|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
15.11.2007 9:02:34   
erna14
jutro

vceri sem poizkusla dat tamalga v postlco spat,zdrzal je celo uro pol pa valda spet pr men,tako da tinaaja mislim da vem kaj hocs povedat glede poze med spanjemuser posted image user posted image user posted image .neki me pa zanima,namrec jaz ko zigatu obcasno k se spomnm mal noska z vatko spucam pa z fiziolosko in zdele sem ze 2 x opazila da sam k vatko dam not je nakonc malo sveze krvi(cist mal tok da je),ampakl ne vrtam not.

a  pride kdo na kavo v merkator

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
15.11.2007 9:22:23   
slumpo
alo

sam na hitro, ker smo bolani in mali stalno joče

če kero zanima.....Vloga za znižano plačilo vrtca - VRT/1
http://www.informiran.si/survey.aspx?docID=1338&utm_source=mailing_VRT-1_07_11_14&utm_medium=email

danes smo pa prvič prespali noč in to zato ker sem postavila posteljico na drugo mesto v spalnici...pa že je neki na tem da ni vsak prostor primeren za spanje...pa negativne oz. pozitivne energije pa feng šui.....

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
15.11.2007 9:36:44   
amy26
ko že glih dajemo ideje za darila - mislim da bo Živa pisala božičku za tole:

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2463657

Draja to kocko od Neckermanna imamo mi doma, pa moram priznati da do sedaj ni bila kej preveč izkoriščena, je bilo obdobje ko je bila Aleksu zanimiva in to seveda samo zgornji labirint spodnji del pa še kar ni zanimiv, no mogoče še bo, pustimo se presenetiti.
Sem jo pa dala enkrat še Eli da se malo igra in se je celo nekaj časa zamotila, no tako da splača se jo kupiti če imaš namen imeti še enega otrokauser posted image

Pa velikouser posted image user posted image  vam pošiljam, da se stanje izboljša in da vročina pade.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
15.11.2007 9:39:33   
K_a_t_i
Jutro!
Bom brzinska, čakam mulca, da se zbudi....
Spanje: 8:00-1:00-6:00-GLIHKAR user posted image

Šibam. Later.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
15.11.2007 9:43:13   
thaiss
Mi smo bli zmenjeni da remo pohajat ob 9.30 in matia spi... bomo pa šli kasneje, kafe mi ne uide!!

neki me pa zanima,namrec jaz ko zigatu obcasno k se spomnm mal noska z vatko spucam pa z fiziolosko in zdele sem ze 2 x opazila da sam k vatko dam not je nakonc malo sveze krvi(cist mal tok da je),ampakl ne vrtam not.

a  pride kdo na kavo v merkator

Erna to za nosek nebi vedla, za kafe pa žel danes ne, ker sem zmenjena z izolankamiuser posted image

Slumpo upam da se Anej čimprej pozdravi

danes smo pa prvič prespali noč in to zato ker sem postavila posteljico na drugo mesto v spalnici...

user posted image  user posted image  

še včerajšnji jedilnik:

Z - gris vanilja (alete)
M - 50 ml mleka..user posted image
K - zel. mineštrica (bučka, korenje, brokili,fižoleti,por)
V - rižolino

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
15.11.2007 9:43:23   
tinaaja
kako dat melono? a jo spasirate al kako?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
15.11.2007 9:49:48   
cv105

z vilco pretlačim in ponavadi zmešam še s kakšnim sadjem

herpes ... ja, ni luštno ... koj ga tudi ima včasih in sem se bala, da ga bo imel ravno v času poroida, ker potem ne bi smel biti poleg ... je ful nevarno ...

naša noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
15.11.2007 9:50:26   
cv105
ojlala, hemp ... vidim te .... user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
15.11.2007 10:05:34   
Barči78
Ojla,

Evo, Žani pančka, kuhinja je pomita, dnevna je pomita, včeraj sem si naredila domačo čokolado, ki jo danes pridno papcam. MMMMM kolk je dobra, ker mi prejšnjo rundo ni uspela, kar karamelasta je bila, sam sem jo glih tko pojedla, z žlico user posted image .

Zunaj pa tko grdo piha, da bova zgleda danes kar notri z Žanom.

Riž - če boš dala malo več vode zraven, se bo lepše zmiksal. Ali pa ga miksaj skupaj z ostalo zelenjavo ali mlekom. Žan ga ima zelo rad, samo ga niti ne moti, če ni čisto zmiksan.

