P, plavalne obroče za pod rito? jaz ga moram še kupit, ker sem prvič imela sposojenega in je kar služil namenu, glede na to, da sem imela zlomljeno trtico, in je sedenje na stolu bilo katastrofa, še par mesecev po porodu. Raho, Tinkara pravi, da je frej. Hokejistka, no moj ima tako delo, da mora občasno v Črnomelj in lenart in te poti ima zdaj prepovedane. Če bi bil ravno v Črnomlju, ko bi mene zvilo, lahko preden pride do mene že 2x rodim. Ja, vem, optimistka. Lončica, Magi*, okrog frizure pa tudi jaz ne bi. Imam v tej nosečnosti tako čudne lase, da se sploh ne sekiram več, kako zgledam. Niso pa sivi in tud narastka nimam, ker sem kar natur rjavolaska, so pa trdi in neubogljivi. A mi lahko ena razloži, kaj je z mojim, ker ga ne štekam več. Zdaj je začel izbirat ime, ko sem mislila, da je že izbrano, skoz je govoril, da bo Manca in zdaj, ko sem požegnala, bi on izbiral ime. Ah, moški. Včeraj je ugotovil, da mu je všeč tudi Polona. Loncica to si ti kriva, ko sem rekla, da grem s tabo na kavo. In pa Samo, ne vem kje je dobil Sama? Magi, Pikica, a ste pri vas že kaj dorekli, kar se tega tiče.