|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
15.11.2007 20:13:02   
mony5
ojla!

joj jst sem pa danes kar že ornk utrujena! Zoja že cel dan nekaj joka, spala je cca.eno urco v celem dnevu in sploh ne vem kaj ji je! pa vročine nima, sem ji zmerila! ampak bo že! jst sem tud avatar zamenjala!!!user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
15.11.2007 20:13:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Opažam zdaj par dni, da je tamala začela vzdigovat glavo in trup k leži. Kar gor se napreza, pa mal pozabi pa spet in spet...Sploh k jo mam v ležalniku.

to Tjaška dela non stop že nekaj časa..kr naprej se dviguje, ko leži  in še posebej v ležalniku.

drugače smo pa mi ok., Tjaša je ful dobre volje, brez vročine in tudi oteklina počasi izginja tko, sem vesela, da se je vse porihtalouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo Tjaška!

ojla birdyuser posted image

ja sem si oddahnila, da ni nič hudega. sem klicala pediatrinjo in me je pomirila, da ni panike. sem ji enih 5x vročino merilauser posted image , da sem bila skoz pomirjena, itak je bla pa tolk dobre volje, da ni šans, da bi jo kaj bolelo oz. da bi iblo kaj narobe.

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4377
15.11.2007 20:13:55   
mony5
Tjaška user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
15.11.2007 20:15:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

ojla!

joj jst sem pa danes kar že ornk utrujena! Zoja že cel dan nekaj joka, spala je cca.eno urco v celem dnevu in sploh ne vem kaj ji je! pa vročine nima, sem ji zmerila! ampak bo že! jst sem tud avatar zamenjala!!!user posted image

ubošček in uboga mamicauser posted image . mogoče je samo sitkana in bo zdej od napora le zaspala, držim pestkeuser posted image .

kok imaš spet lep avtaruser posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 4379
15.11.2007 20:19:03   
mony5

ojla!

ubošček in uboga mamicauser posted image . mogoče je samo sitkana in bo zdej od napora le zaspala, držim pestkeuser posted image .

kok imaš spet lep avtaruser posted image user posted image

hvala Poopsie user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
15.11.2007 20:22:40   
birdy

Opažam zdaj par dni, da je tamala začela vzdigovat glavo in trup k leži. Kar gor se napreza, pa mal pozabi pa spet in spet...Sploh k jo mam v ležalniku.

to Tjaška dela non stop že nekaj časa..kr naprej se dviguje, ko leži  in še posebej v ležalniku.

drugače smo pa mi ok., Tjaša je ful dobre volje, brez vročine in tudi oteklina počasi izginja tko, sem vesela, da se je vse porihtalouser posted image user posted image

ja sem si oddahnila, da ni nič hudega. sem klicala pediatrinjo in me je pomirila, da ni panike. sem ji enih 5x vročino merilauser posted image , da sem bila skoz pomirjena, itak je bla pa tolk dobre volje, da ni šans, da bi jo kaj bolelo oz. da bi iblo kaj narobe.

Hoj, hojuser posted image
Tole z merjenjem vročine mi je pa znano, moj me je mev že prov dost, je reku da naj ne pretiravamuser posted image  Pa kaj nej, če me je pa tolk skrbeluser posted image  Sej Neli je bla tud ful dobre volje, sam jest sem bla pa vsen panična, če ni kake reakcije.
A ti si o.k. a te glava boli? Veš kaj me že skoz ferbca, kako so zdej tvoji zobje? Popravljeni al ne?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
15.11.2007 20:27:43   
birdy
Drgač pa kot že rečeno smo se dobile z Pajac in Antigono. Smo prov fajn poklepetale, sam res škoda, da jst nimam izpita, da bi šle midve z Neli same in mi nebi en skoz teživ da bi lohk počas šlauser posted image  Ampak tok paše mal socialnega stika, pa še obe sogovornici sta ble tok fajnuser posted image
Midva z mojim sva pa dons ponoč živce dokončno zgubla. Mava hrčka, ki že par noči eno plastiko od kletke gloda. Lubi je pa ponoru in mu je neki iz kletke ven vrgu, da ne gloda tiste user posted image  plastike k midva tud spat nisva mogla. Pol ga pa sploh slišat ni blo več, pomoje je ful užaljen.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
15.11.2007 20:28:46   
Anonimen