Urla - tole s korenčkom pa še nisem slišala, zanimivo. Ker naš ga tudi kar pogosto je.

Pa še Žanova prva dva zobka
user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
15.11.2007 10:06:44   
Barči78

Jaz sem mu jo vedno s paličnim spasirala med drugo sadje, pa je takrat še najraje jedel.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
15.11.2007 10:17:09   
Pikca
jutro,
naša noč  je bila ena najslabših do zdaj... pojma nimam, kaj je tamalega matralouser posted image , pol se je pa še Živa zbudila in je bla lačnauser posted image , no zjutraj sta bila oba videt sveža dobre volje, midva z mojim pa koma...
skačica, user posted image za diplomsko! še mal, pa bo.

mea - si se kar prav odločila, boš že našla kaj boljšega

igrače... pri nas se velike didaktične igrače ali pa tiste 5 v 1 nekak niso obnesle, vsaj do zdaj ne... mi je pa ta Drajina kocka vseen všečuser posted image

clementoni - mi jih imamo, Živa se ni preveč igrala z njimi, so ji bile bolj všeč navadne - imamo Abrickove. tamal jih zdaj malo gloda, bomo videli...

miksanje riža - gre lažje, če je bolj redko, pa malo dlje miksaš, če hočeš brez koščkov... samo naš ne mara.

ups, moram it...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
15.11.2007 11:06:59   
tinaaja
melona user posted image rdeci fleki okol ust... prva hrana na katero ima reakcijo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
15.11.2007 11:45:14   
Anonimen
Hoj cvekice

Midva se kar bolana.Danes se mi zdi se bolj skrat kaslja kot prejsnje dni.Najbolj grozno je ko morava cistit nos,samo vidi vse priprave pa ko prizgem sesalec ze v jok.Potem ga moram pa se tako mocno drzati,ker tako dela,da mu ga lahko scistimuser posted image .

Grem vas malo za anzaj prebrat,ker mali glih spi,jaz sama,moj v sluzbi pa se mi nic druga ne da.Spat pa tudi ne morem,ker sem naspana.

Aja spimo pa presenetljivo v redu!!V spalnici imamo okoli 19,mali v spalki in z mano pod kovtrom spi.Sma postala tako  zrutinirana,da ni vec cudnih polozajev,mali pa se priklopi mogoce se ene dvakrat na noc.kar je ogromen napredek.

Edino zvecr ima nove fore.Ga dam spat in zdaj ze dva vecera,se po pol ure al pa uri zbudi in je dobre volje kot cel dan ne.

user posted image user posted image user posted image za vse bolane
user posted image user posted image user posted image za vse slavljencke

user posted image user posted image user posted image za vse napredke
user posted image za ta potrebne
user posted image za vse mamice

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
15.11.2007 12:37:51   
cv105
Edino zvecr ima nove fore.Ga dam spat in zdaj ze dva vecera,se po pol ure al pa uri zbudi in je dobre volje kot cel dan ne.

takisto pri nas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
15.11.2007 13:13:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

user posted image user posted image user posted image za vse bolane
user posted image user posted image user posted image za vse slavljencke

user posted image user posted image user posted image za vse napredke
user posted image za ta potrebne
user posted image za vse mamice

Temu se pridružujem tudi jaz.user posted image

Mi smo po starem. Nič novega. Zdravi. Jemo. Spimo tko kot ponavadi - kakor kdaj, ampak bolje ne kot ja. Dve plombi sta mi padli ven, tko da sem zeloooo vesela tega vrtanja (če verjameš). Jure ima drug teden zobarja. Še naslednjega cepljenje. Potem je pa tu že december, pol pa kmalu marec.user posted image

Tko, nič pretresljivega, nič hudo novega.

Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
15.11.2007 13:20:25   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: draja

ko že glih dajemo ideje za darila - mislim da bo Živa pisala božičku za tole:

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2463657

všeč mi je tudi tole, samo se bojim, da bo vse skupaj samo prostor jemalo pa ne bo kaj preveč zanimivo v enem kosu, ampak bo, tako kot vse rastavljive igrače, ki jih imamo trenutno doma, ležalo po kosih:

http://www.huda-mravljica.si/fisher-price-park-zivalcami-in-kroglicami-p-529.php

Mi smo že naročili tole didaktično kocko.Me prav zanima kakšna je v resnici.

