|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
15.11.2007 21:36:31   
Sončni žarek
KUPIM- rezervne rokiceuser posted image user posted image user posted image  Imam občutek, da bodo počasi izginile, ker jih nonstop žuli....pa včeraj je ugotovila da palček prav super paše v usta.... sva se tako smejala.
Eva se ful rada obrača iz enega boka na drugi bok, danes pa je dvigovala ritko v zrakuser posted image ...

Poopsie-mislim da si ti napisala, da Tjaša hkrati dviguje glavo in noge? Meni je ful smešna v tem položajuuser posted image  Pa še nekaj..Eva se rada dviguje, ko se me drži za prste-se kar gor vleče-skoraj sedi..je to vredu, ali tega nesmeuser posted image

Bi mogla it likat..pa se mi tok neda.....mogoče se bo samo zlikalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
15.11.2007 21:36:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

jst sem se pa danes malo posončilauser posted image user posted image user posted image pa v soboto imam fizerja..

a ti tut? jst tut-oboje user posted image

aja sej res, a si še zmeraj dolgolaska al se se ločila od podaljškov?user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
15.11.2007 21:37:56   
Jumpy
Sem mal fotke urejala, medtem, ko mož spremlja TV risanke na POP-u. user posted image

Sicer pa: vsem user posted image , ki so praznovali res prisrčne čestitke!

Antigona, nimam besed nad merami tvojega fantička! user posted image

Poopsie, kljub vsemu kar se ti dogaja v zadnjem času, sem ti pa danes prov fovš. user posted image  Jaz bi tudi tako masažico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mony, prav luškana slikca v avatarju! Jaz nimam nobene nove, stare pa nočem več imeti. Bom v prihodnjem tednu kaj poslikaka, pa gor dala.
Upam, da bo jutri z Zojo boljše! user posted image user posted image user posted image

Birdy, ne ga srat s hrčkom. Veš, da mu kratita njegove pravice, ko sta mu vzela njegovo grizalo. Čist prav ima, ko je užaljen. user posted image user posted image user posted image  Se samo hecam. Tile mali glodalci so ponoči budni in res delajo take scene, da te lahko prebudijo. Mi smo imeli enkrat en teden zajca na počitnicah, pa je ponoči haral po kletki tako, da je bilo zjutraj več stelje na parketu kot v kletki. user posted image  Še dobro, da je bil daaaleč stran od spalnice in ga nisem slišala.

Prav gotovo sem pol stvari pozabila pokomentirat, če bom imela čas, se še vrnem kasneje.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
15.11.2007 21:38:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

KUPIM- rezervne rokiceuser posted image user posted image user posted image  Imam občutek, da bodo počasi izginile, ker jih nonstop žuli....pa včeraj je ugotovila da palček prav super paše v usta.... sva se tako smejala.
Eva se ful rada obrača iz enega boka na drugi bok, danes pa je dvigovala ritko v zrakuser posted image ...

Poopsie-mislim da si ti napisala, da Tjaša hkrati dviguje glavo in noge? Meni je ful smešna v tem položajuuser posted image  Pa še nekaj..Eva se rada dviguje, ko se me drži za prste-se kar gor vleče-skoraj sedi..je to vredu, ali tega nesmeuser posted image

Bi mogla it likat..pa se mi tok neda.....mogoče se bo samo zlikalouser posted image

ja, nonstop se dvigujeuser posted image ja to tudi, če jo primen za rokice takoj ona v akcijo in se dvigne samo to jst ne upam ravno z njo prakticirat...kaj pa vem, če je to dobruser posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
15.11.2007 21:40:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Poopsie, kljub vsemu kar se ti dogaja v zadnjem času, sem ti pa danes prov fovš. user posted image  Jaz bi tudi tako masažico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jumpy, sem si kar zaslužila tole masažicouser posted image ...res je bilo finouser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4405
15.11.2007 21:40:20   
Sisy
Poopsie-

nisem imela "jajc" user posted image  tko da sem še dolgolaska...samo brez vozlov spodaj user posted image  Sem ji rekla da naslednjič dam pa res dol...pa me je kr groza user posted image
aja sej res, a si še zmeraj dolgolaska al se se ločila od podaljškov?user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
15.11.2007 21:40:39   
Anonimen