Hoj, hojuser posted image
Tole z merjenjem vročine mi je pa znano, moj me je mev že prov dost, je reku da naj ne pretiravamuser posted image  Pa kaj nej, če me je pa tolk skrbeluser posted image  Sej Neli je bla tud ful dobre volje, sam jest sem bla pa vsen panična, če ni kake reakcije.
A ti si o.k. a te glava boli? Veš kaj me že skoz ferbca, kako so zdej tvoji zobje? Popravljeni al ne?

ja jst sem dones bla istauser posted image , skz sem s termometrom skakala na okrog in mreila, pa se mi je zdela ful vroča, pa rdeča pa vs možno sem vidlauser posted image , hvala bogu ni blo nič. pismo nas bo od skrbi konec.

glavobol, groza...zjutraj sem vidla prov pikce pred očmi, mi je pritisk padel,sem si ga zmerla in sem mela ful nizkega in po tem baje ful rada glava boli...pol sem pa nekaj časa ležala in je bilo ok.

ma dej, jst mam pa res zadnje čase same probleme no..pa to ni res..itak ko ima hudič mlade jih ima 100. po petih dneh bolečinuser posted image user posted image user posted image me je nehalo boleti in zdej sem naročena, da mi še zaplombira potem pa pičim k drugemu zobarju.
rezultate od brisa še pa čakam, Jaki je tud ok...tko mislim, da sem vse povedalauser posted image .

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
15.11.2007 20:30:09   
Anonimen
biry kdaj še prideš kej v Lj???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
15.11.2007 20:31:21   
birdy
Smo šli dons pol še u Leclerca in sem spet neki za Neli kupit. Taka ful fajn igrača k pesmice špila, pa velke tipke ma. Gledala sem pa še en otroški tamburin k špila pesmice pa ne vem, če ne bom enkrat še tega kupla. Na konc bom mela jst več veselja kot malčikauser posted image
Pol k smo šli pa dam se je pa mala tok noro začela jokat, da sem šla jst uzad sedet k njej. Kako mi je blo pa pol slabo pa raj ne bi govorila. Sem rabla skor eno uro da sem se k seb spravla.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
15.11.2007 20:37:40   
pajac
Ok... dolžna sem glede cepljenja...

joj jutri bom ... gledam kaj bo z našo vlado user posted image user posted image user posted image

Samo to... Mony, a  Zoja ima žirafo v rokah???... Takšna žirafca je Petrova ljubica. Ko jo ima, si jo nenehno ogleduje,
liže in pogovarja se z njo... So ga očitno barve pritegnile...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam gledat naprej....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
15.11.2007 20:38:26   
Anonimen
jst sem se pa danes malo posončilauser posted image user posted image user posted image pa v soboto imam fizerja..juhu, bom spet blondinka ne pa zdej k mam narestek da se ga iz helikopterja vidiuser posted image .

mene pa moj lubi čaka s kremco, da me bo zmasiral jst se pa ne morem odtrgat od rač.user posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4387
15.11.2007 20:39:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Samo to... Mony, a  Zoja ima žirafo v rokah???... Takšna žirafca je Petrova ljubica. Ko jo ima, si jo nenehno ogleduje,
liže in pogovarja se z njo... So ga očitno barve pritegnile...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam gledat naprej....

user posted image naša ima isto žirafco, to je ta k brni ane? no Tjaši pa sloh ni zanimiva ima raje bananko, ki je tud fina, ful šumi pa take velke očke ma in tamala je čist nora nanjo oz. nanj, ker smo ga poimenovali Bananko Stankouser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4388
15.11.2007 20:56:44   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Ok... dolžna sem glede cepljenja...

joj jutri bom ... gledam kaj bo z našo vlado user posted image user posted image user posted image

Šibam gledat naprej....

ja to je tista žirafica! je full fajna! Naša si jo tudi skoz ogleduje potem pa še malo v njena usta potuje in je večno časa tudi tam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
15.11.2007 20:58:22   
mony5
upam, da je Zoja končno zaspala! Še dobro da je moj domov prišel, da jo je še on malo nosil k jst sem že čist fuč!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
15.11.2007 21:01:44   
mony5

jst sem se pa danes malo posončilauser posted image user posted image user posted image pa v soboto imam fizerja..juhu, bom spet blondinka ne pa zdej k mam narestek da se ga iz helikopterja vidiuser posted image .

