|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
15.11.2007 9:34:26   
tejč
felicia, glede mojega albuma-sem skopirala, kokr si rekla in www spredaj,pa ne gre.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
15.11.2007 9:36:16   
tejč
user posted image

preverjam,če tole dela...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
15.11.2007 9:50:09   
tejč
Koooooooončno! Bedna fora-v nastavitvah sem morala spustit eno prazno vrstico pred skopiranim.user posted image Kar neki.
Brez zamere vsem majčicam, ker sem tok s tem težila.

No, zdaj si lahko z lahkoto ogledujete našo familijo.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
15.11.2007 11:04:43   
kjava
Hej!
Na brzino, ker šibava z Eriko v pediatrično na kontrolo. Včeraj sva imeli tretje cepljenje. Smo se neki narobe razumeli glede ure in sva čakali več kot dve uri, nazadnje pa izveva, da je šla naša pediatrinja že domovuser posted image  in jo je pol cepila ena druga. Tud prav.
Mere so baje manekenske user posted image - 66cm in 6880g ( s polulano pleničko in bodijem).

Vsi, ki ste bolni se pocajtajte, vsi, ki imate pol leta, vse najboljše user posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
15.11.2007 12:14:17   
tejč
Kjava, a pri vas tehtajo s pleničko in bodijem? Pri nas pa nage, samo v bodiju, pa še bodi odračuna.user posted image
Oh, bogi, da sta čakali...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
15.11.2007 12:50:05   
Putka
Takole, bili na pregledu, sistematika + zdravstveno. Ima sicer virozo, pljuča in ušesa ok. Malo še kašlja, pa nosek zabasan.

Mere: 7.890g, 69 cm in 44 cm okrog glave.

Sedi brez opore, čist lepo. Je bila pohvaljena.

felicia, ti pa en seznam naših malčkov po teži in dolžini naredi, ne sledim več tem koernjakom! Da bomo mal primerjale!

Grem k frizerki, napišem več kasneje.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
15.11.2007 14:31:33   
lex
Jaz sem bila na 1 pregleduuser posted image user posted image user posted image . Pikica je velika 0,61 cm, srček utripa ko zmešan in čist sem hepi. Je pa rekla, da mi da 3D gratis, glede na to, da sem jih imela že pr prejšnih dveh in da sem kar naprej pri njejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eca meni tud ne paše da sem dobla tega user posted image , samo, da bom pa skoz taka ali pa de se mi kaj bolj groznega zgodi v ušesih, bom jih pa že pojedla. sem jih pri Alini imela tud tak hitro, pa mi na zunaj in na počutju ni blo ničuser posted image , pa je sedaj čist OK z njo (trkam po lesu)

No a pridružla se mi pa ne bo nobenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ni še tak hudo, vam bom že povedala kdaj bo. Pomoje čist proti koncu, tako da sva se odločila, da gre Alina po vsej verjetnosti septembra v vrtec. Sem gledala skupino od Aleksa in so letos ko so šli v jaslice od 2-3 leti dobili samo 1 fanta zraven, ostalo so stara garda, pa ga nihče ne šlivi za 5 posto. Razen moj Aleks ga je pa včeraj tolažil, ko je jokal, mi je bilo tako toplo pri srčku ko so mi povedale. res je tak mili in čustven fantek, ki pa zna pokazat tud rogeuser posted image
Ajde se tipkamo še kaj zvečer

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
15.11.2007 14:57:19   
kjava
Tejč, kako tehtajo je čist odvisno od sestre. Mogoče zdej, ko so že tolk stari itak ni več vsak gram pomemben. So pa dons na pediatrični stehtali nago, je mela pa glih 6800g, pa 1 cm več so namerili user posted image . HB, da nisem včeraj še Andreja s sabo vzela, ker bi bil že fejst tečn, Erika je bla pa kar potrpežljiva. Pol je doma spala k ubita, revca.

Lex, super za UZ user posted image ! Pa Aleks je pa res prijazen fantek.