Birdy, ne ga srat s hrčkom. Veš, da mu kratita njegove pravice, ko sta mu vzela njegovo grizalo. Čist prav ima, ko je užaljen. user posted image user posted image user posted image  Se samo hecam. Tile mali glodalci so ponoči budni in res delajo take scene, da te lahko prebudijo. Mi smo imeli enkrat en teden zajca na počitnicah, pa je ponoči haral po kletki tako, da je bilo zjutraj več stelje na parketu kot v kletki. user posted image  Še dobro, da je bil daaaleč stran od spalnice in ga nisem slišala.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4407
15.11.2007 21:43:18   
Anonimen

Poopsie-

nisem imela "jajc" user posted image  tko da sem še dolgolaska...samo brez vozlov spodaj user posted image  Sem ji rekla da naslednjič dam pa res dol...pa me je kr groza user posted image

ja, ja vem kako je to. men si ful lušte nardila s temi podaljški samo ne grem še enkrat v to, ni cajtauser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4408
15.11.2007 21:43:20   
Sončni žarek
Pa še malo pomoči-nekaj strani nazaj je bil omenjen ekstenzijski vzorec- a lahko katera na kratko razloži kaj to pomeniuser posted image

Meni pa se zdi, da Eva nezna tako uporabljati leve roke....če ima kaj v desni-takoj  v usta, če pa v levi-pa sam drži in gleda... Bi bilo verjetno dobro da omenim P, ali ni potrebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
15.11.2007 21:43:25   
Sisy

kakšni živalski problemi user posted image

pr nas ima pa naša seniorka ful zadah (starost kaj češ user posted image ) in pa še pa jutranjo manijo da hod gor pa dol po stanovanju-pol pa veste kok je to fajn zjutri poslušat tiste krempeljčke-cop cop cop cop gor pa dol,gor pa dol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
15.11.2007 21:46:18   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Jumpy zlati ste-  ja tudi prinas  je tako, da potem reče ati ja mamica je spet tečna gremo rajši.user posted image če sem odkrita ima moj mož jeklene živce s čimer se jaz težko pohvalimuser posted image

Naš sredinček ima nov hobi, zastave, ki jih prerisuje iz enciklopedije in barva jaz pa moram zraven pisat katera država je, ta večja je pa mahnjena na pisanje številk. Bolj ko ju prosim gremo se zrihtat in spat bolj pišeta, rišeta Jaka pa zraven nori- beri tuli. No zdaj že vsi spijo

Jaz se tudi sprašujem od kod mojemu možu živci. user posted image

Takole pa otroci radi izkoristijo žuto minuto in zavlačujejo. Vidim, da so tudi tvoji lumpi. user posted image  NI čudno, da smo pol živčne, a ne? user posted image

Samo, koliko je pa star tvoj ta srednji? 4, 5 let? Je pa faca, da se je odločil za tak hobi!!! user posted image  

Naš triletnik ima bolj "športne" hobije. Kako čimhitreje nokautirati (knockout - sej veste) sestrico. user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
15.11.2007 21:46:19   
Sisy

tudi mi kupimo rezervne rokice user posted image

Ampak pr nas je že skor zaskrbljujoče ker tamala sesta prstek skos ampak skoooos-ga ima namest dude user posted image

a vsi jo občudujejo-joj kako lepo sesa prstek..Jah ne vem kako bo to čez 1 let lepo ko bo prstek že čist znucan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4412
15.11.2007 21:49:06   
Jumpy

pr nas ima pa naša seniorka ful zadah (starost kaj češ user posted image ) in pa še pa jutranjo manijo da hod gor pa dol po stanovanju-pol pa veste kok je to fajn zjutri poslušat tiste krempeljčke-cop cop cop cop gor pa dol,gor pa dol user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
15.11.2007 21:50:37   
Sončni žarek
Sisy- pa ji pustiš, da žuli ali ji umakneš iz ust? Jaz ji pustim, sam dudo pa ma še vedno radauser posted image

Joj, pa tako se slini zraven...so včasih kar poplaveuser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
15.11.2007 21:50:58   
Sisy

jst sem se pa danes malo posončilauser posted image user posted image user posted image pa v soboto imam fizerja..

pa pismo midve pa skoz nekaj podobnega tolčevauser posted image

ampak res user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
15.11.2007 21:52:04   
Sisy

Sisy- pa ji pustiš, da žuli ali ji umakneš iz ust? Jaz ji pustim, sam dudo pa ma še vedno radauser posted image

Joj, pa tako se slini zraven...so včasih kar poplaveuser posted image

probam parkrat umaknit pa kr vztraja pa ga spet v ustka da...tko da ji zdej kar pustim user posted image  sem probala prstek ven pa dudo not pa tut ne gre user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4416
15.11.2007 21:53:15   
Jumpy

Pa še malo pomoči-nekaj strani nazaj je bil omenjen ekstenzijski vzorec- a lahko katera na kratko razloži kaj to pomeniuser posted image

Meni pa se zdi, da Eva nezna tako uporabljati leve roke....če ima kaj v desni-takoj  v usta, če pa v levi-pa sam drži in gleda... Bi bilo verjetno dobro da omenim P, ali ni potrebeuser posted image user posted image user posted image

Ti kar omeni P za rokice.

