Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsie IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsie IZVIRNO SPOROČILO: lenča78 Opažam zdaj par dni, da je tamala začela vzdigovat glavo in trup k leži. Kar gor se napreza, pa mal pozabi pa spet in spet...Sploh k jo mam v ležalniku. to Tjaška dela non stop že nekaj časa..kr naprej se dviguje, ko leži in še posebej v ležalniku. drugače smo pa mi ok., Tjaša je ful dobre volje, brez vročine in tudi oteklina počasi izginja tko, sem vesela, da se je vse porihtalo bravo Tjaška! ojla birdy ja sem si oddahnila, da ni nič hudega. sem klicala pediatrinjo in me je pomirila, da ni panike. sem ji enih 5x vročino merila , da sem bila skoz pomirjena, itak je bla pa tolk dobre volje, da ni šans, da bi jo kaj bolelo oz. da bi iblo kaj narobe. Hoj, hoj Tole z merjenjem vročine mi je pa znano, moj me je mev že prov dost, je reku da naj ne pretiravam Pa kaj nej, če me je pa tolk skrbel Sej Neli je bla tud ful dobre volje, sam jest sem bla pa vsen panična, če ni kake reakcije. A ti si o.k. a te glava boli? Veš kaj me že skoz ferbca, kako so zdej tvoji zobje? Popravljeni al ne? ja jst sem dones bla ista , skz sem s termometrom skakala na okrog in mreila, pa se mi je zdela ful vroča, pa rdeča pa vs možno sem vidla , hvala bogu ni blo nič. pismo nas bo od skrbi konec. glavobol, groza...zjutraj sem vidla prov pikce pred očmi, mi je pritisk padel,sem si ga zmerla in sem mela ful nizkega in po tem baje ful rada glava boli...pol sem pa nekaj časa ležala in je bilo ok. ma dej, jst mam pa res zadnje čase same probleme no..pa to ni res..itak ko ima hudič mlade jih ima 100. po petih dneh bolečin me je nehalo boleti in zdej sem naročena, da mi še zaplombira potem pa pičim k drugemu zobarju. rezultate od brisa še pa čakam, Jaki je tud ok...tko mislim, da sem vse povedala .
|