Nekaj podobnega kot tele živalce imajo pa zdej v Arielu, neko kmetijo, je ful ugodna, če maš dost zvezdic zbranih.Mi jo gremo drug teden iskat, ko jo dobijo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
15.11.2007 13:27:01   
cv105
punce, dobili in sprobali Babyvac ... user posted image user posted image user posted image  ... Maks je drugačnega mnenja ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
15.11.2007 13:27:24   
dskubin
Hana - VSE NAJ NAJ za 3/4!

Hvala vsem za včerajšnje čestitke, pa unim, k ste me pogrešale user posted image - sem imela tak dan včeraj, ma ja...

Mi po starem - spimo ne, jemo ne, živi kt 100 user posted image , tavelk pa nč kej dosti boljš. No ja, vsaj zdravi smo, to pa tud nekaj šteje. Tko da je kr pestro pr nas, spet smo cel dan sami. Zjutraj smo bli v San Simonu, smo kamenčke prekladali, sta bila oba mulca zadovoljna, jaz pa vsaj 5 minut miru. O nočnemu vstajanju in nespanju ne bi, en dan bom samo stoječki zaspala in padla skup.

darila - legice, duplo, no, to si želi mati, očiju so tut ratale všeč, ampak on komi čaka Creator (ej, ampak so res duplo, dobiš 1, plačaš najmanj za 2 user posted image ), kar za oba, bomo že našli tut kake rozaste. Raziskujem malo po netu, maj kaj vse si tej ne spomnijo. Draž bi avto z Noddyjem, pa se mi ne da niti iskat, k mi je čist mim, no, sej če najdem kaj pametnega (beri takega, da se ne razpade v prvem tednu), bomo nabavli. Ampak bi rabli najmanj ene 8 dobrih mož, da želje izpolni.

mleveni plasmon - no, zadnič sem napisala, da si ga naredim sama, da dam piškote v vrečko in jih z valjarjem povaljam, ma ke šturla, sem po 1,5 leta ugotovila, da vržeš piškote al pa kruh kar v sekljalnik od paličnega in ti tko zdrobi, da...

soncek 78 - kje se skrivaš, kako Nika?

Evo za tiste, ki hodite ven v tem vremenu, da vam veter in mraz ne prideta do živega

user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 15.11.2007 13:31:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
15.11.2007 13:47:02   
dskubin
Ups, sem šele zdej vidla, lapsus, Hana, vse naj naj za 2/3, uno prej bo drug mesec ;)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
15.11.2007 13:59:49   
Anonimen
cv105 ocitno sta maks in Tai enakega mnenja user posted image

dskubin user posted image user posted image user posted image to pa je zascitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
15.11.2007 14:00:39   
Anonimen
hemp je pa ocitno bolj pogosto tule kot jazuser posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
15.11.2007 15:16:59   
thaiss

Zjutraj smo se napohajali, ob morčku je bilo kljub sončku kar hladno.
Matia pančka.... upam da bo še vsaj eno urco, da se grem zraven zleknit user posted image

Evo za tiste, ki hodite ven v tem vremenu, da vam veter in mraz ne prideta do živega 

evo, neki tazga bi mi danes prišlo pravuser posted image  DRAŽ user posted image   user posted image

LeIna upam da bosta čimprej zdrava user posted image

ERNA a si še v merkatorju, se ti je kera sploh pridružlauser posted image

Mi smo po starem. Nič novega. Zdravi. Jemo. Spimo tko kot ponavadi - kakor kdaj, ampak bolje ne kot ja.

jjasna user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
15.11.2007 15:57:00   
erna14
thaiss-ne nisem sla v merkator in ne nobena se ni prjavla da se mi pridruzi,pa tud nc hudga sva sla pohajat po najinem koncu po soncku,sproti sva spoznala eno februarcico in njenga sincka Aljaza,je blo full lusten sam prepihalo naju pa je nimam kaj rectuser posted image .no zdaj sem pa tok dobr mesni burek spekla pa jabolcno pito za lubija njama,nahranila tamalga zdaj pa ze pancka,jaz pa sibam pospravljat.lepo panckajta

draja-kako je ziva,a je kaj bolseuser posted image upam da zginjajo pikce.user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
15.11.2007 16:01:58   
cv105
ojlala punce ... fouš sem vam za sončka in zrakec ... mi2 pa že četrti dan samo notri gnijeva ... bova pa nadoknadla, ko se pozdraviva user posted image

draja: mislim na vaju ... sporoč kakšno dobro novico user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
15.11.2007 16:02:55   
thaiss
Matia je pančkal uro in pol, jaz pa nič user posted image

Erna joj kake gušte si mi naredila s pito, jaz bi tudi!!!
Draja, kako Živa?????

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.