Putka, se bomo najbrž kar drug teden menile za srečanje, ne? Če ne bom preveč v učenju, sem se celo na en izpit prijavla user posted image .

Grem, krompir in kolerabica za Eri sta najbrž že kuhana.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
15.11.2007 15:48:15   
Putka
Evo me! Sem cele dneve doma, pa se nič ne javljam!

No, po novem imam kratke lase, precej temnejše (barvanje sledi). Tudi Katja je bila malo postrižena, čopku las vrh glave se pa nisem mogla odrečtuser posted image .

Smo bolj doma, relacija vrtec - štacuna, da bo do naslednjega tedna dobra. Potem pa plavanje, pa šoping (kritično brez vsega, me kliče Muller, Ariel..). Obljubim da se oglasim kjava, torek ali sredo, odvisno kako se bova zmenili. Pa še eno nosečko moram videt, preden gre rodit (konec novembra ima tretji cr).
No, včeraj nisem več zdržala, sem šla s puncama v Mercator Centeruser posted image . Še dobrih 14 dni bo gradbišče, začetek decembra pa mora biti odprto.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
15.11.2007 16:08:15   
Putka
Še Katja, ki lepo sedi. Na prvi sliki teden dni nazaj še naslonjena na blazine. Na drugi sliki že brez opore.

user posted image  
user posted image  

< Sporočilo je popravil Putka -- 15.11.2007 16:15:03 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
15.11.2007 16:17:16   
Majchi
Oh Lex, kako lepo je slišat tvoje besede. Sem se za kratek čas vrnila v lansko leto, ko smo zagledali srček. Bravo!

Putka, tole je pa trpljenje zate, ko si ponavadi tok leteča, a ne? Še malo, pa bo mala zdrava, potem pa hitro nam novo frizuro pokazatuser posted image .

Tejč, sem mal fotke prečekirala. Ful lušna družinica ste, res! Edino kokr jaz vem, bi tati še eno punco imel...user posted image

Feliška, kje pa si? Zdaj pa jaz tebe pogrešam. Kako je Uroš?

Jaz sem si pa včer take športne škornje kupilauser posted image . No, tok o šparanju! Midva sva tud bolj kot ne v riti, kar se tega tiče. Samo še zapravljamo. Najhuje je pa to, ker sploh ni boljših časov na vidikuuser posted image . Si rečem, drug mesec bomo pa res nekaj prišaparali, pol se pa spomnim, da je december. Jaouser posted image .

Lana je dons tok sitna, da se mi bo zmešal. Prejle se je eno uro jokala vsakič, ko sem šla ven iz dnevne. Potem sem jo s prima pappo vred za sabo po stanovanju vlekla skupaj s sesalcem. Potem pa tud to ni bilo več dobr. Sem jo dala v voziček in sva šle ven, ker drugače bi se men zrolal. Skoz hoče bit v naročju.
No, zdele pa pri meni na sedežni sedi, se igra, me v koleno grize, po računalniku tolče, kabel za net ven vleče,..., ampak je vsaj mir. Aja, zraven pa speta kaaakaaa!

Še vedo se ful za ušeska šlata. Zdravnica je rekla, da se tudi zgoraj nekaj dogaja, tako da bodo verjetno kmalu zunaj tud zgornje enkice. Revež mali! Aja, zadnje dva tedna je začela vlečt dudo! Tud to je verjetno posledica zobkov. Hm, zanimivo, da jo prvih 6 mesecev življenja tud povohat ni hotlauser posted image .

Grem previt tole malo smrdljivico.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
15.11.2007 16:23:48   
Putka
Majchi, res je obupno. In Katja je bila tolk vesela, ko sem jo zadnjič oblačila, pa čeprav sva šli samo do lekarne.

Kakšne škornje? Jaz ene take športne rjave iščem.

Tele so Camperce, za 220€, tolk ne dam.

