dskubin
|
Hana - VSE NAJ NAJ za 3/4! Hvala vsem za včerajšnje čestitke, pa unim, k ste me pogrešale - sem imela tak dan včeraj, ma ja... Mi po starem - spimo ne, jemo ne, živi kt 100 , tavelk pa nč kej dosti boljš. No ja, vsaj zdravi smo, to pa tud nekaj šteje. Tko da je kr pestro pr nas, spet smo cel dan sami. Zjutraj smo bli v San Simonu, smo kamenčke prekladali, sta bila oba mulca zadovoljna, jaz pa vsaj 5 minut miru. O nočnemu vstajanju in nespanju ne bi, en dan bom samo stoječki zaspala in padla skup. darila - legice, duplo, no, to si želi mati, očiju so tut ratale všeč, ampak on komi čaka Creator (ej, ampak so res duplo, dobiš 1, plačaš najmanj za 2 ), kar za oba, bomo že našli tut kake rozaste. Raziskujem malo po netu, maj kaj vse si tej ne spomnijo. Draž bi avto z Noddyjem, pa se mi ne da niti iskat, k mi je čist mim, no, sej če najdem kaj pametnega (beri takega, da se ne razpade v prvem tednu), bomo nabavli. Ampak bi rabli najmanj ene 8 dobrih mož, da želje izpolni. mleveni plasmon - no, zadnič sem napisala, da si ga naredim sama, da dam piškote v vrečko in jih z valjarjem povaljam, ma ke šturla, sem po 1,5 leta ugotovila, da vržeš piškote al pa kruh kar v sekljalnik od paličnega in ti tko zdrobi, da... soncek 78 - kje se skrivaš, kako Nika? Evo za tiste, ki hodite ven v tem vremenu, da vam veter in mraz ne prideta do živega
< Sporočilo je popravil dskubin -- 15.11.2007 13:31:35 >
|