mene pa moj lubi čaka s kremco, da me bo zmasiral jst se pa ne morem odtrgat od rač.user posted image

kaj pa še čakaš??? Laufaj k njemu in uživaj v masaži! Jst bi tud!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
15.11.2007 21:13:05   
Anonimen

kaj pa še čakaš??? Laufaj k njemu in uživaj v masaži! Jst bi tud!!!user posted image

evo že letim...punčke bodite pridne jst se grem cartatuser posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
15.11.2007 21:20:00   
Jumpy
Čist mal za hec! Tkole pa pri nas zgleda, ko se skregamo:

Najprej sem jaz zoprna:

...pol pa ostali pobegnejo!user posted image

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
15.11.2007 21:26:40   
Sisy

jst sem se pa danes malo posončilauser posted image user posted image user posted image pa v soboto imam fizerja..

a ti tut? jst tut-oboje user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
15.11.2007 21:28:01   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Čist mal za hec! Tkole pa pri nas zgleda, ko se skregamo:

Najprej sem jaz zoprna:

...pol pa ostali pobegnejo!user posted image

user posted image  

hahahaha men si pa prov lušna Jumpy! Ti paše ko jezik kažeš user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
15.11.2007 21:28:23   
Sončni žarek
Mony- tudi Eva danes ni bila glih tista taprava....je sam nekaj pojokavala, pa spat ni mogla..... Ampak sem jo ob 20.30 previla in nahranila in že 20min sladko spiuser posted image user posted image user posted image .. Medve zvečer zaenkrat nimava težav-ko se naje in podre kupčka, jo kar dam v posteljico in ponavadi gleda kot "sovika" ampak čez cca. 5min že spi......

Sisy, Talika- kolikokrat uporabljata tedensko MUSTELO? Jaz sem kupila kremo proti temenicam in šampon v peni in ji zaenkrat 2xtedensko (ker v navodilih niš ne piše). Sem pa potem nesla izdelka pokazat v našo lekarnouser posted image , saj so mi rekli da se kolekcija v Sloveniji še neda kupitiuser posted image -kok so pri nas eni ljudje "za svetom"-saj sem morala narediti 120km, da sem lahko tole kupila.

Pri nas je danes tako sever pihal in nisva šle ven....sem mislila da bo mene odpihnilo....pa par snežink sem vidla. A imate že kje sneg?!

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
15.11.2007 21:30:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

jst sem se pa danes malo posončilauser posted image user posted image user posted image pa v soboto imam fizerja..

pa pismo midve pa skoz nekaj podobnega tolčevauser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4397
15.11.2007 21:31:16   
Anonimen
sem se že poslovila pa sem mogla pridet nazaj pofirbcatuser posted image .

jumpy, res si luškanauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4398
15.11.2007 21:33:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

pa pismo midve pa skoz nekaj podobnega tolčevauser posted image

jst sem komaj čakala, da grem mal v solarij, ker sem tolk bleda da lahko čez mene vidiš...kt da bi bla dvestolet zaprta in nebi ugledala sončne svetlobeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
15.11.2007 21:33:46   
saskija
Jumpy zlati ste-  ja tudi prinas  je tako, da potem reče ati ja mamica je spet tečna gremo rajši.user posted image če sem odkrita ima moj mož jeklene živce s čimer se jaz težko pohvalimuser posted image

Naš sredinček ima nov hobi, zastave, ki jih prerisuje iz enciklopedije in barva jaz pa moram zraven pisat katera država je, ta večja je pa mahnjena na pisanje številk. Bolj ko ju prosim gremo se zrihtat in spat bolj pišeta, rišeta Jaka pa zraven nori- beri tuli. No zdaj že vsi spijo

Še pri kateri ta problem pri nas se tako spet dere ko se vozi v avtu in sploh dude noče sprejet, enako v vozičku je prav za znoret. Samo ne mi rečt da je preskok v rasti ker meni je že preskočlo v glaviuser posted image  

Hura jutri ponoči se vrača moj mož pa si bom malo odahnila od tedenskega tempa - raje ne mislim kako dolgo, ker potem lahko ratam slabe volje, ko se spomnim, da bom naslednji teden spet sama kak dan in tako do konca življenja. Ja kaj hočem sem že na začetku vedela, da je njegov poklic takšen ampak upam da vam lahko malo potarnamuser posted image

< Sporočilo je popravil saskija -- 15.11.2007 21:39:14 >

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?