< Sporočilo je popravil Putka -- 15.11.2007 16:29:53 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
15.11.2007 17:17:26   
kaya2007
joooooooj kok fajn že sedijo vaši otročki user posted image  kaja tudi slučajno še ne sedi user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
15.11.2007 17:48:46   
felicia
bom nardila seznamče Putka

evo bom začela kar jaz pa lahko potem mal lepš oblikujem!

bom nazaj

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
15.11.2007 18:42:25   
iwa
bravo lex za pikicouser posted image user posted image user posted image sm čist not padla v lanskoletne filinge, kako lepouser posted image
pa putka za sedenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image čist raztura tale tvoja bejba!

mi smo bli dons na pregledu, 3.cepljenje uspešno prestali, je pri 5,5m skor 7kg, pa 66cm, zdravnica pravi da prehitevamo, naša še mal pa bo sama sedela, se že skor sama vsede, z oporo pa že sedi.mamo že po malem zametke zobkov a pravega še ni videt. upamo da bo kmal.drugače pa je bla čist nora na rozino k ji jo je P pokazala ko je pasla kravce, tko da očitno mormo suho sadje nabavtuser posted image user posted image user posted image

majchi upam da bojo zobki hitr in da se naute preveč matral.

nm pa neki monitor crkuje, zato mam izpade na par dni...upajmo da bomo zrihtal, jutr ga peljemo na servis....

no lepo se mejteuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
15.11.2007 20:16:54   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: iwa
drugače pa je bla čist nora na rozino k ji jo je P pokazala
No, da našo rozino omenim. Tako majhno ne vem kje so našli, že več let stara in presušenauser posted image Katja komaj da jo je videla, kaj šele prijela. In potem sestra reče, da tega pa še ne znauser posted image Prisežem, naši skakači večje kakce spuščajo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
15.11.2007 20:29:14   
felicia
 evo seznamček: (jaz bom začela ve pa se kar dopište a velja?)

MERE NAŠIH MAJČKOV IN MAJČIC     user posted image

Uroš 5,5 mescev 7850g   69cm

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
15.11.2007 21:07:21   
tejč
nove fotke v albumu-Majchi, hvala!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
15.11.2007 21:18:11   
felicia
tejč- ste luštni res!

putka- vi pa tudi!

No evo me back. Uroš je zaspal končno sam bo verjetno ne verjetno ziher ob 5.oo čist pokonc- men se bo pa spet mešal! Drugače mu še zmeraj teče iz noka, sam nič ne kašlja in upam da tudi ne bo. Drugače pa nič novega- ni zobkov, ne spi še celo noč tako da to je to.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
15.11.2007 21:27:03   
Majchi

Uroš (Felicia) 5,5 mesecev 7850 g   69    cm
Lana (Majchi) 5,5 mesecev 7000 g   70,5 cm

Feliška, sem še nicke dodala, ker sta npr. 2 Lani. Sej nisi huda, ne?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
15.11.2007 21:33:55   
felicia
ah Majchi to ti pa ne oprostim hehehehuser posted image .

No Uroš glede sedenja je tako da nekako še sedi, sicer ga malo zanaša, ampak gre s celim telesom proti igrači namesto da jo prijel in z rokami nesel h ustom oz glavi. A je to cool al ne?user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
15.11.2007 21:42:32   
kjava

Uroš (Felicia) 5,5 mesecev 7850 g   69    cm
Lana (Majchi) 5,5 mesecev 7000 g   70,5 cm
Erika (kjava) 6,5 mesecev 6800g  66cm

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
15.11.2007 21:44:31   
kjava
SEm končno pogruntala, kako se dat na seznam user posted image . Sam mal drugačna roza je kot pri Majči.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
15.11.2007 21:46:47   
kjava
Hej, pri nama ni pa včeraj nič rozine dala user posted image . So naju tolk na hitro se losali.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
15.11.2007 21:50:00   
felicia
Uroš je dobil rozino pa jo je samo gledal kot da bi hotel rečt a se vi z mano zezate al kaj?user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.