Majchi
|
Oh Lex, kako lepo je slišat tvoje besede. Sem se za kratek čas vrnila v lansko leto, ko smo zagledali srček. Bravo! Putka, tole je pa trpljenje zate, ko si ponavadi tok leteča, a ne? Še malo, pa bo mala zdrava, potem pa hitro nam novo frizuro pokazat . Tejč, sem mal fotke prečekirala. Ful lušna družinica ste, res! Edino kokr jaz vem, bi tati še eno punco imel... Feliška, kje pa si? Zdaj pa jaz tebe pogrešam. Kako je Uroš? Jaz sem si pa včer take športne škornje kupila . No, tok o šparanju! Midva sva tud bolj kot ne v riti, kar se tega tiče. Samo še zapravljamo. Najhuje je pa to, ker sploh ni boljših časov na vidiku . Si rečem, drug mesec bomo pa res nekaj prišaparali, pol se pa spomnim, da je december. Jao . Lana je dons tok sitna, da se mi bo zmešal. Prejle se je eno uro jokala vsakič, ko sem šla ven iz dnevne. Potem sem jo s prima pappo vred za sabo po stanovanju vlekla skupaj s sesalcem. Potem pa tud to ni bilo več dobr. Sem jo dala v voziček in sva šle ven, ker drugače bi se men zrolal. Skoz hoče bit v naročju. No, zdele pa pri meni na sedežni sedi, se igra, me v koleno grize, po računalniku tolče, kabel za net ven vleče,..., ampak je vsaj mir. Aja, zraven pa speta kaaakaaa! Še vedo se ful za ušeska šlata. Zdravnica je rekla, da se tudi zgoraj nekaj dogaja, tako da bodo verjetno kmalu zunaj tud zgornje enkice. Revež mali! Aja, zadnje dva tedna je začela vlečt dudo! Tud to je verjetno posledica zobkov. Hm, zanimivo, da jo prvih 6 mesecev življenja tud povohat ni hotla . Grem previt tole malo smrdljivico.
|