Tukaj je nekaj o ekstenzijskem vzorcu:

http://med.over.net/forum5/read.php?46,4282152,4282204#msg-4282204

Neposredna povezava do sporočila: 4417
15.11.2007 21:53:36   
Sisy

pa pismo midve pa skoz nekaj podobnega tolčevauser posted image

jst sem komaj čakala, da grem mal v solarij, ker sem tolk bleda da lahko čez mene vidiš...kt da bi bla dvestolet zaprta in nebi ugledala sončne svetlobeuser posted image

jst sem šla že ene parkrat...pa se že takoj bolš počutm da nism tko bleda user posted image  Iz porodnišnice sem pršla bela kot jogurt-me sosedi sploh niso spoznal ker nikol nism tok bela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
15.11.2007 21:55:24   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: LANLAN

talika19-jst se zmer tko nasmejim k gledam tvoje slikce-mali je res car z temi laskami(zihr si se že naveličala poslušat o temuser posted image )ČE JE PA REESSS!!!

To pa sploh ne. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
15.11.2007 21:59:00   
birdy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sisy, našo kužo pa poslušam ko se mi pod pojstlo praska in ob tem udarja ob tla, top, top, top, top, bum, ah, oh...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
15.11.2007 22:00:44   
saskija
 Jumpy moj sredinček je star 5 let in iam še več hobijev takih bolj čudnih zbira namreč sveče, školjke, mila in okraske tega ima za vsako zbirko po en velik predal, ima svoj vrt (natančneje svojo gredo) na katero je posadil in pridella fižolo (je že v zmrzovalniku), čebulo, radič in opsadil belo kosmuljo  ta teden je pa začel še s temi zastavami- sprašuje če bi mu lahko kupili eno veliko slovenskouser posted image

Ženske tako rada bi dala slikice mojih otročkov sem gor je to težko - naredim to kar v ikonici Album? No bom opskusila, da se še jaz malo z njimi pohvalimuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
15.11.2007 22:01:31   
Sončni žarek
Jumpy--- hvala

Jaz še kar čakam, pa čakam pa se noče samo zlikatiuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
15.11.2007 22:03:44   
Talika19

Sisy, Talika- kolikokrat uporabljata tedensko MUSTELO? Jaz sem kupila kremo proti temenicam in šampon v peni in ji zaenkrat 2xtedensko (ker v navodilih niš ne piše). Sem pa potem nesla izdelka pokazat v našo lekarnouser posted image , saj so mi rekli da se kolekcija v Sloveniji še neda kupitiuser posted image -kok so pri nas eni ljudje "za svetom"-saj sem morala narediti 120km, da sem lahko tole kupila.

Jaz sem mu danes kupila šampon od Mustele pa mi je rekla ona v lekarni, da šampon lahko uporabljam tudi naprej kot običajni šampon, ne samo za odstranitev temenc.

Pri nas je danes tako sever pihal in nisva šle ven....sem mislila da bo mene odpihnilo....pa par snežink sem vidla. A imate že kje sneg?!

Pri nas tudi že 2 dni noro piha, ampak midva sva šla kar ven. Njega sem itak noter čist zadekala, mene je pa kar zeblo in oreng prepihalo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4423
15.11.2007 22:04:00   
birdy

biry kdaj še prideš kej v Lj???

Sporočim ko pridem. Moj user posted image  je itak trgovinoholik in se skoz neki v Ljubljano vozva. So večje trgovine kot v Domžalahuser posted image  pa več jih jeuser posted image . O suši v njegovi denarnici pa nebi. Jst dobim 175 eur porodniške, on pa ene 700 eur plače pa mi je vsen on men dolžen 170 eur. Hecen,a?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
15.11.2007 22:04:48   
saskija
Poopsie kako dolgo pa imaš podaljške, jaz sem jih imela pol leta potem sem se pa naveličala se mi je vse tako vozlalo, je pa res da so mi spodaj zrasli zelo lepi zdravi lasje.

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?